Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

BAM Groep Koninklijke NL0000337319

Laatste koers (eur)

3,834
  • Verschill

    -0,084 -2,14%
  • Volume

    1.085.177 Gem. (3M) 1,5M
  • Bied

    3,820  
  • Laat

    3,870  
+ Toevoegen aan watchlist

BAM groep Maart 2014

1.385 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 ... 70 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 maart 2014 16:42
    quote:

    WJ schreef op 14 maart 2014 16:00:

    Zal nog wel een flinke eind dump komen ben ik bang voor.
    of even grote kooporder op dit lage niveau! USA alweer bijna groen! Je wordt genaaid.
  2. mr.Franz 14 maart 2014 16:43
    quote:

    Buffalo(Buff) schreef op 14 maart 2014 16:42:

    [...]

    of even grote kooporder op dit lage niveau! USA alweer bijna groen! Je wordt genaaid.
    inderdaad, zie bam nog wel op 4,23 sluiten. ben erg benieuwd wat we maandag gaan doen.
  3. Omhoog? 14 maart 2014 17:47
    quote:

    Buffalo(Buff) schreef op 14 maart 2014 16:53:

    ami's weten al dat Kerry terugkomt met een akkoord over de Krim met Russen......dit weekend nieuws...maandag supergroen!
    Ben toch maar effe uitgestapt. Poetin is niet zo'n man van snelle compromissen, dus zal eerst wel even een potje sparren worden daar...
  4. pardon 14 maart 2014 17:58
    De Maffia beheerst het aandeel Bam,bijna 2 miljoen stuks verhandeld zeker 1 miljoen stukken verkoopt de Maffia aan zichzelf.
    Het aandeel heeft vandaag enkele keren een uptrend laten zien maar de maffia drukt meteen de koers lager.
    De kopers van vandaag zijn de winnaars van maandag.
  5. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 14 maart 2014 18:58
    WASHINGTON (Dow Jones)--De Russische president Vladimir Poetin wacht met een beslissing over de Krim tot na het aanstaande referendum. Dit heeft de Amerikaanse minister van buitenlandse zaken, John Kerry verklaard na afloop van gesprekken met zijn ambtsgenoot uit Moskou, Sergey Lavrov.
    Zondag kunnen de bewoners van de Krim zich uitspreken over de toekomst van het autonome schiereiland: wel of niet afscheiden van Oekraine om bij Rusland te gaan horen. Volgens het Westen is het referendum illegaal en daarom probeerde de Verenigde Staten tot en met vrijdag om met Rusland te praten over een oplossing.
    Volgens Kerry waren de gesprekken met Lavrov, die vrijdag zes uur in beslag namen "eerlijk" en "constructief". Hij verklaarde dat Poetin voorstellen van de VS om tot een oplossing voor het conflict te komen, pas zal overwegen nadat de uitslag van het referendum zondag bekend is.
  6. [verwijderd] 15 maart 2014 07:07
    quote:

    miss future schreef op 14 maart 2014 23:29:

    Poetin gaat de Krim niet binnestelen maar onafhankelijk laten worden
    beurzen zullen opgelucht zijn en maandag 3 a 4 % oplopen
    Ik heb weinig vertrouwen in Poetin, heb erg getwijfeld om gisteren alle bammetjes eruit te gooien. Maar ben toch maar blijven zitten met een gemidelde van €4,211.
  7. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 15 maart 2014 10:11
    Wel of geen referendum maakt allemaal geen zak uit. Het was is en blijft russisch, wie er ook regeert daar. De enige dreiging is de economische door het westen waarmee het westen zich zelf de das om doet.
    Volgende slachtoffer zal Taiwan wel worden, omdat de Chinezen achter de russen staan in het Krim-conflict. Goed voorbeeld doet goed volgen. Daarna volgen Noord- en Zuidpool, Mars, de Maan en, om maar wat te verzinnen, de Falklandeilanden en Rottemerplaat. Het is altijd zo geweest, landjepik, geloofje-opdringen etc. Als het maar macht en geld oplevert voor de heersers. Als het nu niets oplevert, dan later wel.
  8. [verwijderd] 15 maart 2014 11:37
    kwestie van een paar maand staan we boven de €5.50, alle indicaties zijn positief bouw trekt aan werkloosheid zakt vertrouwen neemt toe.

    Tenzij er een burgeroorlog ontstaat zie ik het positief in voor BAM dit jaar.

  9. Omhoog? 15 maart 2014 13:03
    quote:

    €d_Modus Vivendi schreef op 15 maart 2014 10:11:

    Wel of geen referendum maakt allemaal geen zak uit.
    Het referendum an sich niet, maar wel de sancties waar Europa daarna mee zal gaan dreigen en de reactie van Rusland daarop. Nog even los van de kans dat de vlam in de pan slaat bij de bevolking.
    Ik kijk graag even toe vanaf de zijlijn, kon break-even uitstappen, en denk dat de kans groter is dat ik volgende week lager in kan stappen, dan hoger. Maar dat is alleen vanwege de situatie daar; in het aandeel BAM zelf heb ik veel vertrouwen. Voor de lange termijn kan dit aandeel in beginsel nooit een slechte aankoop zijn.
  10. forum rang 4 Dicall69 15 maart 2014 13:41
    quote:

    Omhoog? schreef op 15 maart 2014 13:03:

    [...]

    Het referendum an sich niet, maar wel de sancties waar Europa daarna mee zal gaan dreigen en de reactie van Rusland daarop. Nog even los van de kans dat de vlam in de pan slaat bij de bevolking.
    Ik kijk graag even toe vanaf de zijlijn, kon break-even uitstappen, en denk dat de kans groter is dat ik volgende week lager in kan stappen, dan hoger. Maar dat is alleen vanwege de situatie daar; in het aandeel BAM zelf heb ik veel vertrouwen. Voor de lange termijn kan dit aandeel in beginsel nooit een slechte aankoop zijn.
    Dit zijn toch de postings die ik graag vaker zou willen zien waar je inhoudelijk iets mee kunt !!!
  11. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 15 maart 2014 15:42
    Oekraïne ontbindt parlement op de Krim
    15.34

    Een dag voor het omstreden referendum op de Krim over de aansluiting van het schiereiland bij Rusland heeft het Oekraïense parlement het parlement van de Krim ontbonden. Het gaat om een symbolische protestactie tegen de volksraadpleging. Sinds de Oekraïense president Viktor Janoekovitsj afgezet is, erkent het parlement op de Krim de interim-regering niet.

    In de Rada, het Oekraïense parlement, stemden 278 van de 450 parlementsleden voor de ontbinding van het parlement in Simferopol. Eerder had interim-president Alexander Turtsjinov, die tevens parlementsvoorzitter is, de beslissingen van het Krim-parlement onontvankelijk verklaard.

    De inwoners van de Krim moeten zondag antwoorden op de vraag of ze de Krim als onderdeel van Rusland zien, of dat de grondwet van de Republiek van de Krim uit 1992 hersteld moet worden en dus de status van het schiereiland als onderdeel van Oekraïne bevestigd wordt.

    Eerder verklaarde het pro-Russische parlement op de Krim het schiereiland formeel onafhankelijk van Oekraïne.
  12. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 16 maart 2014 13:40
    Veel interesse voor bodemsanering Chemie-Pack
    Zondag 16 maart 2014 13:17

    MOERDIJK/DEN BOSCH (ANP) - Veel bedrijven zijn geïnteresseerd in de uitvoering van de bodemsanering bij Chemie-Pack in Moerdijk. Twee bedrijven en zes combinaties met in totaal 16 bedrijven hebben zich gemeld voor de unieke opdracht, staat in aanbestedingsdocumenten.

    BAM en Arcadis denken de klus alleen te kunnen klaren. De combinaties worden gevormd door onder andere Heijmans, Strukton, Grontmij, Martens en van Oord, ATM, Dura Vermeer, Mourik, Witteveen + Bos en Ballast Nedam.

    De grote belangstelling is verrassend omdat het om zeer specialistisch werk gaat. De grond is verontreinigd met een uitzonderlijke cocktail chemische stoffen. Er bestaat geen vergelijkbaar project.
  13. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 16 maart 2014 16:07
    Rusland en VS willen hervormingen grondwet Oekraïne
    Bewerkt door: redactie - 16/03/14, 15:31 - bron: Reuters

    De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov en zijn Amerikaanse ambtsgenoot Kerry zijn het eens geworden over een oplossing van het conflict rond Oekraïne in de vorm van grondwettelijke hervormingen.

    Lavrov ging niet in op de details over de aard van de hervormingen die nodig zijn, maar hij zei wel dat ze 'in een algemeen aanvaardbare vorm' komen, er steun vanuit de internationale gemeenschap wordt gezocht en dat er rekening wordt gehouden met de belangen van alle regio's in Oekraïne'.

    In een verklaring van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken staat verder dat Lavrov Kerry in een telefoongesprek heeft gezegd dat provocaties door ultra-nationalisten en radicale groepen hebben geleid tot slachtoffers in de zuidoostelijke regio's van Oekraïne. Lavrov heeft er op aangedrongen dat de Verenigde Staten haar invloed aanwendt om een einde te maken aan de 'enorme wetteloosheid' tegen Russisch-sprekenden in Oekraïne.

    Op schiereiland de Krim wordt vandaag een referendum gehouden over de toekomst van de regio. Inwoners - voor het grootste gedeelte Russen - kunnen kiezen of de Krim wat hen betreft verder moet als onafhankelijke regio of dat het zich aansluit bij Rusland.

    Poetin bezorgd
    De Russische president Poetin heeft de Duitse bondskanselier Merkel gebeld en tegen haar gezegd dat hij bezorgd is over een mogelijke escalatie van de spanningen door radicale groepen in het Zuiden en Zuidoosten van Oekraïne.

    Poetin liet Merkel ook weten dat Rusland de uitslag van het referendum in de Krim zal respecteren. Hij heeft ook tegen haar gezegd dat het referendum in overeenstemming met het internationale recht is, zo laat het Kremlin weten in een verklaring.

    Merkel heeft er op haar beurt voor gepleit om de aanwezigheid van internationale waarnemers van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) snel moet worden uitgebreid, vooral in het Oosten van Oekraïne, zo laat Duitsland in een verklaring weten. Poetin reageerde hier volgens Merkel positief op. Een beslissing hierover zal maandag in Wenen worden gemaakt.
1.385 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 ... 70 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. ArcelorMittal Q1-cijfers
    3. DSM Firmenich Q1-cijfers
    4. ING Q1-cijfers
    5. BAM Q1-cijfers
    6. ForFarmers Q1-cijfers
    7. Aedifica Q1-cijfers
    8. HelloFresh Q1-cijfers
    9. Shell Q1-cijfers
    10. RELX 41,8 pence ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht