Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

USG People Terug naar discussie overzicht

Week 50 Update ?

290 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 december 2014 11:29
    Dit had ik niet echt verwacht maar anderzijds is de update ook nog alles toekomstmuziek en niks wezenlijks van vandaag de dag en daar wordt weer dankbaar van gebruik gemaakt met een negatieve index.

  2. forum rang 4 marathon 11 12 december 2014 11:30
    Wat omlaag???? van 8,85 naar 8,50 en nog steeds volhouden dat er niet gemanipuleerd wordt in USG People. Partijen willen het fonds massaal afstoten blijkbaar omdat de vooruitzichten fors verbeteren. Ja het is er wel de tijd voor. Sinterklaas en de Kerstman dus nu veel geschenken in welke vorm dan ook. Gewoon op weg naar de grootste daler van de dag op deze manier. Ze laten weer duidelijk zien wie er de baas is als het gaat om het bepalen van de USG koers!!
    Bestuur had vanmorgen beter kunnen aankondigen dat ze voor €80 mio eigen aandelen gingen inkopen ipv de schuldpositie eerst te verlagen maar daar worden wij het wellicht nooit over eens!!
  3. [verwijderd] 12 december 2014 11:37
    Men doet er alles aan om de particuliere USG beleggers zwaar te frustreren en hebben daar vandaag flink wat stukken voor over om de koers zelfs in het rood te drukken.

    Ongelofelijk, absurd, belachelijk, onterecht, misdadig, debiel, te gek voor woorden.

    Geweldig nieuws vandaag, veel positieve aandacht op diverse forums en media en toch drukt de hufter USG moedwillig omlaag na een mooie opening (wat een normale reactie op positief nieuws is).

    Ik kan maar één verklaring bedenken:
    Na de Q3 cijfers heeft men door een mistig bericht over verschoven omzet (die na de uitleg van vandaag helemaal niet zo negatief blijkt te zijn) de kans gezien om USG helemaal uit te persen naar een koers van rond de €7,50.

    Nu ondanks de positieve berichtgeving en uitleg na een super start USG alsnog in het rood gedrukt wordt kan maar op één ding duiden.
    De drukker werkt voor de overnemende partij en heeft als doel zoveel mogelijk particuliere stukken te bemachtigen en de koers ten koste van alles laag te houden.

    Voor mij is niet de vraag of USG wordt overgenomen maar wanneer?
    Het is overduidelijk USG wordt op korte termijn overgenomen en als het aan de drukker zou liggen voor een schijtprijs, gelukkig hebben we de beschermingswal.

    Dus laat je stukken niet afpakken, de verlossing en beloning is ondanks de smerige praktijken van enkelen zeer nabij.
  4. forum rang 7 tatje 12 december 2014 11:40
    quote:

    Baudolino schreef op 12 december 2014 10:48:

    [...]

    Konrad Zomer van ABN AMRO gaat ervan uit dat de schuldratio van 1 al in 2015 wordt gerealiseerd:
    fd.nl/beurs/1084725/beursblik-positie...

    USG People

    ABM Financial News
    vrijdag 12 december 2014, 09:01
    update: vrijdag 12 december 2014, 09:12
    USG People heeft een positieve trading update afgegeven. Dit zei analist Konrad Zomer van ABN Amro tegenover ABM Financial News.

    De omzetgroei herstelde in oktober en november naar 3%, nadat deze in september nog op 2% lag. 'Zonder meer positief en vooral te danken aan Nederland' zo stelde Zomer, die benadrukte dat Nederland de belangrijkste markt voor USG People is.

    'Geen verrassing'

    De verdere verslechtering die USG People boekte in Frankrijk kwam voor de analist niet als een verrassing. Relatief doet USG People het volgens Zomer zelfs nog goed.

    Verder was Zomer te spreken over de aangekondigde verhoging van de pay-out ratio van het dividend. De schuldratio van 1, die als voorwaarde geldt voor de dividendverhoging, zal USG People volgens de analist van ABN AMRO al in 2015 realiseren. Daarbij is de aangescherpte schulddoelstelling door de uitzender een garantie dat er geen 'dure acquisities' worden gedaan, aldus Zomer.

    'Niet materieel'

    De overname van een belang van 51% in het Belgische Connecting-Expertise noemde Zomer niet materieel, maar wel belangrijk. USG People krijgt volgens de analist zo de beschikking over een 'must have' technologie.

    ABN Amro heeft een koopadvies op USG People met een koersdoel van €11. Het aandeel sloot donderdag op €8,60.

    De schuldratio van 1, die als voorwaarde geldt voor de dividendverhoging, zal USG People volgens de analist van ABN AMRO al in 2015 realiseren

    Tja !

    De schuld gaat volgens Konrad Zomer, analist bij de ABN AMRO, in 2015 zover omlaag en de ebitda gaat zover omhoog, dat een schuldratio van 1 in 2015 al te realiseren is.

    ebitda 2014 met een 30 in Q4 is 100 miljoen
    Netto schuld eind 2014 Q3 189 zeg eens 170

    Geen kosten UNITED meer in 2015 en misschien nog een flinke post te verrekenen belasting .

    gewoon ff een stelling, dus niet aanvallen, want is gewoon een balletje.

    Stel het raakpunt is 130 miljoen !

    Een ebitda die in 2015 KAN stijgen van 100 naar 130 miljoen is een groei van 30 miljoen met dezelfde afschrijvingen amortisatie en intrest als in 2014, dan is de brutowinst ook 30 miljoen hoger met een belastingpercentage van 34% blijft er een verhoging netto winst over van 20 miljoen per aandeel 25 cent meer.

    Dus van 65 naar 90 cent.

    Een ebitda raakpunt van 10 miljoen meer geeft tussen de 8 en 9 cent meer winst.

    Dit is natuurlijk heel kort door de bocht, maar 2015 zou dus mooi kunnen worden KAN.

    Konrad Zomer zal met de uitspraak schuldratio 1 in 2015 te realiseren, zijn koersdoel toch moeten verhogen, of ben ik nou gek :-)

  5. [verwijderd] 12 december 2014 11:40
    IMHO: Short belang wordt verder opgebouwd om op 'legale wijze' de koers te kunnen drukken/ controleren. Wellicht ook om die enorme berg met dec-puts te verzilveren. Optiehandelaren vinden dit niet leuk (lijkt mij).

    Weet iemand of die optiehandelaren eigenlijk de banken zijn?

    Bericht van USG doet me wel deugd want:
    1. Invloed banken lijkt veel minder te worden (en wie de schulden bezit... he` Blacky ;-) )
    2. USG geeft eindelijk weer eens een positieve draai aan nieuws. Tot nu toe steeds op beslissende momenten van die zinsneden waarmee de koers mooi gedrukt kon worden.
    3. verlagen schuld geeft natuurlijk ook voer voor overname suggesties/ fantasieën.

  6. [verwijderd] 12 december 2014 11:41
    quote:

    marathon 11 schreef op 12 december 2014 11:30:

    Wat omlaag???? van 8,85 naar 8,50 en nog steeds volhouden dat er niet gemanipuleerd wordt in USG People. Partijen willen het fonds massaal afstoten blijkbaar omdat de vooruitzichten fors verbeteren. Ja het is er wel de tijd voor. Sinterklaas en de Kerstman dus nu veel geschenken in welke vorm dan ook. Gewoon op weg naar de grootste daler van de dag op deze manier. Ze laten weer duidelijk zien wie er de baas is als het gaat om het bepalen van de USG koers!!
    **********Bestuur had vanmorgen beter kunnen aankondigen dat ze voor €80 mio eigen aandelen gingen inkopen ipv de schuldpositie eerst te verlagen maar daar worden wij het wellicht nooit over eens!!********
    Alleen nog maar cash divident is toch ook verwatering vermindering .
    En USg weet meteen wat ze kwijt zijn aan divident
  7. [verwijderd] 12 december 2014 11:44
    AFM, graag onderzoek naar de smerige praktijken bij het aandeel USG.

    Na de zeer positieve berichtgeving van hedenochtend wordt er overduidelijk gemanipuleerd met de koers van USG.
    List en bedrog zijn vandaag de dag schijnbaar geaccepteerd in de maatschappij, maar ik schijt erop en leg mij er niet bij neer, aanpakken de verantwoordelijke hufters!

    *USG noteert +2,9% na aanpassing dividend, nieuwe schuldtargets, acquisitie, omzet okt/nov +3%



    (MORE TO FOLLOW) Dow Jones Newswires

    December 12, 2014 03:00 ET (08:00 GMT)



  8. RVV 12 december 2014 11:44
    *USG noteert +2,9% na aanpassing dividend, nieuwe schuldtargets, acquisitie, omzet okt/nov +3%

    Bericht op Binck vanochtend 9.00 uur............

    De wereld van list en bedrog die beleggen heet.
  9. forum rang 4 Guus_Geluk 12 december 2014 11:50
    quote:

    Diegy schreef op 12 december 2014 10:35:

    ardig wat positieve berichten vandaag van USG zelf en van analisten over USG. Je merkt dat de koers omhoog wilt.
    Hoe merk je dat dan? Ik zie de koers alleen maar verder het rood in gaan maar misschien heb jij een andere monitor?
  10. forum rang 4 marathon 11 12 december 2014 11:51
    quote:

    black box schreef op 12 december 2014 11:41:

    [...]
    Alleen nog maar cash divident is toch ook verwatering vermindering .
    En USg weet meteen wat ze kwijt zijn aan divident
    Dat klopt. Zijn we ook gelijk af van die omwisselverhouding die steeds weer de koers verder omlaag zet tijdens de periode waarop deze verhouding werd bepaald en dit waarschijnlijk alleen om zoveel mogelijk aandelen binnen te harken. Hadden ze ook kunnen voorkomen door zoals dat in het verleden altijd ging om aansluitend aan de AVA de wisselverhouding vast te stellen. Voor je afreisde wist je dan hoeveel aandelen je kon bijschrijven.
  11. september 12 december 2014 11:53
    Daarentegen verslechterden de trends in Frankrijk en Duitsland, wat volgens Franco kan leiden tot een kleine verlaging van de outlook voor het vierde kwartaal.Misschien ligt het hier aan.
  12. [verwijderd] 12 december 2014 11:54
    Echt mensen, ik heb er ook een paar, maar post hier zelden - zet die comp uit en kijk over een tijdje nog een keer. Koersverloop heeft niets met het goede bericht van doen. Het bericht dat van alle kanten positief wordt uitgelegd, door RTL7, diverse grootbanken, analisten, etc. Balen maar het is niet anders. Zie het zeker goed komen. Groet en goed weekend alvast, Stefan
  13. [verwijderd] 12 december 2014 11:57
    Aangezien het jaar wat USG betreft nog niet is geworden wat ik ervan verwacht had kan het wat mij betrfet nu ook tot 31 december kwakkelen blijven.Wat zal ik nog meer in de belasting bijdragen?

    Betaal alweer meer belasting op benzine volgend jaar !!!Jaja het klimaat wordt steeds beter met onze regering.

    IPV kwartje Kok is terug te doen en IPV 4% veronderstelde rendementen op vermogen eens te verlagen......nee,nee een gecreerde melkkoei wordt niet meer teruggedraaid...melken melken is het credo
  14. [verwijderd] 12 december 2014 12:02
    quote:

    Diegy schreef op 12 december 2014 09:34:

    Verlies genomen met SBM en in USG gestapt op 8,72. Het is dat het sentiment vandaag zeer slecht is anders stond de koers zeker in e 9 euro. Geweldig bericht vanmorgen. Dat zou toch voor de nodige vertrouwen moeten zorgen en een aardige bodem voor het aandeel.
    slechte timing diegy!zo vlak voor het weekend willen er nog zat mensen uit!
290 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.322
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.354
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.769
Alfen 12 16.267
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 333
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.252
AMG 965 125.691
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.599
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.266
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.676
ASML 1.762 76.899
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht