Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,902
  • Verschill

    +0,001 +0,17%
  • Volume

    1.836.492 Gem. (3M) 6,8M
  • Bied

    0,901  
  • Laat

    0,903  
+ Toevoegen aan watchlist

Op naar 1 euro

15.953 Posts
Pagina: «« 1 ... 146 147 148 149 150 ... 798 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 oktober 2015 19:00
    quote:

    Pharmking schreef op 28 oktober 2015 18:56:

    [...]

    Als men het met tientallen miljoenen flikt om van 0.403 naar 0.315 te gaan dan kan daar morgen zo nog 10-15% vanaf.....

    Ik zou echt uitstappen...
    Lullig gezegd....op zich een betere trackrecord dan vorig jaar...Ok....dat dan wel...
    Maar als je in het diepe duister tast een paar jaar geleden en nu licht aan het einde van de tunnel ziet...en dan zo onderuit kan gaan....

    Kunnen er natuurlijk ook weer bij?
  2. forum rang 7 A3aan 28 oktober 2015 19:01
    Ik ben bang dat die king het juist ziet. Grote partijen hebben afscheid genomen. Die zien ook wel in dat het nog jaren gaat duren voordat er een winst boven de streep overblijft, ook al zou de omzet met 100% per jaar stijgen. Voorlopig zit er genoeg geld in de knip, maar dat is over 1,5 jaar ook weer op en dan begint dat gedonder met uitgeven aandelen weer.
  3. alias25 28 oktober 2015 19:01
    quote:

    Warren Breakfast schreef op 28 oktober 2015 18:04:

    Wat ik zo vreselijk jammer is dat er onder ons mensen zijn die zo enorm lullig doen als mensen pech hebben. Gun een ieder zijn winst! We zijn toch geen grote jongens hier of wel en daarom betreur ik het als ik zie hoe menig forumlid zich keihard opstelt tegenover hen die hoopten dat de koers ook vandaag zou stijgen.

    AB peter!
    Waar verliezers zijn zijn ook winnaars. Ik heb ook geen medelijden met mensen die het negatieve in de resultaten van vandaag niet onder ogen willen zien. CW1884 geeft het hier als eerste weergegeven dat Q3 lager was dan Q2, maar niemand wou het zien. Alleen diegene die de cijfers grondig hebben geanalyseerd hebben vroegtijdig verkocht. Het feit dat er 40 milj stuks verhandeld zijn met een daling van 17% zegt genoeg over hoe de meeste over de koerswaarde en over de Q3 denken. De meeste zijn bedrogen vandaag, laten misleiden door de hoge verwachting van de vorige dagen. Ik had ook hogere omzet verwacht en hier eergisteren geschreven. Maar ik heb snel besloten om van kamp te wisselen en probeer de komende dagen enige ritjes te maken. Bij het handelen in ritjes moet men ook snel tevreden zijn met enkele % en als het verder stijgt niet de neiging hebben om terug hoger in te stappen. Emoties mogen niet meespelen. Succes allen de komende weken.
  4. [verwijderd] 28 oktober 2015 19:12
    quote:

    A3aantje schreef op 28 oktober 2015 19:01:

    Ik ben bang dat die king het juist ziet. Grote partijen hebben afscheid genomen. Die zien ook wel in dat het nog jaren gaat duren voordat er een winst boven de streep overblijft, ook al zou de omzet met 100% per jaar stijgen. Voorlopig zit er genoeg geld in de knip, maar dat is over 1,5 jaar ook weer op en dan begint dat gedonder met uitgeven aandelen weer.
    Maar de aandelen zijn toch ergens wel gebleven dus zullen ze ook wel weer terug keren op de markt .weer 3 maanden wachten voor een feestje (hoop het niet)
  5. [verwijderd] 28 oktober 2015 19:12
    quote:

    alias25 schreef op 28 oktober 2015 19:01:

    [...]Waar verliezers zijn zijn ook winnaars. Ik heb ook geen medelijden met mensen die het negatieve in de resultaten van vandaag niet onder ogen willen zien. CW1884 geeft het hier als eerste weergegeven dat Q3 lager was dan Q2, maar niemand wou het zien. Alleen diegene die de cijfers grondig hebben geanalyseerd hebben vroegtijdig verkocht. Het feit dat er 40 milj stuks verhandeld zijn met een daling van 17% zegt genoeg over hoe de meeste over de koerswaarde en over de Q3 denken. De meeste zijn bedrogen vandaag, laten misleiden door de hoge verwachting van de vorige dagen. Ik had ook hogere omzet verwacht en hier eergisteren geschreven. Maar ik heb snel besloten om van kamp te wisselen en probeer de komende dagen enige ritjes te maken. Bij het handelen in ritjes moet men ook snel tevreden zijn met enkele % en als het verder stijgt niet de neiging hebben om terug hoger in te stappen. Emoties mogen niet meespelen. Succes allen de komende weken.
    Goed punt wat betreft de zorgen en mogelijke ontwikkelingen na Q3. Succes aan u allen. Hopelijk is de winst voor ons en het verlies voor de big guys, die weten en hebben immers op andere manieren wel de mensheid uit te buiten
  6. weveka 28 oktober 2015 19:19
    Och, misschien is het stilleggen van de handel tegen sluiting niet eens zo slecht.De bedoeling daarvan is de handel te reguleren. Hopelijk komen de ongetwijfeld vele verkopers vanavond weer bij zinne en kunnen we morgen weer naar boven kijken.
  7. forum rang 4 bammie 28 oktober 2015 19:24
    quote:

    beurs aapje2 schreef op 28 oktober 2015 19:12:

    [...]Maar de aandelen zijn toch ergens wel gebleven dus zullen ze ook wel weer terug keren op de markt .weer 3 maanden wachten voor een feestje (hoop het niet)
    Aandelenhandel gaat altijd gewoon door al dondert het naar de 0,01. Genoeg voorbeelden.;)
  8. twopence 28 oktober 2015 19:35
    Het is vandaag al ruim besproken en weer heeft Pharming velen de hoop op verandering in positief zin doen verdampen. Natuurlijk licht dit niet aan Pahrming dan wel aan ons zelf. Wij stellen te hoge verwachting aan een aandeel dat pas sinds kort een product op de markt heeft en dichten gouden bergen toe. Wij met z'n allen zijn er voor verantwoordelijk voor dat het aandeel zo sterk kon stijgen omdat we de vraagprijs gewoon betaalden. Zij die op tijd uit zijn gestapt om hun winst te nemen hebben er goed aan gedaan. Zij die de stap niet hebben aangedurfd en verwacht hadden dat het wel goed zou komen kunnen nu afwegen om verlies te nemen of gaan voor de lange termijn. De cijfers zijn tenslotte goed en ik verwacht dan ook dat het wel weer goed gaat komen. Het is alleen jammer dat we niet rond de 0,40 zijn blijven staan. Misschien dat het morgen nog iets zal wegzakken, maar daarna gaat het vast wel weer omhoog. Ik heb gelukkig nog ruim de helft met winst verkocht. Welleswaar zo'n dikke 10 % eronder maar met dat gedeelte toch nog 30% veilig gesteld. Achteraf had ik beter alles even van de hand te doen. Maar dat is altijd achteraf. Niet treuren, zo wordt het spel immers gespeeld. Wij bepalen de koers grotendeels door vraag en aanbod.
  9. forum rang 4 bammie 28 oktober 2015 19:46
    quote:

    -EriC- schreef op 28 oktober 2015 17:56:

    [...]

    Ik heb het 2 jaar geleden gedaan tot mijn geld op was, Vorige jaar weer wat bij elkaar gespaard, weer alles weg en nu dus mijn derde jaar, iedere keer met tussenpozen van een maand of 10. Deze keer zat ik goed alleen ging de verkoop dus mis.
    Stop loss leek me niet nodig. Dacht dat er nog wel een upje zou komen.
    Ben verbaasd dat die hele koersstijging een luchtbel was.
    Check het historische koersverloop eens van de afgelopen jaren in de periode rondom de cijfers dan was je niet verbaasd geweest.

    www.iex.nl/Aandeel-Koers/96535/Pharmi...
  10. TradeMaarRaak 28 oktober 2015 19:52
    Klopt dat de koers rondom bij de cijfers steeds weer flink onderuit gaat, maar deze keer is het NA de cijfers; andere keren was het soms er net voor. Ook op de dag voordat de FDA goedkeuring kwam werd er miljoenen gedumpt op het allerlaatste moment weet ik nog.
    Vandaar dat ik de dump eigenlijk gisteren helemaal eind van de handel had verwacht, en aangezien die er toen niet was had ik niet echt zo'n daling als vandaag verwacht.
    Dus de keuze is inderdaad traden of lange termijn; als het eenmaal echt gaat lopen met de verkopen, dan kan de koers ook erg hard omhoog gaan, alleen heeft niemand (hier) een glazen bol om dat moment te voorspellen.
  11. [verwijderd] 28 oktober 2015 20:46
    Waarom durfven hier maar weinigen te zeggen""ik ben een ezel en heb me laten gek maken door alle mooie geruchten de laatste dagen.IK zeg het simpelweg bijdeze.OOK IK ben een ezel en heb me laten gekmaken.Terwijl ik al wat gewend ben met Pharming en er ondanks dat vetrouwen in had dat het een positieve verrassing zou worden.Met zwaar verlies na 10jaar verkocht vandaag.Ik ben geen hemelfietser die nog in sprookjes gelooft.In deze sector moet je een belegginshorizon van 20 jaar hebben.Zelfs 10jaar is niet genoeg gebleken.
  12. Wouter139 28 oktober 2015 21:10
    Gelukkig ben ik vanmorgen volledig uitgestapt, alles eruit op 0,397, ik heb geluk gehad, 2 minuten later en het was te laat geweest.... Ik stap weer in ergens in januari..
  13. [verwijderd] 28 oktober 2015 21:13
    quote:

    Blijvenhopen schreef op 28 oktober 2015 20:46:

    Waarom durfven hier maar weinigen te zeggen""ik ben een ezel en heb me laten gek maken door alle mooie geruchten de laatste dagen.IK zeg het simpelweg bijdeze.OOK IK ben een ezel en heb me laten gekmaken.
    Gewoon schaamte denk ik, dat is not done in het geld- en zakenwereldje, men loopt er liever niet mee te koop. Verkopers/account managers praten altijd alleen maar over hun geweldige successen. Beleggers hebben het steevast over:"Gelukkig ben ik net in- of uitgestapt". Bijna niemand heeft ooit verlies. Toch doen particuliere beleggers het over het algemeen verschrikkelijk slecht, dat is bekend.

    Als we, zoals vandaag, weer met de realiteit geconfronteerd worden, zijn de mensen met de dikke verhalen over koersen van 1,2 of zelfs 3 euro die, weten ze bijna zeker, voor de deur staan en die de mond vol hebben over "positief zijn", nergens meer te bekennen. Afgezien van een paar hardnekkige exemplaren.
    Mijn respect heb je in ieder geval. Het is natuurlijk ook zo verleidelijk om aan de hand van al die enthousiaste verhalen te denken: "Het zal toch eens waar zijn....ik neem het risico".
  14. GVteD 28 oktober 2015 21:27
    Op 28 oktober 2015 hebben de analisten van KBC Securities hun beleggingsadvies voor Pharming Group (PHARM; ISIN: NL0010391025) herhaald. Het advies van KBC Securities voor Pharming Group blijft "opbouwen".

    De analisten behouden hun koersdoel van 0,50 EUR.
  15. [verwijderd] 28 oktober 2015 21:37
    quote:

    Beur schreef op 28 oktober 2015 21:13:

    [...]Gewoon schaamte denk ik, dat is not done in het geld- en zakenwereldje, men loopt er liever niet mee te koop. Verkopers/account managers praten altijd alleen maar over hun geweldige successen. Beleggers hebben het steevast over:"Gelukkig ben ik net in- of uitgestapt". Bijna niemand heeft ooit verlies. Toch doen particuliere beleggers het over het algemeen verschrikkelijk slecht, dat is bekend.

    Als we, zoals vandaag, weer met de realiteit geconfronteerd worden, zijn de mensen met de dikke verhalen over koersen van 1,2 of zelfs 3 euro die, weten ze bijna zeker, voor de deur staan en die de mond vol hebben over "positief zijn", nergens meer te bekennen. Afgezien van een paar hardnekkige exemplaren.
    Mijn respect heb je in ieder geval. Het is natuurlijk ook zo verleidelijk om aan de hand van al die enthousiaste verhalen te denken: "Het zal toch eens waar zijn....ik neem het risico".

    Er zijn analisten die een studie over Pharming maken en dan een koersdoel afgeven, de mensen die hier zitten horen daar niet bij ze volgen met enig risico die kudde en hopen dat ze voor de helft gelijk krijgen. En nu op naar morgen en hopen op een betere dag.
  16. [verwijderd] 28 oktober 2015 22:36
    quote:

    Blijvenhopen schreef op 28 oktober 2015 22:30:

    Ja of een euro.Ik geloof niet meer in sprookjes na vandaag!
    ik heb het al eens eerder gezegd hier, als je op twee oren wil slapen en 24% per jaar wil maken, just let me know.
    Ik schreeuw al weken van de daken dat je VOOR de cijfers uit moet stappen. Daarna er weer in, een keer. Ik ben vandaag weer ingestapt. bleek nog te vroeg, maar is all in the game.
    PS: geen sprookje
15.953 Posts
Pagina: «« 1 ... 146 147 148 149 150 ... 798 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    4. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    5. Besi €2,15 ex-dividend
    6. Fugro €0,40 ex-dividend
    7. Heineken €1,04 ex-dividend
    8. Vastned €1,28 ex-dividend
    9. CTP €0,275 ex=dividend
    10. EU consumentenvertrouwen april (definitief)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht