Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

BAM Groep Koninklijke NL0000337319

Laatste koers (eur)

3,416
  • Verschill

    +0,008 +0,23%
  • Volume

    1.095.931 Gem. (3M) 1,6M
  • Bied

    3,400  
  • Laat

    3,420  
+ Toevoegen aan watchlist

BAM - November 2015

4.213 Posts
Pagina: «« 1 ... 191 192 193 194 195 ... 211 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 november 2015 12:13
    quote:

    zoetelievegerritje schreef op 25 november 2015 11:57:

    `ECB overweegt nieuwe stimuleringen`
    Redactie ABM Financial News - 25 november 2015, 11:46

    Groot aantal mogelijkheden bekeken.

    De Europese Centrale Bank overweegt om meer te gaan stimuleren. Dit schreef persbureau Reuters woensdag op basis van bronnen binnen de centrale bank.


    Ruim een week voor de monetaire vergadering van de ECB liggen er volgens het persbureau verschillende alternatieven klaar, waaronder het uitbreiden van de obligatieaankopen naar nieuwe soorten uitgiftes en boetes voor banken die geld parkeren bij de centrale bank.

    Volgens de bronnen wordt er nog volop gediscussieerd over welke maatregelen de ECB zal nemen.


    Voorzitter Mario Draghi van de ECB hintte in de afgelopen weken al meermaals op nieuwe maatregelen op de komende rentevergadering op 3 december. Centraal bankier Sabine Lautenschläger zei eerder deze week evenwel nog geen reden te zien voor verdere monetaire maatregelen, en al helemaal geen uitbreiding van het aankoopprogramma. Volgens Lautenschläger kost het tijd alvorens het lopende opkoopprogramma daadwerkelijk effect sorteert bij bedrijven en huishoudens.
    Er zijn steeds meer mensen die vraagtekens zetten bij de kort door de bocht reactie van Draghi : Het gaat niet zoals we willen dus we gaan meer steun geven, meer opkopen, meer geld drukken..
    Voor de beurs is dit positief maar meer steun omdat huidige steun niet goed werkt ? Slaan helpt niet dus laten we maar harder gaan slaan.
    Maar de beurs is verslaafd aan het woord "uitbreiding" en dat weet Draghi ook wel.
  2. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 25 november 2015 12:15
    Met zware stalen binten tegen de gevels versterkt BAM vijf woningen in Loppersum tegen toekomstige aardbevingen. Tegelijkertijd worden ze nul-op-de-meter gemaakt. Een voorbode voor een veel grotere operatie.

    Het project aan de Sjuxumerweg is een van de vier gecombineerde versterkings- en verduurzamingsprojecten die het Centrum Veilig Wonen afgelopen weken is gestart. Aan de overkant van de straat in Loppersum is Ballast Nedam inmiddels met een vergelijkbaar project bezig. Kooi, Geveke, Friso, VolkerWessels en Van Wijnen zijn in dorpen in de buurt aan de slag. De combinaties proberen nog voor de kerst in totaal 23 woningen op te leveren. Op basis daarvan wordt de pilot aangescherpt en vervolgd met nog eens 130 woningen. Als die operatie is voltooid kan het Centrum Veilig Wonen, dat als centrale opdrachtgever fungeert, aan de slag met 1650 woningen. Oorspronkelijk moest dat aantal nu al zijn versterkt.

    BAM haakt volgens projectmanager Bart Schuring aan bij de systematiek die het bedrijf binnen het programma van de Stroomversnelling heeft ontwikkeld. “Het streefbedrag van 40.000 euro voor het compleet nul-op-de-meter maken van een grondgebonden woning halen we bij deze woningen alleen nog niet. Versterken en verduurzamen samen komen op zo’n 110.000 euro, waarbij woningstichting Wierden en Borgen een bedrag van zo’n 30.000 euro voor haar rekening neemt en de rest wordt betaald door de NAM.”
  3. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 25 november 2015 12:16
    Het Zuidgebouw: een toekomstige MicroCity
    25-11-2015

    Het toekomstig Zuidgebouw, dat komt op het busstation Centrumzijde naast Utrecht Centraal, is definitief gegund aan ABC Planontwikkeling. Dinsdag 24 november 2015 tekende de gemeente het contract met deze ontwikkelaar. Tegelijkertijd tekenden deze partijen ook contracten met de Provincie Utrecht en aannemer BAM voor de bouw van het Zuidgebouw samen met het onderliggende bus-tramstation, tevens begin- en eindhalte van de toekomstige Uithoflijn. Het Zuidgebouw en het bus-tramstation moeten in 2018 klaar zijn.

    Victor Everhardt, wethouder Stationsgebied van de gemeente Utrecht: “Precies een jaar geleden startte het ambitieuze traject van het vinden van een marktpartij voor het Zuidgebouw. De tijd was kort, de deadline niet te verschuiven en de bouwopgave met het onderliggende bus-tramstation zeer complex. Toch is het de vier partijen, ABC Vastgoed, gemeente, provincie en BAM in een jaar gelukt. Er komt een gebouw dat niet alleen zeer duurzaam is, maar ook met het concept MicroCity past op deze plek in het Utrechtse Stationsgebied nu en in de toekomst.“

    Wonen en delen in Het Platform
    Het gebouw is bedoeld voor mensen voor wie ontmoeten, gezonde lifestyle, delen en een directe aansluiting met de stad van groot belang zijn. Net afgestudeerde, hoogopgeleide jongeren en kenniswerkers vormen een belangrijke doelgroep. Het concept van het Zuidgebouw gaat uit van een Microcity en bestaat voornamelijk uit koop- en huurappartementen met aanvullende commerciële voorzieningen zoals een sportschool, restaurant en lounge-bar. Deze voorzieningen zijn vrij toegankelijk en dragen bij aan het concept. De bewoner deelt de faciliteiten die het gebouw biedt met zijn medebewoners, zoals een gezamenlijk dakterras en binnentuin, en met bezoekers uit de rest van de stad, zoals, de fitness, het restaurant en een openbaar terras. Het gebouw is ontworpen op basis van de hoogste duurzaamheidsprincipes van BREEAM. Het Zuidgebouw omvat 18.500 m2 en heeft een basishoogte is 25 meter met accenten tot 45 meter hoogte. Het Zuidgebouw heet vanaf nu Het Platform.
  4. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 25 november 2015 12:18
    BAM win bidding war to build INEOS’s Grangemouth HQ
    Bookmark and Share | Send to friend

    November 25 2015
    BAM win bidding war to build INEOS’s Grangemouth HQ
    BAM Construction have been named by chemicals giant INEOS as their preferred bidder to build a 24€m headquarters at the Grangemouth oil terminal.

    Designed by Michael Laird Partnership the 6,863sq/m building is slated for completion in the fourth quarter of 2016.

    Douglas Keillor, regional director of BAM Construction said, “We are delighted to have been selected by such a blue chip organisation as INEOS to deliver this important part of its Grangemouth masterplan. Given that most of our projects have a long development stage; it’s a nice change to be getting down to work straight away with a client that already knows exactly what they want.”

    Work on-site has already commenced.
  5. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 25 november 2015 13:09
    Euro duikt onder 1,00€
    door onze DFT-redactie

    De neergang van de euro zette vanochtend voort na uitspraken van Vitor Constâncio, vice-voorzitter bij de ECB, die onder meer benadrukte dat de neerwaartse risico's voor de eurozone nog steeds aanwezig zijn.

    De euro gleed 0,6% weg tegenover de dollar naar een stand van 994€, dicht tegen het laagste niveau van het jaar die begin maart werd neergezet.

    Constâncio stelde in een interview dat de risico's voor het economische herstel in de eurozone nog steeds niet zijn verdwenen, waardoor de hoop verder werd aangewakkerd dat de ECB bij de volgende rentevergadering in december opnieuw in actie zal komen meer meer steunmaatregelen.

    De ECB is begin dit jaar al begonnen met het maandelijks opkopen van €60 miljard aan staatsobligaties om de economie te stimuleren en de inflatie aan te jagen.

    Fijn dat er in GBP wordt betaald/getenderd.
  6. [verwijderd] 25 november 2015 14:13
    quote:

    €d_Modus Vivendi schreef op 25 november 2015 13:47:

    volume tot nog toe 287k een triest dieptepunt
    Aan jou kan het niet liggen €d. Je hebt weer zoveel nieuwe orders geplaatst, waarvoor nog bedankt. Het lukt helaas soms niet om een AB'tje te geven.
    Maar nieuwe orders zijn pas mooi, als er meer dan 2% aan wordt verdiend.
    Dat de koers niet vooruit wil, is verklaarbaar.
    Alle terreur-ellende brengt veel onzekerheid en Europa zit nog steeds met de vluchtelingenstroom, Griekse problemen, de Turkije-Ruslandspanningen en landen wiens begrotingen niet in orde zijn en ga zo maar door.

    Bam zal weer op gaan krabbelen, als de jaarcijfers goed zijn.
  7. Krasje 25 november 2015 14:33
    quote:

    Stuurman65 schreef op 25 november 2015 14:13:

    [...]
    Aan jou kan het niet liggen €d. Je hebt weer zoveel nieuwe orders geplaatst, waarvoor nog bedankt. Het lukt helaas soms niet om een AB'tje te geven.
    Maar nieuwe orders zijn pas mooi, als er meer dan 2% aan wordt verdiend.
    Dat de koers niet vooruit wil, is verklaarbaar.
    Alle terreur-ellende brengt veel onzekerheid en Europa zit nog steeds met de vluchtelingenstroom, Griekse problemen, de Turkije-Ruslandspanningen en landen wiens begrotingen niet in orde zijn en ga zo maar door.

    Bam zal weer op gaan krabbelen, als de jaarcijfers goed zijn.

    Ben het met je eens Stuurman, inmiddels €d ook AB'tjes gegeven voor het plaatsen van al die nieuwe orders, goed dat af en toe te benadrukken.
    Dan maar geduld hebben tot de jaarcijfers.
    Ook voor jou AB'tje.
  8. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 25 november 2015 14:35
    Thx Stuur en Krasje, AB terug.. Ga er maar van uit dat er méér dan 2% op wordt verdiend, want anders zouden ze niet hebben ingeschreven. Ze kunnen het zich niet permitteren om het voor minder te doen. De crisistijd was er om werk te behouden en nu moet er weer een gezonde marge behaald worden.
    Ik heb geen idee waarom de koers zo blijft haperen, kennelijk kijken beleggers niet verder dan hun l.l lang is naar een paar lullige centen die ze per aandeel kunnen pakken op een dag zonder zich er van te vergewissen wat een parel ze hier missen.
    Maffia rules en de kortzichtigheid van hen die zich aandelenbelegger durven te noemen.
    Het heeft allemaal NIETS meer met FA te maken en ik zou blij zijn als die aandelendagtoeristen opgezouten zijn en blijven. De marketmakers wens ik meer dan zaagsel toe.
  9. turbobb 25 november 2015 14:43
    quote:

    Stuurman65 schreef op 25 november 2015 14:13:

    [...]
    Dat de koers niet vooruit wil, is verklaarbaar.
    Alle terreur-ellende brengt veel onzekerheid en Europa zit nog steeds met de vluchtelingenstroom, Griekse problemen, de Turkije-Ruslandspanningen en landen wiens begrotingen niet in orde zijn en ga zo maar door.

    Bam zal weer op gaan krabbelen, als de jaarcijfers goed zijn.

    Ja, maar wel vreemd dat dan bijna de hele beurs in het groen staat en Bam niet. Met de laatste zin ben ik het eens en dat zou betekenen, dat Bam dit jaar niet meer boven de € 5 komt.
  10. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 25 november 2015 14:55
    quote:

    turbobb schreef op 25 november 2015 14:43:

    [...]
    Ja, maar wel vreemd dat dan bijna de hele beurs in het groen staat en Bam niet. Met de laatste zin ben ik het eens en dat zou betekenen, dat Bam dit jaar niet meer boven de € 5 komt.
    dat zal meer te maken hebben met het gekloot bij Heijmans rond de A4 en de shorters die het aandeel visueel 4,37% lager zetten. Dat biedt geen prettige aanblik voor andere bouwers. In de schaduw wordt alles donker. Maar NIET terecht. De ene bouwer is de andere niet.
  11. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 25 november 2015 14:57
    14:45:14 / 25-11-15 U.S. Jobless Claims Fell Last Week
    14:45:13 / 25-11-15 U.S. Durable Orders Climb in October
    14:45:06 / 25-11-15 U.S. Consumer Spending Up 0.1% October
    14:42:39 / 25-11-15 DJ Steunaanvragen lager uitgevallen dan verwacht
    14:37:00 / 25-11-15 DJ Orders duurzame goederen VS stijgen sterker dan verwacht
    14:48:55 / 25-11-15 DJ ^Persoonlijke inkomens en uitgaven VS stijgen
  12. gerrit 69 25 november 2015 15:02
    quote:

    gerrit 69 schreef op 25 november 2015 11:18:

    [...]
    Ik heb sterk de indruk dat de bouw en metaalsector aankomende maand december achter zullen blijven bij een eventuele beursrally.
    Vandaag zien we dit patroon al, waar de voedingssector en uitzenders de kar al gaan trekken plus de dividend aandelen.
    Het lijkt wel of onze beurs al bezig is met window dressing.
    De minder presterende aandelen worden gedumpt of doen totaal niet mee met dit herstel.

  13. [verwijderd] 25 november 2015 15:09
    quote:

    turbobb schreef op 25 november 2015 14:43:

    [...]
    Ja, maar wel vreemd dat dan bijna de hele beurs in het groen staat en Bam niet. Met de laatste zin ben ik het eens en dat zou betekenen, dat Bam dit jaar niet meer boven de € 5 komt.
    Bam was ook veel te hard gestegen net voor Q3 cijfers.
    Heijmans ging toen mee, maar is vandaag ook -/- 4,22%
    Grondstoffen en bouw gaan gewoon slecht.
    Met alle spanningen in Europa verwacht ik geen eindejaarsrally meer,dus inderdaad ook geen € 5,- voor Bam.
    vr.gr.

    Thx Ed en Krasje
  14. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 25 november 2015 15:15
    quote:

    Stuurman65 schreef op 25 november 2015 15:09:

    [...]
    Bam was ook veel te hard gestegen net voor Q3 cijfers.
    Heijmans ging toen mee, maar is vandaag ook -/- 4,22%
    Grondstoffen en bouw gaan gewoon slecht.
    Met alle spanningen in Europa verwacht ik geen eindejaarsrally meer,dus inderdaad ook geen € 5,- voor Bam.
    vr.gr.

    Thx Ed en Krasje
    volgende maand komen de 13e 14e maand tantieme winstdeling en weet ik al niet meer netjes naar de beurs.
4.213 Posts
Pagina: «« 1 ... 191 192 193 194 195 ... 211 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 08 mei

    1. NL industriële productie maart
    2. AB InBev Q1-cijfers
    3. Pharming - Q1-cijfers
    4. Ahold Delhaize Q1-cijfers
    5. SBM Offshore Q1-cijfers
    6. Dui industriële productie maart
    7. AMG jaarvergadering
    8. Wolters Kluwer jaarvergadering
    9. Arcadis jaarvergadering
    10. Uber Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht