Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Delta Lloyd Terug naar discussie overzicht

Delta Lloyd 2016

31.190 Posts
Pagina: «« 1 ... 500 501 502 503 504 ... 1560 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 juni 2016 11:31
    quote:

    AnalytischDenker schreef op 13 juni 2016 11:18:

    [...]

    Ik ben van gedachten veranderd. Ik heb voor het eerst aandelen Delta Lloyd met een aanzienlijk verlies verkocht en dat nog wel op de historische bodem (3,905). Ik ben er niet gerust op.

    Jullie mogen me achteraf voor gek verklaren, maar ik voel een mini-beurscrash aankomen.

    Ik ben bang dat ik hetzelfd emoet gaan doen. 8k verlies pakken ;/
    In 2009 heb ik 20k verloren, dit keer beter safe than sorry.
  2. Peter Markus 13 juni 2016 11:37
    AnalytischDenker
    Ik begrijp je niet.
    Neerwaarts risico beperkt.
    Opwaarts potentieel meer dan 100%
    Fubon krijgt deze maand groen licht.
    Pas op dat je de opgebouwde winst met dit aandeel niet kwijtraakt op deze manier.
    Volgens mij is het juist een schitterende dag om te kopen.
    Ik vrees dat je ze nu duurder moet gaan terug kopen.
    De tijd zal het leren.
  3. forum rang 5 Louis7 13 juni 2016 11:42
    'To brexit or not to brexit'

    Interessant artikel..

    fd.nl/economie-politiek/1152715/to-br...

    'David Cameron gooit er zondagochtend nog maar eens een economische brexit-waarschuwing tegenaan. Als de Britten de EU verlaten, gaan de gemiddelde hypotheeklasten met 1000 pond per jaar omhoog, zegt de Britse premier.'
  4. forum rang 4 Guus_Geluk 13 juni 2016 11:47
    quote:

    Juuldetoeret schreef op 13 juni 2016 11:17:

    De nieuwe bodem is gevormd op 3,90. We gaan weer omhoog!
    Waar zie jij de bodem dan? We hebben nog 2 weken te gaan naar het referendum toe. Denk je dan echt dat de komende 2 weken de koers zal gaan stijgen? Ik wil ook instappen maar ik wacht even op een (veel) lagere koers. Na het referendum verwacht ik een snelle sterke relief rally. Gewoon omdat er geen Brexit zal komen. Maar de angst is er nu wel.
  5. forum rang 5 Louis7 13 juni 2016 11:54
    LONDEN-FTSE100 6089,080 -26,68 -0,44% (11:36) terwijl de indices in NL:

    AEX* 429,47 -1,4%
    Midkap* 633,02 -2,3%
    AScX* 749,99 -2,1%

  6. [verwijderd] 13 juni 2016 12:00
    quote:

    Guus_Geluk schreef op 13 juni 2016 11:47:

    [...]

    Waar zie jij de bodem dan? We hebben nog 2 weken te gaan naar het referendum toe. Denk je dan echt dat de komende 2 weken de koers zal gaan stijgen? Ik wil ook instappen maar ik wacht even op een (veel) lagere koers. Na het referendum verwacht ik een snelle sterke relief rally. Gewoon omdat er geen Brexit zal komen. Maar de angst is er nu wel.
    "Omdat er geen brexit zal komen"? Ik zou daar maar niet zo zeker van zijn, Cameron dreigt en doet aan bangmakerij, dat stimuleert de Britten voor een #Voteout
    Schauble heeft afgelopen weekeinde nog wat olie op het vuur gegooid, zie onderstaand artikel, na zijn uitspraken steeg het #Brexit kamp met 10%, ik zou zeggen lees je wat beter in, in wat er leeft onder de Britten, die zijn de EU bemoeienis kots beu, alleen de immigratie alleen al, die zitten niet te wachten op nog meer kansparels(moslims) en Turken(70 miljoen visum vrij reizen)
    De Britten doen er verstandig aan om uit de EU te gaan, degenen die het hards schreeuwen dat het niet goed zou zijn, zijn degenen met de grootste belangen. En na een #Brexit graag een #Nexit.

    Schäuble: sancties tegen Groot-Brittannië bij “Brexit”

    ?Pyt van der Galiën ?10 jun 2016 Schäuble: sancties tegen Groot-Brittannië bij “Brexit”2016-06-10T16:24:14+00:00 ?BREXIT, DUITSLAND, ECONOMIE, ELDERS, EUROPA, GROOTBRITTANNIË, NEOLIBERALISME

    266px-WSchaeuble
    —Wolfgang Schäuble

    De Duitse Minister van Financiën, Wolfgang Schäuble, heeft duidelijk gemaakt dat een vertrek uit de EU (Brexit) voor de Britten niet zonder gevolgen zal blijven. Zo kunnen de Britten het volgens Schäuble wel vergeten dat ze van de voordelen van de Europese binnenmarkt kunnen blijven genieten. Landen als Noorwegen en Zwitserland – die geen lid zijn van de EU – kunnen dat wél, Groot-Brittannië kan dat gevoeglijk vergeten. “In is in, out is out”, zegt Schäuble.

    Schäuble neemt weliswaar het woord “sancties” niet in de mond, maar hij laat weinig twijfel bestaan over zijn bedoelingen: denk maar niet dat je na je vertrek op de oude voet verder kunt gaan. Mocht je het Britse voorbeeld volgen, dan krijgt je economie een enorme opdonder. Daar zorgen we voor. Of Schäuble’s verhulde dreigement in Groot-Brittanië veel effect zal hebben, mag betwijfeld worden, maar de Britten zijn ook niet degenen tot wie hij zich richt. Dat zijn andere landen die door een Brexit wel eens op ideeën gebracht zouden kunnen worden. Schäuble noemt uitdrukkelijk Nederland als voorbeeld van een land dat door de traditionele banden met Groot-Brittanië in de verleiding zou kunnen komen het Britse voorbeeld te volgen: “hoe zal bijvoorbeeld Nederland reageren, dat traditioneel heel sterk met Groot-Brittannië verbonden is?”.

    Verdere integratie (Vertiefung) wordt door Schäuble overigens uitgesloten: “als antwoord op een Brexit kunnen we niet eenvoudigweg vragen om meer integratie….Dat zou onbehouwen zijn, veel mensen zouden zich terecht afvragen of wij politici het nu nog steeds niet begrepen hebben”. Ook wanneer de Britten met een nipte meerderheid opteren voor een verder verblijf binnen de EU, kan Europa volgens Schäuble niet net doen alsof er niks aan de hand is: “we moeten dat zien als een oproep wakker te worden en als vermaning niet gewoon op de oude voet verder te gaan.”

    Meer bij Die Zeit.
  7. [verwijderd] 13 juni 2016 12:08
    quote:

    Eurowin schreef op 13 juni 2016 12:03:

    De Duitse Minister van Financiën, Wolfgang Schäuble... hahaha net of de Britten bang zijn voor hem....
    Schauble lijkt het een beetje zoek te zijn.. Als ik dit zo lees, lijkt het mij gezond verstand om heel snel uit de EU te stappen..

    Wolfgang Schäuble ; moslims zijn een verrijking van Duitsland anders dreigt inteelt en degeneratie

    Geplaatst op 9 juni 2016 | 12 reacties


    Zit u goed op uw stoel ? De Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble heeft in een interview met de Duitse krant ‘die Zeit “gezegd dat moslims een verrijking zijn voor Duitsland ( ons land ligt slechts op een steenworp afstand) en indien wij ze niet verwelkomen dit een dreigende degeneratie betekent voor de huidige bevolking die een inteelt tegemoet gaat!!


    Europa moet zich volgens Schäuble niet afkeren van een moslim immigratie naar de EU, want daardoor wordt Europa kapot gemaakt. Het leidt tot inteelt en daardoor tot een degeneratie van de Europese bevolking . Met name de Turkse moslim bevolking laat zien dat wij ze nodig hebben, en Schäuble prees de inzet van het vrouwelijke deel van de Turkse migranten die zich inzetten in de maatschappij en het bedrijfsleven.(Uiteraard niet geheel zonder bijbedoeling om de Turkse dictator in Ankara onder de kin te kietelen ).

    Voorts moeten wij ons meer met Afrika bezig houden en zien hoe wij door een grotere ( financiële ) inzet de toenemende stroom van vluchtelingen van het Afrikaanse continent kunnen bijsturen.

    Toen wij gisteren ons artikel schreven dat er achter de hele vluchtelingencrisis een opzet zit, konden wij nog niet vermoeden hoe wij met deze uitspraken van Schäuble een bewijs kregen dat er inderdaad machten en krachten zijn die Europa volledig willen destabiliseren, waardoor ons continent een uitgemergelde maar gewillige volger wordt van wat er uit de VS wordt gedicteerd.

    Duitsland als grootse en meest invloedrijke land in de EU moet daartoe als uitvoerder dienen, zoals de acties van bondskanselier Angela Merkel al hebben aangetoond, waarbij het feit dat sommige landen niet aan de Amerikaanse leiband willen lopen, zoals Frankrijk en Italië vanwege hun economische zorgen in eigen land nauwelijks een weerstand van enige betekenis vormen.

    Wat betreft ons eigen land hoeft u zich geen zorgen te maken. Zeker met het kabinet Rutte zal ons land strak de koers die vanuit berlijn wordt gedicteerd blijven volgen, maar ook een volgend jaar aantredend nieuw kabinet van welke samenstelling dan ook, zal daar geen verandering meer in kunnen brengen. Ons land is economisch gezien gewoon het 17e Duitse Bundesland en dat zal ook zo blijven.
  8. Peter Markus 13 juni 2016 12:11
    Wel of geen Brexit
    Als de angst het kookpunt heeft bereikt is dat het mooiste koopmoment.
    Vandaag is dat volgens mij zo n dag maar zekerheid kan niemand geven.
    De waarheid staat op de borden en dan zie je wel wie er gelijk had.
    Bedenk daarbij wel dat het gelijk van vandaag morgen wel eens het ongelijk van gisteren kan blijken.
    Kortom: niemand, maar dan ook helemaal niemand kanweten hoe de beurs zich ontwikkeld.
    Daar is het maatschappelijk gebeuren en de gevoelens van de mens veel te complex voor.
    Juist deze ingrediënten zijn voor mij de uitdaging om me met bewust gokken op de beurs bezig te houden.
    Allen veel succes of misschien toch sterkte met het verlies dat de zittenblijvers en verkopers vandaag tot nu toe hebben moeten incasseren.
    PM
  9. NASD 13 juni 2016 12:25
    quote:

    Dykwia schreef op 13 juni 2016 11:17:

    Ziet er naar uit dat mn kind niet op vakantie gaat in de zomer:-)

    Ik hoop dat dit niet serieus is en dat je belegd met geld dat je kunt missen.
  10. NASD 13 juni 2016 12:27
    quote:

    AnalytischDenker schreef op 13 juni 2016 11:18:

    [...]

    Ik ben van gedachten veranderd. Ik heb voor het eerst aandelen Delta Lloyd met een aanzienlijk verlies verkocht en dat nog wel op de historische bodem (3,905). Ik ben er niet gerust op.

    Jullie mogen me achteraf voor gek verklaren, maar ik voel een mini-beurscrash aankomen.

    Geloof jij niet in het aloude beurs adagium dat een crash nooit het gevolg is van agendapunten (b.v. Brits referendum) maar altijd plots en onverwachts komt?
  11. forum rang 5 Louis7 13 juni 2016 12:37
    quote:

    Tomark schreef op 13 juni 2016 12:35:

    Wat zijn Nederlandse beleggers toch vreselijke angsthazen, ongelofelijk.
    Ja, die Britten lachen zich kapot, kunnen ze weer lekker goedkoop aandelen kopen..
31.190 Posts
Pagina: «« 1 ... 500 501 502 503 504 ... 1560 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.363
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.904
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.382
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.055
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.756
ageas 5.843 109.778
Agfa-Gevaert 13 1.860
Ahold 3.536 73.981
Air France - KLM 1.024 34.315
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.361
Allfunds Group 3 1.197
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 335
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.261
AMG 965 125.733
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.520
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.121
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.615
Arcelor Mittal 2.023 318.604
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.107
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.273
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.689
ASML 1.762 76.935
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.651
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.667

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 30 april

    1. China inkoopmanagersindex industrie en diensten april volitaliteit verwacht
    2. Samsung Q1-cijfers
    3. NL producentenprijzen maart
    4. Arcadis Q1-cijfers
    5. Adidas Q1-cijfers
    6. Volkswagen Q1-cijfers
    7. Air France-KLM Q1-cijfers
    8. Dui detailhandelsverkopen maart
    9. PB Holding jaarcijfers
    10. Acomo €0,75 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht