Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 533 534 535 536 537 ... 1803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 januari 2016 11:39
    het is eruit,

    Politie moet in Noodgevallen op vluchtelingen mogen schieten !! (Duitsland)

    AfD-Chefin Petry über Grenzkontrollen: "Notfalls auch von der Schusswaffe Gebrauch machen"

    Deutschlands Grenzen sollen für unregistrierte Flüchtlinge geschlossen werden, fordert AfD-Chefin Frauke Petry. Die Grenzer müssten "notfalls auch von der Schusswaffe Gebrauch machen".

    www.spiegel.de/politik/deutschland/pe...

    Een taak voor Frontex ??
  2. [verwijderd] 30 januari 2016 13:23
    "Mensen, die een sublieme moraal verkondigen, priesters en socialisten, doen dat alleen maar, om zelf macht uit te oefenen. De priesters riepen altijd, dat ze het opnamen voor de armen en verdrukten en verwierven daarmee rijkdom en macht; maar de armen bleven arm. De socialisten doen precies hetzelfde."

    Stefan S (Stefan van L. voor intimi) is het levende bewijs van bovenstaande (Nietzsche).
    De man heeft zijn hele leven niets anders gedaan dan parasiteren op de zwakkeren, onder het mom van hulp en onderzoek heeft hij op kosten van de gemeenschap de wereld afgereisd op zoek naar de zwakke medemens.
    Uiteraard heeft de hele exercitie niets opgeleverd en zijn de zwakken nog steeds zwak, maar Stefan heeft een goede tijd gehad en leuk verdiend.
    Geen wonder dat hij staat te juichen nu deze mensen massaal hier naar toe komen, dat biedt legio mogelijkheden om zijn parasitair gedrag weer op te pakken.
  3. enwatnu 30 januari 2016 13:29
    Wederom een briljante opmerking van zuipschuit Juncker. Zie artikel geen stijl:
    Juncker: 'Keulen heeft niets met migratie te maken'
    Longkanker heeft niets met roken te maken. Katers hebben niets met alcohol te maken. Overgewicht heeft niets met te veel eten te maken. Jihadistische aanslagen hebben niets met de islam te maken. Misdaadcijfers hebben niets met criminaliteit te maken. Koeien hebben niks met melk te maken. Overstromingen hebben niks met stijgende waterspiegels te maken. Frikandellen hebben niks met vlees te maken. Zwangerschap heeft niks met seks te maken. Files hebben niks met het verkeer te maken. AIDS heeft niets met onveilige seks te maken. Gehoorbeschadiging heeft niets met langdurige blootstelling aan harde geluiden te maken. Nasi heeft niks met rijst te maken. Brand heeft niets met vuur te maken. Blafgeluiden hebben niks met honden te maken. Schilderijen hebben niks met verf te maken. Nou ja u heeft een beeld. Wat Paus Juncker, kardinaal Timmerfrans en hun hofhouding van knipmessende koorknaapjes maar zeggen willen, zo blijkt uit gelekte notulen uit Brussel, is het volgende:

    De massa-aanrandingen tijdens Oudejaarsnacht in Keulen hebben niets te maken met de migratiecrisis, maar eerder met ‘openbare orde’. De Europese Commissie moet optreden als ‘de ratio’ en het publiek informeren dat er geen link bestaat tussen de migratiecrisis en de grootschalige aanrandingen van vrouwen in verschillende Duitse steden.

    Dat vindt althans de inner circle van Jean-Claude Juncker, president van de Europese Commissie, meldt de Britse krant The Telegraph op basis van onderschepte notulen van een kabinetsvergadering van de Commissie.
    Xenofoob

    De Europese Commissie vreest dat de aanrandingen voor een 'xenofobe terugslag' zorgen en de publieke steun voor de miljoenen migranten die Europa binnenkomen erdoor afneemt. Juncker zelf zou gefrustreerd zijn over de afbreuk aan de geloofwaardigheid van de Unie door dit soort incidenten.

    Inmiddels hebben meer dan 500 mensen aangifte gedaan van delicten tijdens Oud en Nieuw in Keulen. Veertig procent van die aangiften hadden betrekking op een zedendelict. Daags erna kwam langzaam naar buiten dat een groot deel van de daders vermoedelijk een migratieachtergrond hebben.

    In de onderschepte notulen staat tevens een speech van vicevoorzitter Frans Timmermans. 'De misdaden in Keulen zijn een zaak van de publieke orde, en zijn niet gerelateerd aan de vluchtelingencrisis,' staat er in de notulen. Daarna wordt ook Timmermans' eerdere uitspraak herhaald, namelijk dat meer dan de helft van de migranten economische migranten zijn en geen oorlogsvluchtelingen.

    Verschillende Europese lidstaten zetten zich af tegen de EU, vooral in de nasleep van de gebeurtenissen in Keulen. De Slowaakse premier Robert Fico verklaarde bijvoorbeeld dat hij geen moslimmigranten meer accepteert, omdat de integratie van islamitische migranten 'onmogelijk' is. In Brussel wordt gevreesd dat door de recalcitrante houding van deze landen het politieke draagvlak voor het opnemen van vluchtelingen nog verder erodeert.

    Dronken lapzwams. Taharrush is al een jarenlang fenomeen in het Midden-Oosten. Keulen is gewoon een signaal dat er te veel islamieten binnen de grenzen bevinden waardoor onze samenleving steeds meer op de samenleving gaat lijken zoals we die in het Midden-Oosten kennen. Kijk naar Zweden met haar tweede plaats op de wereld ranglijst van aantal verkrachtingen. Ook een orde probleem Juncker of heeft het te maken dat Zweden al jaren geleden begonnen is met het binnen halen van islamieten?
  4. forum rang 9 josti5 30 januari 2016 13:37
    Tsja, er wordt toch óók beweerd, dat de 'echte Islam' niets met IS te maken heeft?
    En IS niets te maken heeft met de Islam?
    'Gematigde' moslims hebben toch niets met militante moslims te maken?
    En de USA heeft toch niets te maken met het vluchtelingenprobleem in het Midden-Oosten?

    Juncker, Merkel, Rutte, Samsom, Pechtold: allemaal leven zij in een correcte schijnwereld.

    Geef mij Fico en Poetin maar: zij komen tenminste voor hun land op.

    Au: dat mág niet van Brussel...

  5. [verwijderd] 30 januari 2016 14:24
    quote:

    enwatnu schreef op 30 januari 2016 13:29:

    Wederom een briljante opmerking van zuipschuit Juncker. Zie artikel geen stijl:
    Juncker: 'Keulen heeft niets met migratie te maken'

    In de onderschepte notulen staat tevens een speech van vicevoorzitter Frans Timmermans. 'De misdaden in Keulen zijn een zaak van de publieke orde, en zijn niet gerelateerd aan de vluchtelingencrisis,' staat er in de notulen.
    En de opmerkingen van beide heren, hebben natuurlijks niets te maken met hun riante EU-inkomen, dat ze kwijtraken als de EU instort ?

    www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/artic...

    Frans Timmermans gaat in Europa bijna twee keer zoveel verdienen dan nu als minister. Het maandsalaris van een vicevoorzitter van de Europese Commissie bedraagt ruim 23.000 euro per maand, of te wel ruim 270.000 euro per jaar. Het jaarsalaris van een minister komt uit op 144.000 euro per jaar.
    Naast een salaris kan Timmermans in Europa ook rekenen op een toeslag voor het verblijf in het buitenland van 15 procent van het jaarsalaris. Daarbovenop komt een representatietoeslag van 911,38 euro per maand.
    Tezamen dus een jaarinkomen van ruim 320.000 euro per jaar. Daarnaast worden verhuiskosten en reiskosten van en naar Brussel ook vergoed.

    -------------------------------

    De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, strijkt maandelijks 25.554,58 euro op als salaris. Dat komt inclusief de nodige toeslagen en vergoedingen uit op 364.000 euro per jaar, exclusief voorzittertoeslag en pensioenregeling.


    En omdat het een EU inkomen is, betekent dit gezien de geringe belasting die over het inkomen betaald moet worden, bijna bruto voor netto !
  6. forum rang 6 NewKidInTown 30 januari 2016 15:12
    quote:

    deflationist schreef op 30 januari 2016 14:46:

    www.telegraaf.nl/buitenland/25112973/...

    Valt te verwachten als politiek en politie niet de eigen bevolking beschermen.
    Hoe lang moeten we nog wachten tot dat HC en het CS in Utrecht eens schoon gemaakt en ontdaan worden van etterende bontkraagjes ?
  7. forum rang 9 objectief 30 januari 2016 15:16
    quote:

    deflationist schreef op 30 januari 2016 14:46:

    www.telegraaf.nl/buitenland/25112973/...

    Valt te verwachten als politiek en politie niet de eigen bevolking beschermen.
    Eigen bevolking bestaat niet, we zijn allemaal import..bij de een is dat wat langer geleden dan de ander...lees onze geschiedenis maar na.
  8. forum rang 6 haas 30 januari 2016 15:18
    quote:

    haas schreef op 11 september 2015 10:26:

    we weten in NE al niet eens hoe we die paar holigans kunnen "begeleiden "
    laat staan zo veel vluchtelingen die tegelijk bij Lobith het land binnen stromen ?
  9. [verwijderd] 30 januari 2016 15:31
    quote:

    haas schreef op 30 januari 2016 15:18:

    [...]
    Justitie is er als de kippen bij om anti-asielzoekers op te pakken en te veroordelen. Wanneer het asielzoekers zelf betreft, gaat het in de doofpot of is het plots 'lastig' .... Met zo'n klasse-justitie politiek maak je onder het volk geen vrienden .... ;-)
  10. enwatnu 30 januari 2016 15:51
    quote:

    fred12345 schreef op 30 januari 2016 15:16:

    [...]

    Eigen bevolking bestaat niet, we zijn allemaal import..bij de een is dat wat langer geleden dan de ander...lees onze geschiedenis maar na.
    maar geen islam import in den beginne anders had het er hier zoals het midden-oosten uitgezien en was er 1.450 jaar niets opgebouwd.
  11. forum rang 6 haas 30 januari 2016 15:57
    Ze hebben het over mensensmokkelaars
    maar vlak Turkije ook niet uit !!

    PS: was het niet Turkije dat stembiljetten verstuurde naar Turkse inwonenden in West EU ?
  12. forum rang 6 Chiddix 30 januari 2016 16:05
    quote:

    aextracker schreef op 30 januari 2016 09:10:

    [...]

    chiddix,

    Die mening deel ik niet. Merkel heeft juist het voortouw genomen om "het groot europeese democratisch gedachtengoed en "de vrijheid van denken en mededogen" laten prevaleren en zo Duitsland van het juk van verdenking "der uberherschende Übermensch" verlost.
    Ze heeft zich vergist in de europese eendracht en blootgelegd dat een deel van Europa sec. lidstaat is vanwege de "vrije middelen instroom" vanuit Brussel gestimuleerd, denk daarbij aan Griekenland en de centraal oosteuropese (ex-sociaal communistische) landen.

    In de eertste helft 2015 zijn er gezamelijke besluiten genomen(Griekenland). Ook heeft Hollande en Merkel een bemiddelde rol gespeeld in het conflict in de Oekraine.
    Maar dan gaat het fout. Angela Merkel stijgt het naar het hoofd en gaat op eigen houtje zonder ruggespraak met EU leiders vluchtelingen uitnodigen. Een staaltje van machtswellust. De politieke eenheid van de EU heeft Merkel opgeblazen t.a.v het vluchtelingenvraagstuk. Een nieuwe Fuhrer is opgestaan.
  13. forum rang 6 NewKidInTown 30 januari 2016 16:26
    Over Merkel (en Juncker) gesproken: Hoe het falen van de "elite" nu Europa vernietigt.

    www.welt.de/wirtschaft/article1510427...

    BTW, hoe zal het eerstvolgende referendum aflopen ? De volgende kans om zich uit te spreken al zal het wel weer als WC-papier gebruikt worden.

    Ga in ieder geval stemmen, anders zal uw wegblijven als goedkoop alibi gebruikt worden, dat gun ik ze niet.
  14. forum rang 6 NewKidInTown 30 januari 2016 16:42
    Vraag me wel af hoe Merkel en haar handlangers, als ze eenmaal naar een Zuid-Amerikaans land zijn uitgeweken, zoals vooral in ongenade en foute Duitsers gewend zijn, kunnen worden op gepakt ? Zoiets zoals Eichmann door de Israeliers is opgepakt en naar de rechtbank is overgebracht.
  15. forum rang 4 New dawn 30 januari 2016 17:20
    quote:

    fred12345 schreef op 30 januari 2016 15:16:

    [...]

    Eigen bevolking bestaat niet, we zijn allemaal import..bij de een is dat wat langer geleden dan de ander...lees onze geschiedenis maar na.
    Nou leg het maar eens uit, met bronvermelding. Het zal niet zolang duren, een paar honderd jaar en dan loop je dood omdat er geen burgerlijke stand werd bijgehouden, Die heeft Frankrijk hier ingevoerd toen we door hun waren bezet. Allemaal import ik, vind het nog al een uitspraak.
  16. forum rang 7 rene l 30 januari 2016 17:29
    quote:

    KidBackInTown schreef op 30 januari 2016 15:39:

    Ander volk eerst !
    Zo is het maar net.
    Als een landgenoot uit pure wanhoop zelfmoord pleegt omdat deze geen cent meer te makken heeft en op een bankje in het park de nachten heeft doorgebracht wordt er laconiek over gedaan en het voorval wordt wanneer mogelijk geweerd uit de media en doodgezwegen.

    Maar pas op als een asielzoeker zich verhangt, dan staan de kranten vol.

    Bepaalde groeperingen spreken hun afschuw uit over hoe het in vredesnaam mogelijk is, een heel leger met psychologen wordt opgetrommeld om andere mensen bij te staan en de advocaten verdringen zich achter de hekken om er geld uit slaan voor de nabestaanden van het slachtoffer.

    Het is Nederland op zijn smalst, ik denk steeds vaker dat ons wegwerpkabinet een gigantische hekel heeft aan haar eigen bevolking.
    Laten we maar lekker doorgaan met deze onzin, ons land gaat dan vanzelf ten gronde.

    Pim zei het al, ons land is te vol, nu is het inmiddels overvol.

  17. [verwijderd] 30 januari 2016 18:07
    quote:

    fred12345 schreef op 30 januari 2016 15:16:

    [...]

    Eigen bevolking bestaat niet, we zijn allemaal import..bij de een is dat wat langer geleden dan de ander...lees onze geschiedenis maar na.
    Tuuurlijk Fred.....! Eigenlijk zijn we allemaal Afrikanen heh?
    Wat zeg ik? Eigenlijk zijn we allemaal vleermuizen!
36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 533 534 535 536 537 ... 1803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.311
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.895
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.342
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.052
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.310
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.769
Alfen 12 16.261
Allfunds Group 3 1.190
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 332
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.249
AMG 965 125.684
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.598
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.264
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.675
ASML 1.762 76.890
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.664

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht