Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

BAM Groep Koninklijke NL0000337319

Laatste koers (eur)

3,492
  • Verschill

    +0,034 +0,98%
  • Volume

    909.065 Gem. (3M) 1,6M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

BAM Groep januari 2015

6.079 Posts
Pagina: «« 1 ... 268 269 270 271 272 ... 304 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 bammie 29 januari 2015 07:01
    De Griekse belegger is flink gen....

    Bloedbad Griekse beurzen
    $14 miljard weggehaald bij Griekse banken

    AMSTERDAM -
    Aandeelhouders in Griekse banken zijn in drie dagen tijd ruim $11 miljard kwijtgeraakt door een bloedbad op de beurzen. Grieken hebben rond €14 miljard van hun rekening gehaald.

    Dat meldt Bloomberg. Beleggers en Griekse burgers vrezen nationalisatie van de banken nu de extreemlinkse partij Syriza dominant is in een nieuw kabinet heeft gevormd. Aandelen van Piraeus Bank en National Bank of Greece daalden het meest.
    De belangrijkste Griekse index staat nu op het laagste punt sinds 2012. Dinsdag daalden de vier beursgenoteerde banken van Griekenland met ruim 20%.
    Te hoge rentes

    De Griekse 3-jaarsrente steeg met bijna 3% naar 17%. De vrees is dat het land zich deze enorme rentesprong niet veel langer kan veroorloven en dat er vervolgens niets anders opzit dan de eurozone te verlaten.

    Kredietbeoordelaar Standard & Poor's was woensdagavond zeer kritisch over het nieuwe kabinet van Griekenland. Volgens S&P zijn de plannen van de nieuwe regering onder leiding van premier Alexis Tsipras niet te rijmen met de afspraken die zijn gemaakt tussen de vorige regering en de internationale geldschieters van Griekenland.

    Waarschuwing S&P
    Als de nieuwe regering geen deal kan sluiten met de EU, het IMF en de ECB over de leningen aan het land, kan dat de kredietwaardigheid van Griekenland onder druk zetten en leiden tot een afwaardering, aldus het bureau.
    De Griekse kredietbeoordeling staat nu bij S&P op 'B', wat inhoudt dat beleggers flinke risico's nemen als ze investeren in Griekse staatsleningen.
  2. Regenboog33 29 januari 2015 07:09
    Komende jaren verbetering in de bouwsector verwacht
    Gepubliceerd: 29 januari 2015 06:32 / Laatste update: 29 januari 2015 06:33

    Na een aantal jaren van diepe malaise word het beeld in de bouw rooskleuriger. In de komende jaren trekt de werkgelegenheid gestaag aan en is de woningbouw de motor van het herstel in de branche. Dat voorspelde het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) donderdag.

    Het EIB verwacht dat er dit jaar 5.000 voltijdbanen worden gecreëerd in de bouw. De banengroei krijgt vervolgens vaart, resulterend in bijna 60.000 voltijdbanen in de komende zes jaar. Daarmee wordt een aanzienlijk deel van de 85.000 banen die in de crisis verloren gingen ingelopen.

    Na een groei van 1 procent in 2014, zal de totale bouwproductie dit jaar met 3 procent toenemen. De grootste aanjager is de groeiende bouw van nieuwbouwwoningen met 11 procent. Die groei volgt op een forse daling van 80.000 huizen per jaar voor de crisis naar circa 45.000 in 2014. Het duurt, vanwege de benodigde bouwtijd, echter nog tot 2020 om in de buurt te komen van het niveau van voor de crisis.

    Verdere groei
    Het EIB voorziet een verdere groei van 10 procent voor de nieuwbouw in 2016 en een gemiddelde toename van 9 procent in de periode 2017 tot en met 2020, tot een niveau van circa 73.000 huizen per jaar. Het herstel van de woningmarkt wordt de naar verwachting in de komende jaren wel iets geremd door strengere hypotheekregels.

    Doordat de maximale hoogte van de leensom steeds verder wordt verlaagd, worden niet alleen starters geraakt maar kunnen ook huishoudens met restschulden moeilijker doorstromen.

    Onderhoud
    Vooral in het segment onderhoud en renovatie in de woningbouw gaat het nog minder goed. Hier bedraagt de groei dit jaar 1,5 procent, mede doordat het verlaagde btw-tarief van 6 procent halverwege dit jaar afloopt. Pas na 2016 zal deze ''negatieve impuls'' wegebben.

    In de utiliteitsbouw en de grond-, water- en wegenbouw (gww) is de groei de komende jaren respectievelijk 2 en 1,5 procent. Het herstel in de utiliteitsbouw wordt gedrukt door de hoge leegstand van kantoren en winkelpanden, terwijl de gww last heeft van dalende investeringen in infrastructuur en onderhoud.

    Link: www.nu.nl/ondernemen/3981815/komende-...
  3. forum rang 4 bammie 29 januari 2015 08:16
    quote:

    Eisenga schreef op 28 januari 2015 23:24:

    DEN HAAG - Bouwontwikkelaar BAM GO-Park wil een nieuwe parkeergarage bouwen onder het Circusplein in Denhaag. Dat laat wethouder Boudewijn Revis middels een brief weten aan de gemeenteraad.
    De garage gaat ruimte bieden aan zo'n 500 auto's. Hiermee worden de vervallen parkeerplaatsen aan de Strandweg gecompenseerd. Ook wil de gemeente de bereikbaarheid van de toeristische plekken vergroten, zoals het Circustheater, de boulevard en Holland Casino.

    De nieuwe garage zal ook door de bouwontwikkelaar onderhouden en beheerd worden. De eventuele risico's die bij het project horen zijn volgens de wethouder ook voor de rekening van de ontwikkelaar. De bouw zal waarschijnlijk tegelijkertijd gaan plaatsvinden met werkzaamheden aan de randstadrail in het einde van het jaar.
    Dan hoop ik dat ze goed verzekerd zijn. Een soortgelijk project in Purmerend leverde schade op aan omliggende percelen en heeft een flink aantal claims opgeleverd. Zaak loopt nog bij de verzekering van Bam.
  4. [verwijderd] 29 januari 2015 08:24
    quote:

    moneymaker schreef op 29 januari 2015 07:54:

    ik zeg vandaag 2.65
    beurs zal eerst omlaag gaan maar Bam niet
    als de beurs zich herpakt later op dag dan lift Bam mee naar de 2.65
    Ik hoop het voor je, gr
  5. [verwijderd] 29 januari 2015 08:30
    en ook in de televaag:
    do 29 jan 2015, 06:15


    Beeld in de bouw wordt wat rooskleuriger

    AMSTERDAM (AFN) -
    Het beeld in de bouw wordt steeds rooskleuriger na een aantal jaren van diepe malaise. In de komende jaren trekt de werkgelegenheid gestaag aan en is de woningbouw de motor van het herstel in de branche. Dat voorspelde het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) donderdag.


    Het EIB verwacht dat er dit jaar 5000 voltijdbanen worden gecreëerd in de bouw. De banengroei krijgt vervolgens vaart, resulterend in bijna 60.000 voltijdbanen in de komende zes jaar. Daarmee wordt een aanzienlijk deel van de 85.000 banen die in de crisis verloren gingen ingelopen.

    Na een plusje van 1 procent in 2014 zal de totale bouwproductie dit jaar met 3 procent toenemen, aangejaagd door een toename van 11 procent bij nieuwbouwwoningen. Die groei volgt op een forse daling, van 80.000 huizen per jaar voor de crisis naar circa 45.000 in 2014. Het duurt, vanwege de benodigde bouwtijd, echter nog tot 2020 om in de buurt te komen van het niveau van voor de crisis.

    EIB

    Het EIB voorziet een groei van 10 procent voor de nieuwbouw in 2016 en een gemiddelde toename van 9 procent in de periode 2017 tot en met 2020, tot een niveau van circa 73.000 huizen per jaar. Het herstel van de woningmarkt wordt de komende jaren wel opnieuw geremd door strengere hypotheekregels. Doordat de maximale hoogte van de leensom steeds verder wordt verlaagd, worden niet alleen starters geraakt maar kunnen ook huishoudens met restschulden moeilijker doorstromen.

    Het segment onderhoud en renovatie in de woningbouw staat er minder florissant voor. Hier bedraagt de groei dit jaar 1,5 procent, mede doordat het verlaagde btw-tarief van 6 procent halverwege dit jaar afloopt. Pas na 2016 zal deze ,,negatieve impuls'' wegebben.

    In de utiliteitsbouw en de grond-, water- en wegenbouw (gww) is de groei de komende jaren respectievelijk 2 en 1,5 procent. Het herstel in de utiliteitsbouw wordt gedrukt door de al hoge leegstand van kantoren en winkelpanden, terwijl de gww last heeft van dalende investeringen in infrastructuur en onderhoud.
  6. Rising hope 29 januari 2015 08:32
    Ik vind dat het BAM vandaag zou sieren om met een bericht te komen waarbij het onderstreept dat er inderdaad tekenen zijn van herstel. Dan is in één keer het wantrouwen weg. Dus bij deze een oproep aan BAM!
  7. forum rang 4 bammie 29 januari 2015 08:34
    'AEX opent in mineur'

    AMSTERDAM (AFN) -
    De Amsterdamse aandelenbeurs opent donderdag naar verwachting in de min. Ook de andere Europese beursgraadmeters zullen met verliezen beginnen. Op Beursplein 5 kijken beleggers uit naar de jaarresultaten van olieconcern Shell.

    ,,De beurzen zullen iets naar beneden gaan in navolging van de winstnemingen in New York. De markten zijn ook erg hard gestegen in de afgelopen tijd en het ontbreekt nu aan nieuwe impulsen. In Amsterdam hangt donderdag veel af van de resultaten van zwaargewicht Shell'', aldus analist Jos Versteeg van Theodoor Gilissen.

    Unibail-Rodamco bracht woensdag na de slotbel de jaarcijfers naar buiten. Het Frans-Nederlandse vastgoedfonds zag de winst in 2014 met ruim 8 procent toenemen en voorziet een verdere winststijging in het lopende boekjaar.
  8. [verwijderd] 29 januari 2015 08:43
    quote:

    bammie schreef op 29 januari 2015 08:34:

    'AEX opent in mineur'

    AMSTERDAM (AFN) -
    De Amsterdamse aandelenbeurs opent donderdag naar verwachting in de min. Ook de andere Europese beursgraadmeters zullen met verliezen beginnen. Op Beursplein 5 kijken beleggers uit naar de jaarresultaten van olieconcern Shell.

    ,,De beurzen zullen iets naar beneden gaan in navolging van de winstnemingen in New York. De markten zijn ook erg hard gestegen in de afgelopen tijd en het ontbreekt nu aan nieuwe impulsen. In Amsterdam hangt donderdag veel af van de resultaten van zwaargewicht Shell'', aldus analist Jos Versteeg van Theodoor Gilissen.

    Unibail-Rodamco bracht woensdag na de slotbel de jaarcijfers naar buiten. Het Frans-Nederlandse vastgoedfonds zag de winst in 2014 met ruim 8 procent toenemen en voorziet een verdere winststijging in het lopende boekjaar.
    Onze Jos vergeet compleet: Griekse onrust grijpt om zich heen ... maar zo kennen we Jos weer....
  9. [verwijderd] 29 januari 2015 08:48
    Shell snijdt fors in investeringen

    Shell boekte in het vierde kwartaal een nettowinst van 773 miljoen dollar, ruim een miljard minder dan een jaar eerder. Het winstcijfer dat als maatstaf geldt voor de financiële markten.
  10. Balei 29 januari 2015 08:49
    Nieuwsuur gisterenavond zeer positief over de bouw. Dat moet zijn uitwerking hebben vandaag, anders wel heel snel. Nu moet je BAM echt wel in portefeuille hebben.
  11. forum rang 6 gpjf 29 januari 2015 08:51
    quote:

    Eurowin schreef op 29 januari 2015 08:48:

    Shell snijdt fors in investeringen

    Shell boekte in het vierde kwartaal een nettowinst van 773 miljoen dollar, ruim een miljard minder dan een jaar eerder. Het winstcijfer dat als maatstaf geldt voor de financiële markten.
    Ik heb ook SBM aandelen maar zit BAM ook in de " olie "
  12. $-€XI 29 januari 2015 08:53

    Nieuwe parkeergarage met circa vijfhonderd plekken onder het Circusplein
    29 jan 2015, 08:06Nieuwslabels: Circusplein, Den Haag, parkeren Door RedactieCategorie: Nieuws
    Bouwontwikkelaar BAM GO-Park wil een nieuwe parkeergarage bouwen onder het Circusplein. Dat laat wethouder Boudewijn Revis middels een brief weten aan de gemeenteraad.

    Boudewijn Revis vierkantDe garage gaat ruimte bieden aan zo’n vijfhonderd auto’s. Hiermee worden de vervallen parkeerplaatsen aan de Strandweg gecompenseerd. Ook wil de gemeente de bereikbaarheid van de toeristische plekken vergroten, zoals het Circustheater, de boulevard en Holland Casino. De nieuwe garage zal ook door de bouwontwikkelaar onderhouden en beheerd worden. De eventuele risico’s die bij het project horen zijn volgens de wethouder ook voor de rekening van de ontwikkelaar.

    De bouw zal waarschijnlijk tegelijkertijd gaan plaatsvinden met werkzaamheden aan de randstadrail in het einde van het jaar.

    AEX 452,30 -2,16 -0,48%
    AEX Futures 447,00 +1,20 +0,27%
    S&P 500 Futures 1.997,15 +5,65 +0,28%
    Dow 30 17.191,37 -195,84 -1,13%
    DAX 10.710,97 +82,39 +0,78%
    Euro Stoxx 50 3.351,03 -21,55 -0,64%
    US Dollar Index 94,85 -0,04 -0,04%
  13. [verwijderd] 29 januari 2015 08:55
    quote:

    gpjf schreef op 29 januari 2015 08:51:

    [...]

    Ik heb ook SBM aandelen maar zit BAM ook in de " olie "
    Nee BAM zit niet in de olie, maar cijfers
    Royal Dutch Shell A zijn belangrijk voor de beurs, maar blijkbaar , laat ook maar.....

    Gelukkig staan de USA futures mooi...
  14. forum rang 4 Dicall69 29 januari 2015 09:11
    quote:

    Handelsreiziger schreef op 29 januari 2015 09:07:

    [...]

    Groene BAM
    Groen de trein begint te lopen spring erop zou ik zeggen we stomen door naar de € 3,- voor de resultaten op 19 februari, BAM gaat goede vooruitzichten uitspreken dan toch bijna niet anders !!!
6.079 Posts
Pagina: «« 1 ... 268 269 270 271 272 ... 304 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 13 mei

    1. NL faillissementen april
    2. ASMI jaarvergadering
    3. Fagron jaarvergadering
  2. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht