Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

KPNQwest Terug naar discussie overzicht

Wordt dit de compensatie ???

468 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 24 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 maart 2013 02:20
    Overigens zal ik de publiciteit daar niet bij schuwen.

    Huppeltje verraadt zich trouwens:
    "en daar kunnen WE natuurlijk geen lidmaatschappen mee terug geven op aanschaffen dus dan snijd de VEB zichzelf ook nog eens in de vingers"
  2. [verwijderd] 7 maart 2013 02:35
    En als het nog niet duidelijk mocht zijn:
    Ik drijf dit tot het absolute gaatje.
    Zo woest ben ik over de fraude met KPNQWEST, haar bestuurders en de afhandeling van de claim.

    (Wel contact met mij opnemen, bij aanvang van de actie KPNQWEST, omdat ik een kleine 500.000 aandelen in bezit had, om de procedure op te kunnen starten en mij nu in de steek laten ... ik dacht het niet.)
  3. [verwijderd] 7 maart 2013 09:40
    quote:

    Smoby schreef op 7 maart 2013 02:35:

    En als het nog niet duidelijk mocht zijn:
    Ik drijf dit tot het absolute gaatje.
    Zo woest ben ik over de fraude met KPNQWEST, haar bestuurders en de afhandeling van de claim.

    (Wel contact met mij opnemen, bij aanvang van de actie KPNQWEST, omdat ik een kleine 500.000 aandelen in bezit had, om de procedure op te kunnen starten en mij nu in de steek laten ... ik dacht het niet.)
    IK KAN ME JOUW WOEDE VOORSTELLEN
    IK BEN OOK RAZEND
    IN usa KRIJGEN ZE GELOOF IK ALLE SCHADE TERUG
    VEB heeft veel te snel geschikt
    ik heb ze een paar x aan de lijn gehad en daar werd mij gezegd: +25 % over de 1e 20000 verlies
    daarboven een aanzienlijk lagere vergoeding
    ja vanaf 25% naar aanzienlijk lager waar kom je dan op uit?
    dat is de grote vraag die ik nu heb
    hoe dan ook de hele vergoeding is gewoon veel te mager
    met 50% was ik nog wel tevreden
    maar ze stoppen gewoon zelf ook een smak geld in hun kas die VEB
  4. [verwijderd] 7 maart 2013 15:19
    In 2010 schreef VEB directeur Jan Maarten Slagter: 'Er is een aantal belangrijke lessen te trekken uit de kwestie World Online. Het is belangrijk de juiste verwachtingen bij de achterban te wekken. Wie geld heeft verloren en het gevoel heeft dat hem onrecht is aangedaan, wil liefst vandaag nog boter bij de vis. Veel bedrijven zijn wel bereid een fooi te geven om juridisch gedoe te voorkomen (‘nuisance value’), maar als je echt denkt een zaak te hebben, helpt het met een stevige rechterlijke uitspraak de onderhandelingen in te gaan. Dat kost tijd, aldus Slagter'.

    In 2012 meldde het AD dat gedupeerde beleggers van World Online meer dan tien jaar na dato alsnog hun geld terug krijgen. Dat wil zeggen de complete inleg plus rentevergoeding.

    De VEB heeft blijkbaar niets geleerd van de kwestie World Online. Hoe bekaaid komen de beleggers van KPNQWest, ook meer dan tien jaar na dato, er nu vanaf, een fooi om juridisch gedoe te voorkomen?
  5. welshterrier 5 7 maart 2013 18:10
    kreeg vandaag ook de goedkeuring binnen, mijn schade is ca 3000,--, ben benieuwd dus wat ik ga ontvangen, plus de abonnementskosten van geloof ik 8 jaar of zoiets. nog ff geduld.
  6. [verwijderd] 8 maart 2013 03:12
    Dat heb je in hele korte tijd nu al drie keer meegedeeld.
    Als je verder nog wat zinnigs te melden hebt .... graag.
    Wanneer je geen constructieve bijdrage kunt leveren in deze discussie: ophoepelen!
    Geen idee wat jij (VEB) hiermee denkt te bereiken. In ieder geval zorgt het ervoor dat ik mijn hakken nog veel verder in het zand zal zetten.
    ---
    Wat ook bizar lijkt is dat de VEB de jaren lidmaatschap gaat terug betalen vanuit de schikkingspot. Dat zou ook te gek voor woorden zijn: als je van tevoren zegt deze terug te betalen zet je die apart. Ik ga in ieder geval volledig openheid van zaken eisen omtrent deze zaak. Ik ben heel benieuwd wat er besproken is en hoe er onderhandeld is. Tevens wil ik weten wat er met de rente is gebeurd en hoe de verdeling (inclus teruggave lidmaatschap) tot stand is gekomen. Dan maar een accountantsverklaring leveren. Zaakje stinkt werkelijk aan alle kanten.
  7. [verwijderd] 8 maart 2013 13:08
    Het is precies zoals Smoby zegt,de Veb zet mollen in om hun beleid te verdedigen, zij gokken er op dat wij met deze vergoeding akkoord gaan,maar ze krijgen een probleem ,en wat is de reden dat het zolang duurt? Rente trekken,wat doen ze met die rente?.zit er geen advocaat onder de gedupeerden?
  8. [verwijderd] 8 maart 2013 17:19
    Na het faillissement van KPNQWest heeft KPN, dat grootaandeelhouder was van KPNQwest, onderdelen van het bedrijf voor een appel en een ei gekocht. KPN heeft hier dus goede zaken gedaan. Ik heb gewoon het gevoel dat KPN en ook Qwest lachend in hun vuistje de KPNQWest-schikking met de VEB hebben geaccepteerd - of sterker nog: hebben voorgesteld. De VEB moest de belangen van de leden zo goed mogelijk behartigen maar heeft m.i. de zaak verknald door een fooi van een schadevergoeding te accepteren. KPN is juridisch niets verplicht maar moreel gezien geldt er wel een verantwoordelijkheid en zou KPN bereid moeten zijn meer dan een fooi te geven.
  9. [verwijderd] 8 maart 2013 19:31
    Ik ben niet een van die mollen nogmaals, wat de rente betreft daar ben ik eigenlijk zeker wel benieuwd naar of dat in de vergoeding mee genomen is.
    Ik wil eigenlijk exact weten hoe de schikking verdeeld is. Er is toch een jaar of 3 rente getrokken van die 19 miljoen euro. ( uitgegaan van laten we zeggen 4 procent per jaar betekend dat 760000 per jaar maal 3 is 2,24 miljoen)
    Ik zou er op staan om te weten hoe dat zit
  10. eekhoorn_0 8 maart 2013 23:01
    Ik ben abosuluut geen mol, maar ik wel weet wat de VEB in deze zaak niet aan doorzichtigheid doet, wat in mijn ogen echt niet door de beugel kan.
    Dus wederom aktie!!!!!!!!!! tegen vooral kpn!!
  11. [verwijderd] 9 maart 2013 03:23
    quote:

    ex belegger schreef op 8 maart 2013 09:14:

    Dit is een vrije chat, jij bent niet de baas hier, wel de grootste verliezer. Met je ophoepelen, wat een arrogantie!
    Nee, ik ben niet de baas en inderdaad ben ik wellicht een van de grotere verliezers. Niet dat mij dat iets uitmaakt want ik vind dat iedereen in gelijke mate gecompenseerd dient te worden. Zoals een ander al zei: voor iedere particulier is het verlies, door fraude, even dramatisch. Maar realiseer je wel, dat dat mij als een van de grotere verliezers, een van de gevaarlijkste maakt die de potentie en absolute wil heeft om gehakt te maken van de prulschikking die de VEB getroffen heeft. Ook je laatste post: "ik ben geen mol" overtuigt mij niet. Jij weet allang, net als ik, dat de rente (geen 4% maar minder) wordt meegenomen in de schikking. Enig ander verhaal heb je niet behalve dat iedereen blij moet zijn en er in ieder geval een vakantie aan overhoudt (immers voor velen verlies al afgeschreven en doorgaan met je leven he.) Kennelijk heb je ook informatie, getuige je: "je bent wel de grootste verliezer". Als deze mening mij "arrogant" maakt ... prima. Enig ander inhoudelijk verhaal, ten opzichte van mij en anderen, heb je niet.

    @QWEST: ik wist dat niet: dat KPN bepaalde onderdelen overgenomen heeft. Dus KPN, als medewerker aan fraude (Ad Scheepbouwer was op de hoogte) heeft blijkbaar een prima deal gemaakt: behalve goedkoop de verschillende onderdelen overnemen ook nog eens de gedupeerde particulieren afschepen met een fooi ... te verschrikkelijk voor woorden. Het werkelijke grootkapitaal blijft zich in een hoedje lachen.

    @ Eekhoorn .... dat heb ik nooit gedacht. Wat opgevallen is is dat 2 deelnemers zich geregistreerd (huppeltje/ex belegger) hebben op 1 en 5 maart dit jaar die vooral het beleid verdedigen van de VEB en op die manier de discussie en woede proberen dood te leggen.

    Hoe je het ook wendt of keert: ik vind dat wij, als gedupeerden, goed vertegenwoordigd hadden moeten worden door de VEB. Door de Duimschroeven maximaal aan te draaien bij de verantwoordelijken. Ik ben dan van mening dat er een gelijkwaardige schikking was uitgerold als World-Online: volledige compensatie. Met aanzienlijk\substantieel had ik nog kunnen leven: meer dan de helft. Af Schepen(bouwer) met een fooi echt niet.
  12. [verwijderd] 9 maart 2013 09:37
    ik begrijp absoluut je woede ook ik ben heel grof het sschip in gegaan
    ik vind ook dat we veel meer terug hadden moeten krijgen
    wat in USA kan moet hier ook kunnen en ik heb me laten zeggen dat ze daar alle verlies terugkregen
    de vraag is nu
    wat te doen
    zelf een advocaat inhuren heb ik geen centen voor
    hoe dan wel
    en wat kun je aantonen waardoor een rechter zou zeggen: volledige compensatie
    ik begrijp jou visie maar omzetten in daden is minder makkelijk als het lijkt
    we zijn door de VEB slechts zeer beperkt geholpen kennelijk hadden ze hun centen zelf al binnen
  13. [verwijderd] 9 maart 2013 10:14
    Jij weet allang, net als ik, dat de rente (geen 4% maar minder) wordt meegenomen in de schikking. Enig ander verhaal heb je niet behalve dat iedereen blij moet zijn en er in ieder geval een vakantie aan overhoudt (immers voor velen verlies al afgeschreven en doorgaan met je leven he.) Kennelijk heb je ook informatie, getuige je: "je bent wel de grootste verliezer". Als deze mening mij "arrogant" maakt ... prima. Enig ander inhoudelijk verhaal, ten opzichte van mij en anderen, heb je niet.

    Beste Smoby, indien je er nog steeds van overtuigd ben dat ik in enige vorm voor de VEB werk, dan moet ik je echt teleurstellen.
    Ik ben op dit mopment niet eens lid, ( moet dat wel worden indien ik de vergoeding wil)

    Arrogantie vond ik de opmerking "ophoepelen", wat maakt jouw zo speciaal om dat oordeel te geven.

    Ik ben net als alle anderen een gedupeerde van de fraude, en ik kan je vertellen dat toendertijd het gebeurde een hele vervelende tijd was met de nodige gevolgen op persoonlijk vlak. Die pijn is geleden, het systeem deugd van geen kanten daarom ben ik al lange tijd ex belegger.
    Hoevel mensen alleen al in Nederland zijn op de een of andere manier belazerd met beleggen? legio lease, woekerpolissen, fraudes, geknoei met cijfers ect, het is een groot smerig zooitje.

    Ik begrijp dat je verder wilt gaan en er denken meer mensen zo over, voor mij is het afwachten wat ik krijg en dan afsluiten die boel.
  14. [verwijderd] 9 maart 2013 13:54
    Nog iets, ik verdedig het beleid van de VEB geheel niet. Ik ben de nasleep gewoon spuugzat, verdere stress van nog verder door procederen zit ik geheel niet op te wachten. Mocht het bedrag van vergoeding zo laag zijn dat het 2 of 3 procent is dan zal ik toch overwegen om nog verdere actie te ondernemen. Ik wacht af hoeveel het uiteindelijk is en neem dan een besluit.

    Het feit dat ik pas deze maand op deze site lid ben geworden is dat er een einde komt aan dit debacle en niet dat ik in enige vorm de VEB moet verdedigen.

    Maar goed , het is een vrij land en je mag denken wat je wilt gelukkig.
  15. [verwijderd] 11 maart 2013 13:42
    quote:

    bloemanjer schreef op 9 maart 2013 09:37:

    zelf een advocaat inhuren heb ik geen centen voor
    Er wordt naar gekeken.
    Meer kan en wil ik er op dit moment niet over zeggen.

    @welshterrier
    Nee.
468 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 24 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.858
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.535
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.060
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 33
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.879
Aedifica 2 847
Aegon 3.257 320.524
AFC Ajax 537 7.030
Affimed NV 2 5.880
ageas 5.843 109.793
Agfa-Gevaert 13 1.904
Ahold 3.536 74.041
Air France - KLM 1.024 34.421
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.779
Alfen 13 17.606
Allfunds Group 3 1.242
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.248
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 344
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.628
AMG 965 126.935
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.226
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.631
Arcelor Mittal 2.025 318.840
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.211
Aroundtown SA 1 190
Arrowhead Research 5 9.334
Ascencio 1 21
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.804
ASML 1.762 78.233
ASR Nederland 18 4.183
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 348
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.831
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.701

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 juni

    1. Fabrieksorders april (Dui)
    2. Besi beleggersdag
    3. Detailhandelsverkopen april (EU)
    4. Fastned jaarvergadering
    5. Europese Centrale Bank (ECB) rentebesluit volitaliteit verwacht
    6. Steunaanvragen - wekelijks (VS)
    7. Handelsbalans april (VS)
    8. ECB rentebesluit: toelichting Lagarde
  2. 07 juni

    1. Handelsbalans mei (Chi)
    2. Consumptie huishoudens april (NL)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht