Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

RoodMicrotec NL0000440477

Laatste koers (eur)

0,336
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    0
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

rood microtec

20.166 Posts
Pagina: «« 1 ... 391 392 393 394 395 ... 1009 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 februari 2016 20:52
    quote:

    ramptoerist schreef op 23 februari 2016 17:43:

    [...]

    welke belegger stopt z'n geld in een beursfonds via de vrije handel wat voor zover bekend netto verlies draait, bijdrukt, en waar 50 % ''verwachting'''reeds in de koers verwerkt zit?

    De gokkende belegger. Iemand die geen inzicht heeft in het zinkende bedrijf. Een bedrijf die alleen offertes heeft en altijd de aandelen pers klaar heeft staan.
  2. The Duck Master 23 februari 2016 21:41
    Rampi, vergeet geen login te maken voor de Beursgenoten site, kan je daar ook lekker tekeer gaan over de mening van Geert...

    RoodMicrotec: Kopen
    Geplaatst op dinsdag 23 februari 2016 om 14:25

    RoodMicrotec NV maakt bekend Martin Sallenhag en Reinhard Pusch de dagelijkse leiding gaan nemen als CEO/CTO respectievelijk CSO/COO. Philip Nijenhuis huidige CEO (71 jaar) zal aansluitend de functie van adviseur van RoodMicrotec gaan bekleden. Het belang van de onderneming zal daarbij voorop staan. In deze rol zal de focus liggen op zowel de klant als de aandeelhouder. Martin Sallenhag was voorheen onder meer VP Engineering bij Digital Imaging Systems en VP en General Manager bij Samsung Electronics. Martin speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van nieuwe hightech advanced Semiconductors. Reinhard Pusch was senior manager van Alcatel en Managing Director van microtec. Martin Sallenhag is ruim een jaar geleden binnen gehaald en is een no nonsens man, zeer gedreven en ambitieus. Beursgenoten heeft gesproken met hen en veel vertrouwen dat dit duo de uitgezette koers kan stuwen. Geert Schaaij heeft een positie gemeld bij de AFM van >5%
    Leuke pennystock: Kopen
  3. forum rang 5 ramptoerist 23 februari 2016 22:01
    oh ja,"met de uitgezette koers"'. Knijpt greet m al langzaam?
    Ik neem aan dat greet het wederom niet over de beurskoers heeft, gezien z'n uitlating over 2015. Want daar voorzag hij wel een omzet van tussen de 15 en 20 mln, maar het werden er helaas 10, met 20 % meer stukken.
    Die zou ik dus bijzonder serieus nemen...vooral jij, als echte belegger :)

    Doet marktgevoel ook nog mee in de zeer gedegen ( via Greet en Harrie ) promotie van deze beursparel?

  4. [verwijderd] 23 februari 2016 22:35
    Eigenlijk is het ROOD forum haast dood. Nu nog in de fase van het doodslaan. RusNetCom plaatste er al eens een bericht over waarin het Inverko forum ter vergelijking werd aangevoerd, en was daarin zo onvoorzichtig het hetreffende alias erbij te vermelden. Uiteraard werd er op de Niet OK knop gedrukt, en de tekst werd verwijderd.

    Ik hang nu nog een beetje op het verleden van dit forum. Dat was niet hemelbestormend, maar doorgaans niet zo irritant als de laatste tijd om aan te zien.
    Een mening is prima, ook als die niet tem faveure van het aandeel is. Maar de oeverloze herhaling van "er komen aandelen bij" en "ze hebben nog nooit winst gemaakt" gaat gewoon volledig voorbij aan enige toekomstige mogelijkheid. Bij mijn weten zijn "resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst". Dat beloften dat evenmin zijn, is iets waar je een zinvolle discussie over lunt voeren. Die in dit geval al lang geleden gevoerd en voltooid is.

    Dit alles in het licht van het in de afgelopen weken opgelaaide discours over de negatieve teneur op social media, waarin bashers en erger hoogtij vieren.
    Het nodigt redelijke mensen uit tot vertrekken.
  5. forum rang 5 ramptoerist 24 februari 2016 00:50
    quote:

    Rooster2 schreef op 23 februari 2016 22:35:

    Eigenlijk is het ROOD forum haast dood.
    Ik hang nu nog een beetje op het verleden van dit forum. Dat was niet hemelbestormend, maar doorgaans niet zo irritant als de laatste tijd om aan te zien.
    Een mening is prima, ook als die niet tem faveure van het aandeel is. Maar de oeverloze herhaling van
    Het nodigt redelijke mensen uit tot vertrekken.
    nou ja, de keuze was niet zo moeilijk he. Of de dagelijkse plug door roostert, of de dagelijkse plug en een weerwoord.
    Want ik heb ook wat teruggelezen hier, en dat ging er vaak toch behoorlijk onvriendelijk aan toe. En dat voor een aandeelhouder die graag beleggers op een forum ''informeert''. met harde hand dus.
    Dezelfde Roostert die graag komt vertellen dat hier helemaal geen emissie aan de hand is, maar dat heet anders. ha ha ha.

    Horen we Roostert wel eens over marketcap, de aandelen pers , en het (W)inst (P)er) (A)andeel? WPA ..
    nee he...
    Tsja, er blijft weinig voor je over he? Konijn doet weinig, dus alle ballen op een ander. Mooi man, beleggen.
    Thumbs up hoor, want stel dat t luchtbelletje doorzien wordt...
  6. vlinderElsje 24 februari 2016 08:34
    quote:

    Rooster2 schreef op 23 februari 2016 22:35:

    Eigenlijk is het ROOD forum haast dood. Nu nog in de fase van het doodslaan. RusNetCom plaatste er al eens een bericht over waarin het Inverko forum ter vergelijking werd aangevoerd, en was daarin zo onvoorzichtig het hetreffende alias erbij te vermelden. Uiteraard werd er op de Niet OK knop gedrukt, en de tekst werd verwijderd.

    ....

    Dit alles in het licht van het in de afgelopen weken opgelaaide discours over de negatieve teneur op social media, waarin bashers en erger hoogtij vieren.
    Het nodigt redelijke mensen uit tot vertrekken.
    Mee eens Rooster2. Ik kijk af en toe naar de berichten en dan heb ik wel soms de neiging om te reageren, maar het heeft geen enkele zin...
  7. Ligon 24 februari 2016 08:52
    Helaas wel Rooster. Al moet ik ook bekennen dat er nog weinig is om over te praten. Op dit moment is het afwachten tot de gemelde orders effect gaan hebben op de omzet en dan kijken hoe dit weer effect heeft op resultaat. Ik vrees dat hier pas meer duidelijk over komt bij de halfjaar resultaten.
    Tot die tijd zullen we het moeten doen met de continue herhalingen van Ramptoerist en de bijzonder inhoudloze opmerkingen van Omaneus alias Piet Konijn, alias Dutch Hardstyle.

    Hopelijk kunnen wij (Jij, Vlinder, jarretan, Bosman en de rest die ik vergeet) wel inhoudelijk een discussie voeren over het aandeel. Voor de rest denk ik dat we vooral niet meer moeten letten op Ramptoerist en al helemaal niet op Omaneus. Gewoon links laten liggen en niet meer op reageren.
    Helaas doen de moderators van IEX hier helemaal niks aan, terwijl ik dacht dat het oeverloos herhalen en het plaatsen van inhoudloze berichten niet toegestaan was.
  8. forum rang 5 ramptoerist 24 februari 2016 08:54
    Weet je waar dit forum van op zou knappen?..als de PB's van Rood ook een keertje uitkomen. Want ik snap wel dat het vooral aan hen ligt ( en dat zijn er nogal wat hier ) die hier wijzen op wat opmerkelijke zaken, en natuurlijk nooit aan de bedrijfs-resultaten.

    Oeverloos herhalen van hoe fantastisch het allemaal gaat is natuurlijk helemaal in orde. Terwijl het dus alles behalve fantastisch gaat.
    Zelfs een AFM melding hier plaatsen voldoet al niet aan de wensen van een handjevol aanwezigen.
  9. forum rang 5 ramptoerist 24 februari 2016 10:22
    quote:

    Rooster2 schreef op 22 februari 2016 21:25:

    Omaneus aka piet-konijn aka dutch-hardstyle voert het forum weer aan. Komkommertijd, zelfs als er geen cijfers in aantocht zouden zijn. Rampzoeker waar ben je toch?
    Opmerkelijk, eerst vragen of iemand kan komen opdraven, om daarna te gaan klagen over z'n aanwezigheid. Alles goed voor de rest?
    Mooi zo, dus dan hoeven we dit soort ''correcte'' en beschaafde inhoudelijke bijdrages ( waar deze draad helemaal vol mee staat ) ook niet meer te verwachten.
    Lijkt me een prima deal hoor, dat niet meer bashen, en continue maar steeds op 2 bezoekers focussen.

    Dan nog wat anders.. ik las ooit hier een stukje van je over de 0,219, icm met het warrant verhaal.
    Dat als de koers daaronder komt, het iets met de warrants doet.
    www.iexprofs.nl/Forum/Topic/1302758/3...

    Nu ben ik van de FA, dus oa het suffe optellen & delen. Zou het dan ook wellicht misschien & vooral heel toevallig wel eens zo kunnen zijn dat het koersje wellicht misschien & vooral heel toevallig en volstrekt hypothetisch niet onder de 0,219 dient te komen, voor bv een iets langere tijd dan een dag of 2?
    Dit is toch inhoudelijk lijkt me, want het heeft met de financiering van Rood te maken?
  10. [verwijderd] 25 februari 2016 09:23
    Zeker weer erg tevreden neus,dat je binnen twee minuten weer op drie draadjes het laatste woord genomen hebt. ?Werd er vroeger nooit naar je geluisterd ?
  11. Cor S 26 februari 2016 09:40
    Vandaag al 1 aandeel verhandeld (met kosten mee, duur aandeeltje....)
20.166 Posts
Pagina: «« 1 ... 391 392 393 394 395 ... 1009 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 07 mei

    1. Japan inkoopmanagersindex diensten april
    2. NL inflatie april
    3. Reserve Bank of Australia rentebesluit
    4. Infineon Q1-cijfers
    5. UBS Q1-cijfers
    6. Zalando Q1-cijfers
    7. Solvay Q1-cijfers
    8. Heijmans Q1-cijfers
    9. Kendrion Q1-cijfers
    10. BP Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht