Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Antonov Terug naar discussie overzicht

Niets nieuws hoor....

61 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 mei 2004 13:31
    Zo de koers stort eindelijk in en zo blijkt weer dat de repeterende truc van Antonov weer eens is gelukt. Ik heb mijn winst te pakken en een nieuwe ligt in het verschiet.
    Ik heb me nergens meer mee bemoeid maar ik wil nu toch nog eens herhalen dat al die wartaal die geproduceerd is omtrent Antonov gewoon een herhaling van kretologie is zoals je die op andere draadjes ook tegen komt, als zich een aandeel aandient waar met veel risico toch nog wat te verdienen valt. De betweters en experts (Hekking mwahahahahah) vallen over elkaar heen als het aankomt op voorspellingen en zogenaamde wetenswaardigheden. Nou neem van mij aan, niemand en als ik zeg niemand dan bedoel ik echt helemaal niemand, weet iets echt zinnigs hieromtrent. Het is alleen het opboeren van zichzelf repeterende onzinnigheden, zo gaat het nu, zo gaat het in de toekomst en zo ging het in het verleden.
    Nu wachten tot Antonov zakt naar de 20 en dan komt echt wel weer een nieuwe partner om de hoek kijken en up naar de 65. Ik zal erbij zijn, jullie ook???
    BTW ik heb naar aanleiding van de aankondiging van de nieuwe partner een brief geschreven naar de VEB met de vraag of zij er op willen toezien of hier sprake kon zijn van valse voorlichting ter opdrijving van de koers. Vooralsnog zag de VEB geen aanleiding om dit met mij te veronderstellen. Ik ga ze nu aanspreken op de zoveelste misbeoordeling. Ik breng Prolion in herinnering waarbij ik uiteindelijk op al mijn klachten een antwoord kreeg in Effect en waaruit bleek dat mijn klachten stuk voor stuk gegrond waren. Helaas een bevestiging die wel te laat kwam voor veel Prolion aanhangers maar niet voor mij.
    Ik hou jullie op de hoogte.
    groeten
    Elbert Kok
  2. [verwijderd] 13 mei 2004 14:48
    jij zegt dat we weer inzakken.. volgens mij hebben we 2 maanden geleden ook op 0,56 gestaan, waarna we weer stegen.. boekje loopt trouwens nu weer beetje vol en laat neemt wat af.. om nou te zeggen dat het weer over is met antonov, is mij een beetje te overdreven.. maar goed.. ieder zo zijn eigen visie

    Mvg

    JW
  3. [verwijderd] 13 mei 2004 21:13
    Aan de reacties te zien heb ik volkomen gelijk, maar dat wist ik al. Waarschuwen heeft geen zin aan panikerende aandeelhouders, die lopen gewoon overelkaar heen al nietsterzakedoendeschreeuwend
  4. [verwijderd] 13 mei 2004 22:30
    Ondanks de grote omzetten blijft de koers voor HET persbericht toch nog aardig overeind. Ik denk dat je voor je beurt praat en tot nog toe heb je absoluut GEEN gelijk.
    Ik denk dat je paniek aan het zaaien bent ipv aan het waarschuwen zoals jij dat noemt.
    Het zal je niet in dank worden afgenomen als straks iedereen, van positieve verbazing, na HET persbericht achterover van zijn stoel valt en vergeet nog op tijd de "Enter" toets voor het verzenden van zijn "bestens koop" te drukken..
    Maar er zitten er hier nog genoeg die het aandeel wel op de voet volgen maar het verder maar niks vinden...
    Dus, of ze wijfelen, of ze zijn gefrustreerd door niet "op tijd" in te stappen, of ze proberen er aan te winnen omdat ze nog moeten kopen... het is en blijft een spannend aandeel :)
    De "gelovers" en de "niet-gelovers" :)
    Ik analiseer simpel maar vaak doeltreffend...
    Het enige wat ik nu nog MOET geloven is dat ze durven te liegen als ze zeggen dat ze de handtekening al gezet hebben... als ik een "niet-gelover" ben...
    Het enige wat ik nu nog MOET geloven is dat, als ze zeggen dat ze de handtekening al gezet hebben, dat ze dan inderdaad die handtekening al hebben gezet... als ik een "gelover" ben...

    Niks sekte, gewoon een supersimpele analyse...

    Natuurlijk is die handtekening al gezet... alleen het persbericht nog aanpassen (vergaderen voor goedkeuring)... de prijzen zijn al afgesproken... natuurlijk gaat antonov geen zelfmoord plegen met zulke berichten... IK heb ze nog niet op een leugen kunnen betrappen...
  5. [verwijderd] 13 mei 2004 22:41
    Hans,

    Heb je er ook wel eens bij stilgestaan dat de stukken waaronder de door jou bedoelde handtekeningen staan, een overeenkomst kan omvatten waarin Antonov opdracht verstrekt om door het bedrijf x een onderdeel van de bakkies verder te laten ontwikkelen?

    Er is dan dus een overeenkomst. Er wordt niets gelogen. En toch brengt het niets op.

    Ik moet het nog zien hoor...

    m.v.g. dodo
  6. [verwijderd] 13 mei 2004 23:11
    Deze vorm van berichtgeving gaat al 10 jaar zo en deze vorm van reactie idem dito. Alleen, de felle jongens die denken de wijsheid in pacht te hebben, doen dit jaar pas voor het eerst mee en weten van niets en daarom trekken ze geen lering uit het verleden. Gewoon een herhaling van zetten en wat de reacties betreft verander Antonov in Prolion of Tulip etc etc en ze kunnen gewoon op een ander draadje overgenomen worden. Maar niemand hoeft dit van mij aan te nemen, aldoende leert men zalk maar zeggen en dat geldt zelfs voor de mensen op dit forum, hun opvolgers staan al in de rij om de wartaal over te nemen alleen weten die hetzelf nog niet.
  7. [verwijderd] 13 mei 2004 23:56
    Ik daag je uit om over 1 jaar eens hier op het forum je meneing te geven
    om te kijken of je gelijk hebt gehad.
    Mag ook over 1/2 jaar

    Nou is it a Date?

    Groeten
  8. [verwijderd] 14 mei 2004 01:02
    EGKok, je roept hier in een echo-put.
    Ik volg het aandeel 9 jaar zoals ik al aangegeven had in een mailtje hier en ben dezelfde mening toegedaan als jij.
    Ik vind het spijtig dat goedgelovige mensen hun geld besteden aan een bedrijfje van een paar man dat al 9 a 10 jaar bezig is om het gouden ei aan de man te brengen, telkens worden er contracten getekend en is er sprake van een 'nader te vernoemen partner', gevolg koers verdubbeld / verdrievoudigd, er volgt een emissie om de ontwikkelingskosten en salarissen te kunnen betalen, vervolgens hoor je 3 maanden niets concreets en de koers zakt vervolgens weer terug naar de helft of een derde.

    Ik bezit geen aandelen, ik vind het niet tof dat de koers zakt, ik wil wel waarschuwen voor blind optimisme.

    Ik hoop dat ik over een jaar (of 2) spijt heb dat ik niet al mijn geld in Antonov gestopt heb wanneer deze op €10,- staat.

    Ozzy
  9. [verwijderd] 14 mei 2004 01:28
    OzzyO,

    Historisch gezien heb je absoluut een punt .....

    Gelukkig (hoop ik dan toch hè) ken ik veel mensen met kennis van zaken die ervan overtuigd zijn dat Antonov het uiteindelijk gaat maken.

    Bovendien zijn de laatste week bijna alle aandelen flink in waarde gezakt, met name ook de pennystocks (bijv. Magnus, Sopheon, Rood T.).

    Voor mijn vertrouwen is belangrijk dat Antonov heeft aangegeven, dat er in juni een AAV gehouden wordt en dat voor die tijd positieve duidelijkheid zal worden gegeven. Pas wanneer die AVA niet door gaat, kun je vermoeden dat er gevaarlijke beren op de weg zijn verschenen.

    En uitstel van een aangekondigd PB met een paar weken vanwege extra belangstelling is vervelend voor ons, maar kan tegelijk zeer gunstig zijn voor het bedrijf.

    Uiteindelijk is het volgens mij simpel: wie denkt dat men bij Antonov de boel bedot, had nooit aandelen moeten kopen. Is het vertrouwen er wel, dan mag een paar weken uitstel van goed nieuws geen breekpunt zijn.
  10. [verwijderd] 14 mei 2004 02:07
    Ik heb geen aandelen Antonov , maar volg het met alle interrese .geweldig forum .

    Ik werk in de autobranche al 25 jaar ,en had voordat ik met beleggen begon (2 jaar ),nog nooit van antonov gehoord, ja van die grote vrachtvliegtuigen dat wel, maar vd versnellingsbakken antonov niet.

    en ik kan nog steeds erg weinig vinden over antonov in de vakbladen .

    Wat mij de das omdoet is het feit dat ze een kartcompitie ,gaan sponsoren.. is dat de markt geworden van antonov ?dat karten is toch gewoon een hobbyclubje ?

    Ben benieuwd waar het heen gaat.

    Chi pecora si fa, il lupo mangia

    groet en succes allen
  11. [verwijderd] 14 mei 2004 07:11
    tot aan 2004 heb je inderdaad de situatie geschertst; dat de VEB niet wil luisteren zegt jou alleen niet genoeg. Stom dat je dit als zoveelste schreeuwer nou juist nu weer gaat beweren, wat een slechte timing.
    Tot ziens!
  12. [verwijderd] 14 mei 2004 08:53
    Hallo Zoeker,

    Zelf denk ik dat die sponsoring van de cart-competitie onderdeel is van een deal met een nieuwe grote investeerder, Marius Ritskes (het spreekwoord: een spierinkje uitgooien om een snoek te vangen).

    Alle extra uitgaven (ook het aantrekken van meer personeel) zijn voor mij tekenen dat men bij Antonov vol vertrouwen is.
    Want laten we eerlijk zijn: een bedrijf in moeilijkheden zal juist bezuinigen op personeel en geen nieuwe sponsorcontracten tekenen.
  13. [verwijderd] 14 mei 2004 12:06
    Gijs, ik begrijp je niet helemaal, teneerste ben ik geen schreeuwer, ten tweede heb ik kennis van zake en ten derde die klacht of het ter info bericht aan de VEB is gestuurd omdat ik vind dat de VEB ook een preventieve taak hoort uittevoeren ipv altijd achteraf dubieus te triomferen. Dan is het vrijwel altijd te laat. De vogel is gevlogen en het geld is op. Aan die theoretische overwinningen hebben wij niets. Derhalve die Info naar de VEB naar aanleiding van de enorme koersstijging waar ik ook van heb geprofiteerd maar die gebaseerd zou kunnen zijn op manipulatie doormiddel van halve waarheden waardoor Antonov wordt gekarakteriseerd. Bij Prolion heb ik tot vervelens toe klachten ingediend omdat daar alles bijna voor het blote oog op bijna criminele wijze fout ging ten koste van de aandeelhouder. De VEB stuurde brieven etc. maar kwam te laat met de conclusies, waarin elke klacht van mij in Effect werd bevestigd, maar helaas, hoe krijgen we genoegdoening via Prolion???? Hoef ik verder toch niet uit te leggen? De koers van Antonov gaat nu weer naar de twintig en dan is deze jongen weer van de partij maar ik ga de VEB weer aanspreken op haar verantwoordelijkheid ook voor de aandelentoestand van Antonov, dus niet alleen proberen te scoren met AHOLD en Worldonline.

    Gr. egkok
  14. [verwijderd] 14 mei 2004 13:38
    Hoi Paradox, in het begin had ik wel degelijk vertrouwen in Antonov.
    Dat was ook de reden dat ik aandelen kocht, nu ligt dat anders, maar hoop voor jullie dat ik ongelijk heb.
    Dat Antonov een mooi product ontwikkeld ben ik van overtuigd, dus wie weet hebben degene die nu vertrouwen hebben het geluk meehebben dat de koers omhoog kan en dat Antonov zichzelf kan bedruipen d.m.v. genoeg inkomsten in de toekomst.

    Succes

    Ozzy
61 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.861
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.593
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.062
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 33
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.897
Aedifica 2 847
Aegon 3.257 320.536
AFC Ajax 537 7.030
Affimed NV 2 5.889
ageas 5.843 109.794
Agfa-Gevaert 13 1.904
Ahold 3.536 74.068
Air France - KLM 1.024 34.423
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.782
Alfen 13 17.627
Allfunds Group 3 1.242
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.248
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 346
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.672
AMG 965 127.044
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.244
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.640
Arcelor Mittal 2.025 318.851
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.212
Aroundtown SA 1 193
Arrowhead Research 5 9.337
Ascencio 1 21
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.817
ASML 1.762 78.380
ASR Nederland 18 4.185
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 348
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.841
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.701

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 10 juni

    1. NL industriële productie april
    2. FuelCell Q2-cijfers
  2. 11 juni

    1. NL inflatie mei def.
    2. VK werkloosheid april
    3. VS ondernemersvertrouwen MKB mei
    4. Eurocommercial Properties AvA
    5. Maandrapport OPEC
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht