Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Ziggo Terug naar discussie overzicht

Opvallend!

406 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 21 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. EmileB 17 oktober 2013 09:20
    quote:

    EmileB schreef op 16 oktober 2013 17:36:

    Ik heb verdiend aan de stijging en (een heel klein beetje) verdiend aan de daling van de laatste uren (met een paar puts).
    We zien morgen wel weer.
    Putjes iets te vroeg weggedaan...
  2. EmileB 17 oktober 2013 10:10
    Je moet een vallend mes niet willen vangen maar op 30,40 begint het wel weer te kriebelen...
  3. forum rang 4 s.lin 17 oktober 2013 10:13
    Bod Liberty op Ziggo ontoereikend? - Market Talk
    17-10-2013 09:17

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Rabobank stelt donderdag het vreemd te vinden dat Ziggo (ZIGGO.AE) het bod van Liberty Global (LBTYA) ontoereikend noemt, zonder meer details over het bod prijs te geven. Hoewel een combinatie van UPC en Ziggo logisch is verwacht Rabobank dat Liberty Global niet bereid is meer dan EUR33-35 op tafel te leggen voor een aandeel Ziggo. Rabobank geeft aan dat de zelfstandige waarde van Ziggo in hun ogen EUR29 per aandeel is. Als de aandeelhouders van Ziggo dan voor de helft meeprofiteren van de door Rabobank verwachte EUR1,0-1,6 miljard aan synergievoordelen dan komt dit neer op ongeveer EUR3-4 per aandeel. Met een kleine premie daar bovenop komt Rabobank tot het bedrag van EUR33-35. Een fusie van UPC, een volledige dochter van Liberty Global, in Ziggo, zou volgens Rabobank nog steeds de geprefereerde optie kunnen zijn, omdat Liberty Global in dat geval geen cash op tafel hoeft te leggen. De toezichthouder zou echter de grootste horde kunnen blijken, omdat de samengevoegde activiteiten van UPC en Ziggo een dominante marktpositie in de Nederlandse televisiemarkt zouden krijgen (meer dan 60%). Dit zou kunnen betekenen dat de toezichthouder wil dat Ziggo/UPC het kabelnetwerk opstellen aan andere spelers. Deze 'dissynergieen' helpen niet in het opstuwen van het bod. Rabobank handhaaft het hold advies en het koersdoel op EUR31,00. Het aandeel Ziggo eindigde woensdag op EUR31,20. (EVG)

    Dow Jones Newswires
  4. [verwijderd] 18 oktober 2013 08:07
    Klantengroei stuwt omzet Ziggo
    VRIJDAG 18 OKTOBER 2013, 07:57 uur | 1 keer gelezen

    UTRECHT (AFN) - Ziggo heeft dankzij een aanhoudende groei van klanten in het derde kwartaal meer omzet geboekt dan een jaar eerder. Dat maakte de leverancier van kabelinternet, -televisie en -telefonie vrijdag bekend.
    Ziggo zag de omzet vorig kwartaal met bijna 3 procent stijgen tot 391,1 miljoen euro. Het aangepaste bedrijfsresultaat (ebitda) zakte mede door extra uitgaven aan marketing met bijna 3 procent tot 220,4 miljoen euro. De nettowinst lag met 86,5 miljoen euro ruim 19 procent hoger dan in het derde kwartaal van 2012.
    Het bedrijf hield vast aan de verwachtingen voor het hele jaar. Dat betekent dat de omzet op vergelijkbare basis met ongeveer 1 procent groeit, na een autonome groei met 0,9 procent in het afgelopen kwartaal. Het aangepaste bedrijfsresultaat zal ongeveer even hoog zijn als in 2012. Ziggo ging niet in op de interesse van grootaandeelhouder Liberty Global. Eerder deze week meldde Ziggo dat het een bod van het Amerikaanse bedrijf heeft afgeslagen.
  5. triumph3 18 oktober 2013 08:08
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Kabelbedrijf Ziggo nv (ZIGGO.AE) heeft in het derde kwartaal van 2013 een bijna 20% hogere nettowinst weten te boeken op een eveneens gestegen omzet, blijkt vrijdagochtend uit de cijfers van het bedrijf. Daarmee lijken de eerder dit jaar aangekondigde extra investeringen zich uit te betalen. De winst voor rente, belastingen, afwaarderingen en amortisatie (EBITDA) daalde echter licht ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.
    "We hebben een erg sterk kwartaal doorgemaakt met de hoogste opeenvolgende groei in netto klantenaanwas sinds 2010. De groei van het aantal internet en alles-in-1 abonnees verdubbelde ten opzichte van het eerste kwartaal. Onze investeringen in verkoop, focus op behoudt van klanten en de succesvolle uitrol van WifiSpots hebben daar allemaal aan bijgedragen in het derde kwartaal, dat normaal wat zwakker is door seizoensinvloeden", zegt chief executive Bernard Dijkhuizen in een toelichting.
    In het derde kwartaal haalde Ziggo 37.000 nieuwe alles-in-1 klanten binnen, tegen 20.000 in het tweede kwartaal en 31.000 in het eerste kwartaal. Daarnaast kwamen er netto 46.000 nieuwe klanten binnen bij breedband internet. Wat betreft de extra investeringen in het Ziggo WifiSpots-netwerk en de lancering van een mobiel aanbod geeft de per eind dit jaar vertrekkende Dijkhuizen aan dat er meer dan e e n miljoen WifiSpots zijn geactiveerd sinds de lancering van het project, en dat ook Ziggo Mobile succesvol gelanceerd is.
    De extra investeringen - in 2013 EUR330-340 miljoen tegen EUR320-330 eerder geraamd - zorgden ervoor dat het bedrijf bij de halfjaarcijfers de outlook verlaagde, tot een identieke omzetgroei van ongeveer 1% over 2013 en een vlakke EBITDA ten opzichte van vorig jaar. Een outlook waar het bedrijf nu aan vasthoudt.
    Mededelingen met betrekking tot het woensdag als "ontoereikend" getypeerde bod van Liberty Global plc (LBTYA) doet het bedrijf niet.
    De nettowinst van Ziggo bedroeg in het derde kwartaal EUR86,5 miljoen, wat een stijging betekent van 19,5% ten opzichte van de EUR72,4 miljoen een jaar eerder. De aangepaste EBITDA daalde ondertussen met 2,9% tot EUR220,4 miljoen.
    De omzet bedroeg in de maanden juli, augustus en september EUR391,1 miljoen, wat 2,9% meer is dan een jaar eerder.
    Door Dow Jones geraadpleegde analisten op een winst van EUR78,8 miljoen, een EBITDA van EUR221,6 miljoen en een omzet van EUR392,9 miljoen.
    Per eind september bedroeg de nettoschuldpositie EUR3,14 miljard. Ultimo juni 2013 stond de teller op EUR3,03 miljard, en eind 2012 op EUR2,93 miljard.
    Het aandeel eindigde donderdag op EUR30,40.
  6. forum rang 4 s.lin 18 oktober 2013 09:26
    Beursblik: weinig verrassing bij Ziggo
    18/10 08:44
    De resultaten van Ziggo over het derde kwartaal waren weinig verrassend. Dit schrijven analisten van Morgan Stanley.

    De omzetgroei was met 2,9 procent licht sterker dan Morgan Stanley had verwacht met 2,7 procent. De consensus lag evenwel op 3,3 procent groei.
    De daling van het bedrijfsresultaat (EBITDA) naar 220 miljoen euro schreven de analisten toe aan een verhoging van de investeringen. Ook hier was Morgan Stanley vooraf iets te pessimistisch, maar de consensus juist iets te optimistisch.
    Al met al waren de analisten te spreken over het aantal nieuwe klanten dat Ziggo binnenhaalde, vooral gedreven door all-in-1 en breedband internet.

    Morgan Stanley heeft een Overwogen advies op Ziggo met een koersdoel van 34,00 euro.

    Door: ABM Financial News.
  7. forum rang 4 s.lin 18 oktober 2013 09:27
    Beursblik: resultaten Ziggo grofweg in lijn
    18/10 08:30
    De resultaten van Ziggo over het derde kwartaal waren grofweg in lijn. Dit stelden analisten van Deutsche Bank. De omzet van 391 miljoen euro en het bedrijfsresultaat (EBITDA) van 220 miljoen euro kwamen overeen met de verwachtingen van Deutsche Bank.

    Ook het herhalen van de outlook voor 2013 verbaasde niet. Dit betekent volgens de analisten dat Ziggo in het vierde kwartaal bijna 4 procent omzetgroei moet realiseren, en het bedrijfsresultaat vlak mag zijn.
    Ziggo moet fors investeren om te komen waar de kabelaar wil zijn, maar volgens Deutsche Bank is de consensus hierop aangepast na de winstwaarschuwing bij de halfjaarcijfers.

    Deutsche Bank heeft een Houden advies op Ziggo met een koersdoel van 24,50 euro.

    Door: ABM Financial News.
  8. forum rang 4 s.lin 18 oktober 2013 09:38
    Beursblik: duidelijk minpunt in cijfers Ziggo
    18-10-2013 9:28:17
    De resultaten van Ziggo laten een belangrijk minpunt zien in de ogen van de analisten van Bernstein Research. De kosten die de kabelaar moest maken om groei en klanten vast te houden, waren "duidelijk hoger" dan voorheen.
    Daar staat de groei in breedband internet tegenover. Deze groei kan volgens de analisten duiden op een hoger groeitempo van de gehele markt.
    De resultaten over het derde kwartaal waren verder weinig verrassend, aldus Bernstein.

    Bernstein noemt het aandeel Ziggo fundamenteel duur. De analisten hanteren een Market-Perform advies met een koersdoel van 25,00 euro. Echter zolang Liberty Global rond het fonds cirkelt, zegt een fundamentele waardering weinig, aldus de analisten. Een overname door de Amerikaanse kabelaar is vanuit synergievoordelen zinvol.
    Ziggo noteert vrijdag 2 procent hoger op 31,00 euro en is daarmee de sterkste stijger in een vrijwel volledig groene AEX.

    Door: ABM Financial News.
  9. forum rang 4 s.lin 18 oktober 2013 10:11
    'Sterke klantengroei voor Ziggo'
    VRIJDAG 18 OKTOBER 2013, 09:56 uur
    AMSTERDAM (AFN) - Ziggo heeft afgelopen kwartaal meer nieuwe klanten aangetrokken dan verwacht. Dat stelde analist Frank Claassen van Rabobank vrijdag.

    De financiële resultaten van de leverancier van kabelinternet, -televisie en -telefonie voldeden volgens de analist aan de verwachtingen. “Maar onderliggend was de klantengroei veel beter dan verwacht. Vooral de groei van internetklanten was erg sterk”, aldus Claassen. “Je ziet dat de extra investeringen in marketing zich uitbetalen.”

    Ook analist Emmanuel Carlier van ING wees op de groei van het klantenbestand. Die overtrof volgens hem alle verwachtingen. Door de verkoopinvesteringen nam de winstgevendheid wel iets af. De financiële resultaten lagen desondanks in lijn met de verwachtingen, concludeerde Carlier.

    Liberty Global

    Ziggo liet vrijdag bij de toelichting op de cijfers niets los over de belangstelling van Liberty Global. Eerder deze week werd in een summier persbericht gemeld dat een bod van de grootaandeelhouder is afgewezen. “Het is logisch dat ze er nu niets meer over zeggen. De bal ligt bij Liberty Global”, zei Claassen daarover.

    Rabo en ING hanteren een hold-advies op het aandeel Ziggo, met een koersdoel van respectievelijk 31 en 30,40 euro. Ziggo, dat door de berichten over de interesse van Liberty Global deze week al een flinke koerssprong maakte, noteerde vrijdag rond 9.45 uur 2,3 procent in de plus op 31,10 euro.

    bron: belegger.nl
  10. forum rang 10 voda 18 oktober 2013 18:21
    AFM bekijkt "opvallende koersbeweging" Ziggo


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Toezichthouder Autoriteit Financiele Markten (AFM) bekijkt de gang van zaken rond de handel die woensdag plaatsvond in het aandeel Ziggo nv (ZIGGO.AE), en het verband met berichten in de media over de overname-interesse van Liberty Global plc (LBTYA), bevestigt de toezichthouder vrijdag aan Dow Jones Nieuwsdienst.

    "We zetten nu eerst de feiten op een rij, en mogelijk leidt dit tot een formeel onderzoek. Op dit moment is van dat laatste echter nog geen sprake", aldus persvoorlichter Martijn Pols van de AFM.

    Volgens de persvoorlichter is het standaard dat de AFM kijkt naar opvallende koersbewegingen of volumes. Het aandeel Ziggo noteerde woensdag tussentijds meer dan 10% hoger op een hoogste koers van EUR32,18, alvorens weer iets terug te zakken en met een plus van 6,7% te eindigen op EUR31,20.

    Aan het begin van woensdagmiddag bleek uit een voorpublicatie van het Duitse Management Magazin dat Liberty Global van plan zou zijn Ziggo in zijn geheel over te nemen, om zo de activiteiten samen te voegen met die van UPC in Nederland en Telenet in Belgie. Kort daarop maakte Ziggo eerst bekend niet in te gaan op geruchten in de markt, om kort daarna bekend te maken inderdaad een voorlopig potentieel bod te hebben ontvangen van Liberty Global, dat door het bedrijf als "ontoereikend" werd gezien. Details over het bod maakte Ziggo daarbij echter niet bekend.

    "Bedrijven mogen natuurlijk best met elkaar praten, maar dan moeten ze wel voorzorgsmaatregelen nemen dat dit niet uitlekt", aldus Pols. "Woensdag bleek uit de publicatie in het Duitse magazine dat het nieuws toch op straat gekomen was, en dat het dus is uitgelekt", voegt hij daar aan toe. "Als dit gebeurt dan moet een bedrijf de informatie via een persbericht naar buiten brengen."

    Volgens de persvoorlichter is het niet te zeggen of en wanneer een formeel onderzoek zal volgen. "Dit is volledig afhankelijk van de casus. We gaan nu eerst alle orders opvragen bij de bank", legt hij uit. Daarnaast stelt de persvoorlichter dat als er geen formeel onderzoek wordt ingesteld dit niet naar buiten gebracht zal worden, en dat als er wel een onderzoek wordt ingesteld dit, in het kader van het onderzoek, ook niet bekendgemaakt wordt.

    "Het hele proces kan enkele dagen maar ook enkele weken duren. Er is geen peil op te trekken", aldus Pols.


    - Door Elco van Groningen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715200; elco.vangroningen@wsj.com

  11. forum rang 10 voda 24 oktober 2013 16:34
    Ziggo koersdoel omhoog naar EUR31 van EUR28,50 - JPMorgan
    Ziggo advies blijft overweight - JPMorgan

    (END) Dow Jones Newswires
  12. forum rang 10 voda 6 november 2013 16:37
    Liberty Global tevreden met belang in Ziggo

    Gepubliceerd op 6 nov 2013 om 16:03 | Views: 270

    Ziggo 16:19

    EUR 32,07-0,02(-0,05%)

    DENVER (AFN) - Liberty Global is voorlopig tevreden met het belang van 28,5 procent dat het heeft in Ziggo. Dat zei topman Mike Fries woensdag in een toelichting op de kwartaalcijfers van het Amerikaanse moederbedrijf van UPC.

    Fries zei verder weinig toe te willen voegen aan het recente ,,rumoer in de markt'' rond Ziggo. Het kabelbedrijf liet medio oktober weten een voorstel van Liberty Global voor een volledige overname te hebben afgewezen, omdat de prijs te laag was. Hoe veel het Amerikaanse bedrijf bereid was op tafel te leggen, is niet bekend.
  13. forum rang 10 voda 6 november 2013 17:04
    UPC verliest klanten en omzet

    Gepubliceerd op 6 nov 2013 om 16:32 | Views: 2.468

    AMSTERDAM (AFN) - Kabelmaatschappij UPC heeft in het derde kwartaal de omzet op jaarbasis met 4 procent en van kwartaal op kwartaal met 0,7 procent zien teruglopen tot ruim 230 miljoen euro. De Nederlandse aanbieder van digitale televisie, internet- en telefoniediensten verloor 19.000 klanten. Dat maakte UPC woensdag bekend.

    Het bedrijf zag wel het aantal abonnementen groeien ten opzichte van het voorgaande kwartaal, met 8000. UPC telde eind september in totaal 1,66 miljoen klanten die samen goed waren voor bijna 3,7 miljoen abonnementen.

    UPC maakte vorige week bekend 75 banen te gaan schrappen. Het bedrijf telt ongeveer 1700 medewerkers. UPC zegt dat het banenverlies het gevolg is van de vereenvoudiging van het aanbod van producten en diensten.

    Liberty Global

    Liberty Global, het moederbedrijf van UPC, boekte concernbreed een nettoverlies van 830 miljoen dollar (614 miljoen euro) in het derde kwartaal. In dezelfde periode vorig jaar schreef het concern nog voor 22,4 miljoen dollar aan rode cijfers. Het concern, dat wordt gecontroleerd door de Amerikaanse miljardair John Malone, schrijft het verlies onder meer toe aan hogere rentes en belastingen.

    De omzet van Liberty Global, actief in 14 landen en naar eigen zeggen de grootste kabelmaatschappij ter wereld, steeg met 74 procent naar 4,37 miljard dollar. De omzetstijging is vooral te danken aan de overname van het Britse Virgin Media, waarvan de cijfers dit kwartaal voor het eerst volledig zijn meegenomen.

    Topbestuurder Mike Fries zei in een toelichting op de cijfers dat Liberty Global voorlopig tevreden is met het belang van 28,5 procent dat het heeft in Ziggo. Vorige maand liet het aan de beurs in Amsterdam genoteerde kabelbedrijf weten dat het een voorstel voor een volledige overname door zijn Amerikaanse grootaandeelhouder van de hand heeft gewezen. Fries zei verder niets te willen toevoegen aan het recente ,,rumoer in de markt'' rond Ziggo.
  14. forum rang 10 voda 15 november 2013 15:58
    Ziggo zegt sterkere mobiele abonnementen te zien - Market Talk

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Ziggo nv (ZIGGO.AE) CTO Paul Hendriks liet tijdens het TelecomPaper Mobile Congres weten dat het aantal inschrijvingen op zijn nieuwe mobiele aanbod sterker is dan verwacht, merkt Matthijs van Leijenhorst van Kepler Cheuvreux op, die daarover stelt dat het hoger aantal nieuwe abonnementen het standpunt van Kepler ondersteunt dat mobiel een nieuwe dimensie zal toevoegen aan de investment case, ondersteund door zijn open Wi-Fi netwerk. Simpelweg omdat het met een mobiel apparaat verleidelijk is om waar en wanneer dan ook online te gaan en gebruik te maken van het dichtstbijzijnde Wi-Fi netwerk zonder je databundel te verbruiken. Kepler schat in dat Ziggo gesteund door de sterke marktaanwezigheid binnen vijf jaar na de lancering een marktaandeel van 10-tot 15% kan behalen. De omzet zal in 2013 en 2014 verwaarloosbaar zijn verwacht Kepler, waarna Ziggo in de eerste helft van 2015 naar verwachting break-even zal draaien, waarna de marge bij de mobiele divisie van Ziggo geleidelijk aan zal verbeteren, wanneer het mobiele gebruik zich ontwikkeld naar mobiele data en weg van bellen en smsen. Kepler handhaaft het Buy-advies en het koersdoel van EUR33,00. Omstreeks 10.30 uur noteert het aandeel 0,1% hoger op EUR32,04, terwijl de AEX met 0,1% stijgt. (EPR)

    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


  15. baloub1 19 november 2013 13:00
    Wanneer zou bod van Liberty komen, koers wordt al enkele wegen gemanipuleerd. Verwacht het zeker voor einde van dit jaar.
  16. [verwijderd] 20 november 2013 14:29
    Profitmaker koopt 200 stuks Ziggo obv onderstaand bericht. Ik verwacht vroeg of laat dus zeker een (verbeterd) bod.

    LIBERTY GLOBAL: COMBINATIE MET ZIGGO IS ZINVOL OP LANGE TERMIJN - CFO LIBERTY GLOBAL: COMBINATIE MET ZIGGO IS ZINVOL OP LANGE TERMIJN - CFO

    (ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)

    20-11-2013 14:07:59

  17. forum rang 10 voda 20 november 2013 16:25
    Liberty vindt combinatie met Ziggo zinvol

    Gepubliceerd op 20 nov 2013 om 15:26 | Views: 888

    Ziggo 16:05
    EUR 31,55-0,11(-0,33%)


    BARCELONA (AFN/BLOOMBERG) - Het combineren van Liberty Global met de Nederlandse kabelaar Ziggo is ,,op de lange termijn zinvol''. Dat zei financieel bestuurder Charles Bracken van het Amerikaanse concern woensdag tijdens een conferentie in Barcelona.

    Liberty Global heeft op dit moment een deelneming van 28,5 procent in Ziggo en het bedrijf is daar volgens Bracken ,,tevreden'' mee. Onlangs zei Liberty-topman Mike Fries al ,,voorlopig tevreden te zijn'' met het huidige belang. Desondanks wordt een deal met Ziggo nog steeds ,,bestudeerd'', aldus de financieel bestuurder.

    Er wordt al langere tijd gespeculeerd over een volledige overname van Ziggo door het moederbedrijf van UPC. Ziggo liet medio oktober weten een voorstel van Liberty Global voor een volledige overname te hebben afgewezen, omdat de prijs te laag was. Hoeveel het Amerikaanse bedrijf bereid was op tafel te leggen, is niet bekend.

    Liberty Global is bezig zijn positie in Europa te versterken, onder meer door de recente overname van het Britse Virgin Media. Het greep echter naast Kabel Deutschland, dat eerder dit jaar werd overgenomen door Vodafone. Bracken merkte op dat er in de markten die voor Liberty Global van belang zijn weinig meer over is om te kopen, en zei dat het bedrijf zich daarom richt op verdere ontwikkeling van de bezittingen die het al heeft.
  18. [verwijderd] 23 november 2013 11:22
    quote:

    baloub1 schreef op 21 november 2013 10:43:

    Opvallend: veel grotere omzetten de laatste dagen in Ziggo.
    Als ik naar het dagvolume kijk zie ik niets bijzonders om eerlijk te zijn.
406 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 21 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.292
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.566
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.997
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.556
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.164
AFC Ajax 537 7.020
Affimed NV 2 5.769
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.865
Ahold 3.536 74.004
Air France - KLM 1.024 34.365
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.775
Alfen 12 16.661
Allfunds Group 3 1.223
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.768
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.413
AMG 965 126.305
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.176
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.722
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.152
Aroundtown SA 1 183
Arrowhead Research 5 9.293
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.735
ASML 1.762 77.246
ASR Nederland 18 4.135
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.700
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 13 mei

    1. NL faillissementen april
    2. ASMI jaarvergadering
    3. Fagron jaarvergadering
  2. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht