Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Ukraine

16.416 Posts
Pagina: «« 1 ... 591 592 593 594 595 ... 821 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 februari 2015 21:48
    quote:

    pcrs7 schreef op 25 februari 2015 21:47:

    [...]
    Maar goed, jij ziet ook alleen wat je wilt zien of wat je weet dat je zou moeten zien.
    IJzersterke bijdrage.
  2. whammy 25 februari 2015 21:52
    quote:

    QE-Infinity schreef op 25 februari 2015 20:41:

    [...]

    Precies!! Of misschien dat de mensen daar de nazi's in Kiev die anti- etnische russen wetgeving er doorheen drukken zat waren en vervolgens zich vreedzaam dmv een referendum af probeerden te scheiden totdat groepen zoals Azov (https://www.youtube.com/watch?v=izONQsj85so) ze probeerden tegen te houden.

    Misschien dat dat het was. Ik bedoel je weet nooit natuurlijk.
    Wat is het toch allemaal gemakkelijk als je zo leest extreem links extreem rechts
    uiteindelijk gaat het over eigen gewin het zogenaamde "survival of the fittest" m.a.w. die het geld heeft, heeft de macht ongeacht waar woonachtig. Proberen het eigen hachje te redden

    Oekraïense oligarchen kanten zich tegen oorlog

    Terwijl het bestand in Oost-Oekraïne wankelt, spelen ’s lands oligarchen een schimmig spel. Toch keren ze zich steeds meer tegen de oorlog en hebben ze belang bij het welslagen van het staakt-het-vuren.
  3. [verwijderd] 25 februari 2015 22:00
    quote:

    A5 schreef op 25 februari 2015 20:54:

    [...]

    Zitten er nazi's in Kiev? Ik dacht dat die tot mei 1945 in Duitsland de macht in handen hadden. Maar worden ze misschien extreem oud en zijn ze naar Kiev verhuisd? Die vraag kan jij vast wel beantwoorden.
    Gewoon even naar YouTube, nazi Oekraïne intikken en voilà.

    En ook andere variaties intikken om nog meer te krijgen.
  4. [verwijderd] 25 februari 2015 22:16
    Tja, dat zijn dan waarschijnlijk weer neo nazis. Maar Putin is dan weer geen neo KGB'er die de neo USSR wil herbouwen. Het bewijs hiervoor is dat de heerser van Letland bang is.
  5. [verwijderd] 25 februari 2015 22:43
    quote:

    pcrs7 schreef op 25 februari 2015 22:16:

    Tja, dat zijn dan waarschijnlijk weer neo nazis. Maar Putin is dan weer geen neo KGB'er die de neo USSR wil herbouwen. Het bewijs hiervoor is dat de heerser van Letland bang is.
    Duidelijk iemand die verstrikt is geraakt in zijn demagogische terminologie.
  6. [verwijderd] 26 februari 2015 00:04
    quote:

    A5 schreef op 25 februari 2015 21:46:

    [...]

    Hou dan eens op met goedkope nazi dit en nazi dat. En racistisch? Dat zie ik ook niet. Zal ook wel semantiek zijn. Als Friezen en Groningers elkaar in de haren vliegen, is dat dan ook racistisch?
    Dat soort termen staat iedere zinvolle discussie in de weg.
    Als er in Den Haag specifiek wetten gemaakt worden die specifiek Friezen benadelen dan is dat wat mij betreft racisme ja. Of snap je dat niet?
  7. [verwijderd] 26 februari 2015 00:08
    quote:

    WijHetVolk schreef op 25 februari 2015 18:26:

    [...]

    Ik zit me meer en meer af te vragen waarom er geen echt harde acties vanuit het Kremlin komen. (Sancties met olie/gas/kolen, sluiting luchtruim, importstop machines/techniek, noem maar wat) Als ik president van Rusland zou zijn had ik ze (EU) allang een vinger laten kiezen. Poetin blijft echter een ijskonijn.

    En Poetin heeft niet gezegd dat de gas leverantie opgeschort dreigt te worden maar Gazprom. (lekkere suggestieve berichtgeving weer) Ook staat er nog steeds een rekening open van, uit mijn hoofd, 3.5 miljard dollar.

    Gazprom heeft ook direct aan de Donbas geleverd en stuurt de rekening daarvoor naar Kiev (12 miljoen kuub) Dat is begrijpelijk (winter) maar ook twijfelachtig. Waarom niet een rekening naar de republieken Donets en/of Luhansk?

    Cameron speelt met vuur. Als Rusland afgesloten word van Swift zal er binnen no time een BRICS Swift equivalent komen. Net zoals er al een BRICS Bank bestaat die betalingen met locale munt bevorderd. Kan me ook nog iets herinneren wat over vervanging ging van creditcards. Zoek dat nog even op.

    En die 210 landen. Daar zou publiekelijk om gevraagd moeten worden. En alle pogingen tot chantage en/of "overhalen" van welk land/politicus/CEO dan ook openbaar. Tot nog toe zijn enkel de "geciviliseerde westerse landen" (Europa en VS) aan het ruzie zoeken met Rusland. Geen enkel ander land in Zuid en/of Midden Amerika, Afrika, Midden Oosten, Azië doet mee aan deze gekte. Misschien dat men er dan achter komt dat de "geciviliseerde westerse landen", in inwoneraantal, een minderheid vormen op deze planeet maar nog steeds denken dat ze in een koloniaal tijdperk leven.
    Ik zit me meer en meer af te vragen waarom er geen echt harde acties vanuit het Kremlin komen.

    hoogstwaarschijnlijk omdat ze meer verstand hebben van de middelen aangepast te houden aan hun doel .Het lijkt erop dat russen zich in vele kwesties de laatste jaren professioneler gedragen dan die van ons .

    het is trouwens nog niet voorbij . Vrij cynisch steunen ze nu een pro eu minderheids regering in "maidanfall out haast falliet" moldova .Ik zie odessa nog overstag gaan ..........

    geciviliseerde westerse landen", in inwoneraantal, een minderheid vormen op deze planeet maar nog steeds denken dat ze in een koloniaal tijdperk leven.
    Beetje naief om te denken dat onze rijkdom gratuit is .Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het verkwanseld moet worden aan overmoed .

  8. forum rang 6 Chiddix 26 februari 2015 06:57
    quote:

    pcrs7 schreef op 25 februari 2015 21:00:

    nazi staat voor nationaal socialist. Helaas is dat door vele vele oorlogsfilms versmald tot alleen Duitsers en alleen als ze joden doodmaken een hakenkruis vlag dragen en de Hitlergroet brengen. Als daar 1 variabele in verandert, zijn het opeens geen nationaal socialisten meer.
    Stel ze willen het ras puur maken door alle etnische russen uit te roeien: telt niet.
    Het nationaal-socialisme had een link met het fascisme. Op Wikipedia wordt de betekenis uitgelegd. Kenmerkend is, dat een dictator aan de macht is , die een volk onderwerpt aan zijn grillen en grollen. De keizer van Japan, Mussolini, Hitler.
    In deze eeuw is Noord-Korea een vb. Fascisme gaat gepaard met landveroveringen en wreedheden. Noord-Korea wijkt van dat laatste af maar ideologisch zal het niet veel anders zijn.
    Je kunt je afvragen, was dat in het verleden anders? Romeinse Rijk, Ottomaanse Rijk, Babylonische Rijk. Dictatuur is zo oud als de mensheid bestaat.
    Bekende dictators 20 ste eeuw: Gadaffi,Saddam Hoessein, Assad, Mugabe etc
    Geestelijke leiders bestaan ook(Khomeini 1979-1989 Iran). Had ook de macht in Iran.
  9. [verwijderd] 26 februari 2015 08:02
    Zoals ik gister al vermelde,: van baalen en verhofstadt moeten even snel met de collectebus rondgaan want anders kunnen we in de problemen komen.

    "Gazprom has been fully complying with its obligations under the Ukraine gas supply contract and will continue doing that,” Putin told reporters after talks with the president of Cyprus on Wednesday. “The advance payment for gas supply made by the Ukrainian side will be in place for another three to four days. If there is no further prepayment, Gazprom will suspend supplies under the contract and its supplement. Of course, this could create a certain problem for [gas] transit to Europe to our European partners.”

    However, Putin expressed the hope that it would not come to that, stressing that “it depends on the financial discipline of our Ukrainian partners.”

    rt.com/news/235459-putin-gas-ukraine-...
  10. forum rang 6 haas 26 februari 2015 09:41
    De voedingssector was in rep en roer toen de Russische boycot uitbrak. Ondertussen verwachten ze een nieuw omzet record ondanks het verlies van de Russische markt.
  11. forum rang 6 Chiddix 26 februari 2015 12:15
    quote:

    uitvreter schreef op 26 februari 2015 08:02:

    Zoals ik gister al vermelde,: van baalen en verhofstadt moeten even snel met de collectebus rondgaan want anders kunnen we in de problemen komen.

    Er is afgesproken in het overleg over het gas tussen de EU,Oekraine en Rusland , dat Oekraine vooruit zal betalen. Verwacht, dat voor 28 Februari het geld op de rekening staat van Gazprom. De vrienden van de Oekraine zullen het voor moeten schieten. Er zit niets anders op.
    Ten tijde van de vorige president gaf Rusland een flinke korting aan zijn buurland op het gas.
    Daar heeft Poetin een streep doorgehaald na de coup op het Maidanplein. Ook de financiele injectie die Rusland wilde geven aan de Oekraine, werd geannuleerd.
  12. forum rang 6 Chiddix 26 februari 2015 13:45
    Het laatste nieuws is, dat het leger van de Oekraine zijn zware wapens gaat terugtrekken.
  13. whammy 26 februari 2015 15:52
    het is maar een suggestie niet meer dan dat.
    Ander nieuws is dat US via een link met de VAE, de Oekraïne wel van "defensieve"wapens kan voorzien. US kan immers Merkel niet voor de voeten lopen.

    juli 2014
    De Arabische Golfstaat Qatar heeft voor elf miljard dollar moderne wapensystemen besteld in de Verenigde Staten. Er lopen ook nog onderhandelingen over de levering van nieuwe gevechtsvliegtuigen.
    Het gaat om het grootste defensiecontract voor de VS dit jaar. Zo heeft Qatar een tiental radars en 34 lanceerders van het antiraketsysteem Patriot besteld in de VS. Daarnaast heeft Qatar ook nog eens 24 Apachegevechtshelikopters besteld en een grote voorraad antitankraketten.

    Eerder hadden andere Golfstaten zoals Saudi-Arabië, Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten al Patriot-antiraketsystemen gekocht in de VS. De Arabische landen willen hun defensie versterken tegenover Iran aan de overkant van de Perzische Golf.
  14. whammy 26 februari 2015 16:14
    Heeft niets met de Oekraïne te maken maar geeft wel bepaalde tendensen aan.
    Door de daling van de roebel vergaat het de bevolking van Transnistrië niet al te best o.a. medicijnen zijn onbetaalbaar aan het worden.
  15. forum rang 6 haas 26 februari 2015 20:00
    Nieuwe kansen ?
    =====================================
    Ondernemer gezocht voor Oekraïens bedrijf
    122918ALGEMEEN
    Gezocht: een Nederlandse ondernemer voor een bedrijf met 600 hectare in Oekraïne.
    Ondernemer gezocht voor Oekraïens bedrijf
    Ik kom net terug uit Oekraïne. Ik sprak daar met een pootgoedvermeerderaar. Hij is al jaren de importeur van Nederlands pootgoed en kent de aardappelsector perfect. Naast handel heeft hij ook 600 hectare grond, waarvan een deel gebruikt word voor de teelt van aardappelen. Hij wil eigenlijk het hele stuk gaan doen, maar daar zijn investeringen voor nodig. Deze man ken ik al een tijd, hij is een serieuze vent en een echte ondernemer.

    Ik word al voor gek verklaard dat ik naar een land in oorlog ga, laat staan dat je daar investeert!' Zijn antwoord luidde: 'Maar daar staat tegenover dat het nu goedkoop kan. Bovendien ben ik bereid een groot deel van het eigendom op te geven. Nu is de kans het grootst en zijn de kosten het laagst. Je start in het dal met lage kosten en gaat straks oogsten als de piek er is.'
  16. WijHetVolk 26 februari 2015 20:37
    quote:

    whammy schreef op 25 februari 2015 20:06:

    [...]
    Opgezet spel dat zou zo maar kunnen. Zoals ik schreef op het Wake Up draadje dat het er bij mij niet ingaat dat een medewerker van NSA met zoveel geheime documenten kan wegkomen. Bij NSA komt alles binnen en niets gaat eruit.
    Als je vandaag de CEO van Gemalto hoort dat het Snowden documenten heeft overhandigd over verouderde systemen uit 2013 ( meen ik en als het op waarheid berust) waar niemand iets mee kan.
    Snowden was niet zo maar een medewerker, volgens zijn info was hij een "infrastructure analyst" en had hij toegang tot de systemen als "super user" In theorie kun je binnen deze systemen dan doen en laten wat je maar. Tevens heeft deze vorm van informatievergaring zijn beperkingen als het enkel en alleen al gaat om het soort van medewerkers. Relatief jong, 1e van hun "soort" etc. Snowden is van juni 1983 en in 2006 (23 jaar!!) werkte hij al voor de CIA.
    en.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden
    www.biography.com/people/edward-snowd...
    De "oudere garde" heeft, volgens mij dan, niet echt een idee waar ze mee bezig zijn als het om mogelijkheden en onmogelijkheden gaat. Ontwikkelingen op dit gebied zijn voor de normale mens (als in snelheid van) niet meer bij te houden. De uiterst succesvolle spionage activiteiten van o.a. China zijn hier al een bewijs van.

    En "Bij NSA komt alles binnen en niets gaat eruit".
    Als je iets weet over datacommunicatie (soft) dan weet je dat in/uit onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Zie je eigen systeem -> eigenschappen netwerk. Of je moet ergens hardware plaatsten maar ook dat kent zijn beperkingen.
    Maar in dit geval is dat niet over een netwerk gegaan. Het is, over een langere periode, gewoon naar een drager gekopieerd. Snowden heeft tevens de logfiles aangepast zodat ze nu nog niet weten wat er precies gekopieerd is.
    Je gaat daarnaast wel heel gemakkelijk voorbij aan de enorme databerg van Wikileaks en Bradley (en/of Chelsea) Manning.

    Snowden had een redelijk aantrekkelijk leven. Nog geen 30 jaar, de halve wereld over al gereisd, diplomatieke status (Geneve) en niet te vergeten een riant salaris van om en nabij de 200.000 Dollar (ex onkosten??).

    Hij heeft bewust (!!) dit leven opgegeven om te worden wie hij nu is. Zou jij zo iets ook maar overwegen? Ik zeker niet!

    CEO Gemalto kan niets anders zeggen! Ik weet zeker dat hij zijn vingers gekruist houdt, hopend dat dit geen gevolgen heeft. Een beveiligingsbedrijf dat z'n eigen beveiliging niet op orde heeft zou niet serieus genomen kunnen/mogen worden. Tijd zal het leren, maar ik heb wel alvast mijn portefeuille hierop aangepast.

    Snowden is vanaf juni 2013 begonnen met info verspreiding. Dus jongere info zal hij niet bezitten (dit vermoed ik of hij zou hij nog een "backdoor" moeten hebben) Verouderd, misschien in bepaalde landen in Europa/VS/Azië. Maar niet ieder land (merendeel!!) is al volledig over op de nieuwste technieken.
  17. whammy 26 februari 2015 21:52
    quote:

    WijHetVolk schreef op 26 februari 2015 20:37:

    [...]

    Snowden was niet zo maar een medewerker, volgens zijn info was hij een "infrastructure analyst" en had hij toegang tot de systemen als "super user" In theorie kun je binnen deze systemen dan doen en laten wat je maar. Tevens heeft deze vorm van informatievergaring zijn beperkingen als het enkel en alleen al gaat om het soort van medewerkers. Relatief jong, 1e van hun "soort" etc. Snowden is van juni 1983 en in 2006 (23 jaar!!) werkte hij al voor de CIA.
    en.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden
    www.biography.com/people/edward-snowd...
    De "oudere garde" heeft, volgens mij dan, niet echt een idee waar ze mee bezig zijn als het om mogelijkheden en onmogelijkheden gaat. Ontwikkelingen op dit gebied zijn voor de normale mens (als in snelheid van) niet meer bij te houden. De uiterst succesvolle spionage activiteiten van o.a. China zijn hier al een bewijs van.

    En "Bij NSA komt alles binnen en niets gaat eruit".
    Als je iets weet over datacommunicatie (soft) dan weet je dat in/uit onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Zie je eigen systeem -> eigenschappen netwerk. Of je moet ergens hardware plaatsten maar ook dat kent zijn beperkingen.
    Maar in dit geval is dat niet over een netwerk gegaan. Het is, over een langere periode, gewoon naar een drager gekopieerd. Snowden heeft tevens de logfiles aangepast zodat ze nu nog niet weten wat er precies gekopieerd is.
    Je gaat daarnaast wel heel gemakkelijk voorbij aan de enorme databerg van Wikileaks en Bradley (en/of Chelsea) Manning.

    Snowden had een redelijk aantrekkelijk leven. Nog geen 30 jaar, de halve wereld over al gereisd, diplomatieke status (Geneve) en niet te vergeten een riant salaris van om en nabij de 200.000 Dollar (ex onkosten??).

    Hij heeft bewust (!!) dit leven opgegeven om te worden wie hij nu is. Zou jij zo iets ook maar overwegen? Ik zeker niet!

    CEO Gemalto kan niets anders zeggen! Ik weet zeker dat hij zijn vingers gekruist houdt, hopend dat dit geen gevolgen heeft. Een beveiligingsbedrijf dat z'n eigen beveiliging niet op orde heeft zou niet serieus genomen kunnen/mogen worden. Tijd zal het leren, maar ik heb wel alvast mijn portefeuille hierop aangepast.

    Snowden is vanaf juni 2013 begonnen met info verspreiding. Dus jongere info zal hij niet bezitten (dit vermoed ik of hij zou hij nog een "backdoor" moeten hebben) Verouderd, misschien in bepaalde landen in Europa/VS/Azië. Maar niet ieder land (merendeel!!) is al volledig over op de nieuwste technieken.

    Dank voor alle informatie, ik moet toegeven dat ik onvoldoende kennis heb van datacommunicatie. Ik werk in de cloud via KPN en weet van versleutelen van codes niets af.
    Wat jij schrijft "hij heeft dit leven opgegeven" heb ik toch andere informatie.
    Volgens zijn voormalige buurvrouw is het in een zich zelf gekeerde man een soort van lonesome rancher met weinig empatisch vermogen.
  18. WijHetVolk 26 februari 2015 21:53
    quote:

    haas schreef op 26 februari 2015 20:00:

    Nieuwe kansen ?
    =====================================
    Ondernemer gezocht voor Oekraïens bedrijf
    122918ALGEMEEN
    Gezocht: een Nederlandse ondernemer voor een bedrijf met 600 hectare in Oekraïne.
    Ondernemer gezocht voor Oekraïens bedrijf
    Ik kom net terug uit Oekraïne. Ik sprak daar met een pootgoedvermeerderaar. Hij is al jaren de importeur van Nederlands pootgoed en kent de aardappelsector perfect. Naast handel heeft hij ook 600 hectare grond, waarvan een deel gebruikt word voor de teelt van aardappelen. Hij wil eigenlijk het hele stuk gaan doen, maar daar zijn investeringen voor nodig. Deze man ken ik al een tijd, hij is een serieuze vent en een echte ondernemer.

    Ik word al voor gek verklaard dat ik naar een land in oorlog ga, laat staan dat je daar investeert!' Zijn antwoord luidde: 'Maar daar staat tegenover dat het nu goedkoop kan. Bovendien ben ik bereid een groot deel van het eigendom op te geven. Nu is de kans het grootst en zijn de kosten het laagst. Je start in het dal met lage kosten en gaat straks oogsten als de piek er is.'
    Ik ben in januari ook nog geweest. Je bent niet de eerste en zeker niet de enige die voor zakelijke doeleinden naar dit soort gebieden gaat.

    Aantekening:
    Het is vanuit een juridisch oogpunt te betwijfelen of je ook maar enige vorm van afspraak kunt maken en die vast kunt leggen in een houdbaar contract. Je hebt daar een werkende, stabiele regelgeving voor nodig. En die ontbreekt. Tevens is het nu (bijna) onmogelijk om in te schatten wat de invloed van o.a. Europa/IMF/Rusland zal zijn op de vereiste "hervormingen"
    Het ter beschikking hebben van een aantal "sterke mannen" is volgens mij nu de enige vorm van recht.

    In de periode voor de "omwenteling" waren er strikte landbouw regelgevingen. Beperkingen voor niet Oekraïners op het "bezit" (was eigenlijk verboden) van landbouwgrond. Maximum aan te bewerken aantal hectares per buitenlander. Zelfs een China heeft een speciale constructie moeten opzetten voor een lease van 50 jaar op 1 miljoen hectare. Ze hebben zelfs toe moeten zeggen om 1 miljard dollar te investeren (en helpen bouwen) in de brug bij Kerch. (Krim)

    Het operationele gedeelte van deze onderneming zal ook uitdagend zijn. Energie (diesel), landbouwwerktuigen (en onderdelen), zaaigoed, kennis, financiële organisatie om maar een paar te noemen. Als ik nu Oekraïens pootgoedvermeerderaar/handelaar/landbouwgrondeigenaar was had ik jou waarschijnlijk een soortgelijk aanbod gedaan.

    En corruptie zal ook een prominente rol gaan spelen. Zeker als bekend word dat een "rijke" buitenlander neergestreken is die daadwerkelijk geïnvesteerd heeft. Het is niet ongewoon dat jouw koopcontract succesvol aangevochten word omdat de verkoper ineens geen eigenaar blijkt te zijn. Heb zelf al eens een soortgelijk "probleem" gehad met onroerend goed. Het is dan wel zaak de juiste mensen kennen anders is het gewoon afschrijven.

    Als deze producten voor de binnenlandse consumptie bestemd zijn heb je beperkingen gerelateerd aan de koers van de Hryva en de lokale prijs. Voor de export zul je een aantal mensen op bepaalde posities "gewillig" moeten zijn. En waar ga je dan naartoe exporteren? Europa/MO/Rusland?

    Als je echter jouw zaken goed kunt regelen, en met de beste landbouwgrond ter wereld tot je beschikking dan ben je spekkoopman. Of in ieder geval doe je een goede poging daartoe.

    Veel succes. (En houd ons/mij s.v.p. op de hoogte)

  19. WijHetVolk 26 februari 2015 22:28
    quote:

    whammy schreef op 26 februari 2015 21:52:

    [...]
    Dank voor alle informatie, ik moet toegeven dat ik onvoldoende kennis heb van datacommunicatie. Ik werk in de cloud via KPN en weet van versleutelen van codes niets af.
    Wat jij schrijft "hij heeft dit leven opgegeven" heb ik toch andere informatie.
    Volgens zijn voormalige buurvrouw is het in een zich zelf gekeerde man een soort van lonesome rancher met weinig empatisch vermogen.
    Ik ben ook geen (data)expert maar tegenwoordig kun je van alles opzoeken op het WWW. :-))) En je hoeft je niet druk te maken over jouw gegevens in de KPN cloud. Die zijn al bekend bij een ieder die dat wil weten. :-)

    De linken die ik eerder gaf geven een beeld van een typische Amerikaanse patriot die na 9/11 het land wild verdedigen. Ook gezien de (overheids)functies die zijn vader en moeder hadden kwalificeer ik hem niet als afwijkend. De interviews die Snowden aan de reporters van de Guardian gaf duiden volgens mij ook niet op een typische loner en/of iemand met sociale beperkingen. Ik ben echter niet medisch onderricht.
    Kijk eens naar (1 van) deze serie van interviews (12 minuten). Mijn verzoek, en geef dan nog eens jouw mening. (Dat zou ik op prijs stellen)
    www.theguardian.com/world/video/2013/...

    Ik worstel met het gegeven dat een vriend (De VS) de laatste 50 jaar zo een verandering heeft doorgevoerd dat we eigenlijk niet meer kunnen spreken van een vertrouwensbasis/vriendschap tussen EU en de VS. "Keep your friends close but your enemies closer" is meer en meer een realiteit. Een Snowden, Manning en Assange komen met uitvoerig "bewijs" hiervan.
    Mijn "interesse" voor een type man als Poetin is iets waar ik 10 jaar geleden simpelweg niet eens over na had durven/willen denken. En volledig bewust dat deze persoon het nodige op zijn kerfstok heeft neemt mijn interesse niet af.
16.416 Posts
Pagina: «« 1 ... 591 592 593 594 595 ... 821 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.294
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.602
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.001
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.557
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.181
AFC Ajax 537 7.025
Affimed NV 2 5.769
ageas 5.843 109.781
Agfa-Gevaert 13 1.869
Ahold 3.536 74.004
Air France - KLM 1.024 34.370
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 12 16.697
Allfunds Group 3 1.224
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.769
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.420
AMG 965 126.335
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.177
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.728
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.156
Aroundtown SA 1 183
Arrowhead Research 5 9.295
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.736
ASML 1.762 77.307
ASR Nederland 18 4.138
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.700
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
    8. VS ondernemersvertrouwen MKB april
    9. Home Depot Q1-cijfers
    10. Maandrapport OPEC
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht