Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Nieuws 2015

8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 375 376 377 378 379 ... 439 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 oktober 2015 09:44
    Dat Exact Sciences niet het verhoopte ‘recommended’-label kreeg voor Cologuard, kostte het aandeel gisteren 45%. Dat heeft veel te maken met de prijszetting, waardoor analist Jan De Kerpel vandaag het koersdoel voor MDxHealth verlaagde van 6,5 tot 5,5 euro. Meer info geven we straks mee, maar dat het opwaarts potentieel 57% bedraagt weet u bij deze al.
  2. [verwijderd] 7 oktober 2015 10:51
    Adviezen
    Datum Instellingen Advies Koersdoel WPA 2015 WPA 2016
    07-10-2015 KBC Securities Buy 5,50 -0,29 -0,08
    06-10-2015 Degroof Petercam Add 4,70
    09-09-2015 KBC Securities Buy 6,50 -0,29 -0,07

    Die €4,70 lijkt me een stuk realistischer...Laat maar snel komen.

  3. [verwijderd] 7 oktober 2015 11:17
    Het is nooit verstandig je strategie of je objectieven te bepalen of zelfs snel bij te stellen in crisismomenten. Laat de storm uitrazen en bekijk dan nuchter en rustig de echte feiten en de nieuwe informatie.
    Bij MDXH is die hele neerwaartse spiraal al maanden geleden begonnen door toedoen van die ene ambetante grafdelver. Elk onrustig moment gebruikt hij om de koers te onderdrukken en zeker op dit ogenblijk waar de Cologuard-evaluatie onduidelijk en zelfs deels ongunstig werd geformuleerd speelt hij zijn achterbaks spel om de koers met vele procenten te doen dalen.
    Maar wat staat vast? Colguard kreeg een A rating!!! de urologen mogen dus voorschrijven en de test wordt terugbetaald. Exas krijgt één maand de tijd om de juiste informatie nog eens sterk te onderlijnen en met alle lobby-kracht die ze hebben een verbeterde rating na te streven. Het kan dus met de Cologuard-rating alleen maar beter gaan. Maar afgezien van de rating weten we dat de verkoop van Cologuard dit kwartaal sowieso minstens op 32.000 stuks zal belanden: een schitterend groeitraject!!
    En wat met de Urolgische activiteiten? Dat antwoord kan niemand beter formuleren dan Stappa. ik ben dus zo vrij geweest de tekst van Stappa van eind vorige week hieronder te kopiëren. Conclusie: wat ook de koersdoelen zijn van de beursgoeroes: MDXH is een absoluut groeiaandeel dat je vandaag aan belachelijk lage prijzen kan aanschaffen. Neem deze gelegenheid te baat om in te stappen of bij te kopen. Morgen ben je al een winnaar.
    Kopie:
    Ik ben het niet helemaal eens met het statement van de uitrol. Wat ik belangrijk vind is een gedegen uitrol van het kennisplatform methylation specific technology (MSP) gekoppeld uiteraard aan de productsales. ConfirmMDx prostaat is een product in uit ontwikkeling met bv EHI en zelfs nog in utility fase met de Pascual study. Met alle respect voor een ieder die een booming uitrol verwacht, imo is dat met een product in uit ontwikkeling en studiefase niet verstandig en vind ik de aanpak van MDx wel goed. Ze zoeken de meest belangrijke urologen op in de urology wereld, de KOL's, en hebben bij de KOL's een enorme focus op het MSP platform gelegd onderbouwd met uiteraard de perfecte resultaten van ConfirmMdx prostaat. De KOL's worden zeker op de hoogte gehouden van de uitrol van het MSP platform en dat gaat juist erg voortvarend met:

    Gyntect voor baarmoederhalskanker (Oncgnostics)
    Cologuard voor darmkanker (ExactSciences)
    InformMDx MGMT voor hersenkanker, zit zelfs in de NCCN!! (LabCorp, TEVA, Histogenex)
    SelectMDx liquid voor prostaatkanker (NovioGendix)
    ConfirmMDx biopsy voor prostaatkanker
    Confirm MDx Risk Score voor prostaatkanker
    ConfirmMDx liquid voor blaaskanker (Erasmus Medisch Centrum)

    In 2015 zijn maar liefst 4 producten toegevoegd uit de hoge MDx hoed!!! Dat lijkt nog steeds niet tot menig analist/belegger te zijn doorgedrongen. Nu het MSP platform van MDx tot wasdom komt en zich vertaalt in producten die vanuit ontwikkeling volledig marktwaardig zijn, is het zaak om de commercie/marketing te richten op de grote urology wereld ondersteund met alle producten die het platform inmiddels biedt. Dan heb je als verkoper een sterk verhaal zeker als de KOL's binnen de urology wereld de MDx producten ondersteunen
  4. [verwijderd] 7 oktober 2015 13:07
    had er gisteren dus bijgekocht maar gezien sentiment en niet eenduidige aanbevelingen voor Cologuard moeten we nog even geduld houden voordat we weer omhoog kunnen. Maar zoals hierboven door Harry en Stappa geschetst, is de waardering van geheel naar Biotech begrippen laag te noemen maar de sales over Q3 zal niet moeten tegen vallen want anders blijven we hier nog wel even hangen. Desondanks zie ik nog geen redenen te verkopen.
  5. [verwijderd] 7 oktober 2015 13:25
    Laat ik het zo zeggen: als ik zonder of met lichte kleerscheuren van dit aandeel af kan komen is dat me veel waard. Bijkopen vind ik niet aan de orde. te risicovol.
    Met een koers boven de €4 zou dat zo maar tot een verkoop van mijn kant het geval kunnen zijn. Mijn vertrouwen is een pak verminderd.
    De producten zijn prima. De verkooporganisatie is te beperkt.

    nb volgens mij ligt de koers nu onder de uitgifte koersen van de laatste 3 KV's.
    Die snuiters zullen ook niet vrolijk kijken. Of zijn ze al weer uitgestapt.
    En die Coucke...die smijt z'n munten gewoon in de vijver.

  6. [verwijderd] 7 oktober 2015 13:39
    quote:

    Natte krant schreef op 7 oktober 2015 10:51:

    Adviezen
    Datum Instellingen Advies Koersdoel WPA 2015 WPA 2016
    07-10-2015 KBC Securities Buy 5,50 -0,29 -0,08
    06-10-2015 Degroof Petercam Add 4,70
    09-09-2015 KBC Securities Buy 6,50 -0,29 -0,07

    Die €4,70 lijkt me een stuk realistischer...Laat maar snel komen.

    10/6/2015 Canaccord Genuity Reiterated Rating Buy $26.00

    Deze experts geven nu $13 af...hebben er nog een nachtje over geslapen :-)
  7. [verwijderd] 7 oktober 2015 16:18
    quote:

    hoebeet schreef op 7 oktober 2015 14:00:

    Met dank aan "De Wereld", van Beursig:

    data.kbcsecurities.be/40/40/203/13224...
    Mooi artikel. Doet Jan goed.
    Vandaag en gisteren 1,5KK stukken verhandeld. Weer in nieuwe handen. Of heeft d'n Koek bijgekocht (buitenkansje)..
    nb MDX herstel is beter dan dat van Exas. Vannacht rustig slapen.
  8. [verwijderd] 7 oktober 2015 16:27
    quote:

    Natte krant schreef op 7 oktober 2015 16:18:

    [...]
    Mooi artikel. Doet Jan goed.
    Vandaag en gisteren 1,5KK stukken verhandeld. Weer in nieuwe handen. Of heeft d'n Koek bijgekocht (buitenkansje)..
    nb MDX herstel is beter dan dat van Exas. Vannacht rustig slapen.
    Het is nog geen 17:30.....
  9. [verwijderd] 7 oktober 2015 17:32
    quote:

    Bjeesjes schreef op 7 oktober 2015 17:12:

    Ik vind het wel vreemd dat KBC gisteren het koersdoel van 6.50 nog herhaalde, en een dag later er een euro afhaalt.....
    Het was netter, geloofwaardiger geweest als ze geroepen hadden: in beraad oid.
    Voor mij zijn ze exit.
  10. Biofoed 7 oktober 2015 18:06
    Ik kon het ook niet laten om op de lage prijs van gister nog wat stukjes toe te voegen, vooral rekening houdend met de mooie potentie voor MDXH hierboven door Harry en Stappa mooi omschreven.

    Ik heb intussen wel besloten dat, indien op 3 november blijkt dat ook de omzet 3e kwartaal 2015 substantieel lager is, de helft van mijn aandelen MDXH er dan meteen uit gaat ondanks de financiële gevolgen. Het kan niet zo zijn dat de directie het hele jaar roept dat MDXH haar omzetdoelstelling gaat halen en dat dit zelfs in het 3e kwartaal nog niet zichtbaar is.

    De indicator directie is dan voor mij een duidelijk risico, voor mij zelfs een zwaarder risico dan een directie die elke kwartaal alle warrants meteen verzilverd. Hopelijk is dit niet het geval.

    Iedereen met positieve verwachtingen veel succes, vandaag gelukkig al een goed begin van het herstel.
  11. NielsjeB 7 oktober 2015 19:18
    MDX vandaag gelukkig wat hersteld, maar bij EXAS is nauwelijks een rebound te bespeuren. Er zijn er zelfs die menen dat het nog veel verder naar beneden kan, zie bijvoorbeeld seekingalpha.com/article/3555646-why-...

    Los even van wat je van shorting vindt, feit blijft dat deze partijen een aandeel onderuit kunnen halen. Gezien de grote cashburn bij EXAS betekent dat dat als er een KV nodig is er nauwelijks geld opgehaald wordt tenzij er grote verwatering plaatsvindt. Wat ik bedoel te zeggen is dat zelfs als Cologuard prima werkt (wat ik nog steeds denk) kan deze situatie toch het einde van EXAS inluiden. Dat zou toch wel een flinke klap zijn voor MDX.

    Daarom breidt ik mijn positie niet uit, hoe verleidelijk ook. Laten we afwachten wat de andere tests ons gaan brengen zoals opgesomd door harry, waarvoor een AB.
  12. [verwijderd] 8 oktober 2015 10:15
    Nielsje .
    Ik heb dat artikel volledig gelezen (inclusief de reacties > daar staan zinnige zaken in) De spreker lult uiteraard volledig naar eigen zak .Hij heeft een enkel goed punt , maar verdraaid andere volledig . Als het aan hem ligt ondergaat iedereen een pijnlijk onderzoek in de anus/darmen(colonscopy) . Laten we beginnen met hem . De keuze : Of een veilig en makkelijk Cologuard testje en daarna indien nodig(bij kankerdetectie-afwijkingen) een colonscopy .Of direct op voorhand ( zonder te weten of er afwijkingen zijn ) een pijnlijk anus-darm onderzoek . We weten al wat hij doet >>>>> coveren van zijn short die uit zijn broek loopt .

    Wat overigens opvalt is dat er gesproken wordt in de reacties(onder het artikel) over colonscopy .
    Er wordt heel veel geld verdient in de colonscopy ( 1 van de redenen dat de gezondheidskosten zo hoog zijn ) Er verdienen veel mensen hun dik belegde boterham in deze onderzoeken . Exact SCience is dus een directe bedreiging /concurrent voor hun inkomen . Colonscopy is pijnlijk / risicovoller en duurder dan Cologuard , maar levert veel geld op .
    Het is nog geen gelopen race met USPSTF . Het zal me niets verbazen als ze alsnog de status aanpassen .

    Nu staat de koers van Exact Science laag , maar ik heb wel altijd geroepen dat Exact Science tov MDX veels te hoog in koers stond . MDX heeft zeer weinig geprofiteerd van de uptrend van Exact Science , maar wel regelmatig afgestraft in de downtrend door ES .

    Dit terwijl de ontwikkelingen/pipeline/kostenplaatje bij MDX veel beter is .
    Hopelijk wordt dat eindelijk eens ingezien in de markt .
  13. [verwijderd] 8 oktober 2015 10:58
    Ik hoop dat ook de Medical Insurance companies in US gaan mee-lobbyen om alsnog een aanpassing (dus verbetering) af te dwingen van de rating. Zij zijn wel de meest geïnteresseerde entiteiten om Cologuard te propageren ipv die dure colonoscopy om nog maar te zwijgen van de kosten in geval van laattijdig opgespoorde darmkanker. Hier zou onze lieve Hillary Clinton zich moeten inmengen: dat zou helpen!
  14. [verwijderd] 8 oktober 2015 11:43
    quote:

    harryvanluik schreef op 8 oktober 2015 10:58:

    Ik hoop dat ook de Medical Insurance companies in US gaan mee-lobbyen om alsnog een aanpassing (dus verbetering) af te dwingen van de rating. Zij zijn wel de meest geïnteresseerde entiteiten om Cologuard te propageren ipv die dure colonoscopy om nog maar te zwijgen van de kosten in geval van laattijdig opgespoorde darmkanker. Hier zou onze lieve Hillary Clinton zich moeten inmengen: dat zou helpen!
    Er zitten duidelijk lobby /maffia achtige personen in de medische wereld . Ze beschermen elkaar - hoge inkomen . Overigens zie je dat in alle branches .
    Zodra de medische wereld ( en misschien met hulp van hoog geplaatste politieke mensen ) ziet dat er heel veel geld bespaard kan worden met preventieve detectie testen , zal er een ommekeer komen .
    1 ding weten we zeker . Overal ter wereld lopen de gezondheidskosten ieder jaar op . De verzekerde kan dit in de toekomst niet blijven betalen . Er zal dus iets moeten gaan veranderen . Voor diagnostische testen ligt gewoon een grote toekomst ( met veel besparingen in de gezondheidskosten) weggelegd . Er moeten echter een aantal grote antihobbels genomen worden .
    Besparing in gezondheidskosten zal een zeer belangrijk thema punt gaan worden .

  15. [verwijderd] 8 oktober 2015 12:12
    Nieuwe slogun voor Exact Sciences bedacht .

    Liever 1 pijnvrije veilige Cologuard test in de hand , dan een zeer pijnlijke en dure colonscopy in je reet .
8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 375 376 377 378 379 ... 439 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 07 juni

    1. Handelsbalans mei (Chi)
    2. Consumptie huishoudens april (NL)
    3. Handelsbalans april (Dld)
    4. Industriële productie april (Dld)
    5. Economische groei Q1 def. (eurozone)
    6. Nio Q1-cijfers
    7. Banengroei en werkloosheid mei (VS) volitaliteit verwacht
    8. Groothandelsvoorraden april (VS)
    9. Consumentenkrediet april (VS)
  2. 10 juni

    1. NL industriële productie april
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht