Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Getronics Terug naar discussie overzicht

Voor hoeveel zitten jullie in GTN en VRSA ?

36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 oktober 2003 19:29
    ik ben nu circa een 2 jaar aan het beleggen in het begin heel veel verloren door ook gouden bergen te geloven
    nu sinds een half jaar serieus alles in de gaten houden en zelf keuzes te maken
    ik ben begonnen met ongeveer E 5000,- in diverse fondsen waaronder 50% kpn
    daar kwamen de zwaarste klappen aan
    sinds het laatste half jaar geprofiteerd van verstatel, aino en natuurlijk gtn
    in gtn heb ik ook mijn grootste belang en door de diverse winstnemingen in de laatste maanden zeker net voor de zomervakantie is mijn portefeuille nu gegroeit naar circa 30.000
    ik heb het geld voorlopig niet nodig en heb centen achter de hand dus ik blijf rustig zitten en hou het forum en de beurs in de gaten en maak mn keuzes.

    Vanaf het moment dat ik zelf keuzes ging maken lukt het me steeds beter om een inschatting te maken en het lef om te verkopen of kopen.
    Dit probeer ik vol te houden
    succes
    zuidenaar
  2. [verwijderd] 24 oktober 2003 19:37
    mooie bedragen allemaal, ik hoop dat het mij ook zo zal verlopen! ben nu zoon 1 1/2 jaar bezig met beleggen, waarvan iets meer dan een half jaar serieus. Ik begon op 18 jarige leeftijd met circa €100, heb af en toe wat bij gekocht en mijn aandelen zijn nu bijna €2,500 waard! niet gek al zeg ik het zelf. Ik ben nu nog 19 jaar maar leer veel van dit alles, en ik verdien er ook nog wat mee ook. Laat dit lekker staan, en zal op regelmatige basis mijn aandelen porto uitbreiden, in de hoop mijn streef doel; een aandelen porto van €10,000 binnen 2 jaar; te bereiken.

    mvg,

    Jan Willem van de Steeg
  3. Goobi 24 oktober 2003 19:45
    Ben allang geen student meer en 10 jaar geleden begonnen met beleggingsfondsen van de Postbank. Door op tijd in te stappen in IT, CT en Internetfonds ben ik daar bepaald niet armer van geworden, al stapte ik iets te laat uit toen de internet-hype over was.
    Begin dit jaar met 2500 euro begonnen in aandelen en heb nu 1200 GTN en 500 VRSA. Dat hadden er natuurlijk veel meer moeten zijn, maar ja, erg goklustig ben ik niet. Daarnaast nog Sopheon en RT Company maar die willen nog niet erg. Toch al 68% winst en de LT is veelbelovend...

    Groet,

    Geert-Jan
  4. [verwijderd] 24 oktober 2003 19:47
    als je handeld naar eigen gevoel natuurlijk met de nodige informatie die je inwint en af en toe een gok met een uitschieter lukt dit
    maar hou wel in de gaten gooi niet al je spaarcenten in de strijd want dan kun je er slapeloze nachten en weken aan over houden en ook nog eens een rendement van - .....
    succes en vertel over 2 jaar eens of je streven gelukt is
    zuidenaar
  5. [verwijderd] 24 oktober 2003 19:48
    Hoi Jan Willem,

    Ben 42 jaar en nu zo'n half jaar bezig. Heb ook de nodige missers gemaakt door me (onvoorbereid) overal in te storten. Heb dr veel van geleerd en heb de indruk dat jij dat ook doet. Bij beleggen moet je niet snel willen scoren maar op langer termijn denken. En daar ben jij goed mee bezig nu. Ga zo door, dan kom je er wel.

    groetjes,

    Dianne
  6. Bertus S 24 oktober 2003 19:56
    Hans,

    Even een kleine correctie: 100% is klein (47-53cm) begonnen!! (lol)

    1% worden inderdaad aansluitend snel financieel groot door genoemde reden.
    1% door de handel op de beurs.
    98% wordt nooit financieel groot, beurs of niet.

    Bertus S.
  7. [verwijderd] 24 oktober 2003 20:00
    ... zonder het als onbeleefd te doen overkomen vind ik dat het je helemaal niets aangaat. Wellicht had ik dan net zo goed niet hoeven reageren, maar de reden waarom ik het wel doe is om dit soort nonsense vragen/berihten in de toekomst te vermijden.
    Ik hoop dan ook dat dit zal gebeuren, net nu we , zo vond ik tenminste, een beetje op niveau begonnen te geraken op dit forum.

    Ik heb beide en meer gaat niemand wat aan.

    Beide fondsen hebben nog veel opwaarts potentieel, dus blijf zitten en laat je er niet uitshaken.

    ANL
  8. [verwijderd] 24 oktober 2003 20:10
    beste anl, uiteraard zijn berichten over (inside-)informatie of voorkennis het meest interessant. Maar ik denk, dat velen met mij uit de forums het bizonder waarderen als iemand ook eens over zijn resultaten wil praten, waar ook wat uit te leren valt...
    Mogelijk ben jij wat al te serieus of heb je net een gevoelig verlies geleden waardoor je zo chagrijnig reageert.....
    Keep smiling
  9. [verwijderd] 24 oktober 2003 20:35
    hoi Dianne

    bedankt voor je reactie, ik laat me inderdaad niet zomaar in het diepe vallen zonder er engigzins iets van te snappen! uiteraard als je net begint dan probeer je afgaande op bijv. de stemming hier je beslissingen te nemen, maar ik heb geleerd niet teveel meer naar anderen te kijken, maar doen wat je zef het beste vind. Anders ga je anderen straks nog de schuld geven van je eigen verliezen.

    mvg

    jan willem
  10. [verwijderd] 24 oktober 2003 21:03
    Zulke topics zijn een vervuiling voor het forum.Ik lees zoveel als ik kan(tijd hebben hé) en dan liefs iets van waarde.Nu moet ik ook deze zever effe nakijken of er soms iemand iets gepost heeft wat de moeite waard is om te lezen .Een waardevolle bijdragen zou hier wel eens kunnen verzuipen in onzinnige nutteloze info.Who cares wat wie heeft pfffff
    Tip maak een topic aan met ZEVEREN of zo :o) PS ik ben niet teleurgesteld want mijn geschreven puts lopen op deze manier waardeloos af als koers o zou blijven stijgen wat ik dus voor a.s. maandag STERK betwijfel.Groeten en val maar aan hahahaha :o)
  11. [verwijderd] 24 oktober 2003 21:20
    hoi allemaal,zelf ben ik al +/- 4,5 jaar bezig met beleggen of het volgen ervan.toen ik begon had ik 7000 gulden (omgerekend +/- 3200 euro)
    In negen maanden opgebouwd naar E15000,00.Ik zag een kans om al mijn leningen te betalen als ik nog zo'n 3 a 4 duizend euro er bij kon pakken.
    Dus ging ik in het eerste internet fonds van nederland beleggen.Ik deed mee met een emissie van vianet.works.(emissieprijs E21,00).
    Vol ingezet, dus ook vbr aangesproken,omdat je bij een emissie maar een paar krijgt als je geluk hebt.Uiteindelijk niet gekregen maar met mijn stomme kop het zelfde aantal bestens gevraagd.Uiteindelijk kwam de handel op gang en de openingskoers was E89,00 euro.Dit gebeurde tegen het sluiten
    van de markt(weekend)Het fonds ging later ook open in de VS (amerkaans fonds) met een koers van $45,00
    AU
    restend een grote schuld die ik niet kon aflossen.
    Rechtzaak begonnen en gewonnen,uiteindelijk meer aan overgehouden dan waar ik mee begonnen bent (stukken beter gedaan dan de beurs)
    Zit nu in gtn met 7,5k, ik kan veel meer kopen maar deze belegger heeft de afgelopen 3 jaar heel veel geleerd omtrend waarde en normen van het beleggen.Ik heb er +/- 200% aan overgehouden maar geloof me dat is het niet waard geweest.
    Mijn leningen betaald en voor mij geen leningen meer(ook geen vbr aanspreken hoger dan E100,00)
    Moto,kijkuit met je VBR aanspreken het kan nog veel slechter dan je zou kunnen bedenken.
    Een gokje wagen mag best maar dan weloverwogen,laat je niet te veel beinvloeden door derde,en ga zeker NIET OVERHAAST ergens instappen.
    Dit is niet om mensen bang te maken,maar de bedoeling dat ze blijven nadenken.Beleggen zit vol met valkuilen.

    vr gr.
    een belegger met pijnlijke ervaring

  12. [verwijderd] 24 oktober 2003 21:27
    kijk dit is nu wat ik bedoel Dit is een waardevolle bijdrage die onder een ander topic moest staan bijvoorbeeld Handige tips of hoe beleggen of zoek zelf maar een schone naam :o) Groet
  13. [verwijderd] 24 oktober 2003 21:50
    hei slachter, weet je wel wat het betekent ambetant????? Whatever...je zevert zelf ook over je puts...who cares. leven en laten leven weet je wel.
  14. [verwijderd] 24 oktober 2003 23:37
    LOL, dat is zo Hans, volgens mij hebben wij de slechtere tijden meegemaakt.
    Ik moest elk weekend in een kroeg of Discotheek staan om een beetje extra geld bij elkaar te sprokkelen.

    Ach, het waren ook weer niet de slechtste tijden, toch?

    Cheers with beers,

    Hans

  15. [verwijderd] 24 oktober 2003 23:42
    Je moet maar zo denken Haarlemmer, iedereen is eens ergens begonnen.
    Bekijk je portefeuille eens over enkele jaren weer en je zult zien dat het waarschijnlijk toch een leuk bedragje geworden is.

    Veel succes met je beleggingsactiviteiten.

    Cheers with beers,

    Hans

  16. [verwijderd] 25 oktober 2003 04:20
    Goedemorguh,
    Ben student en ben met EUR 5000 begonnen een 1,5/2 jaar geleden. heb nu 5600 in mijn portefeuille Heb ongeveer 3000 a 4000 gecasht voor vakanties en buitenlandse reizen. gezeten in corus en versatel. hoop nu te scoren met prolion.
    Ik probeer veel rendement te maken door niet bang te zijn om (veel) meer dan normaal in te leggen bij een naar jou oordeel succesvole belegging. Voor versatel zat ik een beetje aan te klooien in de AEX, maar wat gaat je geld daar langzaam zeg; toen veel ingezet op versa op 0,38!heb ook de pluszijde uitgevonden van de 3-jarige bearmarket; ondergewaardeerde en afgestrafte bedrijven die het weer helemaal gaan maken; pennystocks!
    getronics heb ik jammergenoeg helemaal gemist; echt zwaar kut! zit nu weer te twijfelen of ik moet instappen. verder wil ik oko even zeggen dat dit forum wel leuk is omdat ik het gevoel heb dat hier oud(ere) beleggers rondhangen met studenten zoals ik met allemaal verschilende inlegmogelijkheden, maar aan dit draadje te zien wel dezelfde visie wat stockpicken betreft.
    Mvg
    faabster
36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.302
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.926
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.024
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.592
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.297
AFC Ajax 537 7.025
Affimed NV 2 5.776
ageas 5.843 109.782
Agfa-Gevaert 13 1.888
Ahold 3.536 74.015
Air France - KLM 1.024 34.381
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 12 16.820
Allfunds Group 3 1.232
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 340
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.771
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.456
AMG 965 126.445
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 383
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.182
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.628
Arcelor Mittal 2.024 318.749
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.175
Aroundtown SA 1 184
Arrowhead Research 5 9.304
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.756
ASML 1.762 77.471
ASR Nederland 18 4.161
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 335
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.771
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 17 mei

    1. Japan economische groei Q1
    2. China detailhandelsverkopen april
    3. China industriële productie april
    4. Sif Q1-cijfers
    5. Engie Q1-cijfers
    6. Corbion ex €0,61 dividend
    7. EU inflatie april (def)
    8. VS voorlopende indicatoren april
  2. 20 mei

    1. Dui, producentenprijzen april
    2. Ryanair jaarcijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht