Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Ablynx Terug naar discussie overzicht

Ablynx

3.291 Posts
Pagina: «« 1 ... 107 108 109 110 111 ... 165 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Meryntje 26 maart 2015 23:20
    quote:

    Natte krant schreef op 26 maart 2015 18:05:

    [...]
    Ik kon het niet laten en ben er weer in...:-)
    Wb natte. Ik zit er ook weer in op 9,58.

    Groet uit Grunn.
  2. forum rang 4 K. Wiebes 30 maart 2015 10:15
    www.ablynx.com/nl/investors/corporate...

    Wat is wijsheid?

    Enerzijds hebben we hier te maken met drie fase-2 programma's voor de prijs van één; anderzijds kun je Aby waarschijnlijk nog lang onder de 10,- kopen; de (gedeeltelijk) verkopende bestuurders gooien telkens roet in het eten.

    Dan zit je dus met dood geld.

    Twee nieuwe groot-aandeelhouders geven dan echter weer vertrouwen voor de toekomst. Ik heb maar gekozen voor 'n leuke portie voor op de plank.
    Er kan immers ook zomaar wat leuks uit de pijp rollen en een overname op dit koersnivo is ook niet uit te sluiten.
  3. zakgeld 7 april 2015 09:24

    ABLYNX START TWEEDE VAN DE TWEE FASE IIb RA STUDIES MET HAAR ANTI-IL-6R NANOBODY, IN SAMENWERKING MET ABBVIE

    Fase IIb studie ter evaluatie van ALX-0061 monotherapie in volwassen patiënten met actieve reumatoïde artritis (RA) die intolerant zijn voor methotrexaat, of voor wie behandeling met methotrexaat niet geschikt is

    GENT, België, 7 april 2015 - Ablynx [Euronext Brussels: ABLX; OTC: ABYLY] kondigde vandaag aan dat ze de eerste dosering heeft toegediend in de Fase IIb studie om de werkzaamheid en de veiligheid van haar anti-IL-6R Nanobody, ALX-0061, onderhuids (sc) als monotherapie toegediend in volwassen patiënten met actieve RA die intolerant zijn voor methotrexaat (MTX), of voor wie MTX niet geschikt is. De studie is ook bedoeld om parallele beschrijvende informatie te verkrijgen omtrent de werkzaamheid en veiligheid van onderhuidse toediening van tocilizumab (Actemra®, RoActemra®) in dezelfde RA populatie.

    In september 2013 sloten Ablynx en AbbVie een wereldwijde licentieovereenkomst af, met een totale mogelijkse waarde van US$840 miljoen plus tweecijferige royalty's, voor de ontwikkeling en commercialisatie van ALX-0061. Als onderdeel van de overeenkomst is Ablynx verantwoordelijk voor de Fase II klinische ontwikkeling van ALX-0061 zowel in RA als in systemische lupus erythematosus (SLE). De eerste Fase IIb studie met ALX-0061 in combinatie met MTX in patiënten met actieve RA startte op 17 maart 2015.

    Deze huidige Fase IIb studie is een gerandomiseerde studie uitgevoerd in meerdere centra die twee parallelle behandelingsgroepen omvat: een dubbelblind onderdeel om de werkzaamheid en veiligheid van onderhuids toegediend ALX-0061 te beoordelen en een open-label onderdeel (met een geblindeerde onafhankelijke beoordelaar voor de gewrichten) met onderhuids toegediende tocilizumab dat niet gebruikt wordt als actieve vergelijking maar om parallelle werkzaamheid- en veiligheidsgegevens te verkrijgen voor onderhuids toegediende tocilizumab in dezelfde RA patiëntenpopulatie.

    De studie zal naar verwachting 228 patiënten recruteren in de Verenigde Staten, Europa en Zuid-Amerika, die willekeurig worden toegewezen aan drie verschillende dosisgroepen van onderhuids toegediend ALX-0061, of een dosis onderhuids[1] toegediend tocilizumab ontvangen. De toediening van ALX-0061 zal gedurende 12 weken om de 2 weken of om de 4 weken plaatsvinden. De patiënten zullen voor de werkzaamheid worden opgevolgd tot en met week 12, en voor de veiligheid tot en met week 12 volgend op de laatste toediening. Na voltooiing van de 12 weken durende studie, zullen de geschikte patiënten uitgenodigd worden om deel te nemen aan de open-label extentie studie.

    Het primaire eindpunt is de ACR20 respons[2] van ALX-0061 op week 12, een algemeen aanvaarde maatstaf voor klinische respons om de vermindering van RA tekenen en symptomen aan te tonen. De secundaire eindpunten omvatten hogere mate van respons evaluaties van ALX-0061, documentatie van de werkzaamheid van ALX-0061 na verloop van tijd, evenals de effecten van ALX-0061 op de verbetering van het fysieke functioneren en de gezondheidsgerelateerde kwaliteit van het leven. Andere geplande evaluaties omvatten de bepaling van ALX-0061 niveaus, biomerkers, veiligheid, tolerantie en immunogeniciteit.

    Dr Edwin Moses, Gedelegeerd Bestuurder van Ablynx, verklaarde:
    "Ablynx en onze partner AbbVie zijn vastbesloten om ALX-0061 beschikbaar te maken voor mensen die leven met reumatoïde artritis. De start van deze tweede Fase IIb studie in deze chronische en progressieve ziekte is net daarom een belangrijke mijlpaal. We verwachten de top line resultaten van de twee Fase IIb studies in RA voor het einde van 2016. Als de resultaten tegemoet komen aan de voorafbepaalde succescriteria, zal AbbVie haar rechten uitoefenen om ALX-0061 in licentie te nemen en zal ze verantwoordelijk zijn voor de daaropvolgende Fase III klinische ontwikkeling en commercialisatie."

    Over ALX-0061
    ALX-0061 richt zich tegen de interleukine-6 signaalroute via haar IL-6 receptor (IL-6R) en werd ontwikkeld voor de behandeling van RA en mogelijks ook van systemische lupus erythematosus (SLE). IL-6 is een pro-inflammatoire cytokine dat een rol speelt in T-cel activatie, productie van acute fase-eiwitten in reactie op ontsteking, inductie van immunoglobulineproductie en stimulering van osteoclast differentiatie en activatie. ALX-0061 (26kD) heeft een zeer sterke affiniteit voor de oplosbare vorm van IL-6R en bevat een anti-IL-6R Nanobody dat gekoppeld is aan een anti-humaan serum albumine (HSA) Nanobody, waardoor het serum in vivo halfleven wordt verlengd. Fase I/II proof-of-concept resultaten met ALX-0061 werden gepubliceerd in februari 2013, gevolgd door de ondertekening van een wereldwijde exclusieve licentieovereenkomst met AbbVie in september 2013 voor de ontwikkeling en commercialisatie van ALX-0061.

    Over RA en SLE
    RA wordt gekenmerkt door chronische en progressieve ontsteking van de gewrichten wat meestal resulteert in permanente, slopende weefselschade, dat vervolgens leidt tot gewrichtsvervorming. RA gaat gepaard met verminderde levenskwaliteit, vroegtijdig overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Geschat wordt dat tot 1 procent van de volwassen wereldbevolking lijdt aan RA.

    SLE is een complexe, auto-immune aandoening in meerdere organen, gekenmerkt door de productie van pathogene auto-antilichamen en weefselafstoting van immuuncomplexen, wat leidt tot wijdverspreide weefselschade. Hoewel de etiologie van SLE niet volledig begrepen is, zijn meerdere genetische, milieu- en hormonale factoren betrokken bij de ontwikkeling ervan. De ziekte vertoont een grote verscheidenheid aan symptomen en zeer variabele klinische kenmerken, met inbegrip van systemische, cutane, renale, musculoskeletale en hematologische manifestaties. Ongeveer 5 miljoen mensen wereldwijd lijden aan een vorm van lupus en 90 procent van de mensen met deze diagnose zijn vrouwen.

  4. forum rang 10 voda 7 april 2015 18:23
    PERSBERICHT: ABLYNX KONDIGT PUBLICATIE AAN VAN HET JAARVERSLAG 2014 EN LANCERING VAN NIEUWE WEBSITE

    GENT, België, 7 april 2015 - Ablynx [Euronext Brussels: ABLX; OTC:
    ABYLY] kondigde vandaag de publicatie aan van haar Jaarverslag 2014 dat
    kan gedownload worden op de nieuwe corporate website www.ablynx.com als
    een PDF file. Het rapport kan ook online geraadpleegd worden in een html
    versie
    issuu.com/ontwerpbureausoon/docs/2015...
    .


  5. [verwijderd] 14 april 2015 11:10


    De favoriete aandelen van Patrick Nollet: o.a. Ablynx:

    Een aandeel dat in een goed gespreide portefeuille thuishoort, is Ablynx. Het biotechbedrijf, actief in het onderzoek en ontwikkeling van Nanobodies voor de behandeling van levensbedreigende of ernstige ziekten, heeft maar liefst 30 therapeutische programma’s lopen in uiteenlopende ziektegebieden (trombose, kanker, neurologische aandoeningen …). De drie belangrijkste programma’s richten zich op de zeldzame bloedziekte TTP, op een ademhalingsziekte bij kinderen (RSV) en op reumatoïde artritis (ALX 0061). Nog niet zolang geleden kreeg de koers een stevige opdoffer omdat Merck Serono een samenwerkingsovereenkomst stop zette en het onderzoek naar RSV vertraging zou oplopen. Die factoren werden evenwel overroepen. We beschouwen de koersdaling dan ook eerder als een koopgelegenheid. Temeer daar Ablynx nog over een zeer ruime kaspositie beschikt en nu gestart is met het testen van de werkzaamheid en de veiligheid van ALX 0061 (2de fase van de Fase IIb studie).

    www.standaard.be/cnt/dmf20150413_0162... -
  6. [verwijderd] 15 april 2015 07:39
    Ablynx

    FMR LLC GEEFT KENNIS VAN DEELNEMING VAN AANDEELHOUDERSCHAP IN ABLYNX

    GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE



    GENT, België, 15 april 2015 - Ablynx [Euronext Brussels: ABLX] maakte vandaag bekend, in overeenstemming met artikel 14 van de Belgische wet van 2 mei 2007 betreffende de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten van wie aandelen zijn toegelaten tot verhandeling op een gereglementeerde markt (de "Transparantiewet"), dat zij een kennisgeving van deelneming heeft ontvangen van FMR LLC.



    De bovengenoemde aandeelhouder heeft meegedeeld dat ze de drempel van 3% heeft overschreven en dat ze nu 1.634.079 Ablynx aandelen bezitten, wat een totaal van 3,01% vertegenwoordigt van de huidige 54.304.407 uitstaande aandelen van Ablynx.



    De volledige versie van alle transparantiekennisgevingen is beschikbaar op de website van Ablynx onder de rubriek Investeerders.





    Over Ablynx

    Ablynx is een biofarmaceutische onderneming actief in de ontwikkeling van Nanobodies®, gepatenteerde therapeutische eiwitten gebaseerd op enkel-keten antilichaamfragmenten die de voordelen combineren van medicijnen gebaseerd op conventionele antilichamen en kleine chemische moleculen. Ablynx is toegewijd om nieuwe medicijnen te ontwikkelen die een duidelijk verschil kunnen zijn voor de samenleving. De Vennootschap heeft vandaag meer dan 30 programma's in eigen ontwikkeling en met partners in therapeutische indicaties zoals inflammatie, hematologie, oncologie en ademhalingsziekten. Ablynx heeft overeenkomsten en belangrijke samenwerkingsakkoorden met farmaceutische bedrijven waaronder AbbVie, Boehringer Ingelheim, Eddingpharm, Merck & Co, Merck Serono en Novartis. De onderneming is gevestigd in Gent, België. Meer informatie is te vinden www.ablynx.com.





    Voor bijkomende informatie, gelieve contact op te nemen met

    Ablynx:

    Dr Edwin Moses

    Gedelegeerd Bestuurder

    t: +32 (0)9 262 00 07

    m: +32 (0)473 39 50 68

    e: edwin.moses@ablynx.com



    Marieke Vermeersch

    Associate Director Investor Relations
    t: +32 (0)9 262 00 82

    m: +32 (0)479 49 06 03

    e: marieke.vermeersch@ablynx.com

    Volg ons op Twitter @AblynxABLX



    Ablynx media relaties Consilium Strategic Communications:

    Mary-Jane Elliott, Jonathan Birt, Amber Bielecka, Lindsey Neville

    t: +44 203 709 5700

    e: ablynx@consilium-comms.com



    pdf versie van het persbericht

    --------------------------------------------------------------------------------

    Bezoek onze website: www.ablynx.com

    --------------------------------------------------------------------------------


  7. forum rang 4 K. Wiebes 15 april 2015 09:43
    quote:

    hoebeet schreef op 30 maart 2015 10:15:

    www.ablynx.com/nl/investors/corporate...

    Wat is wijsheid?

    Enerzijds hebben we hier te maken met drie fase-2 programma's voor de prijs van één; anderzijds kun je Aby waarschijnlijk nog lang onder de 10,- kopen; de (gedeeltelijk) verkopende bestuurders gooien telkens roet in het eten.

    Dan zit je dus met dood geld.

    Twee nieuwe groot-aandeelhouders geven dan echter weer vertrouwen voor de toekomst. Ik heb maar gekozen voor 'n leuke portie voor op de plank.
    Er kan immers ook zomaar wat leuks uit de pijp rollen en een overname op dit koersnivo is ook niet uit te sluiten.
    Met meerdere gerenommeerde namen die rond dit koersnivo instappen zou het tóch nog wel 'ns snel kunnen gaan met die 10-euro-grens.

    Er staan weliswaar braaf veel aandelen uit, maar de free-float wordt toch steeds kleiner; dan kan het bij goed nieuws, snél gaan.

    Vandaag gaat de aandacht - terecht - uit naar Gala; maar 'n lekkere portie inslaan ónder de 10 en t.z.t. middels winstneming je aankoopkosten en het risico reduceren, moet op de middellange termijn toch 'n mooi rendement opleveren.
  8. forum rang 4 K. Wiebes 15 april 2015 13:56
    Tóch 'n wazige koersontwikkeling!

    Het enige wat ik kan verzinnen is dat de markt (alweer en ten onrechte) bevreesd is voor concurrentie van 634.
  9. [verwijderd] 15 april 2015 14:09
    quote:

    hoebeet schreef op 15 april 2015 13:56:

    Tóch 'n wazige koersontwikkeling!

    Het enige wat ik kan verzinnen is dat de markt (alweer en ten onrechte) bevreesd is voor concurrentie van 634.
    Straks wel wat winstnemingen in GLPG en die gaan hopelijk herbeleggen in Ablynx voor een grotere rit .

    Er zijn genoeg grote partijen die een belang genomen hebben en een belang aan het nemen zijn .Die doen dat niet voor niets . Koersherstel moet nog beginnen .
  10. [verwijderd] 16 april 2015 09:13
    heb niks tegen ablynx maar heb het al vaker gezegd; de eerste nanobody moet nog fda approval gaan krijgen en hoewel er qua safety profiel weinig op is aan te merken zijn de vermeende voordelen van een klein nanobody versus een groot humaan antilichaam nu ook weer niet zo groot als geclaimd. Wel is de diversiteit makkelijker te varieren maar dat kan ook met een goede humane antistof. Zoals gezegd combineert Argenx beide voordelen. Ik denk dat de gala compound als pilletje en aangrijpend op een heel andere target in reuma sterker is dan de anti IL6R targgeten met een nanobody. Ook de RSV trail is niet zonder problemen en risico. De TTP is wel een kleine maar bijzonder klinische target en kan zeker waarde toevoegen. Wat me het meest stoort en waarom ik mede ben uitgestapt is dat Moses cs steeds direct hun aandelen verzilveren. Maar blijf het volgen.
  11. [verwijderd] 21 april 2015 15:36
    De weg naar boven is weer ingeslagen /mooie bodem gezet boven de 9 . Zeer snel weer boven de 10 .Technisch plaatje op kopen nu .

    Argen-X ben ik ook aan het volgen .Mocht daar nog een dipje komen , dan koop ik er ook wat van .
  12. forum rang 4 K. Wiebes 21 april 2015 16:39
    Er hebben zich de afgelopen weken DRIE groot-aandeelhouders aan 't front gemeld.

    Het is niet gezegd dat die reeds klaar zijn met inkopen.
  13. [verwijderd] 22 april 2015 11:48
    Het gaat langzaam maar gestaag weer omhoog .

    22-04-2015 09:44 Ablynx: VG50 opwaarts doorbroken
    22-04-2015 09:01 Ablynx: 20 daags high
    22-04-2015 09:01 Ablynx: Doorbraak weerstand 1
    21-04-2015 15:00 Ablynx: 20 daags high
    21-04-2015 15:00 Ablynx: Doorbraak weerstand 1
    13-04-2015 09:00 Ablynx: 10 daags high
    08-04-2015 09:02 Ablynx: VG20 opwaarts doorbroken
    07-04-2015 14:32 Ablynx: VG20 opwaarts doorbroken
3.291 Posts
Pagina: «« 1 ... 107 108 109 110 111 ... 165 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.363
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.904
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.382
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.055
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.756
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.860
Ahold 3.536 73.981
Air France - KLM 1.024 34.316
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.361
Allfunds Group 3 1.197
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 335
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.261
AMG 965 125.733
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.520
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.121
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.615
Arcelor Mittal 2.023 318.604
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.107
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.273
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.689
ASML 1.762 76.935
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.651
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.667

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 30 april

    1. China inkoopmanagersindex industrie en diensten april volitaliteit verwacht
    2. Samsung Q1-cijfers
    3. NL producentenprijzen maart
    4. Arcadis Q1-cijfers
    5. Adidas Q1-cijfers
    6. Volkswagen Q1-cijfers
    7. Air France-KLM Q1-cijfers
    8. Dui detailhandelsverkopen maart
    9. PB Holding jaarcijfers
    10. Acomo €0,75 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht