Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Heeft Wilders geen gelijk dan ?

1.360 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 68 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 haas 1 april 2014 23:06
    Of zit/schuilt de opstand in NE achter onderstaand bericht ...?...
    -------------
    "Nederland telt volgens AWVN in totaal circa 900 cao's. Daaronder vallen 5,4 miljoen werknemers. Per 1 april zijn 518 cao's, goed voor 2,8 miljoen werknemers, verlopen. Onder meer voor de grote overheidscao's gemeenten en rijk (beide meer dan 100.000 werknemers) is nog geen nieuwe overeenkomst getekend.
    De onderhandelingen over die cao's worden extra bemoeilijkt doordat de vakbonden inzetten op loonsverhoging, terwijl het kabinet juist wil bezuinigen."
    ========================================

    of worden de EU verkiezingen in MEI 2014 daarvoor gebruikt ....??....
  2. [verwijderd] 1 april 2014 23:18
    Op Nu.nl dode bij schietpartij na overval in Eindhoven.
    dader vermoedelijk Marokkaan en gevlucht
    Slachtoffer vermoedelijk Turkse eigenaar
    Ik denk dat de Turken dit zelf wel oplossen. Hiervoor hoeft D66 niet in actie te komen.
  3. forum rang 5 Jeliazkov 1 april 2014 23:41
    Het is idd eigenlijk de schuld van de (Nederlandse) werkgevers. Had die juwelier die arme jongens maar een stageplaats moeten bieden. En maar wijzen naar anderen ipv het probleem eens bij hunzelf te zoeken.
  4. Stocktimer 2 april 2014 00:04
    Las vandaag dat de Tweede Rover nu ook bekend is. Doet me een beetje denken aan de NL politiek. De Eerste Kamer, de Tweede Kamer. Deze twee rovers kennen we ook maar al te goed ...
  5. forum rang 6 Chiddix 2 april 2014 08:47
    quote:

    henk38 schreef op 1 april 2014 23:27:

    Bij Pauw en witteman is het Marokkanen probleem bovenwater gekomen , het komt door een tekort aan stageplekken.
    Een begeleider uit de Marokkaanse gemeenschap erkent dat er een probleem is.
    Er moet een landelijke coordinator worden aangesteld , zei hij, om de problemen aan te pakken.
    Jeroen Pauw legde zijn eigen visie op tafel en het scheelde niet veel of de Marokkaan was opgestapt tijdens de uitzending.
    Wat mij opvalt is, dat de Turkse gemeenschap het beter doet. Op een of andere manier lukt het hen beter aan werk te komen dan Marokkanen.
    Er wonen bijna 400000 Turken in Nederland. Marokkanen 380000.
  6. forum rang 7 rene l 2 april 2014 09:00
    quote:

    henk38 schreef op 1 april 2014 23:27:

    Bij Pauw en witteman is het Marokkanen probleem bovenwater gekomen , het komt door een tekort aan stageplekken.
    Wij hadden, en dat was al voor het jaar 2000, ook zo'n type als stagiaire. Je gelooft het of niet, hij heeft n.b. een flinke greep gedaan in de kas van de directiesecretaresse uit dankbaarheid dat hij stage mocht lopen.
    De meesten zijn gelukkig niet zo, ze roepen het zo wel over zich af.
    Laten we maar pappen en nathouden en blijven onderzoeken, misschien is het een leuke job voor onze wandelende theelepel.
    Harde feiten zijn gewoon al jaren bekend.
    Pim wist het lang terug al, hij snapte voor hem de mond gesnoerd werd dat ons land vol was, onder druk zwakte hij dat af richting dat het druk werd.
    Nu is ons land overvol, ze komen overal vandaan, er is gewoon geen werk meer voor iederéén, en het zal er niet beter op worden, helaas zitten de meeste nog in de ontkenningsfase.
    Mark ziet dat het goed is.
  7. forum rang 6 Chiddix 2 april 2014 09:25
    quote:

    rene l schreef op 2 april 2014 09:00:

    [...]

    Mark ziet dat het goed is.
    Het Marokkanenprobleem is niet iets wat Mark bezighoudt. Sinds Pim Fortuyn als een haas werd afgeschoten in 2002 , is het in de doofpot belandt.
    Gisteren kreeg de officier van Justitie in Eindhoven steun van Fred Teeven.
    Hij verdedigde het optreden van het juweliersechtpaar.
    Ben het niet eens met de begeleider uit de Marrokkaanse gemeenschap, die gisteren bij P&W zei, het waren geen Marokkanen maar criminelen , die de overval uitvoerden.
  8. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 2 april 2014 10:48
    Tja, ik begeef me niet graag in deze draad. Teveel demagogie en overdrijving van alle kanten.

    Wat de actuele kwestie (Deurne) zelf betreft: het voordeel van de twijfel dient bij de overvallen burgers/winkeliers te liggen. Wat dat betreft ben ik het eens met die Officier van Justitie, al was hij in 1e instantie wat onhandig in zijn woordkeus.

    Wat noodweer betreft, mijn redenering is simpel. Als een onverlaat mijn huis/winkel/erf met een wapen en duidelijk foute bedoelingen betreedt (en het dus niet om de dronken buurman gaat), dan ben ik tot elk geweld gerechtigd! Ook preventief, ik bedoel voor híj schiet of steekt.
    De enige uitzondering zou kunnen zijn: als de onverlaat op de vlucht slaat, en ik hem op straat achtervolg en in de rug schiet...

    De ellende is dat hier zowel veiligheids/criminaliteitskwesties als immigratie/integratieproblemen een rol spelen. Helaas gooit de slordige, (intern) ondemocratische en ordinaire demagoog GW het allemaal door elkaar, en speelt daardoor de al dan niet allochtone 'makers van de maatschappij' bij PvdA, GL, CDA, D'66 etc. in de kaart.

    Het gaat niet om etniciteit, het gaat niet om religie (behalve bij uitwassen, zoals vrouwenbesnijdenis of niet inenten bij onze NL-orthodoxen, of het anti-condoombeleid van het Vaticaan).

    Het gaat om onevenwichtigheden (iets scherper gesteld: scheefgroei) door teveel ondoordachte immigratie, jaren lang. Waardoor onze volkswijken 'vreemd' werden voor autochtonen. Waardoor we moesten gaan nadenken over het al dan niet een hand geven aan een vrouw, of welke m/v arts aan welk bed mag staan...
    Sodemieter op. Wie wil integreren en niet gediscrimineerd wil worden heeft zich aan ONZE CULTUUR aan te passen.

    Ik heb het dan niet over hoofddoekjes. Waarom zou dat niet mogen? Mijn (groot)moeder had er ook een. GW's show over kopvodden was beledigend naar etnische of religieuze minderheden, naar hier geboren kinderen (dus Nederlanders), en een parlement onwaardig. Echt, geloof me, ik vind GW rijp voor de psychiater, een waardeloos denker. Een bedrieger.

    Over immigratie: dat moet om vele redenen beperkt worden, zoveel mogelijk (het enige punt dat ik met de PVV eens ben). Teveel immigratie geeft nog meer maatschappelijke onevenwichtigheden, en kost over-all veel geld, omdat het veelal om niet werkende zieligen en (zg.) vluchtelingen gaat.

    Over vluchtelingen: 90% van hen zijn economische gelukszoekers die hun zwakkere landgenoten in de steek laten. Het zijn de sterksten die in Lampedusa aankomen, of in Spaanse enclaves over prikkeldraad klimmen. Ik heb weinig medelijden met hen, het zijn geen verzetsstrijders, zal ik maar zeggen. Het zijn eerder gewetenloze jonge mannen die hun vriendin met kind achter laten.

    Belangrijker: dit land is vol! We zijn al bijna het dichtsbevolkte land ter wereld, what more to say?

    Dit is een feit, geen emotioneel argument. Ik heb in de loop van mijn (60+) leven de ruimte om mij heen echt en letterlijk zien verminderen! Minder bermen om te vissen, minder speelveldjes voor kinderen, minder natuur. We zijn de Aziaten van Europa geworden, houden het als plofkippen op een m2 nog uit...
    Maar hebben sinds mijn jeugd veel welzijn ingeleverd door overbevolking en immigratie.

    Het gaat de PvdA om ons welzijn? Doe dan wat aan nodeloze en problemen veroorzakende immigratie! En spreek niet te politiek correct over 'ongedocumenteerden', als het om illegalen (= wetsovertreders) gaat. Getverderrie, wat een verhullende taalgebruik!

    Dit land is vol! Maar voor hen die hier geboren zijn en een NL-paspoort hebben, zal ik op de bres staan, ook als het om hoofddoekjes (= prima meiden in mijn HBO-klas) of moskeebouw (= godsdienstvrijheid) gaat.
  9. [verwijderd] 2 april 2014 11:00
    Beperkte dijkbewaking.....

    Minder bermen om te vissen?????!!!!!!! Ik heb respect voor je leeftijd, maar jouw generatie heeft het laten gebeuren. Het voorval in Deurne, de daarna geplaatste media-artikelen met non-informatieve goedlullende achtergrondproblemen van de dader, de demonstratie van de eigen achterban op de plaats delict,de goed timede vijf-over-twaalf boodschap van de Marokkaanse gemeenschap in Eindhoven,want als kers op de taart een overval gisteravond in diezelfde plaats, waarbij de dader hier wel de winkeleigenaar direct naar de andere kant blaast als boodschap.
    Ik maak me de komende jaren geen zorgen over het gebrek aan visstekjes....
  10. forum rang 4 New dawn 2 april 2014 11:01
    BDB, er is in de jaren 70 altijd gezegd door de politiek dat immigranten hier konden wonen met behoud van hun cultuur.

    Veel kinderen van die generatie groeien nu op in volksbuurten waar zij vnl contact hebben met mensen van hun eigen cultuur. Ze praten daar hun eigen taal. Met Nederlanders komen ze niet veel mee in contact. Ik verwacht, maar weet het niet zeker dat ze een bepaalde drempelvrees hebben om ergens te gaan werken waar veel Nederlanders werken. Dat is vreemd voor hun. Het is buiten hun cultuur.

    Er schijnen dertigers van die mensen te zijn die crimineel waren en bij hun ouders wonen. Ze willen geen uitkering en worden door hun ouders onderhouden. Ze willen niet de maatschappij in.

    Er zijn nu in Nederland een soort enclaves uit bv Noord-Afrika die geheel afgezonderd leven van de rest.

  11. [verwijderd] 2 april 2014 11:17
    Ahmed Marcouch over Marokkanen,

    Een uur geleden is hier een Hollandse bouwvakker door een Marokkaan op klaarlichte dag met een mes op zijn keel van zijn TomTom beroofd. Dat is de dialoog waar ik hier in de praktijk mee te maken heb.’

    ‘Ik vind het daarom fantastisch dat we Wilders hebben,’ zei Marcouch.
    Daardoor worden de zaken nu heel duidelijk. De angst van de autochtonen wordt nu eindelijk serieus genomen. De Hollanders hebben heel wat te lijden gehad. Als jouw buurt binnen een paar jaar compleet verandert, je met de nieuwkomers helemaal geen contact hebt, die nieuwkomers ook nog eens vijandig zijn en de houding hebben dat jij dat allemaal maar moet pikken, dan begrijp ik wel dat je kwaad of bang wordt. Hun gevoelens kunnen niet meer afgedaan worden, als xenofobie of racisme, zoals heel lang gebeurde.

    politiek.thepostonline.nl/2014/04/01/...
  12. [verwijderd] 2 april 2014 11:28
    Politie Roermond @politieroermond
    Volgen

    Roermond. Lindelaan uitzien naar 2 getinte mannen, do. kleding, 170 - 175 groot,norm. postuur. die vana tinyurl.com/ndmdcgp " #overval
    8:47 's ochtends - 2 april 2014

    De woensdag is ook weer lekker begonnen, voor de boys. Ze zijn druk met de stage. Vanmiddag potje vissen na gedane arbeid Dijkbewaking?
  13. forum rang 6 Chiddix 2 april 2014 11:31
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 2 april 2014 10:48:

    Wie wil integreren en niet gediscrimineerd wil worden heeft zich aan ONZE CULTUUR aan te passen.

    Echt, geloof me, ik vind GW rijp voor de psychiater, een waardeloos denker. Een bedrieger.


    Over vluchtelingen: 90% van hen zijn economische gelukszoekers die

    Belangrijker: dit land is vol! We zijn al bijna het dichtsbevolkte land ter wereld, what more to say?

    Dit land is vol!

    Marokkanen moeten zich dus aanpassen aan onze cultuur terwijl ze hun eigen cultuur en goddienst hebben meegenomen uit Marokko. Hoofddoekjes lijkt mij niet z on probleem. Moslimvrouwen die een vrouwelijke gynaecoloog zoeken van Islamitische afkomst, laat ik maar in het midden.

    De meningen zijn verdeeld over GW. Ik lees bv dat Geert aan een Fuhrersyndroom lijdt en paranoide is. Zulke uitspraken komen uit linkse hoek.

    Vol is vol was een slogan van Pim Fortuyn. Geert voert meer een kruistocht tegen de Islamisering. Al richt hij zijn pijlen ook op Oost-Europeanen.
1.360 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 68 »» | Laatste |Omhoog ↑

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.848
AB InBev 2 5.308
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.069
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.035
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.615
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.329
AFC Ajax 537 7.026
Affimed NV 2 5.778
ageas 5.843 109.785
Agfa-Gevaert 13 1.897
Ahold 3.536 74.015
Air France - KLM 1.024 34.390
AIRBUS 1 1
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 13 17.259
Allfunds Group 3 1.236
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 341
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.771
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.483
AMG 965 126.557
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 383
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.194
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.628
Arcelor Mittal 2.024 318.768
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 271
arGEN-X 15 9.183
Aroundtown SA 1 186
Arrowhead Research 5 9.312
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.770
ASML 1.762 77.605
ASR Nederland 18 4.162
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 340
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.784
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 mei

    1. Aalberts Q1-cijfers
    2. Prijzen bestaande koopwoningen april (NL)
    3. Consumenten- en producentenprijzen april (VK)
    4. Heijmans - Beleggersdag
    5. Hypotheekaanvragen - wekelijks (VS)
    6. Bestaande woningverkopen april (VS)
    7. Olievoorraden - wekelijks (VS)
    8. Federal Reserve notulen (VS) volitaliteit verwacht
    9. Nvidia Q1-cijfers
    10. Snowflake Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht