Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Alchemie in de olie wat 1500 US-$ een vaatje vermijdt.

269 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 januari 2017 19:25
    Ik weet niet van jullie maar zins Trump aan het bewind is begint ieder op te biechten. Van vrouwen die het zo slecht hebben gehad onder Obama tot Arabieren die nooit mochten meespelen om de toekomst te definiëren.
    Wel lees ik over continue gezeik dat het Midden Oosten geforceerd zijn om zich netjes aan de olie productie te houden.
    Het echte verhaal, laat ik u even aan herinneren, is dat China helemaal uitgeput niet al hun Obama treasuries kan verruilen in olie. Ze kunnen grofweg zes keer al de makkelijke olie kopen maar de markt is verzadigd in het Oosten en in het Westen dood gebelastingd.
    En toen komt er een aller heilige adviseur uit de kerk Goldman Sachs die even blundert dat olieopslag valt niet onder belasting en mag meer dan 80% gestierenpoept worden.

    Dus twee stront verhalen: Arabieren die niet aan productie controle kan houden en De Amerikaanse Olie opslag industrie die niet weet wat een barrel olie is. En dat zit nu met elkaar te concurreren.

  2. [verwijderd] 24 januari 2017 06:21
    Zo dus gas verdubbeld zins 2016. Mijn huis verdubbeld in 1 jaar en Trump gaat de blanken tjeks naar Zuid Afrika niet vervangen en Yellen de centrale bank overvalster preekt dat zij met vertrouwen boven op de berg staat terwijl zij nek diep in de blubber staat. Pardon dat ik zo onsamenhangend ben in deze tijdperk van exponentieel-isme waar Rutte zegt dat je als Nederlander moet oprotten als je niet in een factor van 10 wilt leven.

    Dus u kan beter zwijgen, of wachten voor de moderators die bekken snoeren, of hopen dat Trump en trawanten inclusief Europa het voor mekaar krijgen dat verdubbeling per jaar niet doorgaat.

    Laten we even met getallen spelen met de gegeven spelregels. Olie nu 140 dollat een vat als olieopslag niet de onberekende digitale getallen insluit. Jaar 1 dan 280per vat, jaar 2 $540, jaar drie 1080 en eind Trump 2160 dollar een vaatje.

    Zijn daar mensen in het publiek die deze belangrijke statistische beredenering waanzinnige vinden?

    Zuma mijn president heeft Obama tjeks veranderd met blanken.



  3. [verwijderd] 24 januari 2017 20:07
    De verwachte dollar devaluatie is nu officieel begonnen. Ex Goldman Sachs Mnuchin en de hamburger tent McDonnald index zeggen de dollar moet halveren. Hoppa dat maakt 280 dollar een vaatje. Dan hebben ze een wijze gedachte dat de dollar moet gelijk aan de Chinese Yuan devalueren. En dat is een grote probleem. We weten Amerika is 10 keer te duur en twintig heb ik ook en Rutte met Dijsselbloem zeggen dat je kan op rotten uit Nederland als je niet in 100 keer te duur gelooft!

    Hoe praktisch is het? Meer boortorens om 100 dollar in de grond te stoppen om 96 uit krijgen. Dus tijdelijk de te korten dekken met strategisch olie en dan een moeder van inflatie om die 100 te verkleinen en die 96 te vergroten? Kan de opkomende landen dat bolwerken? Dollar koopkracht verlies is niet goed voor infrastructuren.

  4. [verwijderd] 25 januari 2017 04:44
    De Trump Verenigde Staten is dat nou inclusief of exclusief China? Wie heeft meer democratische zeggenschap voor/in de USA. !,5 biljoen Chinezen of 300 miljoen Amerikanen? 80% van Amerikaanse goederen worden in China gemaakt door mensen die vroeg opstaan en dan tussen de 50 en 500 dollar per maand verdienen.

    Een McDonald index Amerikaanse burger heeft minimaal 1500 dollar per maand nodig om haar of zijn pens te kunnen vullen en heel wat inspiratie vergaren om uit zijn of haar bed te kunnen rollen.

    In Nederland, dus Europa heeft men een Noord-Zuid lijn nodig wat biljoenen kost met verhoogde BTW zodat men drie minuten langer in bed kan blijven liggen meuren met een grote bek dat men geen patenten mag na-apen.

    Hitler deed aan 'ja / nee' Rusland aanvallen. Trump/Koning Willem Alexander doet nu aan 'ja/nee' China aanvallen en Rutte is nu openlijk om te zeggen: Choke als je dat niet bevalt dan rot je maar op. En Choke is een economische Nederlandse vluchteling/verbannen in Afrika.

    Ik hou me aan de woorden van Bill Gross, Trump staat te liegen met 4% BBP en 2,6% BBP is niet haalbaar dus pas-op met de schatkisten bonnen markt

  5. [verwijderd] 25 januari 2017 14:59
    Een grote bek hebben vind ik te prachtig. Dreigen, dan ben ik de eerste die klappen zal uitdelen. Zo schreeuwbek Trump vindt dat ie Amerikaanse bedrijven in China moeten gediscrimineerd worden zodat Amerikanen in de VSA minder vrijheid van keuzen hebben met, in dezelfde asem; de export van graan naar China Moet zoals moet als een fascist die zo zegt, moet verhogen.

    Ik gebruik 1 vinger om m'n auto te sturen, meestal me rechter index vinger en een andere vinger, de middel vinger van me linker hand om het verkeer te regelen. Je mag me een echte Chinees noemen. En op klompen!

    Wat ik nieuw vond van de verslagen die ik vandaag had gelezen was dat, Chinezen houden meer van de 'punt markt' (spot market) en de Amerikanen van de toekomst markt.

    Ik zei toch eerder dat die toekomst staat te liegen!

    Leuke ontwikkeling.



  6. [verwijderd] 26 januari 2017 12:32
    We weten wat Filippijnse meisjes doen; en dat is in het buitenland contant verdienen en naar huis sturen. Hun economie heeft even 6,6% gedraaid!

    Trump zegt 4% BBP en zal contant verbieden. Bill Gross zegt 2,6% is niet haalbaar kijk even naar de schatkist bonnen markt en mocht de aandelen/toekomst markt computer even breken of her-geprogrameerd worden dan zo'n 500 triljoen zoekt 1,3 triljoen contant geld in omloop waar China al 3 triljoen op kort termijn kan op commanderen.

    De millenium generatie die geen baan langer dan 3,5 jaar kan vasthouden kunnen we omdopen naar de suicide-generatie.

    Wat kan de aandelen/toekomst markt in elkaar laten donderen?
    Vanochtend vertelde ze me dat de custodians of te wel die lui waar jij je geld aan geeft zoals een makelaar en die het dan verder investeert op jouw advies, kunnen vluchten op Rutte's advies. Die makelaars of te wel banken bezitten de macht van contant geld. Niet diplomaten. Wanneer gaan zij geld brengen naar zeg maar naar de Filipijnen?

    Nou zijn der zoveel mensen die spreken met hun verkeer-vinger, en praten roden knopjes; ik dacht een atoombom of twee kan de aandelen/toekomst markt laten instorten! Zit ik weer verkeerd wat betreft: wat zijn de kansen?



  7. [verwijderd] 26 januari 2017 13:14
    De aap is uit de mouw; Noord Dakota heeft een negatieve BBP van bijna 3%. Hun olie levert niet genoeg belasting centjes op. Ze hebben nu toekomst plannen gemaakt gebaseerd op olie rond de 55 dollar een vaatje maar met productie constant!

    Laten we eerlijk zijn; diep in onze hart zijn we sexist en dus gericht. We houden allemaal van zaad in een vrucht. (Moet alsjeblieft niet met mij in discussie gaan over Montano zaden die sexlose vruchten leveren want dan krijg ik gelazer met mijn schoonzus die boerin is over 300 plus koeien in Kiwiland).

    Maar je bent toch een lul als je als belasting-kundige aanneemt dat Moeder Aarde is een man die constant olie kan produceren. Ik als chemicus adviserend aan geologen weten dat een olie/gas put is net zoals een vrouw namelijk: je weet nooit wat je krijgt.

    Krijg je geouwehoer van Alaska belasting deskundige die zegt Honderd Dollar Een Vat Olie en constante productie!

    Ja, amen

  8. [verwijderd] 28 januari 2017 03:17
    Het begint zich te herhalen, eerst Bill Gross een goede jaar terug en nu Bloomsberg kakelt mee; 35 jaar schatkist bonnen stiere-markt op het randje voor overslag naar een beer-markt. Trump wilt inflatie.

    Goed en wel. Inflatie van 15% is goed zolang mijn Oma ook dat op haar spaarcentjes kan krijgen of te wel veel geld naar velen mensen. Hufter Obama en Rutte deed aan koopkracht verlies en dat is waar Oma's of te wel 'het sparen' worden genaaid waar enkelingen heel veel geld krijgen. Laatst genoemde is het ontnemen van vrijheid.

    Ook dat weten we nu wel. Trump heeft nu iet getekend wat instant werkt oplevert en dat is mobilisatie van het leger of te wel confrontatie. Laatste is waar je gewoon een land binnenvalt, een soort bankoverval.

    Van China weten we dat ze ongecontroleerd geld exporteerden met Obama schatkist bonnen te kopen en nu zijn ze bezig om gecontroleerd winsten van Amerikaanse bedrijven te verbieden voor export. Heeft te doen met Mexico muur cultuur van waar mag men niet het minste belasting heffen.

    Dit dan het plaatje, wat van de vraag en aanbod van de dollar of enige 'ontwikkelde' land?

    De trent is van het vermijden van de dollar/euro/yen tri-jootje maar wanneer het komt tot je eigen volk te naaien dan wilt men schulden opbouwen ondersteunt door die drie-some.

    Een her-kolonisatie oorlog maar dan tussen Amerika en China is niet uitgesloten.


  9. [verwijderd] 30 januari 2017 16:56
    Schitterend!!! Trump wilt geen geëtter. Leuk en aardig maar in mijn wereld waar men zegt: 'wat ten ronden komt zal zijn ronden doen'. ( tussen haakje 'dat is een wet wat overal in de wereld geld'). Dus jij bent niks waard op mijn grondgebied en jij zegt ik ben een goud stukje waard!
    Tegenstrijdigheden de lux.
    Dus Amerikaanse patenten gelden niet meer, dus ook techniek.

    Je met mijn argumenteren dat Amerika heeft de kennis, maar je boere-lult als Amerikaanse bedrijven op 1 stadium in Obama's carrière gingen per 15000 per maand naar China!!!! Dat Trump kan plotseling dat effetjes omdraaien?

    Voor mij dat klinkt als een revolutie en zakelijk gezien niet mijn mijn koptje thee. Moet ik daarvoor de schuld opdraaien?

    Gelukkig heb ik ervaringen met goede mark krachten die zeggen dat ' concurrentie' maakt je nuchter!

    Dus olie prijs zit in markt waar we MOETEN geloven dat alles wat Amerika zegt zal de toekomst voorspellen!

    Fok geloof

  10. [verwijderd] 31 januari 2017 07:30
    Het lijkt wel revolutie in Amerika. Luie donders versus jij moet werken partijen. Het mooie is dat mensen die vroeger hun bek hielden nu staan te schreeuwen. Nu de Texas FED staat te klagen dat Amerikaanse spullen gemaakt in China is 10 tot 20 en soms 100 keer goedkoper dan spullen gemaakt in Amerika. Nu de Chinese regering krijgt de schuld van 'dumpen'. Kortom shale exploratie kan alleen gedaan worden door Chinezen.

    Een ander klacht, is dat die hele Permian olie gas exploratie contracten maakt wat op een Ponzi schema aanduid. Dus beloftes maken van veel geld en hopen dat de strategische voorraden worden gebruikt.

    Nou ja goedkoper olie en gas pompen bestaat gewoon niet of de dollar moet met een factor van 100 dalen of te wel 1500 dollar per barrel.

  11. [verwijderd] 31 januari 2017 16:57
    Monoloog of uniek? Ik houd me bezig met vraag en aanbod van geld en wat dat doet op de vraag en aanbod van olie. De kennis van geld is een zeer moeilijk begrip voor de meeste mensen. Je bent welkom om je kennis te delen.

    ik heb eventjes naar me munten mandje gekeken en kan concluderen dat de dollar de komende 6 maanden ongeveer 30% te hoog ligt. De energie toekomst markt is volgens de Texas FED een Ponzi schema. Lees je nou een paar van die 51 posts dan zie je dat ook ik had die vermoede dat daar is iets verkeerd met die toekomst markt.

    Nou probeer ik de 'trigger' te vinden. Iemand behoed dat de olie niet 1500 kan worden. Het is minimaal nu een 100 maar ook dat mag het niet zijn. Let wel het kost een 100 dollar per vat om het uit de grond te halen. De toekomst contracten doet aan 123 digitale vaten versus 1 echt vat vol olie wat krimpt. De volumes wat gepompt moet worden om eerst de investering kosten te betalen staat wankel. Met 100 dollar kreeg men 96 terug dus een verlies van 4. Nu staat die verlies op 45 dollar per vat.

    Goed laat die putten veel pompen en laat men successen hebben dan komt de volgende probleem: Amerika is verzadigd met olie. Dus nergens naar toe kunnen pompen!
  12. [verwijderd] 1 februari 2017 14:23
    Uit Mexico kreeg ik een bericht dat de hotel industrie daar verkies de 'spot-market' boven de 'future-markt'!
    De aandelen markt in de Mexicaanse hotel industrie is laag want de toeristen prijzen zijn meer dan de helft lager dan dat van Nederland of Amerika. Maaaaaar ook: om een extra hotel kamer te bouwen kost twee keer meer dan een bestaande kamer. Dus een fantastische mogelijkheid om in oude bestaande bedrijven te beleggen.

    Vervang ik het woord hotel met energie en toerist met benzine tank, dan zou je kunnen zeggen dat beleggen in olie bedrijven is een top. Het verschil tussen benzine prijs en toerist is dat benzine is vrij geld wat hoofdzakelijk naar de belasting man gaat zonder kilometers services en toerist is vrij geld wat bij de buren gespandeerd wordt met een service.

    Kortom welk belastingman geeft de beste service. Fantastisch we hebben uiteindelijk concurrentie tussen de belasting mannen a-laa Mexico.

    Dan ken men concluderen dat bedrijven moeten vluchten om klanten te kunnen aantrekken. Vanochtend een bericht: China gaat nu Amerikaanse bedrijven stoppen om hun winsten en kosten te exporteren. Wat gaat Amerika doen?
  13. [verwijderd] 1 februari 2017 18:14
    Dat hebben we dan ook weer bevestigd: Deutsche-Bank en Trump zeiden zo'n 2 uurtjes terug dat de dollar moet zwak. Heilige god Obama zei een paar jaartjes terug: China poen moet sterk worden. De Amerikaanse Obama schatkist bonnen moesten wel gekocht worden maar niet verkocht.

    Trump gaat nu met de krediet rating agentschappen praten, in feite hij moet wel, of ie de 4 triljoen schatkist bonnen gewoon kan weg vegen met de rente naar nul. Wat de meeste mensen niet weten is dat inflatie wordt nul wanneer rente rond de 15% hangt! Dat dan volgens ik en Bill Gross.

    Trump heeft 2 adviseurs: de 1 uit de olie en de ander uit geld-vervalsen wereld. Ik weet zeker dat ze gaan argumenteren van: hoeveel winst krijg ik en hoeveel belasting moet jij! Op dit moment neemt de belasting man de meeste winst bijna wereld wijd, dus dan kennen ze het ook zelf uit de grond halen. Dus belasting omlaag dus niet schulden kunnen dekken, dus schatkist bonnen geen flikker waard dus dan heb je ook geen rente nodig dus krediet waardigheid naar kl*ten.

    Nou hebben we ook een nieuwe trend en dat is dat geld vervalsers met de naam privat equity direct uit Trump kantoor doen aan olie velden op kopen. Wat ik al eerder zei olie bedrijven moeten vluchten, nu kunnen we zeggen ze worden mobiel gemaakt naar andere landen maar kunnen niet hun winst naar Amerika verschepen. Amerika zal ook Europa insluiten.

    Bij de benzine station betekend dat: klanten lokken met nog meer melk zodat ze heel duur benzine kunnen kopen.



  14. [verwijderd] 2 februari 2017 12:56
    De eerste berichten zijn binnen wat bevestigd dat als je niet kan leveren want alles zit vol, dan speel je de spot prijs markt en niet de toekomst markt. Met dank aan de verkoop van zo'n 500 biljoen Obama treasuries die China verkocht om de markt te bezitten van gemakkelijke verkrijgbare olie. Ik vond de toekomst al grilliger bevestigd bij Texas Fed.

    Gisteren zeide ze dat ontzettend veel lucht of dollar scheten zijn aan het beleggen in moeilijk verkrijgbare olie. Dat is Trump koopt met vals geld oude bestaande velden van hun private partners. Bijvoorbeeld Wallstreet privat equity fonds koopt een bekende olie bedrijf op de Noordzee. Dit met zonder kennis van hoe olie of gas vloeit!

    Vooruit spiegelen raakt nu makkelijk: mij partner kan mij uitkopen want me partner deed toch geen flikker. De rest is natuurlijk de spoed van geld. Geef me dollar of euro nou en zet het meteen om in roebels/yuan of een iraanse munt.

  15. [verwijderd] 4 februari 2017 18:11
    Nog meer apen uit 'n mouw: rustig aan met rente omhoog of te wel rustig aan met inflatie verlagen en strategische olie voorraden gebruiken om de toekomst markt te verdedigen want spot/flekje-markt staat op springen en daarom moet skalie-energie genoeg tijd krijgen om uit de puinhopen te komen.

    We weten benzine in je tank in Amerika van uit een vraag en aanbod is plat. Nu gaan ze de vraag naar benzine verminderen of gelijk houden door gebruik van belasting verhogingen. Oud toverspel. Dit zal genoeg benzine voor export verhogen ( uit Amerika) om buitenlandse valuta te kunnen inzuigen!

    De export minister van Nederlandsche zaken kan beter beginnen met een opstel over: Amerika dumping olie. Niet China dumping staal.

  16. [verwijderd] 4 februari 2017 20:23
    Geopolitiek is nog een bliksemse aap die mouwen zoekt!
    Welke geloof bent u? Zo'n 66 procent doet bijna niet aan om een kerk in te stappen. Dat dan Volgens Amsterdammers en veel verkeer vingers.
    Dus de vraag gaat naar die 34%; welk geloof ondersteunt u?

    God-verdommen Trump kiest de sunnies geloof!!!! (Dat geloof is meer Islam dan Islam). Ook dat geloof per moordenaar op Amerikaan staat voor Saudi =2400 Amerikanen vermoord, UAE=350, Egypte=200 en Lebanon 160!
    Die andere gekke landen zoals Dronkgat Iran, mijn hart Iraq, mijn Kurden, lieve Libya, Somalie, Sudan en mijn collega's Syria worden ge-traveled-visa-verbannen!

    Dus de volgende 4 jaar een continue van gezeik van: u bent mijn vriend als u mijn moeder en buren vermoord?

    Wapen industrie versus Amerikaanse belasting op benzine en klachten van dumping Amerikaanse olie of gas hou ik oog.

    Voor u die rusting wilt investeren : Hou contant onder uw bed.

  17. [verwijderd] 5 februari 2017 06:02
    De richtlijnen voor skalie-energie begint meer duidelijkheden te vertonen.
    Ik met vermoeden en Texas FED met vertrouwen: Opec houdt zich netjes aan productie hoeveelheden want de tanken en pijplijnen zijn tjokkeblok vol vanwege de versnelde verkoop van Obama treasuries die versnelt niks waard worden met de sentiment van rente omhoog om zodoende skalie-gas in een ponzi schema te zetten.

    Grond met sentimentele olie eronder in Amerika is met 50% omhoog geschoten. Een locatie om te mogen boren ging op 57%. Dan heb ik het nog niet over de kosten om te kunnen boren want de service bedrijven die goed konden concurreren zijn failliet en die niet failliet zijn houden de prijzen alsof olie 200 dollar per vat is.
    Dan als je wilt concurreren dan is er een chronische tekort aan hoogst gekwalificeerde personeel, dus kosten dekken met een olie prijs die niet 1500 dollar per vat is zie ik niet zitten.

    Nu tijdsduur uit pluizen. Trump zegt driejaar om BBP van minus 4 naar 4 te zetten. Bill Gross zegt kannie. Peter Schiff zegt rente omhoog te kostbaar want dan gaat al dat geld naar China en ook niet genoeg mensen in Amerika die kunnen werken.
  18. [verwijderd] 6 februari 2017 05:49
    Goud kwam laatste kwartaal uit op veel handel maar weinig verplaatsing van echt zware gele metaal broodjes. Wat opviel was de toekomst markt zat nog hoger in het Westen en de vlekje/spot markt waren hoofdzakelijk centrale banken Rusland en China. Laatst genoemde landen halen de schade in van jaren van communisme waar het recht van geld drukken gebaseerd op hoeveelheid echt gele goud broodjes was vergeten en dan kon men een echte communist worden.

    De adviseur van Trumo, ex-president Exxon Tillerson probeert nu hard te vrijen met Rusland zodat Rusland gaat scheiden van China. Iemand schreef: Exxon heeft Amerika geannexeerd en laatst genoemde behoord aan de Rockerfeller familie. Ik wonder of die familie gaat verhuizen naar Rusland? De hoeveelheden goud voor juwelen is toch bijna driekeer meer dan wat de centrale banken afnemen! Private gebruik van goud door centrale banken is niet uniek! Een vat olie rond je nek hangen en op een vliegtuig klimmen om te verhuizen vind ik weer nou niet zo modieus.

  19. [verwijderd] 6 februari 2017 08:40
    goud is oke.. maar zilver beter mi om fysiek te bezitten ...voordeel van goud en zilver is dat t nooit waardeloos word.. dat heeft ons de geschiedenis wel geleerd.. een alternatief grond cq stenen kan ook.....
269 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.270
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.892
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.307
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.040
AFC Ajax 537 7.017
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.308
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.767
Alfen 12 16.226
Allfunds Group 3 1.185
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 327
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.245
AMG 965 125.633
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.516
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.110
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.590
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.105
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.260
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.646
ASML 1.762 76.825
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 332
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.649
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 26 april

    1. Bank of Japan rentebesluit 0% (onveranderd) volitaliteit verwacht
    2. Corbion Q1-cijfers
    3. Signify Q1-cijfers
    4. IMCD Q1-cijfers
    5. Basic-Fit trading update Q1 en jaarvergadering
    6. Total Energies Q1-cijfers
    7. Beursgang CVC (verwacht)
    8. ABN Amro € 0,89 ex-dividend
    9. ASML €1,75 ex-dividend
    10. Vopak €1,50 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht