Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Ukraine

16.416 Posts
Pagina: «« 1 ... 603 604 605 606 607 ... 821 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 maart 2015 23:19
    Als iemand nu een uitkering van de heersers uit den haag krijgt, wordt hij dan betaald door het torentje of niet? Als die persoon dan ook nog trolt, is het dan een door het binnenhof betaalde trol of niet?
    Ik snap het allemaal niet meer. Het is zo ingewikkeld.
  2. forum rang 7 hirshi 4 maart 2015 23:24
    Dat kan iemand makkelijk beweren die betaald wordt door de Russische geheime dienst en nooit iets te makken heeft met beleggen,

    Daaraan herkenbaar.

    Groet.
  3. [verwijderd] 4 maart 2015 23:41
    quote:

    pcrs7 schreef op 4 maart 2015 22:56:

    [...]
    Dus dat ze vechten in het parlement van de Ukraine is tegelijkertijd waar en onwaar?
    slaat op niks tot daaraantoe .

    Nu heethoofden hebben niet perse ongelijk.Daarinboven gaat het om het oekr parlement in oekraine op zijn oekrains blijkbaar en ja rt , staan leuke docu op etc ..., is een propaganda zender .

    Plus op het gebied van marketing kunnen ze toch nog wat leren van die van ons.
    Wij propageren iets positief "vrijheid en demo" , hun propaganda is meer gefocused op dat ons verhaal niet klopt ,negatief dus en dat verkoopt steeds slechter .
  4. [verwijderd] 4 maart 2015 23:48
    maar dentroef, wat ik niet helemaal begrijp. denk je nu dat het bericht juist was of niet? Dat ze inderdaad vochten of niet? Je schijnt het een beetje moeilijk te hebben om daaar iets over te zeggen.
    Is het een soort quantumrealiteit, waarbij dingen tegelijkertijd gebeuren en niet gebeuren? Ik heb je igg nog niet duidelijk horen zeggen of het RT bericht juist of onjuist was. Het lijkt wel of het ergens blijft steken in je keel en dan komen er allerlei vaagheden uit je mond.
  5. forum rang 7 hirshi 4 maart 2015 23:54
    Wij blijven liever verschoond van de Russische propaganda.

    prcrs7 zal dat als betaald agent van de Russische propagenda niet welgevallig zijn maar het zij zo.

    Groet.
  6. [verwijderd] 4 maart 2015 23:59
    quote:

    pcrs7 schreef op 4 maart 2015 23:48:

    maar dentroef, wat ik niet helemaal begrijp. denk je nu dat het bericht juist was of niet? Dat ze inderdaad vochten of niet? Je schijnt het een beetje moeilijk te hebben om daaar iets over te zeggen.
    Is het een soort quantumrealiteit, waarbij dingen tegelijkertijd gebeuren en niet gebeuren? Ik heb je igg nog niet duidelijk horen zeggen of het RT bericht juist of onjuist was. Het lijkt wel of het ergens blijft steken in je keel en dan komen er allerlei vaagheden uit je mond.
    Ze vochten inderdaad .Het bericht is juist .
  7. [verwijderd] 5 maart 2015 00:07
    quote:

    pcrs7 schreef op 5 maart 2015 00:03:

    dentroef een persoonlijke overwinning. Ik voelde dat het moeilijk was. Respect.
    Je therapeutisch invoelvermogen is van ongekende hoogte. Welk een verwaandheid spreekt weer uit jouw post.
  8. WijHetVolk 5 maart 2015 00:26
    quote:

    pcrs7 schreef op 4 maart 2015 21:20:

    Ze zijn weer aan het vechten in het parlement van de Ukraine. Maar het zal wel niet kloppen, want het is op RT, dat schijnt allemaal propaganda te zijn. Zijn vast computer animated graphics of ingehuurde acteurs.

    www.youtube.com/watch?v=eucRZQOdX8k
    Nope, ook op: www.kyivpost.com/content/politics/fig...
  9. WijHetVolk 5 maart 2015 00:26
    quote:

    whammy schreef op 4 maart 2015 16:28:

    @ WijHetVolk, eerder op dit draadje zijn er diverse items gewijd aan Edward Snowden en met excuses, item hoort hier niet thuis.
    Snowden wants to go home volgens zijn advocaat Anatoly Kucherena
    Door de Amerikaanse overheid wordt hij niet beschouwd als een whistleblower maar als wat....?
    "I won't keep it secret that he... wants to return back home. And we are doing everything possible now to solve this issue. There is a group of U.S. lawyers, there is also a group of German lawyers and I'm dealing with it on the Russian side."
    www.reuters.com/article/2015/03/03/us...

    Snowden draadje hoort misschien niet thuis in dit draadje maar dan zou dat wel consequent doorgevoerd moeten worden. (door iedereen) Het is hier meer een draad geworden over wie de grootste heeft.

    Snowden heeft wel zaken aan het licht gebracht die van invloed zijn op deze draad.

    Heb dit bericht ook gelezen. Zag het al eerder in de Russisch talige kranten. Heel opmerkelijk. Misschien dat Bradley Manning nog een celmaatje zoekt. Hoop het beste voor hem.

    MVG
  10. WijHetVolk 5 maart 2015 00:31
    Aan beide kanten (Rusland - Oekraïne) vallen nu toch wel een aantal slachtoffers.

    "Yanukovych's ally Chechetov commits suicide under house arrest"

    www.kyivpost.com/content/ukraine/yanu...

    En "Oekraïense oud-minister opgepakt in Spanje"

    www.volkskrant.nl/dossier-oorlog-in-o...
  11. [verwijderd] 5 maart 2015 00:36
    quote:

    Tja. schreef op 5 maart 2015 00:17:

    [...]

    Nou, hier voor jou: Westerse propaganda.

    www.youtube.com/watch?v=lSu8OCKuyeo
    Ja wij verpakken het toch nog steeds beter in bvb een oud gerennomeerd huis zoals de BBC ."this is london speaking op de MW"
    Al die rus broadcasters hebben nog een last van een recent verleden.
    Daar bovenop waren ze de stem van de verliezers van de koude oorlog .
    En verliezers hebben in de openbare opinie steeds ongelijk .
    Maar juist daarom zijn ze in veel gevallen interessanter(voor zover propaganda interessant kan zijn voor een correcte beeldvorming) dan onze propaganda zenders.Want ze hebben nog steeds iets extra te bewijzen ! Zoals eerder wh. opmerkte over de kwaliteit van hun interviewers , petje af .

  12. WijHetVolk 5 maart 2015 02:56
    quote:

    pcrs7 schreef op 5 maart 2015 00:03:

    Ben je je bewust dat je een "discussie" aan het voeren bent met o.a. types die nog stammen uit de eerste helft van de vorige eeuw.

    Aanrader: Spendeer de tijd die je nu verspilt aan dit soort pannenkoeken eens om je te verdiepen in noem eens wat, medisch hersenonderzoek.

    "Hersengebieden zoals de hippocampus en de neocortex, die een essentiële rol spelen bij onder meer informatieopslag, redeneren en abstract denken, verliezen na je 50e steeds meer van hun grijze en witte stof. Waardoor de hersencellen in deze gebieden slechter functioneren."

    Volgens een politiek correcte zender: www.npowetenschap.nl/nieuws/artikelen...

    Vind je het niet opmerkelijk dat er uitgerekend vandaag weer een aantal "gelijkgestemden" dit draadje van "commentaar" voorzien na deze uitspraak: "Lees eerst eens wat die twee over mij zeggen. Over afkraken gesproken. En ik vind hun verhalen niet normaal, dus kan ik er ook niet normaal op reageren. Die twee hebben het licht gezien en de rest is dom, misleid en gehersenspoeld."

    Als je enkel de diverse draadjes volgt waar dat half A4tje zijn "stempel" op drukt, zal je één ding direct opvallen. De laatste 6 tot 8 maanden worden gekenmerkt door uitingen van pure frustratie. Zielige pogingen om op een denigrerende wijze mensen de mond te snoeren. Het werkt averechts. Net zoals de sancties VS/EU tegen Rusland.
    Het laatste zinnige wat ik kon vinden dateert van 3 mrt 2014 om 11:59 - Tot 11:37 uur had ik gelijk :).
    Je bent verplicht! de gedachte achter zijn stellingen te lezen (vrije interpretatie), maar andersom moet het taalkundig en qua inhoud volledig correct zijn. Zie o.a. zijn geneuzel met Ed Verbeek 2 maart ergens rond 20:40 (aanhef wet preambule)

    Dit draadje gaat, zoals Whammy en anderen ook al eerder opmerkten, over Oekraïne. Niet over ouwe mannetjes met een verschrompeld lichaamsdeel.

    En ja, ook ik betrap mezelf dat ik me hier weer even laat gaan. Het is ook zo verleidelijk met deze ...... :-))

    More or less on topic. Sorry denk toch echt dat dit van invloed kan zijn op het grotere plaatje dat we van Oekraïne moeten schetsen.

    Hoe is je Russisch? Op deze site word een eerder toegezegde wapendeal tussen India en Frankrijk in twijfel getrokken. Waarde 20 miljard dollar. India twijfelt aan betrouwbaarheid van Frankrijk nu Frankrijk de 2 Mistral schepen niet levert aan Rusland. Zullen die Fransen vreselijk blij mee zijn.
    (Met Google vertalen kan je wel iets) expert.ru/2015/02/22/bitva-za-samolet...

    PS Posten om 03:00AM? Nope, hier is het net 23:00PM en nog steeds een graadje of 21 :-))



  13. WijHetVolk 5 maart 2015 03:02
    Dit artikel is een eye-opener. En door de westerse media!!!!

    Dit artikel geeft vrij goed weer waarom het niet slim is om de Russen tot vijand te maken.
    De ogen van Poetin in dit artikel spreken boekdelen. ..Aanbevolen..!

    Waarom wij geen kans maken in Oekraïne. Oekraïne het nieuwe Afghanistan van Europa. Hybride Oorlog, een oorlog met maar één doel: WINNEN! Reuters 26-2-2015

    "Before Putin took power, Moscow had long struggled to suppress rebel movements. In the 1980s, for example, the Soviet Union grappled with the Muslim mujahedeen in Afghanistan. Moscow propped up the beleaguered Kabul government with an invasion and occupation — to little avail. After 10 years of grueling conflict, Moscow withdrew, just as the Soviet Union fell apart. A few years later, rebels inflicted another serious blow against the Russian military, in the Russian province of Chechnya. Chechen militants launched attacks deep into Russia. The Kremlin again withdrew its forces and essentially sued for peace.

    Until Putin took the helm.

    Putin succeeded where others had failed because he was skilled at fighting dirty."

    "While the rebels have directly engaged the Ukrainian army in the Donbass, the Russian military has been engaged in training exercises just inside Russian territory. These exercises include the use of space, missile and nuclear forces, special forces and conventional military units, and psychological operations teams and political operatives.

    They have pulled in all branches of Russia military and security services, as well as the civilian leadership. "

    blogs.reuters.com/great-debate/2015/0...
  14. [verwijderd] 5 maart 2015 08:26
    Wijhetvolk ik kick er gewoon een beetje op als die uitkeringstrekkers die hun roverheid door dik en dun verdedigen, mij beschuldigen dat ik door de Russische geheime dienst betaald wordt. Die geven het belastinggeld kennelijk uit aan het proberen te overtuigen van 2 oude mannen die niet verder komen dan beledigingen en spelfouten in de koffiekamer die betaald worden door de overheid. IK beeld me in dat iedereen die dat lees, inziet Hoe belachelijk dat is.
  15. [verwijderd] 5 maart 2015 09:02
    The Russian president, Vladimir Putin, has condemned the killing of the opposition leader Boris Nemtsov as a “disgrace” and called on law enforcement to finally rid Russia of political murders.

    Dat is onmogelijk aangezien politiek fundamenteel rust op het dreigen met geweld en stelen van de vruchten van mensen hun arbeid.
    ook in de VS zijn er meer dan 20 aanslagen op presidenten geweest in de geschiedenis. De Romeinse keizers werden om de haverklap vergiftigd of neergestoken. Politiek=geweld

    en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Unite...
  16. [verwijderd] 5 maart 2015 09:16
    En wat dacht je van onze eigen Pim Fortuyn.
    Een persoonlijkheid dat een gevaar vormde voor het establishment en een overheid die al dan niet moedwillig verzaakte om deze man te beveiligen.

    Met de moord gelijk links beschuldigen en je hebt 2 vliegen in één klap.
    Daarbij nog even Mat Herben (de Bilderberger) de LPF om zeep laten brengen en je hebt het probleem is geneutraliseerd.
    youtu.be/fk4duwh-wNQ
  17. [verwijderd] 5 maart 2015 10:01
    dreamon
    en je hebt gelijk ook een waardeloze joint strike fighter met Mat Herben. Waar je dan weer briljante akties als deze mee kunt uitvoeren.
  18. [verwijderd] 5 maart 2015 10:25
    quote:

    Dream*On schreef op 5 maart 2015 09:16:

    En wat dacht je van onze eigen Pim Fortuyn.
    Een persoonlijkheid dat een gevaar vormde voor het establishment en een overheid die al dan niet moedwillig verzaakte om deze man te beveiligen.

    Met de moord gelijk links beschuldigen en je hebt 2 vliegen in één klap.
    Daarbij nog even Mat Herben (de Bilderberger) de LPF om zeep laten brengen en je hebt het probleem is geneutraliseerd.
    youtu.be/fk4duwh-wNQ
    Hahaha, jij houdt wel van een samenzweringstheorietje of twee.

    De echte moordenaar van Fortuyn is snel opgepakt en berecht. Gaat dat in Rusland ook gebeuren met de echte moordenaar van Nemtsov?
16.416 Posts
Pagina: «« 1 ... 603 604 605 606 607 ... 821 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.294
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.601
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.001
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.557
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.181
AFC Ajax 537 7.025
Affimed NV 2 5.769
ageas 5.843 109.781
Agfa-Gevaert 13 1.869
Ahold 3.536 74.004
Air France - KLM 1.024 34.370
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 12 16.697
Allfunds Group 3 1.224
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.769
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.420
AMG 965 126.335
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.177
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.728
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.156
Aroundtown SA 1 183
Arrowhead Research 5 9.295
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.736
ASML 1.762 77.307
ASR Nederland 18 4.138
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.700
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
    8. VS ondernemersvertrouwen MKB april
    9. Home Depot Q1-cijfers
    10. Maandrapport OPEC
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht