Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

BAM Groep Koninklijke NL0000337319

Laatste koers (eur)

3,492
  • Verschill

    +0,034 +0,98%
  • Volume

    909.065 Gem. (3M) 1,6M
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

BAM Juni 2015

7.197 Posts
Pagina: «« 1 ... 221 222 223 224 225 ... 360 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Crockett 19 juni 2015 22:21
    Even morgen nieuws afwachten omtrent RSC Anderlecht en Brussels stadion. BAM en Ghelamco gaan dit mooie bouwwerk maken.

    Succes.goed weekend allen
  2. BoterbijdeVis 19 juni 2015 23:12
    quote:

    Crockett schreef op 19 juni 2015 22:51:

    Vanhengel bevestigt: ‘Er is een akkoord met BAM/Ghelamco over stadion’
    Vandaag om 17:24 door hrt | Bron: BELGA

    www.standaard.be/cnt/dmf20150619_0173...

    Zaterdagmorgen om 11.00 uur komt een verdere toelichting

    Bouwkosten zouden meer dan 300 miljoen bedragen.
    Mooi bericht maar ik ben bang dat dit succes onopgemerkt zal blijven vanwege het tumult rondom de Griekse tragedie. ik verwacht daarom geen koers-up vanwege dit bericht.
  3. Crockett 19 juni 2015 23:24
    quote:

    BoterbijdeVis schreef op 19 juni 2015 23:12:

    [...]

    Mooi bericht maar ik ben bang dat dit succes onopgemerkt zal blijven vanwege het tumult rondom de Griekse tragedie. ik verwacht daarom geen koers-up vanwege dit bericht.
    Wij zien het toch. En met morgen veel nieuws vanuit Belgie!, zal dit zeer zeker worden gezien en op maandag ook nog wel worden gemeld. Grieken loopt wel met een sisser af. Wel of geen grexit.
  4. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 20 juni 2015 10:29
    Vertaald
    National Stadium: "4 miljoen euro op kosten van de belastingbetaler!"
    Welkom Sport Voetbal -Gisteren 05:46 - Belga
    De minister zei dat de overeenkomst niet voorziet in regionale financiële waarborg.
    De minister zei dat de overeenkomst niet voorziet in financiële zekerheid régionale.-BELGA
    Abonneren op The Future vanaf € 4,75
    Brussels minister van Financiën Guy Vanhengel (Open VLD) bevestigd aan het Brussels parlement het bestaan ??van een overeenkomst tussen de Stad Brussel, Ghelamco BAM-consortium, en RSC Anderlecht op de bouw en exploitatie van de nieuwe behuizing parking C. In de stad, de oppositie ineenkrimpen.

    De overeenkomst bepaalt niet dat het Brussels Gewest een financiële garantie in de operatie moet verstrekken, zei de minister, ondervraagd in het parlement door afgevaardigden Johan Van den Driessche (N-VA) en Arnaud Verstraeten (Groen).

    De minister onthulde niets over de inhoud van de overeenkomst . Hij verwelkomde het werk van de stad en haar burgemeester Yvan Mayeur in deze map.

    "Zoals ik al vele malen in het verleden gezegd, Eurostadion worden gebouwd met eigen middelen. De overeengekomen deal met betrekking tot het gebruik van het stadion ", aldus Guy Vanhengel.

    Hij zei dat "vanaf het begin, de Stad Brussel aangekondigd dat het zal besteden € 4.000.000 per jaar voor de exploitatie van het stadion. De burgemeester Yvan Mayeur is toegewijd, en we waarderen het naar het hoogste punt, om dit project een realiteit te maken. "

    Volgens de minister, "dat bedrag en de bijdrage van de stad staan ??vermeld in de specificaties die aan de drie concurrerende consortia heeft verstrekt om hen in staat om zaken te plannen om de werking van het stadion te ontwikkelen."

    "€ 4.000.000 aan kosten van de belastingbetaler"

    Het vooruitzicht van de bijdrage van de stad nauwelijks betovert de oppositieleider Fabian FDF Maingain voor wie "Alain Courtois legt € 4.000.000 per jaar, of 120 miljoen meer dan 30 jaar op kosten van de belastingbetaler in een stadion dat moet geen euro van de openbare geld kosten. "

    Voor het hoofd van de FDF groep is een "schaamteloze volte-face van de eerste wethouder" liberaal die moest "nog verdedigde het gebruik van de private als een oplossing voor de stad wordt gewist van de kosten in verband met onderhoud van het stadion stroom. "
  5. forum rang 5 manuss 20 juni 2015 11:50
    quote:

    Crockett schreef op 20 juni 2015 11:42:

    Great milestone achieved. Press conference for the development of the new 60.000 seats Eurostadium by BAM/Ghelamco. t.co/os6ySR2odD
    Nog geen officieel nieuws Crockett !? Ben benieuwd.
  6. forum rang 5 manuss 20 juni 2015 11:52
    Volgen

    Frederic wordt geleid
    @ FredericSohet
    Grote mijlpaal bereikt. Persconferentie voor de ontwikkeling van de nieuwe 60.000 zitplaatsen Eurostadium door BAM / Ghelamco.
  7. forum rang 4 Bromsnor 20 juni 2015 12:38
    In Rotterdam wilden ze voor een briefkaart op de eerste rang zitten.
    In Brussel wil men de knip wat verder opentrekken.

    BAM pakt gelukkig niet zo maar elke klus aan zoals in het verleden. Om maar aan het werk te blijven. Nee nu de orders binnenkomen kijkt men eerst of het winstgevend is en moet er een ruime marge opzitten.
  8. alro153 20 juni 2015 13:46
    Weer nieuw plan Grieken
    ATHENE -

    Griekenland zal proberen met aanpassingen te komen op zijn voorstel om uit de schuldencrisis te komen. Dat heeft de Griekse minister Alekos Flabouraris zaterdag gezegd tegen de Griekse tv-zender Mega.

    „We zullen proberen om ons voorstel aan te vullen, zodat we dichter bij een oplossing komen”, aldus Flabouraris, die geldt als een van de naaste adviseurs van de Griekse premier Alexis Tsipras.
    Gunstige oplossing

    „We gaan er niet heen met het oude voorstel. Er wordt aan gewerkt om te zien waar we kunnen samenkomen, zodat we een voor beide partijen gunstige oplossing bereiken”, lichtte hij verder toe. Flabouraris maakte niet duidelijk aan welke aanpassingen Athene denkt.

    Maandag is er in Brussel een ingelaste top van regeringsleiders van de eurolanden over de Griekse kwestie. Tsipras moet met een voorstel voor hervormingen en bezuinigingen komen dat voldoet aan de eisen van de geldschieters (eurolanden en IMF) in ruil voor verdere financiële steun.
  9. $-€XI 20 juni 2015 14:16
    goed nieuws uit belgie!

    Anderlecht, stad Brussel en Ghelamco bereiken akkoord over Eurostadion

    Stadion klaar in 2020, Anderlecht gaat huren

    20-06-15, 13.41u - Bron: VRT, Het Laatste Nieuws

    Anderlecht zal vanaf 2020 haar thuiswedstrijden spelen in het nieuwe nationale stadion op de Heizel. De club heeft daarover een akkoord bereikt met de stad Brussel en Ghelamco.

    In maart al werd Ghelamco/BAM uitverkoren voor de financiering, de bouw en het uitbaten van het Eurostadion. Voor dat consortium zijn de huurinkomsten cruciaal om het project rendabel te maken.

    Over de huurprijs is lang gediscussieerd. Het Laatste Nieuws meldde gisteren dat Anderlecht niet meer dan 9,5 miljoen euro per jaar wilde betalen, terwijl Ghelamco 11 miljoen vroeg. Welk bedrag beide partijen uiteindelijk overeengekomen zijn, wil voorzitter Roger Vanden Stock niet kwijt. Wel is geweten dat paars-wit in ruil inspraak krijgt in de uitvoering van de plannen.

    Het stadion wordt gebouwd op Parking C van de Heizel en RSC Anderlecht kan terecht in de tempel met een capaciteit van maar liefst 62.000 zitplaatsen.

    ©BELGA
    Het stadion wordt gebouwd zonder hulp van de overheid, maar de stad Brussel zal voor de uitbating wel vier miljoen euro per jaar betalen. Nu betaalt de stad evenveel voor het Koning Boudewijnstadion, dat afgebroken zal worden.

    Vanaf nu kunnen alle vergunningen worden aangevraagd bij de gemeente Grimbergen. Het stadion moet klaar zijn tegen 1 juli 2019, een jaar voor Brussel gaststad is van het EK Brussel.

    www.demorgen.be/sport/anderlecht-stad...
  10. forum rang 5 manuss 20 juni 2015 15:45
    quote:

    alro153 schreef op 20 juni 2015 14:47:

    Benieuwd wat het met de koers maandag zal doen??

    Op dit nieuws zal de koers niets doen! Wel op een Grieks-akkoord.

    Wat is de contractprijs van dit stadion, of is dat nog niet bekend!

  11. forum rang 5 manuss 20 juni 2015 16:15
    Anderlecht speelt vanaf 2019 in nieuw stadion

    Vanaf de zomer van 2019 zal Anderlecht het Constant Vanden Stock stadion verlaten en verhuizen naar een nieuw stadion. Dertig jaar lang zal de ploeg in het nieuwe stadion spelen. De stad Brussel zal jaarlijks 4 miljoen euro investeren, geld dat de stad nu ook al in het Koning Boudewijnstadion pompt.

    Er is een akkoord over het nieuwe Eurostadion. Wat de Brusselse minister van Financiën Guy Vanhenhel vrijdag al bevestigde, werd zaterdag ook officieel voorgesteld. In 2019 zal het stadion klaar zijn. Anderlecht zal het dan dertig jaar lang huren, legden vertegenwoordigers van de Brusselse regering, de stad Brussel, de voetbalclub en bouwheer Ghelamco uit op een persconferentie. Paul Gheysens, CEO van bouwheer Ghelamco/BAM, noch Roger Vanden Stock van Anderlecht wilde verdere details over die huurovereenkomst geven.

    www.standaard.be/cnt/dmf20150620_0174...
  12. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 20 juni 2015 17:46
    quote:

    manusolie schreef op 20 juni 2015 15:45:

    [...]Op dit nieuws zal de koers niets doen! Wel op een Grieks-akkoord.

    Wat is de contractprijs van dit stadion, of is dat nog niet bekend!

    De nieuwe voetbaltempel komt in plaats van het Koning Boudewijnstadion, voorheen het Heizelstadion, en moet plaats bieden aan ruim 60.000 toeschouwers. De bouwkosten zouden volgens Belgische media meer dan 300 miljoen euro bedragen.

    Het stadion wordt de thuishaven van de Belgische nationale ploeg en van regerend landskampioen Anderlecht. Ook moet het, net als de Amsterdam ArenA, over vijf jaar het toneel zijn van een aantal wedstrijden tijdens het Europees kampioenschap voetbal. Dat eindtoernooi wordt in dertien verschillende landen gehouden.

    Die 300 miljoen moeten wel verdeeld worden uiteraard tussen de bouwers.

    Aangezien dit in maart jl. al bekend werd gemaakt door Bam, denk ik ook niet dat dit een koerssprong zal veroorzaken. De opdracht is nu bevestigd.
  13. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 20 juni 2015 17:49
    za 20 jun 2015, 16:16 | 212 reacties
    Varoufakis: eurogroep is vreemde club
    DUBLIN -

    Een vreemde club die niet in staat is de noodzakelijke beslissingen te nemen. Zo omschrijft de Griekse minister Yanis Varoufakis van Financiën de eurogroep. Dat is het overleg van de ministers van Financiën van de eurolanden, onder het huidige voorzitterschap van Jeroen Dijsselbloem.

    Slecht uitgerust

    „Een onpartijdige toeschouwer van de beraadslagingen in onze eurogroep, zou tot de veilige conclusie komen dat het een vreemd forum is, slecht uitgerust om goede, harde beslissingen te nemen als Europa die echt nodig heeft”, schrijft Varoufakis in een zaterdag in de Ierse krant Irish Times gepubliceerd opiniestuk.

    Afgelopen donderdag slaagde de eurogroep er opnieuw niet in een deal te sluiten over de Griekse schuldenkwestie. Maandag is het de beurt aan de regeringsleiders van de eurogroep om tijdens een ingelaste top alsnog een doorbraak te forceren. Daarbij staat het Griekse lidmaatschap van de eurozone op het spel.
    Wolven

    Aan het adres van „onze Ierse vrienden” schrijft Varoufakis hierover onder meer dat zij zich voorafgaande aan het topoverleg moeten afvragen of de eurozone een betere unie is om lid van te zijn als „Griekenland voor de wolven wordt gegooid ondanks de aard van de voorstellen die donderdag in de eurogroepvergadering zijn ingediend”.

    Deze Griekse voorstellen voor hervormingen en bezuinigingen in ruil voor verdere financiële steun van de geldschieters, werden donderdag na afloop van het mislukte overleg door Dijsselbloem weinig geloofwaardig en serieus genoemd.
  14. diederique 20 juni 2015 17:56
    is niet de quintessence...

    kijk eens naar het rendement indien adviezen van Kepler zouden zijn opgevolgd ....

    nog wel eventjes aan de zijlijn...

    quote:

    Roan3009 schreef op 20 juni 2015 15:58:

    [quote alias=diederique id=8573967 date=201506201522]
    02-15 kopen met koersdoel 5
    06-15 kopen geen koersdoel

    was getekend 'Kepler'

    en dat met droge ogen....

    www.guruwatch.nl/advies/83886/BAM/Kep...

    [/quote
    Het doel blijft dus gewoon € 5,-!!!!!!!!
  15. Crockett 20 juni 2015 21:26
    quote:

    €d_Modus Vivendi schreef op 20 juni 2015 17:46:

    [...]De nieuwe voetbaltempel komt in plaats van het Koning Boudewijnstadion, voorheen het Heizelstadion, en moet plaats bieden aan ruim 60.000 toeschouwers. De bouwkosten zouden volgens Belgische media meer dan 300 miljoen euro bedragen.

    Het stadion wordt de thuishaven van de Belgische nationale ploeg en van regerend landskampioen Anderlecht. Ook moet het, net als de Amsterdam ArenA, over vijf jaar het toneel zijn van een aantal wedstrijden tijdens het Europees kampioenschap voetbal. Dat eindtoernooi wordt in dertien verschillende landen gehouden.

    Die 300 miljoen moeten wel verdeeld worden uiteraard tussen de bouwers.

    Aangezien dit in maart jl. al bekend werd gemaakt door Bam, denk ik ook niet dat dit een koerssprong zal veroorzaken. De opdracht is nu bevestigd.

    Koerssprong misschien niet maar wel een reactie hoor. In maart was er wel reactie maar paar weken terug bericht dat stadion misschien niet zou doorgaan, die dag zakte het ook. Dus wie weet :-)
7.197 Posts
Pagina: «« 1 ... 221 222 223 224 225 ... 360 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 13 mei

    1. NL faillissementen april
    2. ASMI jaarvergadering
    3. Fagron jaarvergadering
  2. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht