Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Fugro NL00150003E1

Laatste koers (eur)

23,920
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    183.304 Gem. (3M) 385,3K
  • Bied

    24,120  
  • Laat

    24,120  
+ Toevoegen aan watchlist

Fugro Mei-2015

3.821 Posts
Pagina: «« 1 ... 117 118 119 120 121 ... 192 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. percentje 12 mei 2015 19:48
    quote:

    tontonhansito schreef op 12 mei 2015 18:53:

    Doe jij de oto van Darkie repareren? ;-)
    [...]
    Nee, heb ook gedeeltelijk een speeltje kunnen kopen van aex geld, is wel iets bescheidener dan een BMW of een boot.
    Maar ben er erg blij mee.
    Een oldtimer bike
  2. [verwijderd] 12 mei 2015 21:48
    quote:

    bezinteergebelegt schreef op 12 mei 2015 17:15:

    [...]

    Denk zelf dat die rechtszaak meer vertraging gaat veroorzaken dan oplossen, wint Boka nu wel dan zie ik Fur naar de HR stappen, dan is het echt einde oefening mbt de overnamepoging en wint Fur weer ( lijkt mij trouwens meer in de lijn der verwachtingen liggen )dan gaat Boka zich ook achter de oren krabbelen want wat dan ? Een k.o. bod moet echt hoog genoeg zijn ( denk aan 40 of daarboven )maar dan kan Boka zich echt weleens lelijk gaan verslikken en bij een beledigend bod wordt het walletje opgetrokken. Hoe meer ik erover nadenk hoe meer ik me toch ga realiseren dat Boka zichzelf in een aardige spagaat gemanouvreerd heeft. Wat ik feitelijk toch ook een missertje vindt vanuit de kant van Boka is dat ze zich niet eerder op de hoogte hebben gesteld van dat walletje tenzij........PB dus echt niet uit is op een overname want dan is het i.d.d. non-info voor ze maar mochten ze al we snel met de gedachte van een totale overname hebben gespeeld dan hebben ze daar toch een lelijke steek laten vallen.
    Naar de HR kan je alleen nog als je kunt aantonen dat er een procedurefout gemaakt is.
  3. Vachabe 12 mei 2015 22:05
    Weten jullie wat er ongeveer rond half 4 in amerika gebeurde. Zag die koersen in een rechte lijn naar beneden gaan, denk ruim een procent, en daarna herstelde het weer ( ben de hele dag weg geweest vandaag).
  4. [verwijderd] 12 mei 2015 22:10


    Reactie op europe>? Allemaal apen die achter alkaar aanlopen.

    Dit las ik net pas ben zelf ook druk geweest met andere stocks.
    www.rtlnieuws.nl/economie/home/boskal...

    Het is ook in ons belang dat die wal verdwijnt , ik wil geen certificaten in een lege huls waarbij kramer mogelijk alle scheepjes uit haalt. Ik neem aan dat naast boskalis niemand van de certificaathouders in fugro dit wilt.
    Wel effe 250 miljoen over voor extra belang uit te breiden , tjing tjing, en met behulp van hal een knockout bod te produceren voor het restant.

    Maar goed t kan dus nog even duren. Wij moeten actie ondernemen om die wal af te breken.

    www.youtube.com/watch?v=shNgOFTla-c
  5. [verwijderd] 12 mei 2015 22:19
    2,5 mrd is nodig voor de 75% van de overige aandelen bij 40 ko bod....de overige boka stukjes moeten ze maar onderhands regelen. Hal heeft wel wat in kas.
  6. [verwijderd] 12 mei 2015 22:23
    Volgens mij is die Fugro wal gewoon een legitiem instrument. Ik denk dat de kans zeer groot is dat Boskalis bakzeil zal halen in hoger beroep. Waar zijn ze dan eigenlijk mee bezig geweest al die tijd? Willen ze Fugro vleugellam maken en hun positie verzwakken omdat, zoals Fugro zelf al aangeeft, potentiële klanten zelfs nu al argwanend kijken naar de zich opdringende ruige mannen? Het zou zo maar eens kunnen lukken. Fugro krijgt steeds minder opdrachten (Olieprijzen staan het eerstkomende decennium zowieso onder druk) en van ellende worden ze in de armen van Boskalis gedreven die het inmiddels noodlijdende bedrijf in de armen sluit?
  7. DTJ 12 mei 2015 23:09
    Saudi-Arabië blijft olieproductie opvoeren

    WENEN (AFN/BLOOMBERG) - Saudi-Arabië blijft zijn olieproductie opvoeren ondanks de lage olieprijzen. Dat liet de grootste olieproducent van het Midden-Oosten weten aan oliekartel OPEC.

    De dagelijkse productie van Saudi-Arabië steeg in april met 13.700 vaten (van 159 liter) tot een gemiddelde van ruim 10,3 miljoen vaten. Dat is het hoogste niveau in minstens dertig jaar. In maart werd de productie ook al opgevoerd. Door de productie verder te vergroten, wil het land zijn marktaandeel op de wereldwijde oliemarkt beschermen en de Amerikaanse schalieproductie een halt toeroepen. Olieproducenten hebben daar hogere prijzen nodig om rendabel te blijven dan hun concurrenten in het Midden-Oosten.

    De twaalf leden van de OPEC komen begin juni in Wenen samen om over de productie te vergaderen. Bij de laatste bijeenkomst in november besloot het oliekartel de productie onveranderd te laten, onder druk van Saudi-Arabië. Dat besluit droeg mede bij aan de sterk gedaalde olieprijzen.

    De OPEC meldde dinsdag verder dat de wereldwijde olievraag dit jaar naar verwachting iets sterker zal groeien dan eerder werd gedacht. Het kartel rekent op een stijging van de vraag met 1,18 miljoen vaten per dag tot 92,5 miljoen vaten per dag. Dat is een verhoging van de prognose met 10.000 vaten per dag.
  8. [verwijderd] 12 mei 2015 23:26
    Voor diegene die me mogelijks missen, zit vanop mijn dobberende Fugro-sloep, de handleiding van mijn T2's door te nemen want lijkt erop dat we weldra daarmee de haven gaan verlaten ... mogelijks equiped met squeezed power!? Tot morgen, fijne nacht!
  9. [verwijderd] 13 mei 2015 01:00
    Ook ik haak weer eens even in.

    Oil 61,41

    Brent 67,37

    AVA van Fugro achter de rug, ook die van Boka.

    Een onder ons, volgens mij La Nube plaatste een zeer waardevol bericht over de houdbaarheid van de beschermingswallen van Fugro nav haar AVA.

    Metname de opmerkingen van de heer Van Riel van Fugro tijdens 'zijn' AVA en de houdbaarheid ervan.

    Als ik de uitleg van Le of La Nube goed heb gelezen, heeft Boskalis in het hoger beroep een zeer grote kans te winnen. Een overnamebod is dan in het zicht.

    In de tussentijd heb ik met Fugro al vele leuke ritjes gemaakt, naast mijn vaste gedeelte.

    Mijn idee is nog immer dat Perter B " De Aannemer" voornemens is om Fugro over te nemen.

    # La Nube of Le Nube deel je mijn mening?

    Aan een ieder... schiet graag op mijn stuk.

  10. [verwijderd] 13 mei 2015 08:20
    Zoektocht MH370 update 13 mei:

    Key developments this week
    GO Phoenix suspended search operations on 13 May, and commenced passage to Fremantle for routine resupply. She is expected to arrive in port around 18 May.
    Fugro Discovery berthed at Fremantle on 12 May to conduct routine resupply. The vessel is expected to depart back to the search area around 14 May.
    Fugro Equator continues to conduct search operations to the east of the 7th arc. The vessel is expected to suspend search operations later today in order to travel to Fremantle for routine resupply. It is expected to arrive in port around 20 May.
    Fugro Supporter has withdrawn from search operations. The deteriorating weather has brought sea conditions which are beyond the safe launch and recovery limitations of the autonomous underwater vehicle (AUV). Fugro Supporter is expected to arrive at the port of Fremantle around 18 May, where the AUV will be offloaded and stored and the survey team will be demobilised.
    While the deep-tow vehicles and the AUV are equipped with the same high frequency sonar and camera systems to investigate potential sonar contacts, the AUV is more agile and better suited to investigating areas of complex seabed. Therefore, AUV operations will not continue in the search area during the winter months, however, the AUV system will remain available to the search at short notice during this time.

    www.atsb.gov.au/mh370-pages/updates/o...
  11. [verwijderd] 13 mei 2015 08:32
    Voor degenen die met Aegon hebben meegedaan: nettowinst onder verwachting door éénmalige hoge uitkeringen leven, enorme sterke groei in sales (1/3-de) met een dito outlook. Ben benieuwd!
  12. forum rang 4 marktwaarde 13 mei 2015 08:36
    quote:

    Euromast schreef op 13 mei 2015 08:32:

    Voor degenen die met Aegon hebben meegedaan: nettowinst onder verwachting door éénmalige hoge uitkeringen leven, enorme sterke groei in sales (1/3-de) met een dito outlook. Ben benieuwd!
    Hou je ze wel? Of doe je ze er vandaag zwzo uit?
  13. [verwijderd] 13 mei 2015 08:39
    Nee Toast, ik heb de stukken, geen calls of turbo's ofzo. Ze keren in juni ook dividend uit. Door de sterke outlook hou ik ze ook wat langer, kan alleen maar beter worden vanaf nu.
3.821 Posts
Pagina: «« 1 ... 117 118 119 120 121 ... 192 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 mei

    1. Consumentenvertrouwen juni (Dld)
    2. Consumentenvertrouwen mei (Fra)
    3. ASR jaarvergadering
    4. Hypotheekaanvragen - wekelijks (VS)
    5. Inflatie mei, vlpg (Dld)
    6. OCI jaarvergadering
    7. Federal Reserve - Beige Book (VS)
    8. HP Q2-cijfers (VS)
    9. Salesforce Q1-cijfers (VS)
  2. 30 mei

    1. Azerion Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht