Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

ArcelorMittal LU1598757687

Laatste koers (eur)

24,050
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    2.081.041 Gem. (3M) 2,5M
  • Bied

    23,800  
  • Laat

    24,120  
+ Toevoegen aan watchlist

Arcelor Mittal september 2016

3.845 Posts
Pagina: «« 1 ... 84 85 86 87 88 ... 193 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Kogovus 15 september 2016 14:26
    quote:

    prof. jhr. Donald J. Tromp schreef op 15 september 2016 14:07:

    [...]

    Moet je niet juist hebberig zijn Ko? Ik wil het maximale en ben desnoods bereid om alles (uiteraard niet mijn totale vermogen) op het spel te zetten. Zeg maar gerust de aanpak van een verstrooide professor. Ik hou wel van die spanning, maar dan zal per persoon verschillen
    Wat is hebberig, mag graag iets hebben maar zonder is ook goed, easy to please. Ik bedoel eigenlijk, gestructureerd je vermogen (niet alles) inzetten om fluctuaties goed uit te kunnen buiten en mee te kunnen in de flow van een up of een down maar da wellicht in kleinere, gedoseerde stapjes. Ik wacht nu even op een kleine up om wat wat middelen vrij te krijgen om weer wat momentum in de trap te krijgen, als je begrijpt wat ik bedoel ;-)
  2. [verwijderd] 15 september 2016 14:30
    quote:

    rene l schreef op 15 september 2016 08:47:

    Het is een hete nazomer op de beurs.
    Vroeger had je bij de KPN ook zomersteekweken, hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de korting.

    Het is een gekke wereld aan het worden en het gevoel bekruipt mij steeds meer dat we geleid worden door een stelletje malloten die het spoor volledig bijster zijn.

    Drankorgel Juncker stond gisteren niet al te stevig op zijn benen en wil voor elke Eurofiel gratis Wi-fi.
    Ik wil helemaal geen gratis Wi-fi, ik wil gewoon m'n Guldens terug.
    Er wordt geklaagd dat de jeugd tegenwoordig te veel zuipt en dat allerlei plannen niet werken.
    Wat is er anders dan vroeger, best wel veel eigenlijk.
    Toen ik in de jaren 70 van vorige eeuw 16 werd gingen we ook altijd met een groepje naar een discotheek op onze brommers.
    Een pilsje kostte toen nog 1 Gulden en je tikte er gemiddeld op een avond ongeveer een meter af.
    Tsja, en werd je staande gehouden door de politie dan mocht je afstappen en als je redelijkerwijs een paar meter over de middenstreep rechtop kon lopen kon je zonder verdere lastige vragen gewoon je terugtocht richting huis vervolgen.

    Bayer koopt Monsanto, ik vind het heel apart dat een Yank zich over laat nemen door een Duitser, wat is de achterliggende gedachte, misschien denken ze in de VS wel, de Duitsers hebben in het verleden bewezen dat ze goed zijn in het Opruimen van de Europeanen.

    Morgen is het vrijdag en is het mooie weer voorbij, tevens is het expiratie-dag.
    Correcties lopen altijd verder door dan je hoopt, toch zie ik geen vergelijking met de nazomer van 2011 toen de beurzen door verhitte toestanden met de Grieken volledig door het putje gingen.
    Misschien krijgen we morgenmiddag rond half 3 nog wel een onvervalste paniekprikker.

    Het valt mij wel op dat er enorm veel eikels aan de bomen zitten, een oude wijsheid is dan dat dit zou kunnen duiden op een aanstaande horror-winter.

    Ik sluit af met een oude beurswijsheid:

    Je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn.

    Steeds als ik die geweldig geschreven posts lees van René brengt mij dat op herinneringen uit mijn eigen jeugd. René heeft het o.a. over dat hij in de jaren 70 v.d. vorige eeuw, toen hij 16 werd, naar de discotheek ging op de brommer.
    Ik ben dan iets ouder en keek destijds mijn ogen uit als er in het weekend "bezoek" kwam van nozems (halbstarken) uit Duitsland die de stad onveilig maakten met hun Puch met van die onwijs hoge sturen, en lang haar vooral van achteren. Ik ging vaak naar het cafetaria waar zij zich te goed deden aan Hollandse lekkernijen die toen nog onbekend waren in Duitsland zoals kroketjes, balletjes gehakt e.d.
    Ook naar de muziek uit de jukebox kon ik urenlang luisteren en het meest staat me nu nog "Peggy Sue" bij van die zanger die later met een vliegtuigongeluk is omgekomen.
    Pils heb ik van mijn leven nog nooit gedronken hoewel ik een vaste klant was in het café om te kaarten, biljarten of te ouwehoeren over voetbal. Er is mij eens Hfl.100,- geboden om één glaasje bier te drinken en dat was toen véél geld. Ik heb het niet gedaan, ik lust het niet maar was zodoende altijd de Bob.
    Ik herinner me nog een keer, we gingen op verjaardagsbezoek en op de terugweg s´nachts tegen 2 uur werden we aangehouden door de politie. Ik draai het raampje van de VW 1302 open en mijn 3 passagiers zo zat als een aap werden wakker. Begonnen tegen de agenten uit te leggen dat ook de chauffeur, ik dus, gedronken had. De lucht was uiteraard niet om te harden dus ik moest uitstappen en over een streep lopen met één oog dicht. Toen (zo´n bijdehandje was ik) vroeg ik of dat lopen op de handen moest of gewoon. Nou als wraak werd de hele auto gecontroleerd en zij gaven mij een boete omdat de reserveband te glad vlg. hen was. De boete heb ik destijds in 3x betaald wat voor justitie een hoop kosten betekende en bij de laatste betaling Hfl. 2,- teveel overgemaakt. Nou dat kreeg je toen nog keurig terug want je had teveel betaald.
    Al met al mooie tijden en dat is tegenwoordig heel wat anders met die jongelui in de Zaanstreek o.a.
    Het is weer een heel epistel geworden maar hier zo ver weg van Nederland komen regelmatig herinneringen los. Neem me vooral niet kwalijk.
    Saludos, de Volharder
    Het is hier 7.30 uur ik ga ontbijten.
  3. irikk 15 september 2016 14:30
    quote:

    Padre schreef op 15 september 2016 14:03:

    seekingalpha.com/news/3208953-iron-or...
    de iron ore prijs gaat nog wel verder zakken,als china 30% minder wil gaan produceren.wat men laatst als doelstelling heeft genomen.waar moet al dat erts naar toe?
    minder vraag doet de prijs...

  4. [verwijderd] 15 september 2016 14:37
    quote:

    Stockwatcher schreef op 15 september 2016 08:45:

    [...]

    Het is eigenlijk niet verrassend te noemen mensen, de ontluikende opwaartse kracht (hefboom) is heel sterk bij AM. De grote jongens willen AM stukken zo goedkoop mogelijk inslaan door het "slechte" nieuws aan te grijpen de koers naar beneden te manipuleren. Omdat ze weten dat AM over een paar maanden door de 6 euro grens heen zal breken. Het heft voor hen namelijk geen zin om te blijven wachten tot AM met Q3-cijfers komt. Ze willen gewoon winst maken voor hun investeerders of klanten. Zo werkt het spel. Korte termijnbeleggen is 1 grote gokpaleis doch lange termijn met gezond verstand mits je een limiet verkoop order hebt ingesteld.

    Succes vandaag en rustig blijven.....
    Het artikel baseerde zich op vooral de Braziliaanse staalbedrijven te mijden, echter die deden het, op de kleine speler Compañia de Sirurgica SID na, beter dan Arcelormittal --- een bedrijf dat volgens hetzelfde artikel niet of nauwelijks geraakt zou worden door de antidump maatregelen.

    De manipulatie van de koers en sterke schommelingen zijn bekend.

    Success iedereen,

    Ozzy
  5. Lech1 15 september 2016 14:46
    @TAPP , Wouter in deze, echt een analist en zeker geen trader ...... je bent op zoek naar investeerders... vertel eens waarom ze in jou moeten investeren dan? Want met een euro maak je er toch met een swingtrade op je dooie gemakkie 2 of 3 van ? Of durf je dat niet met eigen geld aan. iedereen moet ergens beginnen maar jij met jouw kijk als 28 jarige pakt die 10k op wat vaak al meer is dan menigeen hebt... en doe daar iets mee. Of ga je voor de zekerheid omdat ook jij moet VRETEN.... kom op joh... risico nemen voor jezelf is toch wat zwaarder in het echie met eigen eurootjes dan van een ander.... Het is meer jouw manier van doorgeven wat neer komt TAKE IT OR LEAVE IT en DAAR MOET JE HET MEE DOEN.... ik denk dat jij veel mazzel hebt dat heb je nodig als belegger ook en best wel een feeling hebt en kijk hebt op TA'tjes doen en 8 van 10 zullen ook best goed gaan maar waarom ben je dan in hemelsnaam op zoek naar een investeerder als je de wijsheid en dergelijke in eigen handen hebt.

    Maar goed analyseren en over praten zodat anderen mensen daar iets mee doen is mooi , super gewoon maar durven te spelen met je eigen geld is hele andere koek toch Wouter.

    ik denk dat je pas een investeerder zult vinden als je je eigen taktiek wat professioneler brengt naar buiten toe. Nu vinden ze je misschien een wizkid welke kijk heeft op TA en goed kan raden waar iets naar toe kan gaan... maar toch doen ze niet in jou investeren en daar moet je bij jezelf maar eens over te raden gaan. ik hoop echt dat het je lukt want dat is gewoon waar.

    Jammer want met goede begeleiding en waardering voor wat jij brengt , zou je best een leuke peer als hoofd van de analistenafdeling op de beursvloer kunnen zijn of vind je jezelf te goed om voor een baas te werken.
    en niet zo heet gebakerd.... want dat is waar de meest forum lezers over vallen.

    ik wens je alle succes toe verder
    Gr Lech

  6. [verwijderd] 15 september 2016 14:52
    Let op mensen 1500uur nadert.
    Zeg niet dat het toeval is of wat dan ook,want het is echt niet knap om dat te zien.
    Kijk voor de gein even mee,wat er vanaf 1500u tot 17.35 nu gaat gebeuren met AM.ciao
  7. Donaldus 15 september 2016 14:53
    quote:

    Kogovus schreef op 15 september 2016 14:26:

    [...]

    Wat is hebberig, mag graag iets hebben maar zonder is ook goed, easy to please. Ik bedoel eigenlijk, gestructureerd je vermogen (niet alles) inzetten om fluctuaties goed uit te kunnen buiten en mee te kunnen in de flow van een up of een down maar da wellicht in kleinere, gedoseerde stapjes. Ik wacht nu even op een kleine up om wat wat middelen vrij te krijgen om weer wat momentum in de trap te krijgen, als je begrijpt wat ik bedoel ;-)
    Switchen tussen aandelen en hefboompjes kan in deze tijd leuk geld opleveren. Eventueel kan ik nog extra ruimte creëren door DL te verpatsen. Ik doe slechts één aanname: AM zal de komende jaren gestaag stijgen. Waarom? Waarom niet ;). Nee, de lt vooruitzichten zijn goed, althans beter dan dat ze zijn geweest.
  8. [verwijderd] 15 september 2016 14:54
    Als je een lijn trekt van de top van 8 september doortrekt naar beneden hebben we zo'n 3-4 keer tot bijna/tegen aan gegaan. Nu dus bijna ook. Spannend :)
  9. [verwijderd] 15 september 2016 15:02
    De cijfers uit de US die om 14:30 zijn vrijgekomen lijken niet echt een invloed te hebben op Arcelor, gaat niet omhoog of omlaag, het lijkt wel een soort van patstelling momenteel, wachten op.. opening US waarschijnlijk weer..
    Het valt mij op dat er steeds meer nieuwsberichten op het forum verschijnen en zo info wordt gedeeld, erg blij mee! Maar sommige daarvan vind ik ook tegenstrijdig met elkaar, gaat het nu de goede kant op met Arcelor of krijgen we nog een flinke tik naar beneden de komende tijd? Gezien ook het feit dat de verhalen over iron ore prijzen die gaan dalen tot begin volgend jaar steeds hardnekkiger worden.. De negatieve berichten lijken wel iets meer de overhand te krijgen. Vanmorgen ook al koersdoelverlaging zag ik.
    Tja, je weet het niet, maar ik zit voor de LT en dat is mijn visie, daar hou ik aan vast. Slim? Dat weet ik pas over een paar maanden, maar afgelopen 9 maanden waren best lucratief met deze visie.
  10. forum rang 6 gpjf 15 september 2016 15:18
    Idem heb de aandelen ook voor de langere termijn ,uiteraard afhankelijk van de koersontwikkeling. Mijn verwachtingen zijn echter toch iets positiever van aard op basis van de informatie te lezen o.a. op dit forum. Mijn vermoeden is dat men thans nog even de rug recht trekt en er de komende maanden in AM geld te verdienen valt. Overigens ik heb geen glazen bol en als er een fonds is waar het alle kanten uit kan springen dan is het AM wel. Toch overweeg ik er vol in te gaan maar twijfel nog over de verkoop van andere aandelen die ook een onverwachte kentering kunnen maken in positieve zin. Kortom het blijft gokken!
  11. forum rang 10 voda 15 september 2016 15:23
    Rene & de Volhouder, mooie stukjes. Beiden een AB! :-)
  12. forum rang 4 Kogovus 15 september 2016 15:31
    Hoi Wouter,

    Ergens denk ik wel waar het momenteel een beetje manco gaat, dit is geen neerbuigende kritiek maar wellicht een leermomentje; Aan jou oprechtheid twijfel ik op dit moment geen moment, mits natuurlijk anders bewezen. Jouw analyses en prognoses zullen een trackrecord op moeten bouwen en komen dusver meer dan aardig in de richting. Jouw uithangbord daarentegen, ik bedoel hiermee je website, is niet bepaald uitnodigend, en dan druk ik mij zeer voorzichtig uit. Het ziet er uit als een "doe het zelf" website waarvan de structuur absoluut onlogisch is opgesteld en is volgens mij aanzienlijk is verouderd.

    Om professioneel en oprecht over te kunnen komen zal je tocht echt wat aan de styling, opbouw en structuur van je website moeten doen. Dit onder het motto "first impressions" Ik durf te wedden dat als je een solide en betrouwbare "first impression" kunt genereren er wellicht iets minder denigrerend gereageerd zal worden. Ook weer niet te "flashy'maken anders neemt men je weer niet serieus. Een goede webdesigner kan je hier goed mee helpen en hoeft niet per saldo erg duur te zijn.

    Voor goede orde; Ik heb zelf ook een bedrijf dus weet hoe belangrijk en website is, zonder kan ik niet. 90% van mijn omzet komt namelijk uit de vindbaarheid op de zoekmachines, de functionaliteit, toegankelijkheid en uitstraling van de website.

    Groet Ko
  13. TProfit 15 september 2016 15:52
    quote:

    Stadsmens schreef op 15 september 2016 14:52:

    Let op mensen 1500uur nadert.
    Zeg niet dat het toeval is of wat dan ook,want het is echt niet knap om dat te zien.
    Kijk voor de gein even mee,wat er vanaf 1500u tot 17.35 nu gaat gebeuren met AM.ciao
    Blijf permanent computer gestuurd in de laat naar beneden getikt.
  14. forum rang 4 Kogovus 15 september 2016 15:56
    quote:

    prof. jhr. Donald J. Tromp schreef op 15 september 2016 14:53:

    [...]

    Switchen tussen aandelen en hefboompjes kan in deze tijd leuk geld opleveren. Eventueel kan ik nog extra ruimte creëren door DL te verpatsen. Ik doe slechts één aanname: AM zal de komende jaren gestaag stijgen. Waarom? Waarom niet ;). Nee, de lt vooruitzichten zijn goed, althans beter dan dat ze zijn geweest.
    En zo is het, "Dit is mijn vonnis en daar zult u het mee moeten doen";-)
  15. [verwijderd] 15 september 2016 16:00
    MT staat nu een cent hoger dan het slot om 22.00 gisteravond. Bij opening van de yanken ging het wat omhoog maar in 2 min ging er weer direct 4 ct af. De stijging naar € 6,00 kunnen we wel vergeten de komende maanden of er moet echt een stevig herstel op de beurzen komen maar dan nog...
    Ik vermoed dat de koers wel een zijdelings zou kunnen gaan bewegen komende tijd. Wel lijkt het of er gisteravond inderdaad iets van een bodem is ontstaan, nu afwachten hoe sterk die bodem is.
  16. [verwijderd] 15 september 2016 16:01
    Dan wordt VS langzaam wakker en begint het sloopwerk
    staal en olie weer door het putje
    Het wordt zooooo saai
    Toch zal ook dit ooit stoppen,maar wanneer(als je porto leeg is?)
    Slotstand 4.85 gok ik
  17. Steelfish 15 september 2016 16:01
    Naar mijn idee is de koers aan het stabiliseren tussen €4,8 en €5
    Zal alleen echt omhoog gaan als ijzer duur wordt, en er ander goed nieuws komt.
    Het risico is echter als dat goede nieuws lang op zich laat wachten, de koers verder gaat dalen.
  18. boxer2 15 september 2016 16:07
    quote:

    Steelfish schreef op 15 september 2016 16:01:

    Naar mijn idee is de koers aan het stabiliseren tussen €4,8 en €5
    Het risico is echter als dat goede nieuws lang op zich laat wachten, de koers verder gaat dalen.
    Hoe bedoel je Steelfish? verder dalen dan € 4,8? Dan spreek je jezelf tegen
3.845 Posts
Pagina: «« 1 ... 84 85 86 87 88 ... 193 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 30 april

    1. China inkoopmanagersindex industrie en diensten april volitaliteit verwacht
    2. Samsung Q1-cijfers
    3. NL producentenprijzen maart
    4. Arcadis Q1-cijfers
    5. Adidas Q1-cijfers
    6. Volkswagen Q1-cijfers
    7. Air France-KLM Q1-cijfers
    8. Dui detailhandelsverkopen maart
    9. PB Holding jaarcijfers
    10. Acomo €0,75 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht