Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ICT Group NL0000359537

Laatste koers (eur)

14,250
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    1.584
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

koersontwikkeling ICT

334 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 april 2014 09:37
    kijk: nu gaan de volumes weer langzaamaan iets voorstellen.
    De fantasie komt er eindelijk weer echt in.
    Ook als standalone zou ICT misschien beter af zijn.
  2. forum rang 4 Nel 9 april 2014 09:40
    DPA-CEO: verheugd over besluit ICT-bestuur inzake Brandfort



    Door Andre Sterk

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST


    AMSTERDAM (Dow Jones)--DPA Group nv (DPA.AE) is als aandeelhouder met 20,4% van de aandelen van ICT Automatisering nv (ICT.AE) verheugd over het besluit van de raad van bestuur (RvB) van ICT om af te zien van de overname van inegnieursadviesbureau Brandfort bv.

    "Wij vinden dat als aandeelhouder een wijs besluit van de RvB van ICT", aldus chief executive officer Eric Winter van DPA woensdag in een eerste reactie tegen Dow Jones Nieuwsdienst.

    DPA beraadt zich nu op verdere stappen.

    Op de buitengewone aandeelhoudersvergadering (bava) van ICT van 11 februari keurden uiteindelijk 53% van de ICT-aandeelhouders de overname goed. Deze bava was door DPA bijeen geroepen. DPA had toen zelf een bod van EUR2 in contanten en 2 aandelen DPA voor elk aandeel ICT lopen, dat na het besluit van ICT om de overname door te zetten, door DPA werd ingetrokken.


    Door Andre Sterk; Dow Jones Nieuwsdienst; andre.sterk@wsj.com; +31-20-571 5201

  3. forum rang 4 guusje 9 april 2014 11:50
    Er komt nu pas weer meer leven in dit aandeel, ze timmeren de laatste tijd meer aan de weg, zie zeker op termijn meer potentie in ICT, verkopen is niet aan de orde.
  4. forum rang 4 Louis Pasciuto 9 april 2014 13:05
    Toch heb ik vanmorgen deel verkocht, zakt altijd terug na nieuws. Kan komende dagen weer op lager niveau aanvullen, maar ICT is een mooi bedrijf, moet alleen beter gemanaged worden dan de laatste jaren, en het tij meezitten natuurlijk. Net als Ctac veel koerswinst in het vat.
  5. forum rang 4 Nel 9 april 2014 16:27
    AMSTERDAM (Dow Jones)--ICT Automatisering nv (ICT.AE) heeft de overname van ingenieursadviesbureau Brandfort bv uiteindelijk zien stranden op drie juridische kwesties, zegt chief executive officer (CEO) Jan Blejie van ICT woensdag tegen Dow Jones Nieuwsdienst.

    "Operationeel, strategisch en financieel waren we al duidelijk uit. De teams van beide bedrijven spraken al met elkaar en hadden zelfs al commerciele activiteiten", aldus de CEO in een toelichting op het persbericht van woensdag voorbeurs waarin ICT de geplande overname afblies. "Maar Brandfort wilde meer zeggenschap, eigenlijk alleen in nog in naam een lock-up voor de te betalen aandelen met vrijwel geen beperkingen meer, en Brandfort had andere ideeen over het afdekken van risico's."

    Volgens de CEO zijn de partijen goed uit elkaar gegaan en behoort een operationele samenwerking nog zeker tot de mogelijkheden. "We willen erg graag een ingenieurstak aan onze operaties toevoegen, omdat deze tegenwoordig feitelijk onmisbaar zijn voor onze software-operaties en andersom. We beraden ons nu op verdere stappen", aldus Blejie woensdag.

    De overnamedynamiek rondom Brandfort van oprichter Jan Brand dateert van zomer 2013. Toen kwam DPA Group nv (DPA.AE), toen inmiddels ook aandeelhouder van ICT met een belang van 20,4%, met een juridisch fusievoorstel aan het adres van ICT. Het toenmalig management van ICT zag daar echter niets in en kwam niet veel later met het voornemen om Brandfort in te lijven. Dat gaf toen al een signaal aan DPA dat er geen benodigde bereidheid bij ICT was om te fuseren.

    Vervolgens heeft ICT de overnameprijs voor Brandfort, te betalen in ICT-aandelen, echter tot twee keer toe neerwaarts bijgesteld. Daardoor zag Brand het aanvankelijke voorstel dalen van een 27%-belang in ICT naar 9%.

    Intussen bracht DPA een nieuw bod op ICT uit: EUR2 in contanten en 2 aandelen DPA voor elk aandeel ICT Automatisering. Daarna vroeg DPA een buitengewone aandeelhoudersvergadering (bava) aan, waarin de ICT-aandeelhouders werd gevraagd om een oordeel over de Brandfort-acquisitie. Op die vergadering van 11 februari ging uiteindelijk 53% van de ICT-aandeelhouders akkoord met de overname. ICT nam dit besluit over en DPA trok daarop zijn bod op ICT in.

    Blejie zegt woensdag dat de genoemde recent gebleken juridische struikelpunten op die bava uitvoerig aan de orde zijn gekomen. "We wilden alles in overweging nemende, de steun van onze aandeelhouders in de overnamecondities terug zien en dat was bij de juridische kant van de zaak niet geval."


    Door Andre Sterk; Dow Jones Nieuwsdienst; andre.sterk@wsj.com; +31-20-571 5201

    "We willen erg graag een ingenieurstak(DPA?) aan onze operaties toevoegen, omdat deze tegenwoordig feitelijk onmisbaar zijn voor onze software-operaties en andersom. We beraden ons nu op verdere stappen", aldus Blejie woensdag.

  6. forum rang 4 Nel 10 april 2014 11:59
    wordt aardig gekocht op 5,50 10k
    als DPA aandeelhouder zeer tevreden met 20% belang dat het bedrijf heeft in ICT
    5,499
  7. forum rang 4 Nel 10 april 2014 14:23
    ICT zit ook in mijn stille LT porto maar ze zijn eenmaal aan elkaar verbonden dus DPA zit er gewoon bij.
    ze hebben bijna al 1,8 mln winst op hun pakket en dat komt links/rechts om bij de aandeelhouders
  8. forum rang 4 Nel 10 april 2014 14:27
    24k verhandeld tussen de 48/50 en met 111 stuks lager zetten
  9. watergeus 16 april 2014 17:39
    is DPA aan het uitbreiden of een andere partij? Gemiddeld volume ligt al een week beduidend hoger dan gemiddeld. Vandaag iemand spekkoper met 70.000 tegen 5.07 is zowat 1% van gehele aandelen kapitaal.
334 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. ArcelorMittal Q1-cijfers
    3. DSM Firmenich Q1-cijfers
    4. ING Q1-cijfers
    5. BAM Q1-cijfers
    6. ForFarmers Q1-cijfers
    7. Aedifica Q1-cijfers
    8. HelloFresh Q1-cijfers
    9. Shell Q1-cijfers
    10. RELX 41,8 pence ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht