Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Degiro

4.252 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 213 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 juni 2015 08:14
    Beste belegger,

    Via deze e-mail informeren wij u graag over recente ontwikkelingen binnen DEGIRO.

    Web app succesvol dankzij u
    DEGIRO introduceerde onlangs de web app (m.degiro.nl). De mobiele webtrader is vanaf dag één succesvol. Nu al vindt een groot deel van de transacties plaats via de web app. Wij willen u bedanken voor de gestuurde suggesties en ideeën. Uiteraard zijn we ons er van bewust dat er nog veel verbeteringen moeten worden aangebracht, hier wordt aan gewerkt.

    Verlaagde Amerikaanse dividendbelasting via W8-BEN
    Vanaf deze week starten wij met het uitrollen van het W8-BEN formulier. Hierdoor betaalt u geen 30% maar 15% dividendbelasting over Amerikaanse dividenden. U ontvangt, na ondertekening van het W8-BEN formulier, de teveel betaalde dividend- en coupon belasting uit 2014 retour waar dat van toepassing is.

    Indien u wenst te beleggen in Amerikaanse effecten, dient u vanaf heden het online W8-BEN formulier in te vullen. Dit formulier vindt u nadat u inlogt in de webtrader. Het verlaagde belastingtarief is dan officieel van toepassing. Wij hanteren echter, vooruitlopend op het ontvangen van dit formulier, al vanaf 1 januari 2015 het 15% tarief voor dividenden die hieronder vallen. Terugbetaling van teveel betaalde dividendbelasting heeft betrekking op de in 2014 ontvangen dividenden.

    Nieuwe ordertypes per 1 juli beschikbaar
    Op verzoek van veel beleggers introduceren wij per 1 juli 2015 de volgende ordertypes:

    Combinatieorders (Euronext opties)
    Via dit ordertype kunnen beleggers optie orders op Euronext in combinaties opgeven. Het is daardoor niet meer nodig om orders in strategieën individueel op te geven. Veel gebruikte strategieën zijn Call en Put spreads en straddles en time spreads voor het doorrollen van posities.

    Stop-Loss mogelijk op bijna alle beurzen
    Momenteel is het al mogelijk om op Euronext en Xetra Stop-Loss orders te plaatsten maar zal per 1 juli ook beschikbaar komen voor veel andere beurzen.

    Limit Hit order
    Een limit hit order heeft als voordeel dat de order niet zichtbaar is in de markt. Bij dit ordertype verstuurt DEGIRO de order pas naar de beurs zodra aan de prijsconditie wordt voldaan. Aanvankelijk zal dit order type voor een beperkt aantal producten beschikbaar komen waarna dit geleidelijk wordt uitgebreid.

    Kostprijs account biedt € 0,20 per optie contract (AEX)
    DEGIRO biedt actieve optiebeleggers in de AEX de mogelijkheid om tegen kostprijs te handelen. Tegen een vaste maandelijkse vergoeding van € 995,- kan voor €0,20 cent per contract worden gehandeld. Ondanks de vaste kosten zullen zeer actieve optiebeleggers hierdoor duizenden euro’s op jaarbasis kunnen besparen.

    Het kostprijs account gaat in vanaf 1 juli en u kunt zich aanmelden via onze Servicedesk.


    Met vriendelijke groet,

    DEGIRO
    T 020 - 535 34 96
    E klanten@degiro.nl
    W www.degiro.nl
  2. [verwijderd] 6 juni 2015 14:56
    Zag dat per vandaag het W8-BEN formulier voor het dividend in Amerika online is. Als je inlogt moet je deze nog voltooien. Hij is al vooraf ingevuld op de digitale ondertekening na. Effe doorlezen of alles klopt. Dan voorletter, naam en plaats en verzenden. Dan is alles voltooid en krijg je met terugwerkende kracht dat je in Amerika 15 % ipv 30 % dividendbelasting betaald. Dit ter info. Fijn weekend. Groeten...
  3. forum rang 10 voda 9 juni 2015 16:24
    DeGiro nu ook in Ierland

    Gepubliceerd op 9 jun 2015 om 08:54 | Views: 2.538

    AMSTERDAM (AFN) - Onlinebroker DeGiro is sinds dinsdag actief in Ierland. De concurrent van BinckBank zegt zijn diensten aan te bieden tegen tarieven die gemiddeld 90 procent lager zijn dan gebruikelijk in dat land.

    Ierland is het zeventiende land waar DeGiro de markt betreedt. Het in 2008 opgerichte bedrijf is buiten Nederland verder ook actief in onder meer Scandinavië, België, Frankrijk, Duitsland, en Italië.
  4. forum rang 10 voda 11 juni 2015 16:53
    DeGiro ook naar Verenigd Koninkrijk

    Gepubliceerd op 11 jun 2015 om 09:57 | Views: 2.381

    AMSTERDAM (AFN) - Onlinebroker DeGiro is sinds donderdag in het Verenigd Koninkrijk actief. Dat maakte de concurrent van BinckBank bekend.

    Het is het achttiende land waar DeGiro de markt betreedt. Het in 2008 opgerichte bedrijf is buiten Nederland onder meer actief in Scandinavië, België, Frankrijk, Duitsland en Italië. Naar eigen zeggen hebben 460 miljoen Europeanen via het platform van DeGiro toegang tot beurzen.
  5. forum rang 7 A3aan 12 juni 2015 12:42
    Ik lees voor het eerst hier over de problemen uitoefenen aflopende opties. Een waarschuwing is zeker op zijn plaats. Zelf vergeten een optie op aflopende vrijdag te sluiten. Die stond 860 euro in de money.
    Daarom op vrijdagavond opdracht gegeven de aandelen alsnog op te vragen. Wat bijna geen particulier weet, is dat opties formeel pas aflopen op zaterdag 13.00 uur voor professionele partijen en tot die tijd kunnen opdrachten gegeven worden. Particulieren mogen niet anders behandeld worden dan profesionelen en dus kan je ook nog op zaterdagochtend een order plaatsen. Echter DeGiro heeft dan waarschijnlijk geen bezetting.
    Op maandag krijg ik te horen dat zij zo goed zijn geweest om 860 euro van de optie te incasseren en om mij te matzen geven ze mij daar 430 euro van . Uiteraard bezwaar gemaakt en er ook op gewezen dat ik alsnog op vrijdagavond opdracht had gegeven de aandelen op te vragen. En dat is een ellende geworden. Ze verdomden het om de juiste weg te bewandelen. Zelfs de grootste directeur had niet het fatsoen antwoord te geven op mijn aangedragen regels die gelden en dat DeGiro fout zat. Dageljks e-mails met herinnering gestuurd, maar nooit een antwoord. Ja, een enkel telefoontje van een medewerker, die geen enkele bevoegdheid had om het meningsverschil op te lossen.
    Uiteindelijk na 4 maanden hebben ze aangeboden om van de 50% inhouding 20% te maken. Maar verantwoordelijkheid nemen voor de fout dat ze vergeten zijn de aandelen op te vragen (ondanks dat op tijd opdracht daarvoor was verstrekt, ruim voor zaterdag 13.00 uur) doen ze niet.

    Dit was dus niet goedkoop, maar duurkoop. En, oh ja, let bij aankoop of verkoop even op dat je niet vijf cent te veel of te weinig krijgt. Op klacht daarover zeggeng ze: "Dat kan voorkomen, omdat wij handelen op een andere optiebeurs dan TOM". Dan heb je dus eigenlijk geen 85 cent optie maar 5,85 per optie betaald.
  6. Lambchop_lonny 12 juni 2015 20:23
    @A3aantje, vervelend om dit te lezen.
    Jij hebt immers het risico genomen en ik weet 100% zeker dat als je positie verliesgevend was, dan had DEGIRO echt niet 50% van je verlies gedekt. Is dit wel een legale gang van zaken ?
    Kan DEGIRO gedwongen worden deze absurde manier van handelen te staken via de AFM, Euronext of via de rechter ?
  7. forum rang 9 objectief 12 juni 2015 21:57
    @A3aantje: Je verhaal is onduidelijk, want er wordt niet aangegeven over wat voor soort optie het gaat en op welke beurs.
    In de veronderstelling dat het over een aandelenoptie op Euronext gaat, dan heb je tot vrijdagmiddag 17.30 uur de tijd om deze te verkopen of de onderliggende waarde op te vragen. Doe je dit niet dan vervalt je recht op de aandelen of geld.
    Lijkt me een gevalletje van een eigen fout die je op een ander (DeGiro) wilt afschuiven.
  8. Eventus docebit 18 juni 2015 23:38
    Bericht in de webtrader van DeGiro: handelen in Griekse aandelen e.d. is (tijdelijk?) niet meer mogelijk. Als ik het goed begrijp is dat ze het risico te groot vinden dat je aandelen verkoopt en dan de aandelen kwijt bent, maar door beperkingen aan geldstromen Griekenland uit, je geld niet krijgt. Bottom line: als je Griekse aandelen bij DeGiro hebt gestald, dan ben je voor nu even een "buy and hold"-belegger :-)

    Het bericht:

    DEGIRO schort handel op in Griekse effecten
    DEGIRO heeft u eerder bericht over de situatie in Griekenland en erop gewezen dat het operationele risico rondom het handelen en aanhouden van posities in Griekenland is toegenomen. De laatste berichten uit Griekenland wijzen erop dat gesprekken over een oplossing zijn mislukt. Deze situatie brengt voor u als klant ernstige risico's met zich mee.

    De afgelopen periode zijn we met onze clearing hierover in continu contact geweest. Gezamenlijk concluderen we dat er op dit moment een zeer reële kans bestaat dat Griekenland dit weekend 'Capital Control' maatregelen gaat nemen. Indien dit scenario optreedt, zijn de gevolgen op de afwikkeling van openstaande transacties niet te voorzien. Dit komt doordat het binnen reguliere effectenhandel altijd een aantal dagen duurt, vanaf het moment dat u handelt, voordat de aandelen en het geld van eigenaar wisselen

    De afgelopen periode hebben we een sterke aanwas gehad van klanten die ons kozen om onze veilige structuur. Binnen de huidige situatie vinden wij het niet verantwoord om u met de risico's van een mogelijke 'Capital Control' te laten handelen. In dat kader heeft DEGIRO het besluit genomen om de elektronische handel op de Griekse beurs pas weer te faciliteren zodra er meer duidelijkheid is. Vanaf heden zal DEGIRO via de WebTrader geen orders meer doorgeven naar de Griekse beurs. Dit betekent dat ook een bestaande positie verkopen, juist hier zit een aanzienlijk risico in, nu niet mogelijk is.

    We houden de situatie nauwlettend in de gaten en informeren u zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

    Wij begrijpen dat deze situatie voor u vervelend is en bieden onze excuses aan voor het ongemak.
  9. bulander 19 juni 2015 10:53
    Punt van aandacht bij DEGIRO is dividend uitkeringen.
    Heb al diverse malen zelf aan de bel moeten trekken om toegekend dividend te krijgen.
    Dit ontbreekt dan in de lijst "Corporate Actions" elke keer betrof dividend van een ETF.
  10. [verwijderd] 19 juni 2015 11:03
    quote:

    Eventus docebit schreef op 18 juni 2015 23:38:

    Bericht in de webtrader van DeGiro: handelen in Griekse aandelen e.d. is (tijdelijk?) niet meer mogelijk. Als ik het goed begrijp is dat ze het risico te groot vinden dat je aandelen verkoopt en dan de aandelen kwijt bent, maar door beperkingen aan geldstromen Griekenland uit, je geld niet krijgt. Bottom line: als je Griekse aandelen bij DeGiro hebt gestald, dan ben je voor nu even een "buy and hold"-belegger :-)

    Het bericht:

    DEGIRO schort handel op in Griekse effecten
    DEGIRO heeft u eerder bericht over de situatie in Griekenland en erop gewezen dat het operationele risico rondom het handelen en aanhouden van posities in Griekenland is toegenomen. De laatste berichten uit Griekenland wijzen erop dat gesprekken over een oplossing zijn mislukt. Deze situatie brengt voor u als klant ernstige risico's met zich mee.

    De afgelopen periode zijn we met onze clearing hierover in continu contact geweest. Gezamenlijk concluderen we dat er op dit moment een zeer reële kans bestaat dat Griekenland dit weekend 'Capital Control' maatregelen gaat nemen. Indien dit scenario optreedt, zijn de gevolgen op de afwikkeling van openstaande transacties niet te voorzien. Dit komt doordat het binnen reguliere effectenhandel altijd een aantal dagen duurt, vanaf het moment dat u handelt, voordat de aandelen en het geld van eigenaar wisselen

    De afgelopen periode hebben we een sterke aanwas gehad van klanten die ons kozen om onze veilige structuur. Binnen de huidige situatie vinden wij het niet verantwoord om u met de risico's van een mogelijke 'Capital Control' te laten handelen. In dat kader heeft DEGIRO het besluit genomen om de elektronische handel op de Griekse beurs pas weer te faciliteren zodra er meer duidelijkheid is. Vanaf heden zal DEGIRO via de WebTrader geen orders meer doorgeven naar de Griekse beurs. Dit betekent dat ook een bestaande positie verkopen, juist hier zit een aanzienlijk risico in, nu niet mogelijk is.

    We houden de situatie nauwlettend in de gaten en informeren u zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

    Wij begrijpen dat deze situatie voor u vervelend is en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

  11. [verwijderd] 19 juni 2015 11:08
    Alleen DEGIRO vindt dat, rest van Europa kan je nog handelen in de Griekse aandelen dus wie beschermen ze dan? zich zelf. Ik heb geen vertrouwen meer in DEGIRo.
  12. Eventus docebit 19 juni 2015 11:27
    quote:

    karbey schreef op 19 juni 2015 11:08:

    Alleen DEGIRO vindt dat, rest van Europa kan je nog handelen in de Griekse aandelen dus wie beschermen ze dan? zich zelf. Ik heb geen vertrouwen meer in DEGIRo.
    Ze beschermen zichzelf én hun klanten. Hun klanten omdat die niet in de positie komen dat ze door een kapitaalrestrictie straks geld en aandelen kwijt zijn. En zichzelf zodat ze geen claims krijgen van klanten die hun geld en aandelen kwijt zijn. En daarmee beschermen ze indirect ook hun andere klanten weer tegen omvallen van de broker. Ben het met je eens dat het een behoorlijk defensieve move is, maar wie weet zegt de "rest van Europa" straks wel: hadden we de handel ook maar stilgelegd.
  13. [verwijderd] 19 juni 2015 11:48
    quote:

    Eventus docebit schreef op 19 juni 2015 11:27:

    [...]
    Ze beschermen zichzelf én hun klanten. Hun klanten omdat die niet in de positie komen dat ze door een kapitaalrestrictie straks geld en aandelen kwijt zijn. En zichzelf zodat ze geen claims krijgen van klanten die hun geld en aandelen kwijt zijn. En daarmee beschermen ze indirect ook hun andere klanten weer tegen omvallen van de broker. Ben het met je eens dat het een behoorlijk defensieve move is, maar wie weet zegt de "rest van Europa" straks wel: hadden we de handel ook maar stilgelegd.
    Dat ik risico's liep wist ik zelf ook wel daar heb ik geen problemen mee ,mijn probleem is dat DEGIRO had ook moeten waarschuwen dat zij het orders kunnen schorsen van uit eigen belang. gisteren laat nog laten handelen en in de ochtend mag je niet handelen. dat gaat te ver.
  14. forum rang 10 voda 23 juni 2015 19:31
    Een nieuwe ster aan het firmament?

    Robin Hood trekt weer ten strijde

    Door Martine Hafkamp op 22 jun 2015 om 09:14 | Views: 1.762

    Silicon Valley heeft weer een nieuwe start-up die in hoog tempo de wereld lijkt te veroveren. Dit keer is het een broker die van zichzelf zegt aan de wensen van een nieuwe generatie tegemoet te komen. De naam is Robinhood Markets, opgericht in april 2013 in Palo Alto door twee twintigers, beiden Stanford graduates. De beide heren lanceerden een app die beleggers in staat stelt op simpele wijze een beleggingsrekening te openen en tegen een tarief van 0 dollar per transactie te handelen in effecten.

    Robinhood is een app die tot op heden alleen geïnstalleerd kan worden op een iPhone en op de Apple Watch. Later dit jaar kunnen ook Android gebruikers de app installeren. Doelgroep zijn de Millenials, twintigers en jonge dertigers die zijn opgegroeid in een wereld vol sociale media. Het zijn mensen die gewend zijn dingen zelf te doen en weinig behoefte lijken te hebben aan allerlei overbodige toeters en bellen. Daar springt Robinhood handig op in.

    Industry disruptor

    Robinhood wordt door insiders gezien als weer een industry disruptor die net als anderen als Netflix, Uber, Etsy en AirBnB voldoet aan twee voorwaarden: het stroomlijnen van een populair product door allerlei overbodige features weg te laten en zich te richten op de DIY (Do It Yourself) generatie van de Millenials. De app is buitengewoon eenvoudig en heeft tot doel beleggers in staat te stellen om te handelen vanaf hun mobiel. Er gelden geen minima. Men kan dus al vanaf een paar honderd dollar gaan handelen.

    In eerste instantie werkte Robinhood met een systeem van uitnodigingen. Dat wil zeggen dat je alleen een rekening kon openen als je op een wachtlijst stond en uitgenodigd werd door een bestaande rekeninghouder. Waarom deed Robinhood dit? Omdat er anders teveel traffic richting de app zou komen met een crash tot gevolg. Dat is slim bedacht, want een crash in een beginfase is niet alleen zeer slecht voor de reputatie, maar je creëert een grote (negatieve) belangstelling. Het social media-publiek weet de weg naar goede dingen toch wel te vinden. Bedenk dat deze wachtlijst eind 2014 uit 500.000 leden bestond en nu al 700.000 potentiële leden beslaat. En dan is de app alleen nog maar in de Verenigde Staten gelanceerd!

    66 miljoen dollar

    Bij de lancering waren een paar investeerders betrokken. Dat waren Google Ventures, Marc Andreessen en Index Ventures. Robinhood slaagde erin met een startkapitaal van 16 miljoen dollar te beginnen. Onlangs besloot ook ’s werelds grootste Venture Capitalist, New Enterprise Associates, een bedrag van 50 miljoen dollar te investeren. Zo kan het zijn dat een bedrijf van 30 mensen; engineers en designers, dat inmiddels twee jaar bezig is en meer dan 700.000 potentiële klanten heeft, kan beschikken over 66 miljoen dollar. Binnenkort vindt bovendien een uitrol naar Australië, Canada en het Verenigd Koninkrijk plaats. Uiteraard zullen bij doorgaand succes ook andere landen er aan moeten geloven.

    Waar verdient Robinhood haar geld mee als er geen commissies worden berekend? De onderneming genereert inkomsten door rente te ontvangen over de gestalde en niet geïnvesteerde bedragen en door rente te berekenen over beleggen met geleend geld (3,5 procent margin). Voor dat laatste is volgens de Amerikaanse wet overigens wel een minimum saldo van 2.000 dollar nodig.

    Maar de interesse van de eerder genoemde gerenommeerde investeerders zal niet direct hier in zitten. De belangstelling van vooral Google zal voortkomen uit de grote hoeveelheid potentiële klanten die allen persoonlijke informatie moeten opgeven om een rekening te kunnen openen, veel traffic etc.

    Tarieven verder onder druk

    Wat zullen de gevolgen zijn? Bij doorgaand succes zullen de tarieven nog verder onder druk komen te staan. In eerste instantie zullen gerenommeerde discount brokers als Schwab, ETrade en Ameritrade hun tarieven naar beneden moeten bijstellen. In Nederland zou het voor Binck geen welkome concurrent worden.

    Waarschuwende woorden zijn er ook. Beleggen wordt weliswaar toegankelijk voor een nieuwe groep mensen. Maar de risico’s zijn navenant. Robinhood biedt geen research of advies, wel financiële informatie. Beleggers moeten zelf maar beslissen hoe ze die interpreteren. De kans op ongelukken is duidelijk aanwezig, zeker bij onervaren beleggers. Maar Robinhood wijst er, niet onterecht, op dat juist omdat het meestal om relatief kleine bedragen gaat, de risico’s te overzien zijn. Een student of pas gestarte werknemer zal niet direct met hele grote bedragen gaan beleggen.

    Feit is wel dat Robinhood in de twee jaar van haar bestaan een uitslaande brand lijkt te zijn in de financiële wereld. Wanneer deze zich verder uitbreidt dient de gevestigde orde er terdege rekening mee te houden en zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden. Het is nog vroeg, maar het feit dat er een zeer snelle groei plaatsvindt, lijkt er op te duiden dat Robinhood een juiste snaar heeft geraakt. Zoals vrijwel altijd komt de vernieuwing uit Silicon Valley

    - See more at: www.belegger.nl/Column/160311/Robin-H...
  15. [verwijderd] 26 juni 2015 23:08
    Mijn ervaringen met DeGiro zijn niet bijzonder goed. Blijkbaar slagen ze er niet in om dividenden correct uit te betalen. (En als ik eerder geplaatste berichten hier lees, ben ik niet de enige met problemen.) Ik heb reeds drie mails gestuurd voorbije maand en krijg telkens reactie dat ze het eens zullen bekijken maar daar blijft het bij. Er gebeurt niets! Ze zijn dan wel goedkoop maar als je als klant maar de helft van het dividend krijgt waar je recht op hebt en ze je klacht compleet negeren dan kan je beter bij een duurdere broker klant zijn. Voor mij is de maat vol. Dit sleept nu al drie weken aan maar meer dan "we zullen het eens bekijken" kreeg ik niet als reactie. Service: 0,0 / 10. Correctheid dienstverlening: 0,0/10
  16. bulander 3 juli 2015 16:16
    heb ook de ervaring dat je zelf scherp in de gaten moet houden of je toegekend dividend ook uitbetaald krijgt.
    Mailtjes hebben tot nog toe wel geholpen, maar moest soms drie keer aan de bel trekken alvorens het werd bijgeboekt.
    inderdaad slechte service.
  17. forum rang 7 hirshi 3 juli 2015 16:22
    Goede tip van Iv4nVC en bulander.

    Scherp in de gaten houden dus.

    Maar ook bij Binckbank wordt dividend achtergehouden.
    Valutadatum en uitkeringsdatum zijn soms niet gelijk.
    Soms wel twee weken verschil.

    Groet.
4.252 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 213 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.845
AB InBev 2 5.292
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.564
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.997
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.556
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.162
AFC Ajax 537 7.020
Affimed NV 2 5.768
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.865
Ahold 3.536 74.004
Air France - KLM 1.024 34.365
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.775
Alfen 12 16.651
Allfunds Group 3 1.223
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.768
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.413
AMG 965 126.274
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.176
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.721
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.152
Aroundtown SA 1 183
Arrowhead Research 5 9.292
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.735
ASML 1.762 77.237
ASR Nederland 18 4.133
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.700
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 13 mei

    1. NL faillissementen april
    2. ASMI jaarvergadering
    3. Fagron jaarvergadering
  2. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht