Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

TITAN NL0010389508

Laatste koers (eur)

1,400
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    126 Gem. (3M) 2,9K
  • Bied

    1,400  
  • Laat

    1,460  
+ Toevoegen aan watchlist

TIE en DVRG bundelen krachten

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 februari 2004 18:10
    TIE en DVRG bundelen krachten voor koppositie softwaremarkt Oost-Europa

    DVRG verkrijgt aanmerkelijk belang in TIE

    B2B-integratie-softwarebedrijf TIE Holding (‘TIE’) en De Vries Robbé Groep NV, beiden genoteerd aan de Amsterdamse beurs Euronext, maken hierbij bekend dat zij een strategische samenwerking zijn aangegaan. De samenwerking heeft als doel om een voor TIE een relatief nieuwe, maar lucratieve markt aan te boren, namelijk Oost-Europa, waar B2B nog in de kinderschoenen staat, terwijl de toetreding tot de Europese Unie van enkele Oost-Europese landen binnenkort ongekende zakelijke kansen biedt. TIE en DVRG zullen de software en services van TIE in Oost-Europa introduceren onder meer aan de hand van gerichte marketing-campagnes, seminars, bedrijfspresentaties, etc. Ten einde het strategisch karakter van de samenwerking te onderstrepen, maken partijen tevens hun intentie bekend dat DVRG een aanmerkelijk belang in TIE zal verkrijgen.

    DVRG’s Hongaarse dochter Triton KFT, heeft een goede positie in Hongarije en in Oost-Europa en zal een joint venture met TIE oprichten genaamd “TIE Hungary KFT”, waarin TIE een minderheids belang neemt. TIE Hungary zal de B2B-Integratiesoftware van TIE gaan introduceren in Hongarije en de rest van Oost-Europa. Daartoe worden nu nadere afspraken gemaakt, welke moeten leiden tot een leidende positie in de regio.
    In de komende dagen zullen TIE en DVRG nader overleggen op welke wijze de kapitaalsdeelname van DVRG in TIE gestalte gaat krijgen. De afspraak is, dat dit belang ten minste 5% van het geplaatste aandelenkapitaal van TIE zal bedragen. Zodra duidelijk is hoe hieraan invulling gegeven zal worden, zullen partijen hiervan de markt in kennisstellen.
    Dick Raman, CEO van TIE: “De samenwerking met DVRG, biedt TIE de mogelijkheid in Oost-Europa haar positie te versterken. Deze partner is bekend met de lokale manier van zakendoen wat cruciaal is voor een succesvolle introductie van onze softwareproducten en –diensten. Door de lokale vestigingen als springplank te gebruiken, versterken we onze ambitie om een leidende speler te worden in Oost-Europa. Voor Oost-Europese bedrijven in landen, die binnenkort aangesloten worden bij de Europese Unie, is het van groot belang dat zij de kansen benutten om juist op elektronische wijze zaken te doen met de westerse landen. Juist hierin voorziet onze strategische samenwerking. ”
    George Toth, CEO van DVRG zegt:” Wij hadden al langer een samenwerking met TIE voor ogen, die we nu hebben kunnen concretiseren. Onze kennis van Oost-Europa, gecombineerd met de kennis van TIE op het gebied van eCommerce, levert een uitstekende basis voor DVRG om nieuwe activiteiten te ontwikkelen.”
  2. [verwijderd] 25 februari 2004 18:25
    ziet er m.i. goed uit.
    wat vind de rest van deze set ??

    wil iemand hierop antwoorden, en ook de verwachting voor morgen qua beurs?

    alvast bedankt,
  3. piersmits 25 februari 2004 18:44
    Ik vind het een positief bericht, omdat ze er nu wel een totaal nieuwe partner bij hebben, die nog niet in het rijtje van partners staat. En nieuwe markt waar De Vries Robbe Groep waarschijnlijk de grootste investeringen gaat plegen waar ze na de tijd gezamelijk van kunnen profiteren. Dit overtuigd mij ook weer in de gedachte dat het product dat Tie verkoopt toch wel goed moet zijn. Of de koers er ook op reageert weet ik niet, de koersreactie is de laatste tijd bij Tie wel omgekeerd maaroch ooit komt alles weer goed (hoop ik)
    mvg Pier
  4. forum rang 7 trab33 25 februari 2004 19:03
    dit is een toekomstgerichte investering waar iedereen de vruchten zal van plukken en eigenlijk komt dit op een ideaal moment nu we weten dat de cijfers die ze momenteel draaien positief zijn maar belangrijker is dat ze er echt alles aan doen om dit ook zo te houden
    dit bericht zal menigen over de streep trekken het enige wat we nu nog kunnen gebruiken is een tip van tipalert maar zonder komen we er ook heb vertrouwen groetjes Bart
  5. piersmits 25 februari 2004 19:04
    de laatste twee berichten vond ik zelf wel positief met de koers gebeurd niets, de biedhoeveelheden nemen alleen maar af. De winst van 122.000 vond ik niet zo bijzonder omdat ze die te danken hadden aan een eenmalige bate van 500.000 bij de verkoop van de belgische activiteiten.
  6. forum rang 7 trab33 25 februari 2004 19:22
    dit zal wel door vele beursliefhebbers gelezen worden want ik heb gezien dat er een groot artikel op euronext staat onder bedrijfsnieuws
  7. forum rang 7 trab33 25 februari 2004 19:25
    loooooooool harry jij bent ook de leukste thuis zeker
    dit forum staat hier gewoon vol van goede kommentaar met bron en al
  8. [verwijderd] 25 februari 2004 19:27
    haha, ik wou ff checken wat je zou antwoorden,...

    precies zoals verwacht, ik had stiekem gehoopt dat jij ff een mooie opsomming zou maken.
    helaas... \LOL

    we kunnen ook ff samen iets inelkaar flansen?
    hou ik hier alles bij in Word en verstuur ik dat later op de avond wel naar de tiptrader.
18 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 02 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. ArcelorMittal Q1-cijfers
    3. DSM Firmenich Q1-cijfers
    4. ING Q1-cijfers
    5. BAM Q1-cijfers
    6. ForFarmers Q1-cijfers
    7. Aedifica Q1-cijfers
    8. HelloFresh Q1-cijfers
    9. Shell Q1-cijfers
    10. RELX 41,8 pence ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht