Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Fugro NL00150003E1

Laatste koers (eur)

23,500
  • Verschill

    +0,340 +1,47%
  • Volume

    317.758 Gem. (3M) 396,2K
  • Bied

    23,340  
  • Laat

    23,580  
+ Toevoegen aan watchlist

FUGRO - oktober 2014

2.722 Posts
Pagina: «« 1 ... 107 108 109 110 111 ... 137 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 oktober 2014 23:27
    quote:

    UglyDuck schreef op 30 oktober 2014 23:12:

    Je knippert even met je ogen en er is al weer 1% eraf. Je gaat lekker wat anders doen en dan staat er -10% op de borden.

    Ik heb de term al een paar keer gelezen. "Opvallende koersverloop", nou dat is nog zachtjes uitgedrukt.

    De volumes zijn ook gigantisch de laatste 2 dagen. Ik ga ervan uit dat een paar institutionele Fugro eruit hebben gegooid omdat er geen dividend uitgekeerd wordt. Hoop niet dat het de grote beleggende hedgefunds zijn want dat schept vertrouwen. Nogmaals, als deze mensen er nog in zitten, dan weet je dus.

    De retailbelegger wordt keihard bang gemaakt hier. Die weten het verschil niet tussen goud en stront. Er worden direct vergelijkingen gemaakt met Imtech en direct worden bankconvenanten en emissies erbij genoemd.

    Niets is minder waar. Dat hele gezeik rond de bankconvenanten is bullshit. De ratio's zijn niet geschonden en gaat ook niet op termijn gebeuren. Maar al zou dat wel gebeuren, dan nog wordt er niks gedaan. Banken doen niet moeilijk als cashflow gewoon positief is. Dat wil zeggen terwijl jij als retailbeleggertje rode cijfers ziet, zien de grote beleggers en banken groene biljetten het bedrijf binnenstromen.

    MAAR. Als belegger moet je natuurlijk rekening houden met alles. Dus stel dat de markt zo veel slechter wordt dat er zelfs geen geld meer binnenstroomt in het bedrijf. Dan heeft Fugro nog voldoende opties om de ratio's te verbeteren. Velen hebben het al gezegd. In dit soort tijden loont het om de cijfertjes te bestuderen. Want zelfs de professionals twijfelen als de markt tegen je werkt.

    De cijfertjes laten duidelijk assets zien. Omzet is boven de 2 miljard. Denk even na zeg. Tegen een koers van 12 euro, ben je niet eens 1 miljard waard!

    Alleen de omzet al is 2 keer zoveel als de beurswaarde. Dan heb ik het niet eens over het eigen vermogen. Ook weer 2 miljard. Dus in het bedrijf zelf heb je al 2 miljard en elk jaar wordt er 2 miljard omzet gedraaid...WAT!?

    Gelijk opkopen die aandeeltjes en op de plank leggen. Te gek voor woorden dit.

    Ik had het volgens mij al een maand geleden al eens genoemd. Ik zei toen al dat je misschien nog 250 miljoen aan afschrijvingen kunnen zijn. En dat is niet zo heel gek natuurlijk. Dat getal is niet uit de lucht komen vallen hoor. Ze hadden eind halfjaar nog voor ongeveer 250 miljoen aan multi client libs zitten. Je kon toen al op je vingers tellen dat er nog een afschrijving kan aankomen van ongeveer 250 milj.

    Nou zal die afschrijving waarschijnlijk niet allemaal vd multi client libs zijn. Misschien ook wat echte assets afgeschreven in het voormalige geoscience divisie.

    Zou echt top zijn als alles vd multi client is. Ben je daar direct van af. Ik had alleen niet verwacht dat Fugro nog zo keihard naar beneden zou gaan bij het bekendmaken van extra afschrijvingen. Dat slaat ook nergens op. Meeste rotzooi zit al in de koers verwerkt. Maar de trend is zeer sterk op dit moment.

    Koersverloop is gewoon extreem en zeer vreemd. Dit zie je haast nooit gebeuren. Zelfs met bedrijven als Imtech is het destijds niet zo gegaan. En het feit dat het zo snel is gebeurd, stinkt ook behoorlijk.

    Ik ga in het weekend nog eens de cijfertjes bestuderen. Dit aandeel is gewoon groengoud als je kan wachten.

    [...]

    We willen details. Niet een of ander vaag verhaaltje over mogelijke projecten die niet renderen. Dat speelt bij ieder bedrijf toch.

    Eind 2013 was het eigenvermogen 2.1 miljard, echter volgens mij mag je de afschrijvingen die we dit jaar hebben gezien daar vanaf halen, dus dan ga je al richting een eigen vermogen van rond de 1.5 miljard... da's wel fors minder dan de 2 miljard waar je voor het gemak vanuit gaat.

    Toch?
  2. forum rang 6 ff_relativeren 30 oktober 2014 23:27
    quote:

    Kar1 schreef op 30 oktober 2014 22:34:

    [...]

    Imtech
    Beide emissie voorstellen waren reeds 2 weken van te voren bekend bij diverse partijen, tevens bekend wanneer ze ongeveer zouden plaatsvinden.

    Fugro
    Heeft diverse projecten verzwegen die de ijskast in gaan, die dermate grote invloed hebben op het bedrijfsresultaat. Dit nieuws is al sinds begin april bekend, verdere specificaties werden niet doorgespeeld maar wel een duidelijk advies tot direct verkopen.

    (...)



    @ Kar1,

    veel poeha, maar je hebt ons niets nieuws verteld.

    1.
    Imtech is al maanden aan het afstemmen met (veel) schuldeisers hoe men de problemen wil aanpakken. Inclusief een emissie. Alle aandeelhouders wisten ook weken van te voren dat letterlijk alle opties op tafel lagen. Inclusief een emissie. Ze wisten zelfs in welke orde van grootte. Simpelweg omdat Imtech zelf een rekenvoorbeeld op de website gezet heeft.

    Dus dat e.e.a. al weken bekend was .... ja, zeer zeker. En niets nieuws.

    2.
    Fugro. Dat er herhaaldelijk uitstel van projecten was, en dat zelfs kwartaal op kwartaal, dat wisten alle aandeelhouders. Het management heeft namelijk kwartaal op kwartaal tegenvallende rapportages voorgelegd. Inclusief vertragingen en achtergestelde inkomsten.

    Allemaal bekend. Bij alle aandeelhouders. Ook hier niets nieuws.

    @ Kar1, als je wil overtuigen, zul je met meer moeten komen. Met veel meer.

    3.
    Over SBM heb je zelfs nog niets verteld. Terwijl dat forum heel nauwgezet alles uit pluist en met de regelmaat van de klok met nieuws komt, zelfs tot uit Indonesische nieuwsbladen en magazines. Alles pluizen ze daar uit. En ze weten alles veel eerder dan de Nederlandse media.

    Daar ga je ze echt niet verrassen. Tenzij jij de klokkenluider was die de informatie lekte op de wiki-site. Via die link kwam het op het IEX-SBM Offshore forumdraadje en daar bleef het 3 weken besproken worden voordat de Nederlandse pers er eindelijk achter kwam.

    Daar zijn ze bij SBM Offshore heel zenuwachtig van geworden. IEX heeft zelfs het linkje naar de wiki-site van het forumdraadje geplukt. In eerste versie heette het "op verzoek van SBM". Die uitleg was echter snel foetsie. Maar herinnerd werd het.

    De twijfel duurde niet lang. IEX werkte daarna al snel ruiterlijk mee en de forumleden kregen alle ruimte. Klasse van IEX. Af en toe raakt dat draadje iets te populair en duikt iedereen er op. Dan is het net een chat-room. Wat natuurlijk niet de bedoeling is van een beleggers-forum.

    Gaat vanzelf weer wel over. Het fluctueert. Net zoals op dit forum.
    Bij forse koersverandering verschijnen alle popie-jopies die menen er verstand van te hebben. Ongefundeerd, emo-taal, alles. Tot de rust terug keert, en het kernteam van het forum zijn werk weer op kan pakken.

    Informatie bundelen en bespreken. Toevoegende informatie dan wel.
    Bij deze de uitdaging @ Kar1 ;

    Wat kun je echt toevoegen dat we niet al lang wisten ? Geen bluf, geen poeha, maar echte shit ? Inhoudelijk nieuws met een bronvermelding zodat het controleerbaar en verifieerbaar is ?

    Greetzzz

  3. UglyDuck 30 oktober 2014 23:28
    Aan de koersverloop te zien, gaan we naar 1 cent toe omdat de toko failliet is?

    Dus die schepen die daar varen die zijn niet echt? Heb je wel eens gezien wat een gemiddelde Fugro werknemer verdient? 55.000 euro op jaarbasis. Waar worden die mee uitbetaald dan? Knikkers?

    Er is een echt bedrijf met echte assets. Laat je dus niet gek maken.

    quote:

    schreef:

    Eind 2013 was het eigenvermogen 2.1 miljard, echter volgens mij mag je de afschrijvingen die we dit jaar hebben gezien daar vanaf halen, dus dan ga je al richting een eigen vermogen van rond de 1.5 miljard... da's wel fors minder dan de 2 miljard waar je voor het gemak vanuit gaat.

    Toch?
    Ja, nog even de halfjaar cijfers bijgepakt. Staat inderdaad 1.7 miljard op. Er wordt ook geen dividend meer uitgekeerd, dus dat zal hetzelfde effect hebben als geen afschrijvingen.
  4. forum rang 4 Guus_Geluk 30 oktober 2014 23:28
    quote:

    roobaaro schreef op 30 oktober 2014 18:55:

    SNS in 3 dagen van BUY 25 naar SELL 10 wat een oplichters. Zijn zeker vergeten wat er met hun eigen aandeel is gebeurd?
    De vraag is natuurlijk ook waarom ze 1 dag voor de update met een koersdoel komen. Ze hadden beter even 2 dagen kunnen wachten, dan was hun koersdoel meer gefundeerd geweest. Als je op basis van hun koopadvies was ingegaan, was je nu een boel geld kwijt geweest. Wellicht morgen nog een minnetje van een procent of 4 dan kan maandag de rebound beginnen naar 22 euro.
  5. [verwijderd] 30 oktober 2014 23:34
    quote:

    Lippe schreef op 30 oktober 2014 23:19:

    [...]

    Hans Klok in the house?

    Ik heb 36,22 gemist zoals waarschijnlijk de meesten hier. Knap wat pretenties Kar1 voor iemand die al sinds drie dagen gebruikt maakt van deze alias en dit forum en dan deze info rondstrooit ...

    Dat Fugro het lastig heeft mag duidelijk zijn maar om je op deze wijze te profileren lijkt me een gevalletje "koe in de kont kijken" ....

    Grtz ))
    Nee hoor, zal ff kort specificeren:

    50% op omstreek 41, 50% op omstreeks 31, bij grotere orders worden ze niet doorgevoerd op exact 1 prijs, kan ook niet gezien het feit dat er nooit voldoende vraag is om zulke grote verkopen direct te verzilveren.

    Voor je eigen bestwil, houd dit draadje in de gaten en als ik ook maar 1 keer ongelijk heb kan je me negeren daarna. Ik wil enkel en alleen wat mensen behoeden en hier een trackrecord achterlaten morgen en volgende week en dan is het genoeg geweest. Dan heb ik wederom een stap ingezet om die schandpaal voor de financieele sector op te zetten. Of dat een succes wordt weet ik niet, maar hoop het wel omdat ik al reeds van diverse andere collega's zulk belastend materiaal heb en zelf ook, dat we graag ons geheimhoudings wurgstukken overtreden en dan kijken hoe de rechtspraak in nl is.
  6. [verwijderd] 30 oktober 2014 23:37
    Onverwachte twist op het forum. Levendige fantasie of voorpaginanieuws.... Hoe dan ook ik ben geïntrigeerd en sta gelukkig aan de zijlijn. Rien ne va plus.
  7. UglyDuck 30 oktober 2014 23:38
    Wat zijn dan die zogenaamde "projecten die de ijskast zijn ingegaan en behoorlijk de resultaten drukken"?
  8. [verwijderd] 30 oktober 2014 23:40
    quote:

    Kar1 schreef op 30 oktober 2014 23:34:

    [...]

    Nee hoor, zal ff kort specificeren:

    50% op omstreek 41, 50% op omstreeks 31, bij grotere orders worden ze niet doorgevoerd op exact 1 prijs, kan ook niet gezien het feit dat er nooit voldoende vraag is om zulke grote verkopen direct te verzilveren.

    Voor je eigen bestwil, houd dit draadje in de gaten en als ik ook maar 1 keer ongelijk heb kan je me negeren daarna. Ik wil enkel en alleen wat mensen behoeden en hier een trackrecord achterlaten morgen en volgende week en dan is het genoeg geweest. Dan heb ik wederom een stap ingezet om die schandpaal voor de financieele sector op te zetten. Of dat een succes wordt weet ik niet, maar hoop het wel omdat ik al reeds van diverse andere collega's zulk belastend materiaal heb en zelf ook, dat we graag ons geheimhoudings wurgstukken overtreden en dan kijken hoe de rechtspraak in nl is.
    gaan ze op de fles , of heb je nog een instap tip?
  9. [verwijderd] 30 oktober 2014 23:42
    Is de conclusie te rechtvaardigen dat de koers of morgen en/of maandag nog flink daalt en dat ie dan weer stijgt, kar1? Eigenlijk is dat hetgeen dat me met name interesseert.
  10. [verwijderd] 30 oktober 2014 23:43
    quote:

    ff_relativeren schreef op 30 oktober 2014 23:27:

    [...]

    @ Kar1,

    veel poeha, maar je hebt ons niets nieuws verteld.

    1.
    Imtech is al maanden aan het afstemmen met (veel) schuldeisers hoe men de problemen wil aanpakken. Inclusief een emissie. Alle aandeelhouders wisten ook weken van te voren dat letterlijk alle opties op tafel lagen. Inclusief een emissie. Ze wisten zelfs in welke orde van grootte. Simpelweg omdat Imtech zelf een rekenvoorbeeld op de website gezet heeft.

    Dus dat e.e.a. al weken bekend was .... ja, zeer zeker. En niets nieuws.

    2.
    Fugro. Dat er herhaaldelijk uitstel van projecten was, en dat zelfs kwartaal op kwartaal, dat wisten alle aandeelhouders. Het management heeft namelijk kwartaal op kwartaal tegenvallende rapportages voorgelegd. Inclusief vertragingen en achtergestelde inkomsten.

    Allemaal bekend. Bij alle aandeelhouders. Ook hier niets nieuws.

    @ Kar1, als je wil overtuigen, zul je met meer moeten komen. Met veel meer.

    3.
    Over SBM heb je zelfs nog niets verteld. Terwijl dat forum heel nauwgezet alles uit pluist en met de regelmaat van de klok met nieuws komt, zelfs tot uit Indonesische nieuwsbladen en magazines. Alles pluizen ze daar uit. En ze weten alles veel eerder dan de Nederlandse media.

    Daar ga je ze echt niet verrassen. Tenzij jij de klokkenluider was die de informatie lekte op de wiki-site. Via die link kwam het op het IEX-SBM Offshore forumdraadje en daar bleef het 3 weken besproken worden voordat de Nederlandse pers er eindelijk achter kwam.

    Daar zijn ze bij SBM Offshore heel zenuwachtig van geworden. IEX heeft zelfs het linkje naar de wiki-site van het forumdraadje geplukt. In eerste versie heette het "op verzoek van SBM". Die uitleg was echter snel foetsie. Maar herinnerd werd het.

    De twijfel duurde niet lang. IEX werkte daarna al snel ruiterlijk mee en de forumleden kregen alle ruimte. Klasse van IEX. Af en toe raakt dat draadje iets te populair en duikt iedereen er op. Dan is het net een chat-room. Wat natuurlijk niet de bedoeling is van een beleggers-forum.

    Gaat vanzelf weer wel over. Het fluctueert. Net zoals op dit forum.
    Bij forse koersverandering verschijnen alle popie-jopies die menen er verstand van te hebben. Ongefundeerd, emo-taal, alles. Tot de rust terug keert, en het kernteam van het forum zijn werk weer op kan pakken.

    Informatie bundelen en bespreken. Toevoegende informatie dan wel.
    Bij deze de uitdaging @ Kar1 ;

    Wat kun je echt toevoegen dat we niet al lang wisten ? Geen bluf, geen poeha, maar echte shit ? Inhoudelijk nieuws met een bronvermelding zodat het controleerbaar en verifieerbaar is ?

    Greetzzz

    Je begrijpt niet wat ik bedoel, uberhaupt voordat imtech met de buitenwereld sprak over een emissie waren er al diverse partijen van op de hoogte. De regel is niet dat imtech eerst met shorters gaat praten en vervolgens het nieuws pas openbaar maakt.

    Fugro, afgeketste projecten worden doorgespeeld, stapeling was zichtbaar waarna tot diep in de top signalen gingen naar diverse personen om hun positie te heroverwegen met een smile :)

    Ik ga hier niet de stukken inscannen en neerzetten, die mag je inkijken wanneer de wikileaks variant online is, ik kan je nu zelfs geen domeinnaam noemen waarop het online komt, je zult nog geduld moeten hebben en dan zul je begrijpen wat ik hier zeg. We hopen dat we voor die tijd niet opeens erg ziek worden en de pijp uitgaan, maar ik ben al genoeg bedreigd dat ik meer dood dan levend ben. Ik sterf graag als een leeuw, niet als een mak schaapje. Ik heb er genoeg van hoe de kloof tussen arm en rijk telkens groter wordt, niet door verdienste van de rijkeren maar door pure oplichting van de armeren. Zelf ben ik niet arm, ik heb het zeer riant maar ik geloof erin dat dat zo kan blijven en mezelf kan redden en daarnaast ook de mensen die belazerd worden.

    Ik probeer dit te bereiken, zelf de dans te ontspringen door anoniem te blijven, de maffia te laten bloeden en vervolgens mijn leven verder te kunnen oppakken. Ik heb voor nu even genoeg verteld, wacht gewoon af en dan zul je het zien.
  11. Bankzitter 30 oktober 2014 23:49
    Kan iemand mij uitleggen waarom Fugro op 20 oktober nog 1,7 miljoen aandelen intrekt, om vervolgens op 28 oktober aan te geven dat ze net onder de bankconvenanten zitten. Waardoor ze uiteindelijk geen dividend gaan uitkeren.

    Wellicht komt er helemaal geen emissie, maar dit kan nooit helpen, toch?

    Zou het kunnen dat het allemaal heel erg meevalt, maar dat dhr van Riel er gewoon helemaal niets van snapt?
  12. [verwijderd] 30 oktober 2014 23:53
    quote:

    UglyDuck schreef op 30 oktober 2014 23:28:

    Aan de koersverloop te zien, gaan we naar 1 cent toe omdat de toko failliet is?

    Dus die schepen die daar varen die zijn niet echt? Heb je wel eens gezien wat een gemiddelde Fugro werknemer verdient? 55.000 euro op jaarbasis. Waar worden die mee uitbetaald dan? Knikkers?

    Er is een echt bedrijf met echte assets. Laat je dus niet gek maken.
    Het punt is... in oktober is de olieprijs verder gedaald, waardoor de druk op de convenanten dit kwartaal voorlopig alleen maar verder lijkt te zijn toegenomen. Dus mocht de olieprijs op dit niveau blijven hangen dan is de kans behoorlijk groot dat aan het eind van dit kwartaal niet meer aan de convenanten wordt voldaan.

    En vervolgens zitten de banken in een positie waarbij ze een oplossing zullen eisen , welke bijvoorbeeld tot hogere rentelasten kunnen leiden... waardoor er vervolgens wellicht een negatieve spiraal zou kunnen ontstaan.

    Hier zijn beleggers nu vermoedelijk op aan het anticiperen... en reken maar dat de shortende partijen vandaag en gisteren de zaak flink onder druk hebben gezet nu er overduidelijk sprake is van paniek onder de Fugro beleggers.

    Bovendien lijkt Fugro na gisteren welhaast zeker de AEX te moeten verlaten in maart volgend jaar, en dat vooruitzicht doet het aandeel natuurlijk ook geen goed.

    Kortom, sinds gisteren stapelen de zorgen van de beleggers zich in een rap tempo op... want terwijl analisten de vinger op de zere plek leggen, leek de topman gisteren zijn kop in het zand te steken t.a.v. vragen over de convenanten.

    En daarmee lijkt het vertrouwen in de top opnieuw ernstig geschaad, nadat in september al duidelijk is geworden dat het rommelt in de top.

    Het helpt niets om vervolgens te stellen dat het allemaal 'bullshit' is, en dat beleggers hun stukken doodleuk op de plank moeten laten liggen - nadat bovendien het dividend over dit jaar zowiezo geheel niet zal worden uitbetaald.

    PS. Wellicht dat je een zwaar weekend voor de boeg hebt, want ik denk dat je te optimistische inschattingen hebt gemaakt t.a.v. het eigen vermogen (zie mijn vorige reactie bovenaan deze forum-pagina) en wellicht ook t.a.v. de andere factoren die je noemde.
  13. forum rang 6 ff_relativeren 30 oktober 2014 23:56
    @ Kar1,

    particuliere beleggers -waaronder ik (nooit positie gehad in Imtech)-
    zijn een jaar geleden al gaan waarschuwen op het IEX Imtech forum.
    We kregen iedereen over ons heen, maar hadden wel het gelijk aan onze zijde.
    Wat er met Imtech gebeurde, was overduidelijk.

    Wat er met Fugro gebeurt, is ook al kwartalen duidelijk.
    (nooit positie genomen in Fugro vanwege de risico's)
    Het Fugro-forum volgt behoorlijk nauwgezet alle kwartaalmissers,
    de grote verkopen van een ex-topman, en de media
    -inclusief de onenigheid in de top-.

    @ Kar1, dat een short-move de beurskoers van het aandeel Fugro tot net onder de € 10,- kan brengen, is niet spectaculair. Dan praten we namelijk over 10% koersverschil. De forumleden hier hebben al wel meer gezien hoor. Dus als er vrijdag, of maandag, een 10% verschuiving optreedt, dan staat niemand daar van te kijken.

    Jijzelf ook niet denk ik. De moraal van dit verhaal, is dat je inhoudelijk en qua short-getallen, mij niet overtuigt.

    Ik ga je uit nieuwsgierigheid het voordeel van de twijfel geven,
    indien je me hier op dit draadje een datum kunt geven waarop de leaks publiekelijk worden.
    Uiteraard inclusief bronverwijzing zodat alles controleerbaar en verifieerbaar is.
    En dat zeg ik er niet zo maar bij. Laster kan namelijk iedereen op internet zetten.
    Boeit me niet. Controleerbaar en verifieerbaar @ Kar1.

    Overtuig ons maar.

  14. UglyDuck 30 oktober 2014 23:56
    quote:

    Bankzitter schreef op 30 oktober 2014 23:49:

    Kan iemand mij uitleggen waarom Fugro op 20 oktober nog 1,7 miljoen aandelen intrekt, om vervolgens op 28 oktober aan te geven dat ze net onder de bankconvenanten zitten. Waardoor ze uiteindelijk geen dividend gaan uitkeren.

    Wellicht komt er helemaal geen emissie, maar dit kan nooit helpen, toch?

    Zou het kunnen dat het allemaal heel erg meevalt, maar dat dhr van Riel er gewoon helemaal niets van snapt?
    Het valt allemaal behoorlijk mee als je het mij vraagt. Ik denk dat Fugro wel van plan was om dividend uit te keren maar het uiteindelijk niet mochten van de schuldeisers die graag een sterkere balans zien. In dit geval werkt het dus ook goed voor de belegger, al zie je dat met een -25% daling niet terug.

    Over de langere termijn wordt de balans versterkt, waarmee je dus gewoon weet dat je geen kat in de zak koopt. En de koers zal ook wel gewoon terug oplopen.

    Ben wel benieuwd naar die zogenaamde ijskast projecten die opgestapeld werden.
  15. [verwijderd] 30 oktober 2014 23:57
    quote:

    Hervé schreef op 30 oktober 2014 23:42:

    Is de conclusie te rechtvaardigen dat de koers of morgen en/of maandag nog flink daalt en dat ie dan weer stijgt, kar1? Eigenlijk is dat hetgeen dat me met name interesseert.
    Wij kunnen niet opboksen tegen een eventuele grote vraag, komt er morgen of maandag een grote vraag naar fugro dan kunnen de shorters niks doen, tenzij ze flink willen verliezen. Maar zodra er morgen of maandag weer een daling wordt ingezet gaan wij daar optimaal van profiteren en het aandeel gegarandeerd onder de 10 euro afbreken. Dan zullen vele shorters meegaan en dan kan het net zo zijn dat volgende week vrijdag het aandeel ergens bungelt tussen de 6 en 8 euro.

    Maar als ik je vraag verkeerd begrijp en je bedoelt of fugro nu een koers aangemeten heeft gekregen wat de waarde en potentie van het bedrijf vertegenwoordigt, dan is mijn antwoord ontkennend. Fugro is geen tientje waard, mijn berekeningen komen op een waarde van ongeveer 15-17 euro uit.
  16. money hates me 30 oktober 2014 23:57
    Ik dacht dat je tijdje geleden zei: Ik ga naar huis rijden en dan gaan slapen om morgen hopelijk weer een ex-werkgever van mijn lijst kan afschrijven die moet boeten.(dat was om 23.07!!!)

    Heb je toevallig ook al een auto in je bezit die nog niet op de markt is die zelf naar je huis kan rijden en dat je nu in je auto deze berichten post op deze forum....;-)

    Wat een fantasie heeft deze man zeg:-)
2.722 Posts
Pagina: «« 1 ... 107 108 109 110 111 ... 137 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
    8. VS ondernemersvertrouwen MKB april
    9. Home Depot Q1-cijfers
    10. Maandrapport OPEC
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht