Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Boskalis Terug naar discussie overzicht

SERIEUZE BOSKALIS INFO

866 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 44 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. pilot1 4 november 2010 11:06
    Boskalis verwerft contracten ter waarde van EUR 100 miljoen in Afrika

    Papendrecht, 4 november 2010



    Koninklijke Boskalis Westminster N.V. heeft een drietal opdrachten op het Afrikaanse subcontinent verkregen met een totale waarde van circa € 100 miljoen.

    Het grootste contract werd toegekend door Saipem in Nigeria en omvat baggerwerkzaamheden en onderhoud van materieel voor een operationele olieverwerkingsfaciliteit. Bij de twee andere recent verkregen opdrachten in Marokko en Kongo gaat het om havengerelateerde projecten.



    Nigeria, onderhoudsrevisie waterstation

    Boskalis heeft een opdracht van Saipem Contracting Nigeria Limited verkregen in Olero Creek in de Nigeriaanse staat Delta, circa 200 kilometer ten noordwesten van de stad Port Harcourt. Het systeem van olie-installaties bij Olero Creek bestaat uit vier verwerkingseenheden op pontons voor het scheiden van olie en gas uit de bron. Boskalis gaat een van de vier stations reviseren, het North Water Station, dat naar de eigen onderhoudswerf van Boskalis zal worden gesleept. Daarnaast zal Boskalis heiwerkzaamheden uitvoeren en de zandfundering herstellen als voorbereiding op het terugplaatsen van het waterstation.



    Via haar lokale partner, Nigerian Westminster Dredging & Marine Limited, zal Boskalis nauw samenwerken met hoofdaannemer Saipem. Het project wordt naar verwachting binnen

    18 maanden voltooid en Boskalis zal de werkzaamheden met eigen lokaal materieel uitvoeren. Het belangrijkste materieel dat zal worden ingezet omvat een cutterzuiger, een kraanschip en droog grondverzetmachines.



    Marokko, uitbreiding haven van Tanger

    Boskalis heeft het contract toegewezen gekregen voor de uitbreiding van de haven van Tanger in Marokko. Het contract werd toegekend door BSTM, een consortium dat optreedt namens Tangier Mediterranean Special Agency. Het project omvat het opvullen van een gebied achter de kademuren met circa 5 miljoen m3 materiaal dat uit een winput offshore zal worden gewonnen met behulp van grote sleephopperzuigers. Het project gaat medio 2012 van start en zal naar verwachting circa vijf maanden in beslag nemen.



    Kongo, bescherming haven van Pointe Noire

    In Kongo gaat Boskalis de bestaande golfbreker van de haven van Pointe Noire verlengen en kustbeschermingswerkzaamheden uitvoeren. Opdrachtgever is het havenbedrijf van Pointe Noire. Voor de golfbreker zal 250.000 ton stenen nodig zijn afkomstig uit lokale groeves, evenals 25.000 ton Xbloc-elementen. Het project, dat in het vierde kwartaal van 2010 van start gaat en een doorlooptijd van 2 jaar kent, zal hoofdzakelijk met de inzet van droog grondverzetmaterieel worden uitgevoerd.



    De strategie van Boskalis is erop gericht om te profiteren van de belangrijkste macroeconomische factoren die de wereldwijde vraag opdrijven op onze markten: de groei van de wereldhandel, stijgende energieconsumptie, druk als gevolg van de groeiende wereldbevolking en de uitdagingen die gepaard gaan met klimaatverandering. Het project in Nigeria onderstreept de noodzaak voor infrastructuur om in de grote vraag naar energiebronnen te kunnen voorzien. De havenprojecten worden gevoed door de behoefte om grotere schepen te kunnen bedienen en toekomstige vrachtvolumes aan te kunnen.





    Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende internationale dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. Wij leveren wereldwijd creatieve en innovatieve totaaloplossingen voor infrastructurele uitdagingen in maritieme gebieden, kuststreken en rivierdelta's met ondermeer de aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers. Met de activiteiten van SMIT leveren wij een breed spectrum aan maritieme diensten en hebben daarnaast strategische partnerships in het Midden-Oosten (Archirodon) en in de offshore dienstverlening (Lamnalco). Wij hebben belangrijke thuismarktposities in Europa en daarbuiten, beschikking over een veelzijdige vloot van meer dan 1.000 units en zijn actief in circa 65 landen, verspreid over zes continenten. Boskalis heeft inclusief haar aandeel in partnerships circa 14.000 medewerkers in dienst. In 2010 viert Boskalis haar 100- jarig bestaan.



    Voor nadere inlichtingen:



    Martijn L.D. Schuttevâer

    Director Investor Relations & Corporate Communications

    Telefoon: 078 69 69 822 / 06 200 10 232

    Telefax: 078 69 69 020

    E-mail: m.l.schuttevaer@boskalis.nl



    Dit persbericht is tevens opgenomen op de website www.boskalis.nl



  2. forum rang 10 voda 27 november 2010 16:02
    Redding pensioenfonds Smit steeds dichterbij
    27 november 2010, 15:56 | ANP
    ROTTERDAM (AFN) - Baggeraar Boskalis lijkt niets meer in de weg te staan om 30 miljoen euro te storten in het noodlijdende pensioenfonds van dochterbedrijf Smit. De deelnemersraad van het fonds laat een gang naar de rechter achterwege en komt daarmee tegemoet aan de voorwaarde van Boskalis om het verleden te laten rusten. De voorzitter van de deelnemersraad bevestigde zaterdag een artikel hierover in Het Financieele Dagblad.

    Het pensioenfonds van Smit moest de afgelopen maanden met De Nederlandsche Bank (DNB) om de tafel, omdat de dekkingsgraad te laag was. Het bestuur van het fonds besloot hierop de pensioenen per 2011 met 13,2 procent te korten. Waarschijnlijk is deze korting door de bijdrage van Boskalis van de baan.

    De problemen van het fonds hadden veel te maken met het beleid van het vorige bestuur, vond de deelnemersraad. Dat zou te veel in het belang van het bedrijf Smit hebben gehandeld, door bijvoorbeeld geld te 'lenen' van het pensioenfonds en dat vervolgens niet meer terug te storten.

  3. forum rang 10 voda 1 december 2010 16:35
    Aangifte wegens oplichting Smit-pensioenfonds
    1 december 2010, 7:20 | ANP
    HILVERSUM (ANP) - De politieke partij 50PLUS van onder meer voormalig PvdA'er Jan Nagel heeft aangifte gedaan wegens oplichting bij het pensioenfonds van sleep- en bergingsbedrijf Smit Internationale. De partij die eerder opereerde onder naam Onafhankelijke Ouderen en Kinderen Unie (OokU), richt zich in de zaak tegen drie (oud-)topmannen van het bedrijf.

    50PLUS maakte de aangifte woensdag bekend. Eerder dit jaar kwamen financiële problemen aan het licht bij het fonds van Smit, waardoor een korting van 13,2 procent dreigde op de uitkeringen van gepensioneerden. Maar baggeraar Boskalis, dat Smit eerder dit jaar overnam, wil dit voorkomen door 30 miljoen euro in het fonds bij te storten.

    Volgens 50PLUS is het bedrag dat Boskalis op tafel legt veel te laag. Volgens berekeningen zou het, inclusief de wettelijke rente, minimaal 100 miljoen euro moeten zijn om fouten uit het verleden goed te maken. Ook noemt de partij het chantage dat de baggeraar als voorwaarde heeft gesteld dat pensioendeelnemers niet naar de rechter stappen om misstanden aan de kaak te stellen.

    Werkgeverspremie

    Uit stukken die in bezit zijn van 50PLUS zou blijken dat in het verleden miljoenen zijn opgenomen uit het fonds om bedrijfsproblemen op te lossen en dat de verplichting om dit terug te betalen, niet is nagekomen. Ook is volgens de aangifte 25 tot 35 miljoen euro te weinig aan werkgeverspremie in het pensioenfonds gestort.

    Na het bod van Boskalis besloot de deelnemersraad van het Smit-pensioenfonds af te zien van een gang naar de rechter. De raad wilde bij de ondernemingskamer van de rechtbank in Amsterdam een onafhankelijk onderzoek afdwingen naar wanbeleid bij het fonds.

    DNB

    50PLUS stelt begin deze maand overleg te hebben gehad over het doen van aangifte van oplichting met leden van de Vereniging Pensioenherstel Smit in oprichting. Maar wegens het bod van Boskalis hebben ook deze betrokkenen de gang naar de rechter niet doorgezet. Omdat 50PLUS inmiddels wel kennis had opgedaan over de zaak, acht het zichzelf nu bevoegd aangifte te doen.

    Eerder heeft de partij als OokU De Nederlandsche Bank (DNB) nog met de rechter gedreigd wegens aangekondigde kortingen op pensioenuitkeringen. Volgens OokU zou DNB de financiële positie van fondsen verkeerd beoordelen. Maar volgens Nagel is bij nader inzien besloten per individueel fonds het korten van pensioenuitkeringen aan te pakken.

  4. forum rang 10 voda 6 december 2010 18:12
    Boskalis verwerft 2 bergingscontracten in India twv EUR50 mln


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke Boskalis Westminster nv (BOKA.AE) heeft twee bergingscontracten in India verworven, met een totale waarde van circa EUR50 miljoen.

    De opdrachten zijn binnengehaald door dochterbedrijf Smit Salvage en bevatten het opdrijven van containerschepen, aldus Boskalis.

    De werkzaamheden voor beide opdrachten zijn al aan de gang en Boskalis verwacht dat deze voor het eind van het eerste kwartaal van 2011 worden afgerond.


    Door Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; eelco.hiltermann@dowjones.com


  5. forum rang 10 voda 6 december 2010 18:12
    Boskalis-concurrent geeft goede signalen - SNS


    AMSTERDAM (Dow Jones)--DEME, de Belgische concurrent van Boskalis (BOKA.AE), heeft een zeer positieve analistendag gehouden, stelt analist Edwin de Jong van SNS Securities. De Jong wijst daarbij op de sterke zichtbaarheid in 2011, de toenemende activiteiten in Afrika, Australie en Singapore en opmerkingen over de aanwezigheid van projecten met hoge marges. De Jong hanteert een hold-advies en een koersdoel van EUR28,00 voor Boskalis. Omstreeks 09.15 uur noteert het aandeel vlak op EUR34,05, terwijl de AEX met 0,1% stijgt. (EHI)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  6. forum rang 10 voda 17 december 2010 14:45
    Boskalis krijgt opdracht Rijkswaterstaat voor EUR25 mln


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke Boskalis Westminster nv (BOKA.AE) heeft samen met Van Oord de opdracht gekregen voor de aanleg van een 'zandmotor' ter versterking van een deel van de Zuid-Hollandse kust, maakt de baggeraar vrijdag bekend.

    De opdracht is verstrekt door Rijkswaterstaat en kent een totale contractwaarde van EUR50 miljoen, waarvan de helft voor Boskalis.

    Het project zal begin 2011 van start gaan en kent een doorlooptijd van ruim een jaar.


    Door Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; eelco.hiltermann@dowjones.com


  7. forum rang 10 voda 17 januari 2011 16:08
    Boskalis krijgt opdracht voor aanleg eiland Panama


    Door Patrick Buis

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke Boskalis Westminster nv (BOKA.AE) heeft de opdracht gekregen van Ocean Reef Island Inc voor de aanleg van een kunstmatig eiland voor de kust van Panama-Stad.

    De opdracht heeft een contractwaarde van EUR55 miljoen.

    De werkzaamheden voor de aanleg van het kunstmatige eiland voor de kust bij de woonwijk Punta Pacifica in Panama-Stad zijn al begonnen, meldt het bedrijf.

    Voor de bouw van het kunstmatige eiland, met een oppervlakte van 10 hectare, zal Boskalis 650.000 kubieke meter steen storten voor de omtrek van het eiland, waarna het eiland met 1,4 miljoen kubieke meter zand opgevuld zal worden.

    Naar verwachting zal de aanleg van het eiland halverwege 2012 gereed zijn.

    Tevens meldt de onderneming dat in het contract een optie is opgenomen voor de aanleg van een tweede eiland met een oppervlakte van 9 hectare en een jachthaven.


    Door Patrick Buis, Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715210; patrick.buis@dowjones.com


  8. forum rang 10 voda 17 januari 2011 16:09
    Boskalis opdracht positieve aanwinst - SNS


    AMSTERDAM (Dow Jones)--SNS Securities denkt dat Boskalis (BOKA.AE) de opdracht voor de aanleg van een kunstmatig eiland in Panama heeft verkregen vanwege de zandwinningsrechten in de Stille Oceaan die het concern heeft. Omdat concurrerende bedrijven over minder zand beschikken zouden de winstmarges op dit project relatief hoog kunnen zijn. SNS noemt de opdracht een welkome aanvulling voor het orderboek. SNS-analist Edwin de Jong hanteert een hold-advies en koersdoel van EUR28,00. Maandag rond 10.00 uur noteert het aandeel 1,1% hoger op EUR34,23, terwijl de AEX een fractie lager noteert. (PBU)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


  9. [verwijderd] 17 januari 2011 16:23
    PAPENDRECHT (AFN) - Baggeraar Boskalis heeft een opdracht verworven voor de aanleg van een kunstmatig eiland voor de kust bij Panama-Stad. Dat maakte het bedrijf maandag bekend.

    Het project heeft een contractwaarde van circa 55 miljoen euro. De werkzaamheden voor de aanleg van het eiland, met een oppervlakte van tien hectare, zijn al gestart en worden naar verwachting halverwege 2012 afgerond.

    Aanvulling contract

    In het contract is een optie opgenomen voor een tweede eiland met een oppervlakte van negen hectare en een jachthaven. Bij gebruik van die optie wordt het contract met een jaar verlengd. De beslissing over de tweede haven wordt waarschijnlijk in de tweede helft van dit jaar genomen.
  10. Dasnaq 25 juli 2013 08:17
    quote:

    Dasnaq schreef op 9 oktober 2010 17:42:

    - 24 sep 08, 23:05 | Reageer | Quote | Dit is niet OK | Aanbevolen:0

    Wat een vreemd omkopingsverhaal Dasnaq, ik ben benieuwd hoe 't onderzoek verder zal verlopen. Heb hier nooit eerder iets van vernomen.

    groeten,
    Mar
    ____________________________________________________

    Twee jaar verder.........

    Saturday, 09 October 2010 03:00

    Ships & Shipping

    CORRUPTION charges against former Mauritius Ports Authority chairman Siddick Chady are expected to be heard shortly, a Mauritian government source confirmed to Fairplay today.

    Gr.

    Dasnaq
    En weer dik twee jaar verder................

    Baggeraar Boskalis schuldig aan omkoping
    25-07-2013 07:37:21
    De Nederlandse baggeraar Boskalis heeft op het eiland Mauritius steekpenningen betaald om een opdracht te krijgen. Het bedrijf bekende schuld en wacht nu de strafmaat af.

    Boskalis betaalde smeergeld aan de voorzitter van de havenautoriteit van het Afrikaanse land, zo schrijft Het Financieele Dagblad. In totaal betaalde de baggeraar circa 80.000 euro om een opdracht van 11 miljoen euro binnen te halen in Port Louis.

    In mei al legde het bedrijf volledige schuldbekentenissen af voor de rechtbank. De baggeraar uit Papendrecht krijgt vandaag (donderdag) te horen welke straf de openbare aanklager vordert. Enkel het bedrijf wordt vervolgd, niet de betrokken medewerkers.

    Boskalis zegt te hebben meegewerkt aan het onderzoek dat in 2008 door Mauritius werd gestart. De baggeraar zou echter ook in Uruguay en Zuid-Afrika verdacht worden van corruptie, maar dat wordt door een woordvoerder van Boskalis ontkend

    Gr.

    Dasnaq
  11. Vlaming 25 juli 2013 17:00
    AMSTERDAM (AFN) - Boskalis wordt waarschijnlijk niet gestraft voor het betalen van smeergeld in Mauritius. Dat schrijft Het Financieele Dagblad donderdagmiddag. Het Openbaar ministerie van het Afrikaanse eiland vervolgt de baggeraar en maritiem dienstverlener voor omkoping van de voormalige voorzitter van de havenautoriteit, maar eiste geen concrete sanctie.
    Een woordvoerder van Boskalis was niet direct beschikbaar voor een reactie.
  12. Vlaming 25 juli 2013 22:34
    AMSTERDAM (AFN) - De zaak over een vermeende betaling van smeergeld door Boskalis in Mauritius wordt waarschijnlijk in september hervat. Dat zei een woordvoerder van de baggeraar en maritiem dienstverlener donderdag.
    Het Financiële Dagblad meldde donderdagochtend dat Boskalis in mei bekent heeft zich in Mauritius schuldig te hebben gemaakt aan omkoping en samenzwering. Tussen 2006 en 2007 betaalde het bedrijf de toenmalige voorzitter van de havenautoriteit in het Afrikaanse land smeergeld om een baggerklus in de wacht te slepen. In totaal gaat het om 55.750 euro en 30.000 euro aan steekpenningen.
    De zegsman van Boskalis, die het bericht in de krant bevestigde, wilde niet op de zaken vooruit lopen omdat er donderdag, nadat de zaak inhoudelijk werd behandeld, nog geen concrete uitspraak is gedaan door de rechter. Boskalis liet eerder al weten dat de affaire in Mauritius geen materiële impact zal hebben.
  13. forum rang 6 effegenoeg 26 juli 2013 16:40
    Ze kunnen met zoveel schepen wel eens op zoek gaan naar een middeleeuws schip op de zeebodem volgeladen met goud en weet ik niet wat!
    Kan de koers ook eens met wat meer fantasie uitslaan.
  14. forum rang 4 guusje 26 juli 2013 20:27
    quote:

    effegenoeg schreef op 26 juli 2013 16:40:

    Ze kunnen met zoveel schepen wel eens op zoek gaan naar een middeleeuws schip op de zeebodem volgeladen met goud en weet ik niet wat!
    Kan de koers ook eens met wat meer fantasie uitslaan.
    Alleen zal Boskalis de inhoud niet mogen houden,
    fantasie is maar voor even leuk, zomermaanden schijnt komkommertijd voor zulke bedrijven te zijn, bovendien zullen beleggers de halfjaar cijfers en vooruitzichten willen horen.
    Enigste motto is geduld en maar afwachten, uiteindelijk met rente bij de bank moet je ook een jaar wachten op een schamele rente.
  15. [verwijderd] 29 juli 2013 17:01
    quote:

    Dasnaq schreef op 25 juli 2013 08:17:

    [...]

    En weer dik twee jaar verder................

    Baggeraar Boskalis schuldig aan omkoping
    25-07-2013 07:37:21
    De Nederlandse baggeraar Boskalis heeft op het eiland Mauritius steekpenningen betaald om een opdracht te krijgen. Het bedrijf bekende schuld en wacht nu de strafmaat af.

    Boskalis betaalde smeergeld aan de voorzitter van de havenautoriteit van het Afrikaanse land, zo schrijft Het Financieele Dagblad. In totaal betaalde de baggeraar circa 80.000 euro om een opdracht van 11 miljoen euro binnen te halen in Port Louis.

    In mei al legde het bedrijf volledige schuldbekentenissen af voor de rechtbank. De baggeraar uit Papendrecht krijgt vandaag (donderdag) te horen welke straf de openbare aanklager vordert. Enkel het bedrijf wordt vervolgd, niet de betrokken medewerkers.

    Boskalis zegt te hebben meegewerkt aan het onderzoek dat in 2008 door Mauritius werd gestart. De baggeraar zou echter ook in Uruguay en Zuid-Afrika verdacht worden van corruptie, maar dat wordt door een woordvoerder van Boskalis ontkend

    Gr.

    Dasnaq
  16. [verwijderd] 29 juli 2013 17:02
    quote:

    Dasnaq schreef op 25 juli 2013 08:17:

    [...]

    En weer dik twee jaar verder................

    Baggeraar Boskalis schuldig aan omkoping
    25-07-2013 07:37:21
    De Nederlandse baggeraar Boskalis heeft op het eiland Mauritius steekpenningen betaald om een opdracht te krijgen. Het bedrijf bekende schuld en wacht nu de strafmaat af.

    Boskalis betaalde smeergeld aan de voorzitter van de havenautoriteit van het Afrikaanse land, zo schrijft Het Financieele Dagblad. In totaal betaalde de baggeraar circa 80.000 euro om een opdracht van 11 miljoen euro binnen te halen in Port Louis.

    In mei al legde het bedrijf volledige schuldbekentenissen af voor de rechtbank. De baggeraar uit Papendrecht krijgt vandaag (donderdag) te horen welke straf de openbare aanklager vordert. Enkel het bedrijf wordt vervolgd, niet de betrokken medewerkers.

    Boskalis zegt te hebben meegewerkt aan het onderzoek dat in 2008 door Mauritius werd gestart. De baggeraar zou echter ook in Uruguay en Zuid-Afrika verdacht worden van corruptie, maar dat wordt door een woordvoerder van Boskalis ontkend

    Gr.

    Dasnaq

    Dasnaq leeft nog? :-)
866 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 44 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.286
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.455
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.944
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.479
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.092
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.762
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.862
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.348
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.774
Alfen 12 16.539
Allfunds Group 3 1.217
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 337
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.767
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.368
AMG 965 125.860
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.522
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.162
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 316
Arcadis 251 8.623
Arcelor Mittal 2.024 318.667
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.113
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.283
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.702
ASML 1.762 77.058
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.670
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht