Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

BioPharma Terug naar discussie overzicht

Genmab, de Deense parel

3.474 Posts
Pagina: «« 1 ... 37 38 39 40 41 ... 174 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. sheriff Grover 10 november 2016 09:28
    Genmab’s 2016 Capital Markets Day

    Genmab's 2016 Capital Markets Day taking place today, will also be webcast live
    Number of Genmab internal speakers, including Executive Management
    Topics include updates on products, technologies, the pipeline and business progress and strategy

    Copenhagen, Denmark; November 10, 2016 — Genmab A/S (Nasdaq Copenhagen: GEN) will hold a Capital Markets Day for analysts and investors today from 9:00 AM to 12:00 PM EST. The event will take place in New York City and will also be webcast live and archived on the company's website. A number of Genmab speakers, including Executive Management, will make presentations on Genmab's business including:

    2016 progress & company strategy
    Products daratumumab (DARZALEX®), ofatumumab (Arzerra®), tisotumab vedotin & HuMax-AXL-ADC
    Proprietary technology platforms DuoBody and HexaBody
    Pre-clinical pipeline
    Financial review and commercial capabilities
    The event is taking place in the Salon Suite of the Four Seasons Hotel, 57 East 57th Street, New York. Those wishing to attend in person may register onsite.

    To view the webcast visit: edge.media-server.com/m/p/i3yf57nw. Webcast viewers may submit questions during the Q&A portions of the live webcast via the webcast player. An archive of the webcast will be available on Genmab's website. The webcast will be conducted in English.

  2. [verwijderd] 10 november 2016 17:47
    Leek een mooie dag te worden Sherrif groover... Hopelijk komt er goed nieuws vandaag op de Markets Day en blijft die boven de 1200. Zelf altijd negatief he dat ik weer wat terug verwacht morgen...:P
  3. [verwijderd] 10 november 2016 18:05
    Weer een positieve opinie (CHMP) inzake Arzerra vandaag bekend geworden. Mooie ontwikkeling. ir.genmab.com/releasedetail.cfm?Relea...

    En tja, CMD vandaag. Veel optimisme vooraf met navenant oplopende koers. Krijg je altijd stukje winstneming. bezit van de saeck idee. Niets gaat immers in rechte lijn omhoog. Nu gaat de markt de input verwerken en komen er meer analyses in de media etc etc. Komt weer helemaal goed, LT'rs.
  4. sheriff Grover 10 november 2016 18:53
    Ik moet bekennen dat ik na de grote woorden van vd Winkel een tikkeltje teleurgesteld ben over de CMD . Ik heb niet alles kunnen volgen maar van wat ik gehoord heb sloeg ik nou niet achterover . Weinig nieuws volgens mij ..... en aan de dalende koers te zien dachten meer beleggers er zo over . Maar zoals Jeroen al zei laat het maar aan de analisten over om te oordelen die hebben er voor geleerd tenslotte !
  5. [verwijderd] 11 november 2016 08:53
    Gisteren is ook aangekondigd dat Janssen en een volle dochter van Amgen een collab aangaan voor toepassing van combinatietherapie met Darzalex. Een analyst van Sydbank ziet dit als verdere stap in gebruik van Darzalex als de wereldstandaard in (o.a.) multiple Myeloma. In plaats van de competitie aan te gaan met Darzalex gaan de grote concurrenten nu de samenwerking aan. Deze collab met de concurrentie (wbt Darazalex) kan een cruciaal kantelpunt zijn voor Darzalex. Op deze manier gaat Darzalex zeer forse inkomsten de komende jaren genereren voor Genmab, waardoor zij hun zoektocht naar nieuwe blockbusters makkelijk zelf kunnen financieren, en ondanks de hogere r&d kosten toch (zeer) winstgevend kunnen zijn. Dat verhaal is gisteren op CMD ook uitgebreid door de CFO uit de doeken gedaan. Genmab zit in alle opzichten midden in een groeiversnelling en acteert vanuit intrinsieke strategische, financiele en pipeline kracht.
  6. [verwijderd] 15 november 2016 00:49
    Hallo sheriff,

    zag dat je er na al die, zeg maar komkommerjaren welke ik zelf ook heb mogen ervaren, nog steeds inzit. Dit zal met voortschrijdend inzicht zijn! Hoop voor je dat de geschiedenis zich niet herhaald!
    Gr,
    Ro
  7. sheriff Grover 15 november 2016 09:02
    Hi Ro57 , Das een tijdje geleden! Hoe is het ??
    Nou aub niet zeg dat overleef ik niet ;o)

    Het ziet er al met al wel goed uit. Genmab gaat nu echt geld verdienen dus zo'n klap die we toen gehad hebben voorzie ik niet meer maar het blijft Biotech dus risico .

    Ja het is mij wel een reis geweest zwarte sneeuw hebben we gezien en moet eerlijk bekennen dat de jaren als Genmab aandeelhouder gaan tellen.

    Ik heb met mijzelf afgesproken om het tot Juni (q1 cijfers bekend , Asco , wie weet het wonder van een overname!) volgend jaar aan te kijken en dan denk ik toch wel dat het mooi is geweest. Maar niks veranderlijker dan een mens !

    vrgr Sheriff Grover
  8. Biotech1982 15 november 2016 12:32
    Genmab heeft zichzelf nu toch wel echt op de kaart gezet met Daratumumab en Ofatumumab. Ook de extra platvormen (Hexabodies en Duobodies) zeggen veel over het innovatief vermogen van Genmab.
    Inmiddels hebben ze ook een cash positie die alleen maar sterker wordt (~450M Euro) P/E van 108 is niet heel gunstig maar komt nu vooral door de al ingecalculeerde winstverwachtig van Daratumumab waardoor de Market Cap nu bijna de 10e9 Euro aantikt.
    Een terugval naar 400DKK zou nog kunnen gebeuren bij een paar grote tegenslagen of een economische crisis. Het blijft nog even een groei aandeel die harde klappen kan krijgen. Wanneer Genmab haar groeistuipen voorbij zijn en het zich tot de reuzen mag noemen zullen degenen die zijn blijven hangen denk ik meer vermogen hebben vergaard dan de mensen die conservatiever zijn gaan beleggen ;)
  9. [verwijderd] 15 november 2016 23:03
    quote:

    Biotech1982 schreef op 15 november 2016 12:32:

    Wanneer Genmab haar groeistuipen voorbij zijn en het zich tot de reuzen mag noemen zullen degenen die zijn blijven hangen denk ik meer vermogen hebben vergaard dan de mensen die conservatiever zijn gaan beleggen ;)
    En dat is best spannend, om te blijven zitten. Mijn inzet is inmiddels 21x zo veel waard geworden. Onderweg heb ik 1/3 van mijn inleg verkocht maar voor die andere 2/3 blijf ik zitten. De vraag is alleen tot wanneer. Mijn uitgangspunt bij alle biotech is: tot de overname. Maar bij genmab is het maar de vraag of die er ooit komt. Dus wachten tot het een reus is...? Het gaat intussen wel om serieus geld. Dus nu leuk bedrag innen maar tandenknarsen als de koers vervolgens richting de 2.000 gaat? Luxe-Probleem dat wel... maar benieuwd wat de strategie van anderen is in relatie tot genmab.
  10. Biotech1982 16 november 2016 12:53
    Hoi Joey R,
    Never put all your eggs in one basket zeggen de meeste beleggers. Maar zelf moet ik bekennen dat een groot deel van mijn port nu uit Genmab bestaat. Ik heb er vertrouwen in dat Genmab erg groot gaat worden. Jan van de Winkel heeft eigenlijk altijd aangegeven dat overname geen optie is (maar dat kan veranderen).
    De kans is erg groot dat Genmab nog veel meer waarde gaat creeren. Maar tegenslag kan nog steeds een grote impact op de aandelenwaarde hebben op de korte termijn.
    Ik denk dat beleggen in Genmab vooral nu een mid / lange termijn belegging is (>2jr). Bij een grote tegenslag kan het nog langer duren.
    Maar als je al zoveel winst hebt gemaakt en dat was je doel (20 x winst oid) dan is kan het een goede keuze zijn om meer te spreiden.
    Zelf heb ik ook 1/3 verkocht en besloten om de rest als een lange termijn belegging in Genmab te houden. Wel hou ik goed in de gaten wat er allemaal gaande is en bij (in mijn ogen) teveel verkeerde beslissingen zal ik (deels) verkopen.
  11. Hens aan dek 16 november 2016 14:45
    Hi Joey R,
    Deel de mening van Biotech1982; spreiding van aandelen en overige beleggingsinstrumentenin je portefeuille is de beste manier om je risico's te beperken, met name het branche- en ondernemingsrisico. Echter dit reduceert ook de kansen op aan abnormaal rendement. Risico vs rendement is de normale trade-off en maatstaf, waarbij markten vaak overdreven reacties tonen. Waar alle beleggers naar op zoek zijn is een hoger rendement dan je op basis van het risico mag verwachten. Bij Genmab zijn inmiddels de ondernemingsrisico's tav continuiteit/redelijk zekere mate van opbrengsten achter de rug. De premie voor de verwachte opbrengsten is redelijk hoog, dus een abnormaal rendement kun je alleen nog maar verwachten indien de toepassingen van daratumumab en ofatumumab veel breder toegepast kunnen worden dan nu bekend, wellicht andere of "solid cancer" soorten of een overname door een andere partij. Zelf heb ik Genmab aandelen in 2008 gekocht, de helft na forse koersdalingen in 2010 verkocht en de afgelopen jaren weer fors bijgekocht. Na de veel beschreven "bumpy ride" van Genmab, kun je ongetwijfeld een veel hoger rendement halen in andere biotech aandelen in fase 1 of 2, echter de risico's zijn navenant en moeilijk in te schatten, zeker wanneer je daar niet dagelijks in die materie zit. Ik blijf zitten in Genmab de komende jaren en verkoop pas bij een overname of een koers van 2.500. Mijn gevoel zegt dat Genmab op eigen kracht een gigantische kaskraker kan worden; dit kan nog wel 5-8 jaar duren, of wellicht dat er toch een overname voor die tijd plaatsvindt. Vond het interview met Jan van de Winkel van 7 nov helder, boeiend en redelijk nuchter.
  12. [verwijderd] 16 november 2016 23:03
    Dank heren Biotech en Hens dat jullie de tijd genomen hebben voor een gedegen reactie!

    Ik ben pas sinds de kredietcrisis begonnen met beleggen (los van ooit als student met mijn renteloos voorschot). Als het gaat om mijn oudedag etc. ben ik als zzp-er financieel zeer behoudend en alleen met een erg klein deel van wat ik kan missen ben ik gaan beleggen. Na gerommel met "gewone" aandelen ben ik alleen gaan beleggen in biotech omdat er daar in mijn directe familiekring zeer veel kennis over is en vanwege de mogelijke hoge rendementen. Dat heb ik gespreid over een tiental bedrijven. 1x jackpot (gemab) en mijn inleg is terug. 2x jackpot en ik heb een (grote) meevaller.

    Wat doe ik met jullie reactie? Een paar nachten over slapen. Wellicht nog eens 1/3 van de oorspronkelijke inleg verkopen en de laatste 1/3 bij koers 2.000.
  13. [verwijderd] 17 november 2016 16:38
    Hebben jullie als biotech belegger en veel kennis tips om in andere biotech bedrijven te beleggen die in fase 1a2 zitten, zo ja welk bedrijf? Hartelijk dank?
  14. Hens aan dek 17 november 2016 18:06
    Hi Genmab,
    Dat is wel een lastige, moet je veel onderzoek en tijd in steken. Ik heb Dynavax en Relypsa gekocht in april, de ene verdubbeld, de andere 80% in waarde gedaald. Biotech blijft zeer riskant, Genmab had met gemak failliet kunnen gaan in het verleden om maar wat te noemen. Galapagos en Biofrontera hebben het afgelopen jaar ook een bijzonder goed rendement gescoord (50-100% rendement), zie de Marcel Wijma tips. Mijn voorkeur is nu Genmab, spreiding zou ik nu aanbrengen in andere sectoren, bv Tesla, XPO, of Amazom.
  15. [verwijderd] 21 november 2016 22:16
    Top bericht. 2e lijns approval, flinke milestonebetaling en een 3e opwaartse aanpassing van de cijfers dit jaar. Genmab is on the move.
  16. [verwijderd] 21 november 2016 22:47
    Aansluitend een upbeat verhaal over het nog maar nauweljks benutte grote potentieel van Darzalex. De bekendheid van Darzalex en dus Genmab wordt steeds groter en breder.
    www.fool.com/investing/2016/11/21/you...

    Zie o.a. deze quote uit het artikel: While oncologists are generally loath to praise drugs, Mayo Clinic's Dr. Kapoor described Darzalex's performance as "unprecedented in myeloma." Meanwhile, last quarter, J&J put it at the top of its list of drugs "with higher certainty and higher value than originally anticipated."
3.474 Posts
Pagina: «« 1 ... 37 38 39 40 41 ... 174 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.296
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.808
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.015
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.571
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.228
AFC Ajax 537 7.025
Affimed NV 2 5.773
ageas 5.843 109.782
Agfa-Gevaert 13 1.887
Ahold 3.536 74.008
Air France - KLM 1.024 34.374
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 12 16.768
Allfunds Group 3 1.226
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 340
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.770
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.441
AMG 965 126.398
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.525
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 383
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.180
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.739
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.172
Aroundtown SA 1 183
Arrowhead Research 5 9.301
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.746
ASML 1.762 77.397
ASR Nederland 18 4.161
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.718
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 15 mei

    1. ABN Amro Q1-cijfers
    2. InPost Q1-cijfers
    3. Allianz Q1-cijfers
    4. Commerzbank Q1-cijfers
    5. RWE Q1-cijfers
    6. Thyssenkrupp halfjaarcijfers
    7. ASMI €2,75 ex-dividend
    8. NL economische groei Q1 (voorlopig)
    9. NL consumentenuitgaven maart
    10. NL internationale handel maart
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht