Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Cate, ten Terug naar discussie overzicht

Overnamebod van €24,60 is TE LAAG

1.363 Posts
Pagina: «« 1 ... 34 35 36 37 38 ... 69 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 december 2015 08:11
    'Waterland bij TenCate voor dichte deur'

    AMSTERDAM (AFN) - Vezelfabrikant TenCate heeft dit voorjaar ook geweigerd overnamegesprekken te voeren met private-equityhuis Waterland. Dat meldde het Financieele Dagblad woensdag op basis van ingewijden.
    Eerder stelde de krant al dat investeringsmaatschappij HAL in mei de deur in het gezicht kreeg. Die wilde naar verluidt slechts een aanmerkelijk belang nemen in het bedrijf, Waterland zou heel TenCate over willen nemen.
    Waterland zou via een brief de voorzitters van de raad van bestuur en raad van commissarissen hebben benaderd. Het kreeg echter een ,,summiere afwijzing'', volgens TenCate was het niet opportuun om het gesprek aan te gaan.
    Destijds voerde TenCate onderhandelingen over een overname door een consortium van drie private-equitypartijen aangevoerd door Gilde Buy Out Partners. Veel beleggers vinden de deal die daar uitkwam, van 24,60 euro per aandeel, echter te mager.
    =====================================

    Na voor de HAL blijkt nu dus ook voor Waterland de deur dichtgehouden. Er was (en is) dus wel degelijk genoeg belangstelling. Van serieuze partijen. Deze zaak en de rol van De Vries erin wordt steeds schimmigger.....Hij krijgt steeds meer uit te leggen.
  2. harryhol 9 december 2015 08:16
    Met HAL en Waterland die voor de (vooralsnog dichte-) deur staan, hoeft de koers van Ten Cate niet verder te zakken. Duidelijk is wel dat Loek en de RVC zullen moeten vertrekken als Gilde de aftocht blaast. En dat Gilde dan lelijk haar reputatie bezoedelt door op deze slinkse wijze te werk te gaan. Er zal nu wel druk zijn om de deal af te maken, al was het alleen maar omdat er kennelijk genoeg andere kapers op de kust zijn, en Gilde net weer 1,1 mrd van beleggers heeft bijgeschreven gekregen, die op rekening weinig rendeert. De koersval van gisteren versterkt de onzekerheid bij zittende beleggers, een kleine verhoging van 1,50 kan al veel mensen over de streep trekken in dit sentiment. Daarnaast is de mogelijkheid dat 2/3 gewoon gehaald wordt ook mogelijk, en ze hier me doorgaan. Bij Gamma zijn ze zelfs begonnen met een minderheidsbelang.
  3. slei 9 december 2015 08:22
    quote:

    Beur schreef op 9 december 2015 08:11:

    'Waterland bij TenCate voor dichte deur'

    ...

    Na voor de HAL blijkt nu dus ook voor Waterland de deur dichtgehouden. Deze zaak en de rol van De Vries erin wordt steeds schimmigger.....Hij krijgt steeds meer uit te leggen.
    Zo, hier is een vies spelletje gespeeld, blijkt nu steeds meer. Het wordt tijd dat enkele spelers van tafel moeten vertrekken en niet verder meespelen (vals spelen wordt bestraft).
  4. forum rang 5 maci 9 december 2015 08:46
    FD Jeroen Bos:

    TenCate wees ook Waterland de deur

    ‘Ook private-equityhuis Waterland stond bij TenCate voor dichte deur’
    Vezelfabrikant TenCate heeft dit voorjaar ook geweigerd overnamegesprekken te voeren met private-equityhuis Waterland. Eerder werd al bekend dat investeringsmaatschappij HAL in mei de deur in het gezicht kreeg. Maar de afwijzing van Waterland is pikanter omdat deze private-equitypartij interesse had om geheel TenCate over te nemen. HAL wilde slechts een aanmerkelijk belang in het technisch textielbedrijf nemen.

    Summiere afwijzing

    Bronnen vertellen het FD dat Waterland in april een brief heeft gestuurd om zijn interesse kenbaar te maken. In de brief schreef Waterland dat het de mogelijkheden wilde verkennen voor een volledige overname van het Almelose bedrijf. Het schrijven, in jargon een ‘love letter’ genoemd, was gericht aan de voorzitters van de raad van bestuur en de raad van commissarissen. Dat zijn Loek de Vries en Jan Hovers.

    Waterland kreeg per kerende post een uiterst summiere afwijzing. Volgens TenCate was het niet opportuun om het gesprek met Waterland aan te gaan. Op het moment van schrijven voerde TenCate onderhandelingen over een overname door een consortium van drie private-equitypartijen aangevoerd door Gilde Buy Out Partners.

    De overnamepoging door Gilde is omstreden. Aandeelhouders, zoals Kempen Oranje Participaties en vastgoedondernemer Aat van Herk vinden het bod van €24,60 per aandeel veel te laag. Zij vragen zich af waarom bestuur en de commissarissen zo snel ermee hebben ingestemd.

    Daar komt nog onvrede bij over de dubbele petten van topman Loek de Vries en commissaris Egbert ten Cate. Beiden mogen na de overname investeren in het nieuwe, niet-beursgenoteerde TenCate en hebben daarmee een financieel belang in de deal. De Vries bij een geslaagde overname bovendien zijn baan als ceo behouden. Aanvankelijk was de raad van commissarissen van plan de 64-jarige topman in 2016 met pensioen te sturen, maar Gilde wil wel door met de lang zittende ceo.

    Rumoerige vergadering

    Op een rumoerige aandeelhoudersvergadering afgelopen maandag zei president-commissaris Hovers nog dat er nooit sprake is geweest van een ander bod op het bedrijf. Hij ging echter niet in op vragen over toenaderingspogingen van andere partijen gedurende de onderhandelingen met Gilde. ‘We zijn de afgelopen jaren geregeld benaderd, maar dat heeft nooit tot een concreet bod geleid’, wilde hij slechts kwijt.

    Hovers verdedigde een overname door Gilde door erop te wijzen dat dit een kapitaalkrachtige partij is die TenCate kan helpen met acquisities. TenCate voert een zogenoemde buy-and-buildstrategie en groeit door overnames te doen. Dat maakt het des te opvallender dat Waterland niet eens aan tafel mocht komen voor een gesprek. Een van de specialismen van het private-equitybedrijf is namelijk buy-and-build. Dat heeft Waterland ook in de brief aan TenCate geschreven.

    Ook over de financiële slagkracht van Waterland hoefde geen twijfel te bestaan. De brief ging de deur uit daags nadat Waterland haar zesde fonds had gesloten. Daarin zit €1,55 mrd en het geeft de investeringsmaatschappij de mogelijkheid om meer dan €500 mln in een transactie te steken.

    Waterland is bekend als grootaandeelhouder van onder meer afvalverwerker Inashco, Brouwerij Bosteels en assurantiebedrijf Aevitae.

    De private-equitymaatschappij onthield zich dinsdag van commentaar. Ook TenCate wilde ingaan niet op vragen over de toenadering van Waterland.

    Aandeelhoudersstructuur Ten Cate
    Gilde heeft 95% van de aandelen nodig om Ten Cate van de beurs te halen. 15,7% gaan in op bod (blauw), van 72,8% is nog onbekend of ze in gaan op bod (grijs). 11,5% wil niet in gaan op bod (oranje).
    Delta Lloyd
    Delta Deelnemingen Fonds
    Loek de Vries
    Overige aandeelhouders
    NN Groep
    UBS Groep
    Norges Bank
    Old Mutual
    Dimensial Fund Advisors
    Aat van Herk
    Psquared Asset Management
    Kempen Capital Management
    ====================================

    (Kleurtjes worden niet weergegeven, maar partijzen zijn langzaamaan wel bekend.)
  5. harryhol 9 december 2015 08:54
    Over vies spelletje:

    Wie de grafieken van Ten Cate en de AMX hier op IEX vanaf een jaar geleden (het moment waarop de gesprekken met Gilde zouden zijn begonnen) over elkaar legt, ziet dat Ten Cate het tot het bod het steeds slechter doet. Uiteindelijk zelfs zo'n 17% slechter. Maar de prijsrange van 23-24,60 stond al die tijd al vast volgens Hovers. Als Ten Cate gewoon marktconform was meegehobbeld, dan was die overnameprijs dus hooguit 10% hoger geweest, en smakelijk weggelachen. Dat laadt de verdenking dat de koers van Ten Cate vanaf december 2014 kunstmatig gedrukt zou kunnen zijn, om het bod hoger te doen lijken. En wellicht dat die lage prijs ook andere partijen heeft gelokt. Het ligt op de weg van de AFM om dit eens uit te pluizen.
  6. forum rang 7 rene l 9 december 2015 09:13
    Ik kijk er niet van op als er binnenkort nog meer meldingen binnen komen van geinteresseerde partijen die ze ook de deur gewezen hebben.

    Het management van Ten Cate speelt overduidelijk een vies spelletje en probeert de normale aandeelhouders buiten spel te zetten, het enige belang dat ze dienen is eigenbelang en ze proberen alleen zichzelf te verrijken over de ruggen van de aandeelhouders.

    Gezien de getoonde interesse is Ten Cate gewoon een zeer interessant bedrijf dat een zeer goed toekomstperspectief heeft.

    Zet je hakken in het zand en bied je aandelen niet aan.
    Wat mij betreft gaan ze gewoon op eigen kracht verder en wordt het huidige management ontoerekeningsvatbaar verklaard, of beschuldigd van achterklap, en vervolgens acuut gekiept.

    Laat Gilde zelf maar alle gemaakte kosten ophoesten, misschien kunnen ze wel aangeklaagd worden voor fraude, bedrog, misleiding of andere ongeoorloofde activiteiten die niet door de beugel kunnen.
  7. [verwijderd] 9 december 2015 09:25
    quote:

    rene l schreef op 9 december 2015 09:13:

    Ik kijk er niet van op als er binnenkort nog meer meldingen binnen komen van geinteresseerde partijen die ze ook de deur gewezen hebben.

    Het management van Ten Cate speelt overduidelijk een vies spelletje en probeert de normale aandeelhouders buiten spel te zetten, het enige belang dat ze dienen is eigenbelang en ze proberen alleen zichzelf te verrijken over de ruggen van de aandeelhouders.

    Daarom is het ook zo triest dat bijvoorbeeld een COR zo kortzichtig is, zich heeft laten inpakken door Oom Loek en op de BAVA afgeeft op het korte termijnbelang van aandeelhouders.
    Natuurlijk is dat waar, ook aandeelhouders zijn tegenwoordig vaak tot shoppers geworden, maar de hoop dat met Gilde continuïteit gewaarborgd is, is een illusie voor de werknemers. Gilde verzekert dit voor 3 jaar en mag in eerder stadium al 20% van de tent verpatsen als het dat wil.
    En Oom Loek gaat na 3 a 4 jaar met een enorm in waarde gestegen pakket aandelen van zijn geraniums genieten.
  8. [verwijderd] 9 december 2015 09:43
    Het moge duidelijk zijn dat ik meer dan kritisch ben op deze deal die sterk riekt naar het laten prevaleren van eigen belang. Maar misschien goed om even duidelijk te maken vanuit welke positie ik mijn woorden hier neerpen. Tot maandag was slechts 16% van de aandelen aangemeld. Ik verwacht dat Kempen, Van Herk en PS niet gaan aanmelden en rustig de ontwikkelingen afwachten. Van NN en UBS is het onduidelijk en Norges zit er, zoals bij bij veel van haar deelnemingen, vooral voor de handelspret. Ik acht daarom de kans reeël dat Gilde volgende week niet aan een 66,67% aanmeldingen komt, Gilde koppig blijft, de deal afgeblazen wordt en de koers een terugslag krijgt. Daarom heb ik 40% van mijn aantal aandelen verkocht. Bij zo'n terugslag koop ik beslist terug omdat ik geloof in de (vooral toekomstige) waarde van dit bedrijf. Maar er valt (dus) beslist ook het een en ander te zeggen voor het gewoon aanhouden van posities.
  9. psps 9 december 2015 11:36
    Dan doe maar eens een hoger bod, je zoekt niet voor niets de publiciteit!!!
  10. NielsjeB 9 december 2015 11:43
    Published: 11:30 CET 09-12-2015 /GlobeNewswire /Source: Koninklijke Ten Cate NV / : KTC /ISIN: NL0000375749

    Koninklijke Ten Cate NV : TenCate heeft geen concrete voorstellen ontvangen anders dan van Gilde

    In de media zijn in de afgelopen tijd diverse artikelen verschenen waarin wordt gerefereerd aan toenaderingen door andere partijen dan Gilde Buy Out Partners. TenCate benadrukt met klem dat in geen van deze gevallen sprake was van een concreet voorstel. Zoals eerder vermeld is TenCate in de afgelopen jaren door meerdere partijen benaderd, wat nooit geresulteerd heeft in een concreet bod. Na aankondiging van het bod van Gilde is TenCate door geen enkele partij meer benaderd.

    Vandaag citeert het Financieele Dagblad uit een brief van private equity partij Waterland die in april 2015 is gestuurd aan TenCate. Ook in dit geval was van een concreet voorstel geen sprake. Waterland vraagt in haar brief om "kennismakingsgesprek met TenCate om van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in de markten waarin TenCate actief is, en over een mogelijke samenwerking tussen TenCate en Waterland". De Boards van TenCate hebben zorgvuldig hun fiduciaire plichten afgewogen en geconcludeerd dat de brief, vanwege het ontbreken van een concreet voorstel, onvoldoende aanleiding bood voor een gesprek. Nadien is niets concreets meer van Waterland vernomen.

    Zoals beschreven in het Offer Memorandum staat het Waterland, of iedere andere partij, vrij om TenCate te benaderen met een mogelijk hoger bod, en kan TenCate onder die omstandigheden in gesprek gaan met een dergelijke partij. Momenteel is er maar één concreet bod, en dat is het lopende bod van € 24,60 van het consortium onder leiding van Gilde Buy Out Partners.

    Koninklijke Ten Cate NV

    Almelo, woensdag 9 december 2015
  11. [verwijderd] 9 december 2015 11:43
    quote:

    RESEARCH schreef op 8 december 2015 19:56:

    Gilde gaat in gesprek met een partij die een hoger bod wil en zal dan het bod verhogen (schatting + 8%). Hierna volgen ook de andere aandeelhouders. Dit is allemaal tactiek van de kopers en verkopers. Komt allemaal goed. Of denk je echt het bestuur en RvC van TenCate ermee weg kommen om forse advieskosten te betalen en een fee te betalen aan Gilde. Als de overname niet door gaat zullen Loek en zijn vrienden moeten vertrekken. Dit zal echter niet gebeuren.
    Ik sluit me hierbij aan, AB.
    Het feit dat Ten Cate meerdere partijen de deur heeft gewezen bevestigt dit nog maar eens.
    Gilde pokert nu op een 2/3 meerderheid @ 24,60, krijgen ze dit niet dan doen ze er 2 euro bij.
    50 miljoen gaat het verschil niet zijn op het rendement dat Gilde heeft uitgerekend.

    Het enige argument voor niet verhogen dat ik kan verzinnen, is dat Gilde niet meer wilt betalen omdat dit tegen Gilde kan werken bij toekomstige andere overnames. Die aandeelhouders zijn dan ook eerder geneigd scherpe biedingen in eerste instantie af te wijzen.

    Bij afketsen houdt speculatie op een overname door een andere partij de koers in stand denk ik. Lager dan de 22 zie ik het aandeel niet sluiten. In mijn ogen is dit een beetje te vergelijken met het KPN scenario.
  12. forum rang 5 maci 9 december 2015 11:58
    quote:

    Beur schreef op 8 december 2015 19:57:

    [...]NN,Schroders en UBS heb ik gisteren op de BAVA niet gehoord maar hadden hun aandelen tot gisteren ook nog niet aangemeld. Voormalig aandeelhouder BNP/Paribas wel en die trok aardig van leer ook.
    BNP/Paribas zal aandelen moeten hebben anders mochten ze het woord niet voeren tijdens de BAVA.

    Je mag, met toestemming van het organiserende bedrijf, wel een (B)AVA bijwonen, net als een aantal journalisten bij TC deden, maar dan mag je je niet in de discussie mengen.
  13. harryhol 9 december 2015 12:11
    quote:

    NielsjeB schreef op 9 december 2015 11:43:

    Published: 11:30 CET 09-12-2015 /GlobeNewswire /Source: Koninklijke Ten Cate NV / : KTC /ISIN: NL0000375749

    Koninklijke Ten Cate NV : TenCate heeft geen concrete voorstellen ontvangen anders dan van Gilde

    In de media zijn in de afgelopen tijd diverse artikelen verschenen waarin wordt gerefereerd aan toenaderingen door andere partijen dan Gilde Buy Out Partners. TenCate benadrukt met klem dat in geen van deze gevallen sprake was van een concreet voorstel. Zoals eerder vermeld is TenCate in de afgelopen jaren door meerdere partijen benaderd, wat nooit geresulteerd heeft in een concreet bod. Na aankondiging van het bod van Gilde is TenCate door geen enkele partij meer benaderd.

    Vandaag citeert het Financieele Dagblad uit een brief van private equity partij Waterland die in april 2015 is gestuurd aan TenCate. Ook in dit geval was van een concreet voorstel geen sprake. Waterland vraagt in haar brief om "kennismakingsgesprek met TenCate om van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in de markten waarin TenCate actief is, en over een mogelijke samenwerking tussen TenCate en Waterland". De Boards van TenCate hebben zorgvuldig hun fiduciaire plichten afgewogen en geconcludeerd dat de brief, vanwege het ontbreken van een concreet voorstel, onvoldoende aanleiding bood voor een gesprek. Nadien is niets concreets meer van Waterland vernomen.

    Zoals beschreven in het Offer Memorandum staat het Waterland, of iedere andere partij, vrij om TenCate te benaderen met een mogelijk hoger bod, en kan TenCate onder die omstandigheden in gesprek gaan met een dergelijke partij. Momenteel is er maar één concreet bod, en dat is het lopende bod van € 24,60 van het consortium onder leiding van Gilde Buy Out Partners.

    Koninklijke Ten Cate NV

    Almelo, woensdag 9 december 2015
    Dit is eigenlijk net zoiets als een mooie vrouw die naar je knipoogt de rug toedraaien, en dan achteraf zeggen dat ze niet had gezegd dat ze wilde n..ken
  14. [verwijderd] 9 december 2015 12:11
    quote:

    NielsjeB schreef op 9 december 2015 11:43:

    Published: 11:30 CET 09-12-2015 /GlobeNewswire /Source: Koninklijke Ten Cate NV / : KTC /ISIN: NL0000375749

    Koninklijke Ten Cate NV : TenCate heeft geen concrete voorstellen ontvangen anders dan van Gilde

    In de media zijn in de afgelopen tijd diverse artikelen verschenen waarin wordt gerefereerd aan toenaderingen door andere partijen dan Gilde Buy Out Partners. TenCate benadrukt met klem dat in geen van deze gevallen sprake was van een concreet voorstel. Zoals eerder vermeld is TenCate in de afgelopen jaren door meerdere partijen benaderd, wat nooit geresulteerd heeft in een concreet bod. Na aankondiging van het bod van Gilde is TenCate door geen enkele partij meer benaderd.

    Vandaag citeert het Financieele Dagblad uit een brief van private equity partij Waterland die in april 2015 is gestuurd aan TenCate. Ook in dit geval was van een concreet voorstel geen sprake. Waterland vraagt in haar brief om "kennismakingsgesprek met TenCate om van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in de markten waarin TenCate actief is, en over een mogelijke samenwerking tussen TenCate en Waterland". De Boards van TenCate hebben zorgvuldig hun fiduciaire plichten afgewogen en geconcludeerd dat de brief, vanwege het ontbreken van een concreet voorstel, onvoldoende aanleiding bood voor een gesprek. Nadien is niets concreets meer van Waterland vernomen.

    Zoals beschreven in het Offer Memorandum staat het Waterland, of iedere andere partij, vrij om TenCate te benaderen met een mogelijk hoger bod, en kan TenCate onder die omstandigheden in gesprek gaan met een dergelijke partij. Momenteel is er maar één concreet bod, en dat is het lopende bod van € 24,60 van het consortium onder leiding van Gilde Buy Out Partners.

    Koninklijke Ten Cate NV

    Almelo, woensdag 9 december 2015
    Hilarische reactie weer van Ten Cate: alsof je niet door hebt wat de bedoelingen zijn van een PE-partij wanneer je benaderd wordt "voor een kennismakingsgesprek over een mogelijke samenwerking" :)

    Er ontbrak een concreet voorstel in die brief van Waterland. Op haar beurt heeft TC daar vervolgens ook niet om gevraagd kennelijk. De Vries wilde gewoon niet.
  15. [verwijderd] 9 december 2015 12:16
    quote:

    harryhol schreef op 9 december 2015 12:11:

    [...]

    Dit is eigenlijk net zoiets als een mooie vrouw die naar je knipoogt de rug toedraaien, en dan achteraf zeggen dat ze niet had gezegd dat ze wilde n..ken
    Nee, dit is een mooie vrouw, die in je oor fluistert dat ze je harde p*k wilt, zeggen dat je bij je lelijke mokkel blijft en dan achteraf zeggen dat ze niet wilde n..ken.
  16. harryhol 9 december 2015 12:19
    HAL en Waterland wachten nu rustig af tot Gilde zich terugtrekt, om zodoende geen boetes en fee's te verspillen. Gilde weet dus nu ook dat ze moet verhogen om ooit nog een kans te maken, want zodra ze loslaten gaat iemand anders er met Ten Cate vandoor. De onderhandelingspositie van het huidige bestuur is intussen tot het nulpunt gedaald, die kunnen direct na deze klucht gaan douchen. Om nog enigszins de boel te redden zullen ze dus wel met een verhoging moeten komen.
  17. harryhol 9 december 2015 12:21
    quote:

    Wervel Wind schreef op 9 december 2015 12:16:

    [...]
    Nee, dit is een mooie vrouw, die in je oor fluistert dat ze je harde p*k wilt, zeggen dat je bij je lelijke mokkel blijft en dan achteraf zeggen dat ze niet wilde n..ken.
    Ik vind dit een belangrijke nuance ;-)
  18. raadzaam 9 december 2015 12:22
    quote:

    harryhol schreef op 9 december 2015 12:19:

    HAL en Waterland wachten nu rustig af tot Gilde zich terugtrekt, om zodoende geen boetes en fee's te verspillen. Gilde weet dus nu ook dat ze moet verhogen om ooit nog een kans te maken, want zodra ze loslaten gaat iemand anders er met Ten Cate vandoor. De onderhandelingspositie van het huidige bestuur is intussen tot het nulpunt gedaald, die kunnen direct na deze klucht gaan douchen. Om nog enigszins de boel te redden zullen ze dus wel met een verhoging moeten komen.
    Dit is te mooi om waar te zijn. Wensdenken?
  19. [verwijderd] 9 december 2015 12:23
    quote:

    harryhol schreef op 9 december 2015 12:19:

    HAL en Waterland wachten nu rustig af tot Gilde zich terugtrekt, om zodoende geen boetes en fee's te verspillen. Gilde weet dus nu ook dat ze moet verhogen om ooit nog een kans te maken, want zodra ze loslaten gaat iemand anders er met Ten Cate vandoor. De onderhandelingspositie van het huidige bestuur is intussen tot het nulpunt gedaald, die kunnen direct na deze klucht gaan douchen. Om nog enigszins de boel te redden zullen ze dus wel met een verhoging moeten komen.
    jah, of 2/3 meldt zich wel aan en ze doen het bod gestand.
    Er melden zich nog er hierna nog meer aan, en de rest roken ze uit.
    Scheelt toch een flinke duit als je niet iedereen meer hoeft te betalen.
    Snap wel dat ze het proberen op deze manier.
1.363 Posts
Pagina: «« 1 ... 34 35 36 37 38 ... 69 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.845
AB InBev 2 5.292
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.561
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.997
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.556
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.162
AFC Ajax 537 7.020
Affimed NV 2 5.768
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.865
Ahold 3.536 74.004
Air France - KLM 1.024 34.365
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.775
Alfen 12 16.647
Allfunds Group 3 1.223
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.768
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.412
AMG 965 126.270
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.176
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.721
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.152
Aroundtown SA 1 183
Arrowhead Research 5 9.291
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.735
ASML 1.762 77.235
ASR Nederland 18 4.133
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.700
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 13 mei

    1. NL faillissementen april
    2. ASMI jaarvergadering
    3. Fagron jaarvergadering
  2. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht