Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Iep Invest BE0003748622

Laatste koers (eur)

5,650
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    1.099 Gem. (3M) 2K
  • Bied

    5,200  
  • Laat

    5,750  
+ Toevoegen aan watchlist

Waarde Punch

1.279 Posts
Pagina: «« 1 ... 33 34 35 36 37 ... 64 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 september 2013 12:31
    quote:

    Guus_Geluk schreef op 24 september 2013 11:41:

    Wie haalt het blok op 7.15 even weg? 150.000 stuks!
    Helaas, ben slechts in de running op € 6,80 :-). Dit is meen ik wel de grootste laat van de afgelopen maanden, opmerkelijk en voor mij althans onbegrijpelijk!

    Erg mat vandaag verder op de Beurs. Zoals het weer buiten, terwijl toch meer zon was beloofd. Ik ga maar eens van het scherm weg een paar uur. Meestal gebeurt er dan wel wat.......
  2. forum rang 4 Guus_Geluk 24 september 2013 12:36
    quote:

    Bart32 schreef op 24 september 2013 12:28:

    Mijn order staat ook in de laat op 7.15 :-)
    Volgens mij is die laat van 150.000 stuks een afschrikmiddel om de koers te drukken. Er staan er nog een paar op 7.14. Ik ben benieuwd wanneer dit blok weg is en of er aan geknabbeld gaat worden. Recent hebben we vaker grote orders in de laat gezien maar die werden elke keer weer terug getrokken. Ik houd ze gewoon vast tot het einde. Punch zou nadenken over hoe de aandeelhouder het beste beloond zou kunnen worden. Ik kan mezelf niet voorstellen dat ze meer dan een half jaar hebben nagedacht over de huidige gang van zaken! Er zit dus (veel) meer in het vat!
  3. forum rang 6 keffertje 24 september 2013 13:17
    quote:

    Guus_Geluk schreef op 24 september 2013 12:04:

    [...]

    Sorry, ik kan je niet meer volgen. En volgens mij jij jezelf ook niet meer, gezien je sombere gedachten over Punch maar vervolgens wel een order plaatsen op 7 euro. Om eerst te zeggen dat je een stijging van de koers verwacht. Later verwacht je een uitkering van 7 euro en nu verwacht je dat er 2 euro van de koers gehaald gaat worden om uitgekeerd te worden?
    Nee het is duidelijk dat je het niet kan volgen:

    1. Een terugbetaling op de aandelen gaat van de waarde af en is dus geen rendement.
    2. Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit gezegd heb dat ik een uitkering van 7 euro verwacht (uiteraard is dat wel mogelijk als je dat in kas hebt maar ik wees al eerder op de fiscale gevolgen).
    3. Op 7 euro loop je een beperkt risico maar dat is iets anders dan dat je een geweldige upside hebt.

    Eigenlijk hoef ik niet meer te posten want je ziet de koersontwikkeling en het aanbod. Overigens als iemand 150.000 stukken op 7,15 inlegt, loopt hij het risico ze direct kwijt te raken als er op dat niveau belangstelling is (dus het is geen afschrikmiddel of manipulatie wat jij steeds beweert om in jouw eigen sprookjes te geloven).

    Tot nu toe wordt mijn sombere scenario bewaarheid (radiostilte) en - met jou - baal ik daarvan maar zal mijn ogen er niet voor sluiten.


  4. forum rang 4 Guus_Geluk 24 september 2013 13:28
    quote:

    keffertje schreef op 13 september 2013 10:57:

    [...]

    Hoi Guus,

    Mee eens maar ik gok erop dat ze dinsdag niet verder komen dan 'we bestuderen nog hoe we de opbrengst het beste ten gunste van de aandeelhouders kunnen laten komen' waarna wij ons weer twee maanden gaan afvragen: zouden ze het bij de trading update over KW3 bekend maken?
    Ik hoop dat ik ongelijk heb en dat ze dinsdag aangeven € 7 uit te gaan keren maar blijf voorzichtig'.
    Even omhoog halen...
    Misschien "hopen" en "verwachten" niet helemaal duidelijk?
  5. forum rang 6 keffertje 24 september 2013 13:38
    quote:

    Guus_Geluk schreef op 24 september 2013 13:28:

    [...]

    Even omhoog halen...
    Misschien "hopen" en "verwachten" niet helemaal duidelijk?
    Ja dat klopt precies, ik zei dat ik het hoopte maar dat ik juist verwachtte dat ze het niet zouden doen.

    Ik ben er niet blij mee dat die verwachting uitkomt (ik had ook al eerder aangegeven dat ik verwachtte dat ze niets zouden zeggen en dat klopt ook, vervolgens heb ik aangegeven dat dat koersdruk zou opleveren en zie daar..)

    Nogmaals ik baal zelf als een stekker maar geheel onverwacht is het dus niet!

    [Waarschijnlijk vind je de later op 7 en 7,05 ook manipulanten maar ze willen er gewoon vanaf, en niemand wil ze hebben het is niet anders]
  6. forum rang 4 Guus_Geluk 24 september 2013 14:27
    Ik vind het wel opvallend dat er steeds partijen van 5000 stuks in de laat gezet worden en die worden ook weer in zijn geheel opgekocht. De bied is aardig leeg dus wordt de koers makkelijk naar beneden gezet. Zijn mogelijk partijen hun eigen stukken weer aan het kopen? Ik zie wel wat er gebeurt, het heeft geen nu om er over te speculeren want Punch houdt zijn mond toch dicht. Ik heb van deze situatie geleerd, nooit meer in zo'n klein fonds! Maar ik laat me ook niet wegjagen nu ik al zo lang gewacht heb. Ik ga minimaal door tot de plannen bekend zijn gemaakt. En dat zal uiterlijk bij de Q3 cijfers zijn (dus over een aantal weken).
  7. forum rang 4 Guus_Geluk 24 september 2013 15:07
    Bencis and Gimv-XL's acquisition reinforces Xeikon's innovative role in digital printing and prepress technology

    Monday, September 23, 2013

    Press release from the issuing company

    Product portfolio, leadership and investment will guide the organization into the future

    Eede, The Netherlands - Xeikon today confirms that Bencis Capital Partners ("Bencis") completed its purchase of Punch International ("Punch") controlling interest in Xeikon, making Bencis the largest shareholder of the company. The Gimv-XL fund invested alongside Bencis as minority shareholder. With the transaction completed, Xeikon has the capital, the leadership, the products and the customer support in place to expand on innovation and strengthen its role as leading provider of digital printing solutions to customers around the globe.

    Bencis is an independent private equity firm that invests in medium-sized companies in the Benelux countries. Gimv-XL, managed by Gimv, is the largest investment fund for midcap companies in Flanders. The new shareholders comment on the transaction: "Both Bencis and Gimv-XL invest in solid companies that are led by strong management teams, have leading positions in their respective markets and are well positioned for further expansion. Xeikon met all of those requirements. Their leadership role in the digital printing marketplace, combined with technologically advanced solutions and a strong emphasis on R&D and customer service make them an ideal investment for us. We believe there is a bright future for this innovative company, and we are pleased that Bencis and Gimv-XL are a part of it."

    Bencis' and Gimv-XL's strategy to invest in growth will enable Xeikon to enforce its mission of developing and distributing innovative digital printing technology that supports the needs of their customers. To assure growth and innovation, Wim Maes will again assume the role as CEO of Xeikon with immediate effect. Mr. Maes joined Xeikon as CEO in October 2009, establishing a clear strategic focus and strong financial foundation. End 2012, Mr. Maes left that role but remained an active advisor within the Xeikon organization.

    Wim Maes comments: "I'm pleased to once again lead Xeikon and increase the level of innovation we started a few years ago. Xeikon became a leader in digital dry toner-based label and package production; built on the Xeikon 8000 Series to successfully launch the innovative Trillium technology and extended the product portfolio with prepress offerings including basysPrint CtP and ThermoFlexX platemaking solutions. With the acquisition in place, Xeikon is in perfect shape to grow and offer solutions that meet our customers needs - today and in the future."

    Mr. Maes replaces Frank Deschuytere, who recently served as CEO. With the take-over in place, Mr. Deschuytere will pursue other activities and Xeikon thanks him for his contribution to the company.

    whattheythink.com/news/65509-bencis-g...
  8. forum rang 4 Guus_Geluk 24 september 2013 15:14
    En nogmaals een gedeelte van de deal:

    De transactie is wel aan een aantal voorwaarden verbonden. Zo moet Bencis de financiering van de transactie rondkrijgen - de gesprekken daarover zouden al in een vergevorderd stadium zitten. Punch moet ook alle banden doorknippen met Xeikon. Daartoe neemt Punch voor 9,6 miljoen euro alle belangen van Xeikon over in vastgoedbedrijf Accentis. Xeikon moet dan weer Point-IT overnemen, dat IT-diensten levert aan het bedrijf, voor 800.000 euro. De transactie zal naar verwachting tegen 17 september 2013 afgerond zijn. "De raad van bestuur zal nog nader overwegen op welke manier de opbrengst van de transactie het beste ten goede kan komen aan de aandeelhouders van Punch", klinkt het in het persbericht.

    Het kan misschien nog even duren maar dan heb je ook wat. Het zal wel een strategie zijn om lang te wachten met iets naar buiten te komen. In de tussentijd kan het bestuur en hun familie hun positie verder (goedkoop) uitbreiden. Maar niet met mijn stukken, ik wil onderhand ook mee profiteren.
  9. forum rang 4 Guus_Geluk 24 september 2013 17:18
    Wel heel erg triest dat het Punch bestuur zijn aandeelhouders niet informeert over verder plannen. Dit is ze toch wel aan te rekenen.
  10. forum rang 6 keffertje 24 september 2013 18:24
    quote:

    Guus_Geluk schreef op 24 september 2013 17:18:

    Wel heel erg triest dat het Punch bestuur zijn aandeelhouders niet informeert over verder plannen. Dit is ze toch wel aan te rekenen.
    Het is wel triest maar als je mijn postings had gelezen ook weer niet verbazingwekkend. Een bestuur dat er voor de aandeelhouders zit had ze niet alleen geinformeerd maar ook vandaag die stukken tot 7 20 eruit gekocht. Onder de cash waarde en de accentid waarde zou onder minder aandeelhouders verdeeld.hoeven te worden.

    Er komt dus een ander plan (en waarschijnlijk geen uitkering)...helaas!
  11. forum rang 4 Guus_Geluk 24 september 2013 18:46
    quote:

    keffertje schreef op 24 september 2013 18:24:

    [...]
    Er komt dus een ander plan (en waarschijnlijk geen uitkering)...helaas!
    Als ze grote plannen met Accentis hebben is het mij ook best maar laten ze dan op zijn minst de aandeelhouders informeren. Na maanden de situatie bestudeerd te hebben moet er nu toch wel iets duidelijk zijn. (Ook al zijn het Belgen) Het is niet gepast de aandeelhouders in juist dit stadium niet te informeren. Dit getuigt van een zeer slecht ondernemerschap.
  12. forum rang 6 keffertje 24 september 2013 23:05
    quote:

    Panka schreef op 24 september 2013 21:41:

    Een idee : Punch verkopen en Accentis massaal kopen!
    Het probleem hierbij is: op 1 cent zijn ze een koopje maar krijg je ze niet en op 2 cent zijn ze te duur!
  13. Panka 24 september 2013 23:32
    Eerlijk gezegd aan Guy Dumarey : wees eerlijk, heb altijd geloofd in die vent van Knokke!
  14. forum rang 6 keffertje 24 september 2013 23:52
    quote:

    Panka schreef op 24 september 2013 23:32:

    Eerlijk gezegd aan Guy Dumarey : wees eerlijk, heb altijd geloofd in die vent van Knokke!
    ????
  15. forum rang 4 Guus_Geluk 25 september 2013 11:32
    quote:

    keffertje schreef op 24 september 2013 18:54:

    Als je er voor jezelf zit is het zeer goed ondernemerschap!
    Dat idee begin ik onderhand wel te krijgen. Kan mezelf niet voorstellen dat het huidige bestuur na Punch nog ergens aan de bak zal komen bij een fatsoenlijk bedrijf. (Wie wil er nu nog Punch op zijn Curriculum Vitae hebben staan?) Ja, misschien nog achter de kassa bij de Mac Donalds maar meer zit er volgens mij echt niet in.
  16. forum rang 4 Guus_Geluk 25 september 2013 11:46
    En dit is dus gewoon gelul: "De raad van bestuur zal nog nader overwegen op welke manier de opbrengst van de transactie het beste ten goede kan komen aan de aandeelhouders van Punch"

    Ze geven helemaal NIKS om hun aandeelhouders!
1.279 Posts
Pagina: «« 1 ... 33 34 35 36 37 ... 64 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 mei

    1. China inkoopmanagersindex diensten april
    2. PostNL Q1-cijfers
    3. Siemens Healthineers Q1-cijfers
    4. TKH Q1-cijfers
    5. Dui inkoopmanagersindex diensten april (def)
    6. EU inkoopmanagersindex diensten april (def) 52,9
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. EU producentenprijzen maart
    9. Tyson Foods Q1-cijfers
  2. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht