Heineken koersdoelen

423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
voda
0
Beursblik: Berenberg verlaagt taxaties voor Heineken

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
99,86 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft woensdag de taxaties voor Heineken neerwaarts bijgesteld vanwege de nieuwe regelgeving in Vietnam die voor een sterke daling van de bierverkoop zorgde. Dit bleek uit een rapport van de zakenbank.

Vietnam voerde nieuwe strengere regelgeving in om alcohol in het verkeer uit te bannen. Hierdoor is de bierverkoop volgens Berenberg "flink ingezakt".

Vietnam is één van de meest belangrijke groeimarkten van Heineken, benadrukten de analisten. De gevolgen van de nieuwe regels zijn groter dan zij aanvankelijk hadden verwacht.

In 2019 was Vietnam volgens Berenberg goed voor ongeveer 8 procent van de omzet en 17 procent van de operationele winst. Tussen 2012 en 2019 was Vietnam vermoedelijk goed voor een kwart van de autonome operationele winstgroei van de brouwer.

Berenberg verwacht dat de bierverkoop van Heineken in Vietnam dit jaar met 10 procent daalt. Op basis hiervan voorzien de analisten een volumegroei voor Heineken in 2020 van 1,0 procent, wat ruim onder de consensus van 2,9 procent is. Met 2,4 procent zit Berenberg ook ruim onder de autonome omzetgroei van 4,8 procent die de consensus voorspelt.

"Daarmee zou de groei in lijn zijn met die van AB InBev, dat momenteel een korting van 30 procent kent [ten opzichte van Heineken]", stelde Berenberg.

De zakenbank heeft een verkoopadvies op Heineken met een koersdoel van 75,00 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Kepler Cheuvreux handhaaft koersdoel Heineken op 92,00 euro
08:50
*Kepler Cheuvreux verlaagt advies Heineken van Houden naar Reduceren
voda
0
Advies Heineken omlaag bij Kepler Cheuvreux

Gepubliceerd op 3 februari 2020 12:03 | Views: 0

Heineken 11:50
97,76 -0,56 (-0,57%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Analisten bij zakenbank Kepler Cheuvreux hebben hun advies voor Heineken verlaagd van hold naar reduce. Specifieke redenen voor de afwaardering noemen de kenners niet.

Concurrenten van Heineken als AB InBev en Royal Unibrew worden wel geprezen door de marktvorsers. Die bedrijven bouwden relatief een sterkere concurrentiepositie op vergeleken met hun branchegenoten, aldus Kepler Cheuvreux. Ook zijn ze goed gepositioneerd om van consumententrends te profiteren. Volgens de analisten kiezen consumenten vaker drank uit op basis van criteria als "kwaliteit, invloed op gezondheid, innovatie en gemak".

Het aandeel Heineken stond maandag ongeveer een uur na de opening van de beurs in Amsterdam 0,6 procent lager op 97,78 euro.
voda
0
'Heineken profiteert van geografische spreiding'

Gepubliceerd op 12 februari 2020 08:53 | Views: 65

Heineken 11 feb
97,76 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Heineken lijkt te profiteren van zijn geografische spreiding. Mede daardoor wist de brouwer afgelopen jaar op eigen kracht meer bier aan de man te brengen dan alom door analisten werd verwacht, staat in een analistenrapport van Jefferies.

Het bierconcern deed het met zijn jaarresultaten beter dan de gemiddelde consensus wat betreft volumes en omzet. Volgens Jefferies was duidelijk sprake van een sterk slotkwartaal.

Het nieuwe coronavirus vormt wel een onzekere factor. Maar daar is nog geen goede prognose voor te maken. De brouwer zelf stelde de impact van de virusuitbraak op de resultaten nog niet te kunnen inschatten.

Jefferies handhaaft zijn buy-advies voor het aandeel. Heineken sloot dinsdag op 97,76 euro.
voda
0
*Jefferies handhaaft koopadvies voor Heineken
19:29
*Jefferies verhoogt koersdoel Heineken van 108,00 naar 118,00 euro

Bron Binck
Bert.f
0
maar opvallend was vooral de sterke stijging van het Heinekenmerk van ruim 8%

Ik weet niet hoor waar is die 8% dan meer verkocht ?

En hoeveel minder heineken is er verkocht in Nederland ja in Nederland mogen wij die cijfers even zien - 15% echt wat een fake news en nu komen ze nog even met verhogingen van koersdoelen

hoezo wat is de reden azia verkoopt minder virus ? europa verkoopt minder omdat heineken arrogant is naar zijn oude vaste klanten dus die lopen weg.

die maffia banken met hun adviezen doen dit alleen omdat die zakken vuller Van Boxmeer nog een berg met aandelen moet gaan verkopen. verder is er totaal niks wat bijdraagt aan een hogere prijs.

Ik riep jaren geleden al, die Van boxmeer heeft nu 8 jaar lang het hele Heineken concert KAPOT bezuinigd om zo de cijfers omhoog te krikken. En aandeelhouders hebben nooit info gehad over
hoeveel klanten er in NL al zie zo zijn weggelopen de laatste jaren. dat zijn er geen honderden maar duizenden. Waar nou meer bier verkocht.

Heb het voorspeld, als er niks meer te bezuinigen valt , dan is tie weg. Want anders komt het ware
beesje Van Boxmeer naar boven. En zie daar.
Net als die andere Fransman Giletje , die maakt ook gouw dat hij wegkomt. En is vlug naar Frankrijk vertrokken. Nu heineken moet gaan laten zien wat het bedrijf werkelijk kan.

Echt ik hoop dat De Ridder ooit nog eens een boekje open gaat doen, want het is algemeen bekend dat er toen een vuil spelletje is gespeeld door die 2 Franse zakkkenvullers.

mijn advies aan de traders LEKKER KOPEN doe maar tot dat alles weer als een bubble in elkaar stort, maar dan zit die .....ak Van Boxmeer lekker te zuipen in Frankrijk.

Freddy was er altijd voor zijn personeel , Van Boxmeer heeft al de extraatjes VAN DE KLANTEN EN PERSONEEL IN ZIJN EIGEN ZAKKEN GESTOPT.

Iedereen weet dat, maar het zijn allemaal makke lammetjes onder zijn bewind, die bang zijn voor hem. Alleen De Ridder had ballen, en daarom moest hij ook uit de weg geruimd worden.

voda
0
Berenberg handhaaft verkoopadvies op Heineken
07:50
*Berenberg verhoogt koersdoel Heineken van 75,00 naar 80,00 euro
voda
0
Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel Heineken

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
102,40 -0,45 -0,44 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft donderdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 75,00 naar 80,00 euro, maar hield wel vast aan het eerder afgegeven verkoopadvies.

De resultaten van Heineken in 2019 waren in lijn met de verwachtingen. De autonome operationele winstgroei van 3,9 procent was in lijn met consensus en de outlook van Heineken zelf, constateerde Berenberg.

"Het grote nieuws was de verandering in het management met de aankondiging van Dolf van den Brink als nieuwe CEO", schreef Berenberg.

Voor dit jaar rekent Heineken op een "superieure" omzetgroei dankzij hogere volumes, dito prijzen en 'premiumisatie'. De operationele winst zal autonoom met ongeveer 5 procent stijgen, waar de consensus ligt op 5,7 procent.

Berenberg blijft negatiever dan de consensus en het management van Heineken zelf. De zakenbank is voorzichtiger over de groeiverwachtingen voor Azië. De bank rekent voor dit jaar slechts op 1 procent autonome omzetgroei, waar dit in 2019 nog 11 procent was. Onder meer nieuwe regels voor alcohol in het verkeer in Vietnam en het coronavirus maken de analisten van Berenberg terughoudend.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Credit Suisse trekt koersdoel Heineken op

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
103,55 -0,30 -0,29 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor Heineken verhoogd van 95,00 naar 103,00 euro met een onveranderd Neutraal advies.

De analisten van Credit Suisse blijven verwachten dat Heineken een solide autonome omzetgroei van circa 5 procent realiseert. Maar 2020 wordt volgens hen ook het derde jaar op rij van weinig of geen operationele leverage. Dankzij onder meer meezittende valutamarkten verhoogde Credit Suisse wel de winstramingen per aandeel met 2 procent.

Heineken zal op er korte termijn van profiteren dat het minder dan concurrenten is blootgesteld aan China. Maar, zo waarschuwde Credit Suisse, daar staat aanhoudende onzekerheid in Vietnam tegenover. In dit Zuidoost-Aziatische land wordt strenger opgetreden tegen alcoholgebruik in het verkeer, en dit drukte de vraag naar bier flink. In januari werd er 4 procent minder bier gedronken, aldus de bank.

Op middellange termijn moet de omzetgroei van Heineken volgens Credit Suisse naar meer dan 6 procent versnellen, of de brouwer moet de marge weer weten op te voeren.

Het aandeel Heineken daalde maandag 0,1 procent naar 103,70 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Lepre Chaun
0
Vertrekkend Heineken-topman Van Boxmeer cashte al 88 miljoen

In de vijftien jaar als topman van Heineken heeft Jean-François van Boxmeer goed geboerd. In totaal toucheerde hij in zijn jaren als ceo al ruim 88 miljoen euro aan salaris en bonussen. Ook z'n pensioenpotje werd gul gevuld, blijkt uit een inventarisatie van RTL Z.


Aanblijfbonussen

Vooral sinds 2011, toen de aandelenkoers bijna onophoudelijk begon te stijgen, zette dat zoden aan de dijk. In 2013 kwam z'n totale beloningspakket uit op bijna 7 miljoen. Dat was mede dankzij een aanblijfbonus van ruim 3 miljoen. Ook het jaar erop kreeg hij geld in ruil voor z'n trouw aan het bedrijf.

Van Boxmeer kwam in 1984 binnen bij Heineken als stagiair. Na een trits aan functies in Rwanda, Congo, Polen en Italië, werd hij in 2001 benoemd in de top van het bedrijf, waar hij in 2005 Thony Ruys afloste als topman. Dat deed hij toen voor een basissalaris van 472.000 euro, deels omdat hij pas op 1 oktober officieel begon.

In de afgelopen vijf jaar schommelde het bedrag dat hij jaarlijks kreeg overgemaakt tussen de 9 miljoen en 11,5 miljoen euro. Dat was vooral dankzij miljoenen aan bonussen, want zijn basissalaris was vorig jaar 1,2 miljoen euro.

Heineken blijft voorlopig nog wel even storten op de bankrekening van Van Boxmeer. Hij blijft tot 1 juni in dienst om opvolger Dolf van den Brink in te werken en heeft bovendien nog niet alle aandelen die hij in de afgelopen jaren ontving mogen verzilveren.

Ook daarna is het nog niet voorbij. Van Boxmeer gaat een stapje omhoog in de getrapte bestuursstructuur waarmee de familie De Carvalho-Heineken de controle houdt over het bedrijf, zonder dat het de meerderheid van de aandelen in handen heeft.

De Belg wordt bestuurder bij Heineken Holding, die fungeert als een raad van commissarissen. Dat is niet een hele zware functie, vandaar dat het salaris fiks lager ligt dan die van de ceo.

En als Van Boxmeer over een aantal jaren zijn bestuurshamer aan de wilgen hangt, hoeft hij zich ook geen zorgen te maken. Heineken stortte in totaal 9,7 miljoen euro in zijn pensioenpot, in zijn periode als topman.
samui
0
Ben benieuwd hoe lang het duurt wanneer Heineken met een winst waarschuwing komt.
As vrijdag de cijfers van Ab InBev. Misschien dan we dan iets wijzer worden.
henrico26
0
Ik verwacht dat Heineken, waarvan de koers van het aandeel sowieso al over de top staat de komende tijd afgestraft worden. Het kan niet anders dan dat het Corona virus ook zijn weerslag heeft op de bedrijfsresultaten. In China zal men minder snel naar de kroeg gaan of andere uitgaansgelegenheden. Ook zullen evenementen, waarbij ook veel bier geconsumeerd wordt geen doorgang vinden. Brouwerijen die in China stil liggen kosten geld, dit zal een flinke omzetdaling tot gevolg hebben, maar ook in Europa wanneer het Corona virus hier doorzet, waar het zich sterk naar laat aanzien.
MarkG03
0
Deze week al europees voetbal zonder publiek.Toerisme zal ook een flinke knauw krijgen...dus hotels , restaurants , bars verkopen allemaal minder bier.
voda
0
Beursblik: JPMorgan verlaagt koersdoel Heineken

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
70,98 -4,04 -5,39 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Cazenove heeft dinsdag het koersdoel voor Heineken verlaagd van 111,00 naar 83,25 euro, maar met behoud van het Overwogen advies. Dit bleek uit een sectorrapport van de Amerikaanse zakenbank.

"We vinden dat de aandelenkoers niet het volledige lange termijn potentieel van Heineken weerspiegelt", aldus de analisten.

JPMorgan verwacht dat Heineken met de autonome groei koploper in de sector blijft.

Kostenbesparingen en hogere marges zullen volgens de zakenbank de winst van de brouwer aanjagen.

Volgens de analisten is een premie van 15 procent voor Heineken gerechtvaardigd.

Het aandeel Heineken noteerde dinsdagmiddag 5,3 procent lager op 71,08 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
SDV70
1
quote:

voda schreef op 13 februari 2020 08:21:


Berenberg handhaaft verkoopadvies op Heineken
07:50


ik ook, snap niet dat de koers nog zo hoog staat, horeca, evenementen, sportkantines zijn dicht
bierafzet is drastisch gedald
sun666
0
Ja snap er geen bal van. Mensen denken dat het een veilige haven is maar omzet zal tegen vallen. EK was een catalyst en dat gaat dit jaar niet meer door. Koers moet zeker naar de eur 60-65 range. Vind het nu nog te duur.
Koperlijktopgoud
0
InBev is 70% gedaald Heineken blijft mooi liggen
Nog geen 20%
Moet nog veel van af
Denk dat er wel een winstwaarschuwing aankomt
Macron
0
quote:

Koperlijktopgoud schreef op 19 maart 2020 07:54:


InBev is 70% gedaald Heineken blijft mooi liggen
Nog geen 20%
Moet nog veel van af
Denk dat er wel een winstwaarschuwing aankomt


Dus jij hebt ook put-opties?
Macron
0
KBC geeft koopadvies! Terwijl de horeca in heel Europa en binnenkort de VS op zijn gat ligt. Festivals, het EK en waarschijnlijk ook de olympische spelen afgelast worden. Geen wonder dat KBC gehalveerd is in koers. Met zulke analisten moet je wel onderuit!
423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 5 jun 2020 17:35
Koers 86,600
Verschil +0,600 (+0,70%)
Hoog 87,120
Laag 86,200
Volume 656.697
Volume gemiddeld 1.063.503
Volume gisteren 664.995

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group