Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Huizenprijzen dalen met 60% in 7 jaar en nog veel meer.

40.342 Posts
Pagina: «« 1 ... 1443 1444 1445 1446 1447 ... 2018 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 17 september 2015 16:14
    AFM wil signaleringssyteem bij alle hypotheekaanbieders

    AMSTERDAM (Dow Jones)--De Autoriteit Financiele Markten (AFM) wil graag dat alle hypotheekverstrekkers een signaleringssysteem gaan invoeren waarmee ze betalingsproblemen kunnen voorspellen. Dat stelt de AFM in een donderdag gepubliceerd onderzoek naar hoe deze banken en verzekeraars omgaan met betalingsproblemen bij klanten.

    Bij betalingsproblemen moeten de aanbieders het belang van de klant meer voor ogen houden en minder gericht zijn op het incasseren van achterstallige betalingen, concludeert de AFM verder.

    Enkele aanbieders hebben goed zicht op de risico's en beschikken over een signaleringssysteem waarmee zij betalingsproblemen kunnen voorspellen. "Zij zijn een voorbeeld voor de andere aanbieders", stelt de toezichthouder, die verwacht dat bij een vervolgonderzoek de kwaliteit van de dienstverlening sterk zal zijn verbeterd. De hypotheekverstrekkers herkennen de conclusie in het rapport en zijn al begonnen met het uitvoeren van verbeterplannen.

    Sommige banken of verzekeraars doen nog nauwelijks iets om betalingsproblemen te voorkomen en hebben ook nauwelijks inzicht in de oorzaken, stelt het onderzoek. Een passende oplossing wordt daardoor vaak niet gevonden.

    De AFM betreurt dat het geformuleerde beleid bij sommige aanbieders slechts beperkt rekening houdt met het klantbelang. Ook bij de aansturing van medewerkers kan er meer aandacht zijn voor een duurzame oplossing voor de klant. Daarbij is het de vraag of doorberekende rentetoeslagen of extra kosten ook echt in het belang zijn van die klant.

    De AFM onderzocht 72 dossiers met langdurige betalingsachterstanden van twaalf hypotheekverstrekkers die samen goed zijn voor 80% van de markt. De grote banken Rabobank, ING en ABN Amro zullen daarbij ongetwijfeld vertegenwoordigd zijn.

    De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) stelt in een reactie dat banken uitgebreide programma's hebben om betalingsprogramma's te voorkomen en op te lossen. Daardoor bleef het aantal problematische betalingsachterstanden de afgelopen jaren laag, ondanks de crisis. Verder verdiepen in de oorzaken van de betalingsachterstand is "een leerpunt", stelt de NVB, maar wordt volgens de bankenlobby wel bemoeilijkt doordat klanten zelf vaak niet al te scheutig zijn met informatie.

    In april van dit jaar waren er ruim 112.000 huiseigenaren die moeite hadden om hun hypotheeklasten te betalen, meldt het rapport. Dat waren er 12.000 meer dan een jaar eerder.


    Door Archie van Riemsdijk; Dow Jones Nieuwsdienst, +31-20-5715200 ; archie.vanriemsdijk@wsj.com


  2. [verwijderd] 18 september 2015 12:16
    Mooie kop, meer woningen verkocht in Augustus

    In augustus 2015 registreerde het Kadaster 15.863 verkochte woningen. Dit is een stijging van 28,7% ten opzichte van augustus 2014 (12.328). Vergeleken met de voorgaande maand, juli 2015, is er sprake van een daling van 13,9%. Het Kadaster registreerde toen 18.422 verkochte woningen.

    www.kadaster.nl/web/Zakelijk/Vastgoed...
  3. Da Freeze 19 september 2015 09:06
    quote:

    Lindemansje schreef op 18 september 2015 12:16:

    Mooie kop, meer woningen verkocht in Augustus

    In augustus 2015 registreerde het Kadaster 15.863 verkochte woningen. Dit is een stijging van 28,7% ten opzichte van augustus 2014 (12.328). Vergeleken met de voorgaande maand, juli 2015, is er sprake van een daling van 13,9%. Het Kadaster registreerde toen 18.422 verkochte woningen.

    www.kadaster.nl/web/Zakelijk/Vastgoed...
    Rekenen kunnen ze ook niet. De stijging is ongeveer 22.7%
  4. Brievenbus 19 september 2015 09:41
    quote:

    Da Freeze schreef op 19 september 2015 09:06:

    [...]

    Rekenen kunnen ze ook niet. De stijging is ongeveer 22.7%
    Ow!

    1.287 x 12328 = 15863

    Wat stond er ook al weer op die leuke T-shirts vroeger?
    Iets van "Oh Lord, please help keep my big mouth shut until I know what the hell I'm talking about"?
  5. [verwijderd] 19 september 2015 15:09
    Dat spelletje ik neem een hypotheek dan jij neemt een hypotheek is een risico verdeel spel. Dus de bevolking neemt een hypotheek uit dan de regering kan ook leningen nemen. De kosten gaat naar spaarders en pensioenen en laatst genoemden zijn subgroepen soort untermensch waar zwaar aan gediscrimineerd moeten worden.
    Als buitenlanders nou maximaal 30% van die leningen en niet minder dan 12% bezitten dan zit je vraag en aanbod technisch goed. Helaas de wereld is een bol en de hoeveelheid buitenlanders is dus beperkt. Dus hoe meer leningen hoe dichter je bij de 12% komt. Als onder de 12% zit dan praat men van inteelt.

    Een ander probleem met lenen is, is dat je geld moet lenen om rente te betalen. Het geld moet tenslotte toch ergens vandaan komen, nietwaar?

    Dus een tweevoudige mechanisme van zelfvernietiging maar dan exponentieel. Dus meer dood dan dood. Ik zie dus niet de rente omhoog gaan in de toekomst. Met inteelt is de drang naar vers bloed het hoogst en men zal en moet echt geld nodig hebben, of gewoon iets afschrijven. De keuze schulden of spaargeld/pensioenen afschrijven is nou niet zo'n democratische proces, meer van een dictatuur, dus niet rente maar devaluatie van je uren werken.Men steelt van mensen die werken of hebben ze dat nu ook weer veranderd?

    Dus neem een hypotheek uit want de rente gaat toch niet omhoog, maar Basel drie weerhoudt de hoeveelheid leningen. Dus huizenprijzen omhoog is beperkt en dan ook de gemiddelde Nederlander hoeft hypotheek niet, want die erft een huis. (fok effe de buitenlanders/vluchtelingen want dat is een ander spaak in het wiel van verloedering)

    Veronderstel de buitenlanders stoppen met het opkopen van leningen, dan de banken moeten (niet maggen want dan is de rente 28%) het verkochte weer terug kopen. Niet leuk want nu zit men op een drievoudige zelf vernietiging en is huidig versnelt aan het draaien.

    Dus u leeft in een rente van 28% en heeft het gevoel van niks.

    Wie worden dan de grootste kopers van jullie huizen? Buitenlandse geld nu voorlopig niet, dus dan uw vluchtelingen. Hoe verkrijgen zij de koopkracht of de contanten? Koper elektriciteit draden uit de muren scheuren, alles wat los kan slopen kortom niet aan de regels houden.

    En dat is wat nou precies gaande is, in Kaapstad.

  6. [verwijderd] 19 september 2015 16:19
    Door de lage rente werd geld als eerste in de beurzen gepompt, nu aandelen duur zijn geworden, duikt het geld in onroerend goed. Waarbij de maatregelen van de overheid natuurlijk ook hebben geholpen door huurders een beetje als vogelvrij te verklaren. Makelaars zien ook steeds meer beleggers voor de deur staan.
    Maar net als op de beurzen komt hier natuurlijk ook een eind aan. De als maar duurder wordende woningen genereren steeds minder rendement voor beleggers en steeds minder huurders kunnen de gevraagde huren opbrengen.
    Waar kunnen beleggers in de toekomst nog naar toe voor het behalen van een beetje rendement.
    En deze tendens die in de VS al veel verder is, zie je nu ook in Europa ontstaan, het behalen van een beetje rendement wordt steeds moeilijker en de risico's worden alleen maar groter.
    Dit scenario is zeker niet bevorderlijk voor de economie. Buiten dat deze groep beleggers ontmoedigd raakt om te ondernemen worden ze ook onzeker.
    Het is overduidelijk dat de extreem lage rente in bepaalde sectoren een krachtige groei spurt heeft veroorzaakt, maar het is ook overduidelijk deze groeispurt nu dagelijks aan kracht verliest.
    We zijn bijna op een punt gekomen waarbij de extreem lage rente geen effect meer heeft op de groei van onze economie en een rente verhoging zal de situatie alleen maar verergeren aangezien schuldenaren wel verslaafd zijn geraakt aan de lage rente en niet meer zonder kunnen.
    De vraag is, wat nu ?



  7. forum rang 7 hirshi 19 september 2015 16:42
    henk38

    De huizenbubble in Nederland was vooral het gevolg van het riante fiscale beleid ten aanzien van hypotheekaftrek.
    Ooit bedoeld om bezitsvorming te stimuleren is dat regeringsbeleid ontaard in een bubble waardoor huizen onbetaalbaar werden.
    Nog in 2012 hadden gezinnen een schuld die bijna twee keer zo groot was als die van de overheid en ook groter was dan de schulden van alle ondernemingen bij elkaar.
    Nederland werd kampioen hypotheekschulden door het royale fiscale beleid van de overheid ten gevolge waarvan de prijzen van huizen werden opgedreven tot ongekende niveaus.
    Geen land heeft reeatief zoveel hypotheekschulden ten opzichte van het beschikbaar gezinsinkomen.
    Dat moest dus een keer fout gaan.
    Nu hypotheekrente weer historisch laag is en de overheidsfinanciering van die schulden weer ongebreideld doorgaat zien we herstel van de woningmarkt op weg naar een nieuwe bubble.
    De wal zal het schip dan wel weer keren want als we teruggaan naar normale renteniveaus (zeg 4-7%) wordt hypoheekaftrek (nu ruwweg 12 miljard gederfde staatsinkomsten) onbetaalbaar.
    En dat zal een nieuwe huizencrisis ten gevolge hebben.
    Maar voorlopig is daar meneer Draghi die tijd koopt om dat te voorkomen.

    Groet.
  8. Belegde boterham 19 september 2015 22:54
    quote:

    hirshi schreef op 19 september 2015 16:42:

    de prijzen van huizen werden opgedreven tot ongekende niveaus.
    Geen land heeft reeatief zoveel hypotheekschulden ten opzichte van het beschikbaar gezinsinkomen.
    Ja en geen land dat zoveel vermogen opbouwt in pensioenen?

    Waar men dus niet kan aankomen om deze schulden te verminderen. De keuze wordt gemaakt voor je als je werknemer bent...
  9. [verwijderd] 19 september 2015 23:11
    In 2008 was de VS de eerste die de rente drastisch verlaagden, een aantal QE's er overheen en de dollar zakte als een pudding in elkaar. Dit hele proces is met voorbedachte raden uitgevoerd om zo de export van de VS te bevorderen en voor terug halen van productie uit de BRIC landen.
    Dit hele proces is voor een groot gedeelte gelukt. Echter tijdens het uitvoeren van deze plannen zijn er ook meerdere economen geweest die hebben gewaarschuwd voor deze drastische maatregelen. Volgens deze economen is het niks anders dan economische groei pikken van andere landen. Als de VS deze strategie te lang zou voeren zullen Europa en China gedwongen worden om het zelfde beleid te voeren, wat alleen maar schadelijk zou zijn voor de wereldeconomie. Economische groei pikken via deze weg is namelijk niet de oplossing.

    De VS voert deze plannen nu al 7 jaar uit en Europa en China gaan nu precies het zelfde doen als de VS heeft gedaan. Ondertussen zien we ook dat de BRIC landen het zwaar te verduren hebben. Precies waar economen voor hebben gewaarschuwd.
    Bijna overal staat de rente op 0% en bijna elk land heeft zijn eigen QE met als gevolg dat al deze maatregelen geen effect meer hebben op het creëren van groei.
    Alleen de schadelijke effecten van deze middelen zijn overgebleven en die beginnen steeds meer pijn te doen.
    Als we daar de ellende van het midden oosten, de Oekraïne en de massa's vluchtelingen bij optellen, durf ik gerust te zeggen dat we nu letterlijk op een kruitvat leven.
  10. [verwijderd] 20 september 2015 06:42
    Dat de rente nul blijft voor een hele lange tijd (75 jaar historisch) volgens ik is technisch gezond om een economie op te bouwen. De banken kunnen hooguit een service fee vragen. Het klote is: geld toevertrouwen is een risico en wie bepaald de definitie vertrouwen. Regering ambtenaren zijn de eerste die zichzelf vertrouwelijk noemen, vage instellingen zoals moskee en kerken staat als nummer 1 maar is altijd nummer twee en Jan-Met -de-Pet die met uitvindingen komt met drijfkracht als hoge risico, een untermensch!

    Op het draadje hoe laag kan de olie gaan zeg ik: jullie prijzen in Nederland zijn 10 keer te hoog vergeleken met andere delen op deze beperkte aardbol van hoeveelheid geld.
    In feite daar is een ziekte in jullie koppen opgekropen en dat spoelt zich uit als volgt:
    -Je kijkt naar de advertentie. Goed en wel, niks ander als 1 en al testosteronen.
    -Je vraagt een prijs opgaven.
    -Je handeld
    -En de rekening dubbel de prijs.
    Dus risico dubbel, dat dan van 3 bekende bedrijven en wat jullie vergeten zijn dat jullie wetten zeggen: je betaald om terug te komen, niet wat is aangeboden. Ik werk nu met andere landen en jullie zijn -'uit' concurrentie!
    Zo rente omhoog is uit, concurrentie is uit, vertrouwen gebaseerd op discriminatie, risico besef geen benul.

    Handel je met Duitsers dan zeggen ze: neem je plastic kaart naar de bank, trek de contanten en dan betaal je me. Levering op tijd en voor de prijs kom ik terug. Die Duitsers weet dat 30% buitenlandse klantenbestand hoeft je toch geen belasting te betalen en 5% plastic kaart kosten gaat in zijn eigen broekzak.

    Men heeft dus twee klassen van zaken doen: de 1 met geld en de andere gewoon lucht. Ik had vroegen de verhouden van 1 contant geld versus 5000 vals geld maar met al dat gedoe van QE 1 twee 3 vier is effe overgeslagen direct naar de huidige 5 ben ik effe de tel kwijt. Mijn excuses.

    Dus het proces van koopkracht verlies zal niet met het woord rente gaan maar met devaluatie om gewoon met BBP mee te mogen spelen. Kunnen jullie buitenlands kapitaal aantrekken om tussen de 12 en 30% van jullie kopers getal te zitten om zodoende de huizen prijzen op te voeren?

    Hier in Kaapstad zitten we op minder dan 4% buitenlanders wat huizen koopt dus geen invloed op de prijs maar in de krotten wijken (verloederde vinex wijken) vol met vluchtelingen zit het op een xenofobische hoge prijs en dat gaat gepaard met komende devaluatie.

    Ik bezit een stuk van Nederland en dat zoude me in 2007 54 jaar nemen om te betalen.
    Dat zelfde stuk grond neemt me nu 5,5 jaar
    Twee jaar is normaal.
    Dat alles uitgezonderd andere kosten.


  11. Da Freeze 20 september 2015 11:04
    quote:

    Brievenbus schreef op 19 september 2015 09:41:

    [...]

    Ow!

    1.287 x 12328 = 15863

    Wat stond er ook al weer op die leuke T-shirts vroeger?
    Iets van "Oh Lord, please help keep my big mouth shut until I know what the hell I'm talking about"?
    Je hebt gelijk Briefje, rekenen kan ik ook niet! :)
  12. martine1 20 september 2015 11:22
    quote:

    Choke schreef op 20 september 2015 06:42:

    Dat de rente nul blijft voor een hele lange tijd (75 jaar historisch) volgens ik is technisch gezond om een economie op te bouwen. De banken kunnen hooguit een service fee vragen. Het klote is: geld toevertrouwen is een risico en wie bepaald de definitie vertrouwen. Regering ambtenaren zijn de eerste die zichzelf vertrouwelijk noemen, vage instellingen zoals moskee en kerken staat als nummer 1 maar is altijd nummer twee en Jan-Met -de-Pet die met uitvindingen komt met drijfkracht als hoge risico, een untermensch!

    Op het draadje hoe laag kan de olie gaan zeg ik: jullie prijzen in Nederland zijn 10 keer te hoog vergeleken met andere delen op deze beperkte aardbol van hoeveelheid geld.
    In feite daar is een ziekte in jullie koppen opgekropen en dat spoelt zich uit als volgt:
    -Je kijkt naar de advertentie. Goed en wel, niks ander als 1 en al testosteronen.
    -Je vraagt een prijs opgaven.
    -Je handeld
    -En de rekening dubbel de prijs.
    Dus risico dubbel, dat dan van 3 bekende bedrijven en wat jullie vergeten zijn dat jullie wetten zeggen: je betaald om terug te komen, niet wat is aangeboden. Ik werk nu met andere landen en jullie zijn -'uit' concurrentie!
    Zo rente omhoog is uit, concurrentie is uit, vertrouwen gebaseerd op discriminatie, risico besef geen benul.

    Handel je met Duitsers dan zeggen ze: neem je plastic kaart naar de bank, trek de contanten en dan betaal je me. Levering op tijd en voor de prijs kom ik terug. Die Duitsers weet dat 30% buitenlandse klantenbestand hoeft je toch geen belasting te betalen en 5% plastic kaart kosten gaat in zijn eigen broekzak.

    Men heeft dus twee klassen van zaken doen: de 1 met geld en de andere gewoon lucht. Ik had vroegen de verhouden van 1 contant geld versus 5000 vals geld maar met al dat gedoe van QE 1 twee 3 vier is effe overgeslagen direct naar de huidige 5 ben ik effe de tel kwijt. Mijn excuses.

    Dus het proces van koopkracht verlies zal niet met het woord rente gaan maar met devaluatie om gewoon met BBP mee te mogen spelen. Kunnen jullie buitenlands kapitaal aantrekken om tussen de 12 en 30% van jullie kopers getal te zitten om zodoende de huizen prijzen op te voeren?

    Hier in Kaapstad zitten we op minder dan 4% buitenlanders wat huizen koopt dus geen invloed op de prijs maar in de krotten wijken (verloederde vinex wijken) vol met vluchtelingen zit het op een xenofobische hoge prijs en dat gaat gepaard met komende devaluatie.

    Ik bezit een stuk van Nederland en dat zoude me in 2007 54 jaar nemen om te betalen.
    Dat zelfde stuk grond neemt me nu 5,5 jaar
    Twee jaar is normaal.
    Dat alles uitgezonderd andere kosten.



    Je hebt de problemen in Nederland heel duidelijk en verstandig verwoord.
    Probeer ook eens een zo duidelijk verhaal te vertellen over de situatie in Zuid Afrika. Ik ben benieuwd....
  13. [verwijderd] 20 september 2015 14:24
    Hoi Martine-1
    Men moet altijd met voorbeelden komen; liefst recent. Zover heb ik in 54 landen gewerkt en men ziet patronen van zelfvernietiging en bouwers.

    Zuid Afrika ken men als voorbeeld nemen hoe een Nederlands beschaving naar de kloten is gemaakt.
    -Eerstens hebben ze het land van bankroet land naar schulden land gebracht. Dus van nul schuld nu naar 1.7 triljoen.
    In termen van BBP; concurrentie gesloopt. Banken houden niet van dat een product meer waard is dan hun geld vervalsen. De gevolgen een vlucht van 'braindrain' klein en middenmaat bedrijven.
    Amerika genereert nu economische vluchtelingen waard ongeveer 2 triljoen wat effe Obama's zelfvernietiging drang vlucht.
    -Tweedens via de media geloof pompen dat centrale banken beter is dan jesus en allah. Voor mij alledrie vage structuren wat democratie belazerd.
    -Angst zaaien en via discriminatie (bij jullie in hokjes zetten) een ander de schuld geven.

    Dit van iemand anders:
    Every centrale-bank, church, moskee knows that a continuous state of emergency is the best means to justify tyrannical policies. The trick is to keep the fictitious emergency from breeding so much paranoia that routine activities come to a halt. Many have discovered that its best to make the threat external, intangible and ultimately, unverifiable

    Neem je Zimbabwe als voorbeeld dan kan men daar heerlijk leven zolang je buitenlands valuta verdient, de huizen met zwembad waren 2 maanden internationale salaris waard. Je leeft wel in economische eilanden en je rijdt hard door krotten wijken om op vakantie bij je buren te gaan. Zo ook Kaapstad.

    Dit laat je denken aan intensiteit. Of te wel 1 over radius kwadraat en dan vind je uit dat waar geld gedrukt/vervalst wordt, dat zijn in de steden, zijn de prijzen het hoogst. Dus een haring in Alkmaar kost 1twintig en in Amsterdam drie. Dus hoe verder de afstand van geld vervalsende steden hoe lager de huizenprijzen. Noorwegen en Ireland stonden bekend voor gewoon weggeven van huizen. Dus een argument van; zijn jullie huizen hoog of laag waard is afhankelijk van in welk economische eiland woon je met de hoeveelheid kapitaal krachtige buitenlanders. London, Amsterdam typisch hoog. Groningen eo daar gaan een heleboel kapitaal arme buitenlanders huizen krijgen!

    Gisteren was ik in een vergadering waar de arme mensen (arm gehouden) rechten hebben op mijn woning. Dus zij bieden nul waarde op mijn gebouw wat miljoenen gekost heeft om te bouwen en de gemeente zegt effe met WOZ dat het nog meer waard is.

    Nou zijn de armen in de meerderheid, dus democratisch zijn jullie huizen nul waard, dan kunnen we de vraag stellen hoeveel bent u bereid om van uw inkomsten (geld of kruimels brood) aan een ander te geven.

    25% is maximaal normaal, en ik ben bijna ook zeker, wettelijk. 15% is statistisch maximaal haalbaar. In Amerika boven 30%!

    Ik denk ik moet ook maar pous worden en geloof rammen met media om huizen prijzen op te poetsen. Heerlijk in een wereld leven waar me buren elke moment kan toeslaan.

    Maar dat is weer risico.
    En zo maak je geld.

  14. gerrit 69 20 september 2015 17:49


    www.gelderlander.nl/algemeen/economie...

    'Miljardenovername Duitse woningverhuurder'
    Facebook Twitter Google+
    Geplaatst op
    20 september 2015
    Laatste update
    20 september, 16:04

    EPA
    BERLIJN (AFN) - De grote Duitse woningverhuurder Deutsche Wohnen praat met zijn kleinere branchegenoot LEG Immobilien over een mogelijke overname. Dat meldde persbureau Bloomberg zondag op gezag van bronnen rond de onderhandelingen.
    De marktwaarde van LEG bedraagt zo'n 4,1 miljard euro. Deutsche Wohnen is op de beurs ongeveer twee keer zo veel waard en is daarmee de tweede verhuurder van woningen in Duitsland.

    Vonovia is de grootste, dat bedrijf wist zijn marktwaarde de afgelopen twee jaar via overnames ruimschoots te verdrievoudigen tot een slordige 14 miljard euro. Het treedt later deze maand toe tot de DAX-hoofdindex op de beurs in Frankfurt.

    Overnamegolf

    Ook Deutsche Wohnen is al langer op het overnamepad. Het kocht eerder dit jaar voor bijna 1 miljard euro zijn Oostenrijkse concurrent Conwert Immobilien Invest. In 2013 werd GSW Immobilien ingelijfd voor zo'n 1,7 miljard euro.

    De overnamegolf in de Duitse vastgoedbranche wordt gevoed door de lage rente, die het goedkoop maakt om geld te lenen. Daarnaast speelt mee dat internationale investeerders gretig de nieuwe aandelen kopen die vastgoedbedrijven uitgeven.
  15. [verwijderd] 21 september 2015 04:43
    Welkom communisten, tot ziens democratie.

    .........De overnamegolf in de Duitse vastgoedbranche wordt gevoed door de lage rente, die het goedkoop maakt om geld te lenen. Daarnaast speelt mee dat internationale investeerders gretig de nieuwe aandelen kopen die vastgoedbedrijven uitgeven.

    Dat is het um juist. Deutsche Wohnen krediet waardigheid of te wel discriminerende punten systeem kan makkelijker geld lenen dan een hoog opgeleiden ingenieur, fok Jan-met-de-pet die garant staat of te wel het punten systeem dekt met zijn belasting aanslagen.

    Nu even uitkijken, mocht jullie bombardementen beleid wat vluchtelingen veroorzaakt, huursubsidies verstrekken aan die vluchtelingen om de prijzen van de huizen hoog te houden en niet vraag en aanbod dan kunnen jullie fluiten naar belasting verlaging en verzekerd zijn van devaluatie.

    Wat zijn de doelstellingen van 'die' internationale investeerders? Wie zijn ze, zou je ze echt willen hebben? Bezitten zij meer dan 30% dan praat je van invasie, eten ze vark, snijden zij clitoris of penis, mag je drinken, mag je roken, moet je gezicht gedekt zijn, mag je in je blootje op straat lopen en zeggen fok de koning, trein voor vrouwen, trein voor vieze mannetjes, mag je meer dan 1 vrouw bezitten of zelfs 4, jouw erfenis is iets vies en moet vernietigd worden, mag je zonder mobieltje de straat op, moet je biechten/verplicht aangiften doen? Ik ben zeker u kan die lijst vergroten.

    Hier in Kaapstad waar de Zwarte schoonmaak meid geboren was achter mijn gebouw illegaal in de bosjes en de Kleuring dame wat voor op de stoep in de goot is geboren (ook illegaal) zeggen; zij hebben rechten op goedkoop wonen anders komen zij met een revolutie. Ga ik ze een stukje Monaco geven, zo van; hier is gratis een miljoentje en wat van hun meerderheid die moet toekijken hoe die twee voorgetrokken worden. Hoe ga ik ze beoordelen, wat ze soort punten / kredietwaardigheid systeem mag of moet ik aanhouden. U ziet: een trend waar geld niet als smeermiddel wordt gebruikt heb je communisme/Keynesianism en dat heeft zich bewezen voor 75 jaar.

40.342 Posts
Pagina: «« 1 ... 1443 1444 1445 1446 1447 ... 2018 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.388
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.907
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.393
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.067
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.760
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.860
Ahold 3.536 73.983
Air France - KLM 1.024 34.337
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.405
Allfunds Group 3 1.209
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 336
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.762
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.287
AMG 965 125.748
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.521
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.130
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.622
Arcelor Mittal 2.023 318.613
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.107
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.278
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.692
ASML 1.762 76.973
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.651
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.675

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 01 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april (def)
    2. China inkoopmanagersindex industrie (Caixin) april
    3. NL omzet detailhandel maart
    4. Wolters Kluwer Q1-cijfers
    5. Beurzen Euronext gesloten vanwege Dag van de Arbeid
    6. Chinese beurzen gesloten
    7. VK inkoopmanagersindex diensten april (def)
    8. GlaxoSmithKline Q1-cijfers
    9. VS hypotheekaanvragen - wekelijks
    10. Kraft Heinz Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht