Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

BioPharma Terug naar discussie overzicht

Genmab, de Deense parel

3.485 Posts
Pagina: «« 1 ... 27 28 29 30 31 ... 175 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 juni 2016 16:23
    quote:

    sheriff Grover schreef op 14 juni 2016 10:26:

    Nou het uitverkoop feest gaat gewoon door zo te zien .... ruim DKR 200 in de min op amper een week tijd .. :o(
    Paar maanden terug gingen we ook flink terug en kwamen we daarna op all time high. Dus vooruit maar.
  2. sheriff Grover 16 juni 2016 17:17
    Hi MHRM , Idd al met al weer een hopeloze dag ... ruim 5.5 % in de min , de 1062 turbo uitgestopt en de 1012 (amper 3%)ligt binnen handbereik voor de heren .... hup en dan weer het vliegwiel effect op naar de volgende turbo... Doodvermoeiend !!
  3. Joho 2.0 16 juni 2016 21:37
    Mijn wachten wordt beloond; als de Brexit-angst aanhoudt: stap ik woensdag as. voor de ene helft in en donderdag na de uitslag voor de tweede helft van mijn budget.
    (Bijkopen wel te verstaan)
  4. Joho 2.0 22 juni 2016 10:19
    Kvalitetsjournalistik kræver investeringer. Del venligst denne artikel med andre ved at bruge nedenstående link. medwatch.dk/Medicinal___Biotek/articl...
    Kopier og videresend ikke artiklen. Det er i strid med ophavsretsloven og vores abonnementsbetingelser: medwatch.dk/service/betingelser

    met excuus voor de slechte vertaling uit het Deens; artikel van vandaag;

    Analist verwachten opwaartse bijstelling van Genmab later dit jaar
    FARMACEUTISCHE EN BIOTECH: De verkoop van nieuwe cijfers over Genmab botkanker middel Darzalex, onderbouwt senioranalytikers afwachting van een opwaartse herziening van de verwachtingen voor de biotech-bedrijf later dit jaar. Een van de redenen Darzalex nu ook worden uitgerold in de Europese markt.
    VAN Ritzau Finance Geplaatst 22:06:16 uur. 08:35
    Op de top van een enigszins zwakke omzet in april kan biotech bedrijf Genmab nu weer verheugen dat kanker middel Darzalex dat is de grote inzet tonen vooruitgang.
    Darzalex verkocht dus 35.690.000. dollar vorige maand, wat neerkomt op een stijging van 8,5 procent. in de voorgaande maand.
    Het toont de gegevens van het Amerikaanse onderzoeksbureau huis Symphony Health, die de verkoop door middel van institutionele verkoopkanalen voor ziekenhuizen en medische klinieken die door Bloomberg worden gepubliceerd beslaat.
    Bij Sydbank verkoopcijfers voor de maand mei volledig in lijn met de verwachting.
    "De verkoop is in de buurt van mijn verwachtingen. Ik wijs erop dat Darzalex weer een stijgende trend, nadat we zagen een beetje zwakke verkoop in april, toen er een daling van 9 procent.", Zegt analist Søren Hansen Løntoft Ritzau Finans.
    Sales mei zijn lager dan in maart, waarbij de maand blijft bij de hoogste omzet sinds de lancering vorig jaar.
    Hier klonk de verkoop van 36,1 miljoen. dollar, en voor het hele jaar tot en met mei, zegt een omzet van 164 miljoen. dollar. Genmab eigen verwachtingen voor het volledige jaar verkopen 400-450.000.000. dollar.
    Soren Hansen Løntoft regent, zelfs met een omzet van 550 miljoen. dollar voor 2016, die onder meer te worden geholpen door een lancering in de Europese markt, waar het product is onlangs goedgekeurd.
    "Ik verwacht een upgrade later dit jaar. Het overgrote deel van de omzet komt uit de Amerikaanse markt, maar ik vast ook een snelle lancering op de Duitse markt, waar het al snel de eerste patiënt na goedkeuring in Europa mei behandeld", zegt Søren Løntoft Hansen.
    Sterke data te houden neemt later
    Genmab in mei en juni konden sterke resultaten van het onderzoek te produceren met slechts Darzalex, die wordt gebruikt voor de behandeling van patiënten met beenmergkanker.
    Momenteel Darzalex goedgekeurd voor de behandeling bij patiënten die door ten minste drie cycli van de behandeling zijn gegaan, maar de biotech bedrijf hoopt verder vooruit in de rij te krijgen.
    Het moet door de bevoegde gezondheidsinstanties worden goedgekeurd, de Verenigde Staten is het belangrijkste, en pas dan zal worden weerspiegeld in de verkoop, is de beoordeling van Sydbank.
    "We zullen waarschijnlijk niet de positieve data in de omzet zien wanneer Darzalex vooruitgang in de behandeling, en het zal alleen aan het begin van 2017, toen Darzalex waarschijnlijk goedgekeurd eerder worden gebruikt in de behandeling", zegt Søren Løntoft Hansen.
    "Maar natuurlijk niet uit dat er artsen die ervoor kiezen om de agent eerder al gebruikt in de behandeling, hoewel het nog niet want het wordt goedgekeurd," zegt hij.
    Genmab werken samen met de Amerikaanse Johnson & Johnson op de verkoop van Darzalex.
    Nordea voorspelt een verdere opwaartse bijstelling van Genmab
    Janssen Regisseur: Darzalex is een belangrijk product voor ons
    Nieuwe Darzalex data versterken Genmab gouden eieren
  5. [verwijderd] 23 juni 2016 18:53
    Ha Sheriff, hoe zie jij de impact hiervan? Voor een bepaalde toepassing geen akkoord in EU. Kleinere tegenslag met relatief beperkte (financiele) impact?

    Committee for Medicinal Products for Human Use (CHMP) issues negative opinion for Arzerra for maintenance treatment of patients with relapsed CLL
    Copenhagen, Denmark; June 23, 2016 — Genmab A/S (Nasdaq Copenhagen: GEN) announced today that the Committee for Medicinal Products for Human Use (CHMP) of the European Medicines Agency (EMA) has issued a negative opinion for the use of Arzerra® (ofatumumab) as maintenance therapy for patients with relapsed chronic lymphocytic leukemia (CLL). The Marketing Authorization Application (MAA) was submitted by Novartis in July 2015 under the ofatumumab collaboration between Novartis and Genmab.
    "We are disappointed that we did not receive a positive recommendation for Arzerra in the maintenance CLL setting in Europe. We will continue to work with Novartis to define the best path forward for Arzerra," said Jan van de Winkel, Ph.D., Chief Executive Officer of Genmab.
    The MAA was based on positive data from an interim analysis from the Phase III PROLONG study (OMB112517), which evaluated ofatumumab maintenance therapy versus no further treatment in patients with a complete or partial response after second or third line treatment for CLL.
  6. sheriff Grover 23 juni 2016 19:21
    Hi Jeroen lees het ook net ..... nog niet echt een mening ...Morgen even met wat mensen bellen maar op het eerste gezicht niet al te schokkend ; ten eerste is het in Europa en ten tweede is het Arzerra waar niemand eigenlijk nog heel veel van verwacht . (ik zie trouwens wel een schrik reactie op het moment van nieuws uitkomen maar daarna weer snel herstel en bijna gesloten op day high . Maar begrijp me niet verkeerd het was beter geweest als ze wel de goedkeuring hadden gekregen maintenance kan je de patienten lang mee behandelen ...

    Volgens mijn TA vriend ligt de koers goed sluiten boven 1175 was belangrijk en de weg naar DKR 1440 ligt open volgens hem . But hey don't shoot the Messenger !

    gr Sheriff Grover
  7. [verwijderd] 23 juni 2016 19:24
    Dank voor deze eerste indruk Sheriff. Benieuwd naar verdere analyse, maar lijkt, zoals ik ook al dacht relatief beperkte impact. Let's see.
  8. [verwijderd] 29 juni 2016 11:56
    Ach Sheriff, dat hoort bij een grootse business bouwen. Wordt er niet echt warm of koud van.De strategische hoofdlijn en focus is duidelijk. En rond hun top product Darzalex kunnen ze hun business prima verder uitbouwen. Darzalex zal de cashflow, branding en momentum creëren, die verder zullen bijdragen aan lange termijn succes. Ook met hier en daar (al dan niet kleinere) tegenvallers. Zeker heel goed voor de balans en het behoud van de broodnodige nuchterheid. En voorkomt ook 'grote halen snel thuis' mentaliteit bij beleggers. Tot nu toe hebben de aanhouders (langere termijn beleggers)flink gewonnen.Vanuit dat perspectief zit er op (middel)lange termijn veel meer potentie in het vat. De grote vraag blijft altijd: kan ik in dit aandeel of elders over de komende periode een beter rendement halen. Ik zie vooralsnog in Genmab meer dan evenredig potentieel.
  9. sheriff Grover 30 juni 2016 12:02
    Hoi Jeroen , de markt heeft het Novartis bericht als niet al te storend ervaren zo te zien !
    We handelen alweer boven de DKR 1200 ..

    Ik kreeg gisteren als mogelijke verklaring dat Novartis geen samenwerking wil met(lees overgeleverd wil zijn aan!) JnJ . FWIW !!
  10. [verwijderd] 30 juni 2016 22:02
    quote:

    sheriff Grover schreef op 30 juni 2016 12:02:

    Hoi Jeroen , de markt heeft het Novartis bericht als niet al te storend ervaren zo te zien !
    We handelen alweer boven de DKR 1200 ..

    Ik kreeg gisteren als mogelijke verklaring dat Novartis geen samenwerking wil met(lees overgeleverd wil zijn aan!) JnJ . FWIW !!
    Fijn om te zien Sheriff, die kalme marktreactie. En dit strategische en tactische spel tussen de grote jongens blijft een fact of life. Bottom line blijft Genmab het oog op de 'Darzalex en andere pipeline kansen' bal houden ism met diverse partijen. Door de soms huizenhoge (markt) golven op weg naar een volgend mooi doel.
  11. [verwijderd] 30 juni 2016 22:17
    En, voor de liefhebbers: Jyske bank heeft haar recommendation verhoogt van buy naar strong buy, met behoud van koersdoel DKK 1470. Mooi volgend richtpunt.
  12. Fredk 30 juni 2016 23:29
    quote:

    jeroengp01 schreef op 30 juni 2016 22:17:

    En, voor de liefhebbers: Jyske bank heeft haar recommendation verhoogt van buy naar strong buy, met behoud van koersdoel DKK 1470. Mooi volgend richtpunt.
    Mooie ontwikkeling(en)! Dank voor jullie postings.

    Groeten,
  13. sheriff Grover 1 juli 2016 08:51
    Morguh allemaal , FredK een kwestie van kosten en baten denk ik een persbericht de wereld insturen schijnt best nog wel wat te kosten .. Daarbij krijgen we deze goedkeuringen natuurlijk meer en meer Duitsland , Spanje etc.

    gr Sheriff grover
  14. [verwijderd] 4 juli 2016 08:43
    Genmab en Lundbeck collab inzake Parkinsons medicijn gaat klinische fase in. Gaat dus nog wel even duren, maar als dit positieve testresultaten oplevert (collab is gestart in 2010) dan is dit een zeer veelbelovend medicijn voor een wereldwijd voorkomende ziekte. Prima voor patienten en de verbreding van de Genmab portfolio.
    Zie hier het artikel in Deense krant:
    www.business.dk/medico/lundbeck-og-ge...
  15. Joho 2.0 8 juli 2016 10:04
    Als verklaring voor het ff niet stijgen vd huidige koers, wil ik jullie deze video toch niet onthouden.
    Let op dat de koers gisteren niet onderuit ging en dat geen enkele analist een piek sales van 15 MRD heeft voorspeld. Het kan net zo goed een bevestiging zijn van het goede werk van Genmab. Oordeel zelf (Genmab vanaf 1min40):
    www.research.hsbc.com/R/20/wGrxrqd

    Vergeet het rapport niet te downloaden.
    (En ja ik zit nog voor 30% v mijn porto in Genmab en ook 30% in Ablynx)
3.485 Posts
Pagina: «« 1 ... 27 28 29 30 31 ... 175 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.854
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.275
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.055
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.717
Aedifica 2 844
Aegon 3.257 320.409
AFC Ajax 537 7.029
Affimed NV 2 5.802
ageas 5.843 109.785
Agfa-Gevaert 13 1.900
Ahold 3.536 74.034
Air France - KLM 1.024 34.396
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.779
Alfen 13 17.526
Allfunds Group 3 1.239
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 342
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.564
AMG 965 126.748
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.205
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.630
Arcelor Mittal 2.024 318.786
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.193
Aroundtown SA 1 189
Arrowhead Research 5 9.316
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.789
ASML 1.762 77.871
ASR Nederland 18 4.165
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 347
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.818
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.683

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 mei

    1. Consumentenvertrouwen juni (Dld)
    2. Consumentenvertrouwen mei (Fra)
    3. ASR jaarvergadering
    4. Hypotheekaanvragen - wekelijks (VS)
    5. Inflatie mei, vlpg (Dld)
    6. OCI jaarvergadering
    7. Federal Reserve - Beige Book (VS)
    8. HP Q2-cijfers (VS)
    9. Salesforce Q1-cijfers (VS)
  2. 30 mei

    1. Azerion Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht