Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Gamma Terug naar discussie overzicht

Cijfers 3e kwartaal

38 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. privateinvestor 23 oktober 2009 09:12
    Gemengd bericht.
    Marktomstandigheden blijven moeilijk.
    Verkoop onderdeel tegen redelijke prijs, gunstig voor schuldpositie.
    Bankconvenanten verlengd. Gamma verwacht er binnen te blijven.
    Ebitda gestegen.
    Omzet conform verwachting.
    Wat mij betreft voldoende om de stijging die achter ons ligt te consolideren en wellicht zelf iets omhoog te gaan. Eerste reactie op cijfers zal wellicht net als in kw2 niet enthousiast zijn. Vooral jammer dat geen signalen worden gegeven van marktherstel, want dat moet in de toekomst weer jus brengen.

    PI
  2. privateinvestor 23 oktober 2009 09:13
    Trading update derde kwartaal Gamma Holding
    (23/10/09 08:15 CET) Bron: Euronext

    - Omzet: EUR 167 miljoen (derde kwartaal 2008: EUR 179 miljoen);
    - EBITDA 1 exclusief herstructureringskosten: EUR 18,6 miljoen
    (derde kwartaal 2008: EUR 16,7 miljoen);
    - Verkoop van Coating & Composites;
    - Looptijd financiering verlengd tot medio juli 2011.

    Gamma Holding heeft het voornemen om vrijwel de gehele business unit Coating & Composites inclusief Verseidag Ballistic Protection voor een bedrag van EUR 37,5 miljoen te verkopen aan een Duitse industriële onderneming. De te verkopen onderdelen vertegenwoordigen een verwachte jaaromzet van EUR 76 miljoen en een EBITDA 1 van EUR 2,5 miljoen. Het gaat daarbij om 271 medewerkers. De transactie zal naar verwachting in de komende weken zijn beslag krijgen. In deze trading update zijn de betreffende onderdelen opgenomen als bedrijfsactiviteiten die niet duurzaam zullen worden voortgezet.

    De productgroep PTFE-gecoate glasvezels voor industriële toepassingen, dat deel uitmaakte van Coating & Composites, wordt ondergebracht bij Belting. PTFE vertegenwoordigt een verwachte jaaromzet van EUR 13 miljoen en heeft een beperkte EBITDA 1-bijdrage. Bij het bedrijfsonderdeel zijn 134 medewerkers werkzaam. Verder wordt Sailcloth per 30 september 2009 weer opgenomen als voort te zetten bedrijfsactiviteit.

    Gamma Holding heeft besloten de sectorverdeling van Industrial Solutions en Lifestyle Fabrics los te laten. Met ingang van deze trading update zal in lijn met het halfjaarbericht per business unit afzonderlijk worden gepubliceerd.

    Ontwikkelingen derde kwartaal

    In het derde kwartaal plukte Gamma Holding de vruchten van de versneld doorgevoerde kostenbesparingen, herstructureringen en werkkapitaalverbeteringsprogramma's. Als gevolg van deze maatregelen vond vooral bij Belting en Sleep Care Fabrics herstel van het resultaat plaats.

    In het derde kwartaal van 2009 bedroeg de omzet van de groep EUR 167 miljoen (2008: EUR 179 miljoen). Daarin is een positief effect van EUR 1,3 miljoen begrepen door valutaontwikkelingen.

    EBITDA 1 van de groep exclusief herstructureringskosten bedroeg EUR 18,6 miljoen (2008: EUR 16,7 miljoen). Valutaontwikkelingen hadden een positief effect van EUR 0,5 miljoen.

    In het derde kwartaal zijn de rentedragende schulden met EUR 8,0 miljoen gedaald tot EUR 305 miljoen.

    De omzet van Belting (inclusief PTFE) kwam uit op EUR 61 miljoen (2008: EUR 68 miljoen). EBITDA 1 exclusief herstructureringskosten bedroeg EUR 5,1 miljoen (2008: EUR 4,6 miljoen). De business unit kampt met minder opdrachten, ondanks voorzichtig herstel in Azië en Amerika. De stagnerende economie heeft vooral zijn weerslag op de verkoop van modulaire banden en in markten zoals de bouw- en textielsector en de chemische, metaal-, hout- en automobielindustrie. Belting werd echter minder geraakt op het gebied van banden voor de voedingsindustrie, de grafische en verpakkingsindustrie, airbags en loopbanden. Om kosten te besparen, worden steeds meer fabricage-activiteiten van West- naar Oost-Europa overgebracht en is ingezet op verdere personeelsreducties.

    De omzet van Filtration bedroeg EUR 22 miljoen (2008: EUR 28 miljoen). EBITDA 1 exclusief herstructureringskosten kwam uit op EUR 1,0 miljoen (2008: EUR 2,1 miljoen). De teruglopende vraag naar filterproducten deed zich vooral in Europa en bij Original Equipment Manufacturers voor, met name in de mijnbouw, de chemische en de automobielindustrie. Ook werden vervangingsorders uitgesteld. In de voedings- en genotmiddelenindustrie bleek de vraag minder conjunctuurgevoelig. Bovendien ontwikkelde de verkoop van keramische filterelementen zich positief. De business unit zal de organisatie verder aanpassen aan de lagere omzet.

    De omzet van Sailcloth kwam uit op EUR 7 miljoen (2008: EUR 7 miljoen). EBITDA 1 exclusief herstructureringskosten bedroeg EUR -0,2 miljoen (2008: EUR -0,4 miljoen). De business unit ondervindt vooral hinder van een uiterst zwakke OEM-markt en een dalend wind- en kitesurf segment. De vraag naar het topsegment D4-membraanzeilen bleef echter hoog. Verder zijn vanuit de nieuwe productielocatie in Sri Lanka inmiddels de eerste eigen, kwalitatief hoogwaardige Dimension-Polyant zeilen geproduceerd en met succes verkocht.

    De omzet van Sleep Care Fabrics bedroeg EUR 34 miljoen (2008: EUR 34 miljoen), waarbij vooral in Amerika marktaandeel is gewonnen. EBITDA 1 exclusief herstructureringskosten verbeterde sterk in het derde kwartaal door de stijgende omzet en kostenbesparingen en kwam uit op EUR 5,6 miljoen (2008: EUR 1,4 miljoen). Inmiddels is de laatste productiefaciliteit in België gesloten en is het machinepark bij andere onderdelen ondergebracht. Verder worden voor het einde van dit jaar de logistiek en de opslag van matrasstoffen voor de Europese markt uitbesteed.


    De omzet van Exotic Fabrics hield zich goed staande en kwam uit op EUR 43 miljoen (2008: EUR 42 miljoen), vooral door Vlisco en Uniwax. EBITDA 1 exclusief herstructureringskosten bedroeg EUR 7,2 miljoen (2008: EUR 8,7 miljoen). In augustus lanceerde het topmerk Vlisco met succes weer een nieuwe collectie: 'Touch of Sculpture'.

  3. privateinvestor 23 oktober 2009 09:14
    (vervolg)

    Discontinued Operations

    De omzet van Discontinued Operations bedroeg in het derde kwartaal EUR 17 miljoen (2008: EUR 21 miljoen).

    Ten opzichte van andere onderdelen binnen de groep had Verseidag Ballistic Protection minder te kampen met de recessie. De business unit levert kogelwerende vesten aan Europese en Amerikaanse leger- en politiekorpsen en composiete bepantseringoplossingen voor legervoertuigen.

    De omzet van Coating & Composites (exclusief PTFE) bleef achter. Vooral de aan de conjunctuurgevoelige reclamesector verbonden productgroep seemee® (doek voor mediatechniek) zag de vraag behoorlijk dalen. Ook duraskin® bleef achter, maar wist te groeien op het gebied van tentdoek en gecoat doek voor bouwkundige overkappingen.

    Ontwikkelingen eerste negen maanden

    In de negen maanden van 2009 bedroeg de omzet van de groep EUR 489 miljoen (2008: EUR 546 miljoen). Daarin is een positief effect van EUR 3,8 miljoen begrepen door valutaontwikkelingen.

    De operationele personeels- en overige bedrijfskosten kwamen ten opzichte van de eerste negen maanden van 2008 EUR 23,3 miljoen lager uit. EBITDA 1 van de groep exclusief herstructureringskosten bedroeg EUR 44,2 miljoen (2008: EUR 61,2 miljoen). Valutaontwikkelingen hadden een positief effect van EUR 2,9 miljoen.

    EBITA 2 bedroeg EUR 9,1 miljoen (2008: EUR 36,9 miljoen).

    Het saldo financiële baten en lasten steeg tot EUR -31,5 miljoen (2008: EUR -11,1 miljoen) als gevolg van hogere (her)financieringskosten van EUR -14,3 miljoen, grotere renteopslagen en een licht hoger saldo rentedragende schulden.

    Het netto groepsresultaat exclusief herstructureringskosten en bijzondere waardevermindering kwam uit op EUR -17,8 miljoen (2008: EUR 18,7 miljoen).

    De herstructureringskosten bedroegen in de eerste negen maanden EUR 11,1 miljoen (2008: EUR 0,4 miljoen).

    De toetsing van bedrijfswaardeberekeningen heeft in het eerste halfjaar geleid tot een bijzondere waardevermindering van immateriële en materiële vaste activa van EUR 32,9 miljoen bij Filtration en Coating & Composites (2008: nihil).

    Het netto groepsresultaat kwam uit op EUR -60,8 miljoen (2008: EUR 18,4 miljoen), met name als gevolg van de gedaalde EBITDA 1, bijzondere waardevermindering van immateriële en materiële vaste activa, herstructureringskosten, en hogere financiële baten en lasten.

    Financiering

    Op 18 februari 2009 bereikte Gamma Holding met het bankensyndicaat overeenstemming over aangepaste financiering ad EUR 390 miljoen tot maart 2010. Medio juli 2009 werden verbeterde voorwaarden overeengekomen, waarbij onder voorwaarden een mogelijkheid tot verlenging van de financiering werd geboden.

    Gamma Holding heeft inmiddels aan alle voorwaarden voldaan en heeft daarmee de beschikking over financiering tot medio juli 2011. Door het uitoefenen van de verlengingsoptie zijn de convenanten verder verruimd. Per 30 september 2009 bedroeg de netto rentedragende schuld EUR 305 miljoen. De netto rentedragende schuld ten opzichte van de EBITDA 1 kwam uit op 5,6 en blijft daarmee binnen het met het bankensyndicaat overeengekomen niveau van 7,0. Ook aan de andere convenanten is voldaan.

    Marktpositieversterking en kostenbesparingen

    Gamma Holding zal zich blijven richten op verdere versterking van de marktposities en uitvoering van het programma van kostenbesparingen. Inmiddels werpt dat programma vruchten af. In de eerste negen maanden van 2009 hebben per saldo 536 arbeidskrachten de groep verlaten. Het aantal uitzendkrachten daalde met 106. Bovendien is bij diverse ondernemingen arbeidstijdverkorting doorgevoerd, zijn vanuit een stringent financieel beleid de investeringen teruggebracht en wordt voortdurend gestuurd op werkkapitaalverbetering.


    Vooruitzichten

    Gamma Holding verwacht in het vierde kwartaal, ondanks enkele positieve ontwikkelingen, geen verbetering van de huidige marktomstandigheden. Het resterende jaar 2009 zal uitdagend blijven. De onderneming zal de marktomstandigheden daarom nauwgezet blijven volgen en de organisatie daarop voortdurend aanpassen.

    Gamma Holding verwacht binnen de nieuw overeengekomen bankconvenanten te blijven.


    Raad van Bestuur Gamma Holding N.V.
    Helmond, 23 oktober 2009
    Op de in deze trading update genoemde cijfers is geen accountantscontrole toegepast.


    Bijlage
    Voor een complete weergave van het persbericht, inclusief tabellen, zie bijgesloten pdf-document.


    Profiel
    Gamma Holding ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd hoogwaardige, innovatieve, industriële en consumentgerelateerde textielproducten, variërend van proces- en transportbanden tot aan filterproducten, zeildoek, matrastijk en etnische stoffen. Met deze producten behoort het bedrijf in geselecteerde nichemarkten tot de wereldtop. In 43 landen zijn circa 6.500 medewerkers actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helmond (Nederland). De aandelen zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam.

    Kijk voor meer informatie op www.gammaholding.nl.






    [1] Groepsresultaat vóór winstbelasting, rente en afschrijvingen/bijzondere waardevermindering (im)materiële vaste activa.
    [2] Groepsresultaat vóór winstbelasting, rente en afschrijvingen/bijzondere waardevermindering goodwill en geacquireerde immateriële vaste activa.
    hugin.info/130740/R/1349582/325270.pdf Dit persbericht is oorspronkelijk gedistribueerd door Hugin. Enkel de afzender is verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.
    Bron : GAMMA HOLDING Provider : Hugin

  4. [verwijderd] 23 oktober 2009 09:18
    nou persoonlijk vind ik het heel aardige cijfers, voor een bedrijf dat een halfjaar geleden op omvallen stond. Helemaal dat ze sailcolth houden en de rest afstoten. Kunnen ze mooi de schulden mee verminderen.

    Ik denk dat we een groene dag krijgen
  5. Snance 23 oktober 2009 17:34
    Ik zou nog wat meer Gamma's willen bijkopen nu, maar de koers doet niet veel na de cijfers. Komt dat denken jullie door de storing vandaag ?
    Als het nu op de balans echt rustig wordt, en dat lijkt zo, dan moeten we nu toch redelijk naar de 10 euro kunnen ?
  6. [verwijderd] 24 oktober 2009 09:44
    nee dat klopt. maar tegen die tijd dat gamma verhandelt kon worden was het sentiment alweer gekeerd he. als gamma meteen om 9 uur mee kon doen dan hadden we denk ik nog wel wat meer gehad.

    gr. Rob
  7. privateinvestor 27 oktober 2009 17:25
    quote:

    Snance schreef:

    ik denk dat er een belang genomen wordt of een ordinaire shuffle
    Een shuffle is het manipuleren van de beurskoers van kleine, weinig verhandelde aandelen om hiervan te profiteren.

    Volume is fors, handel kwam in loop van de ochtend op gang. Shuffle kan. Belang? Waarom dan zo'n haast? Dure haast.

    Had je trouwens nog bijgekocht? Ik zit gelukkig nog recht (virtueel leuk)

    PI
  8. Snance 27 oktober 2009 18:00
    nee koop niet bij, ik heb genoeg. Had al een klein dipje gehad met gamma. Nu weer mooi in de plus. Was er toch niet helemaal zeker van, nu maakt dat niet meer uit gelukkig.
  9. Snance 28 oktober 2009 17:48
    quote:

    De Maanman schreef:

    Dit lijkt mij geen shuffle mensen, er iemand aan het inslaan, maar met welke reden??
    LT vertrouwen ?
  10. [verwijderd] 28 oktober 2009 18:23
    Zou kunnen, in ieder geval voorlopig geen emissie, en dat is al heel wat in deze tijden. Met die 7,5 miljoen kan het hard omhoog straks als er zwarte cijfers komen.
  11. hans199 29 oktober 2009 22:25
    iemand een antwoord waarom we omhoog gaan ?
    versta me niet verkeerd,ik vind het best, maar kan geen redenen bedenken
  12. [verwijderd] 29 oktober 2009 22:40
    ik wel,
    1 cijfers waren niet zo slecht als gedacht.
    2 met de voorgenomen verkoop maakt gamma geld vrij voor verdere schuldaflossingen
    3 afspraken met de banken tot 2011 verlengd.

    Kortom er zijn steeds meer positieve signalen dat gamma er wel weer boven opkomt. Het duurt nog wel even maar het ergste risico is wel weg.

    ik weet ook niet hoever we nog gaan stijgen hoor.

    GR. Rob

  13. [verwijderd] 29 oktober 2009 22:45
    Hans,

    Er is natuurlijk altijd een kans dat het fout gaat met Gamma, dan moet echter wel de economie aanzienlijk verslechteren. Dit voor wat betreft het neerwaarts risico.

    Voor wat betreft het opwaarts koersrisico:
    Als straks Coatings voor 37,5 mio verkocht wordt
    reduceert Gamma de rentedragende schulden voor een belangrijk stuk en zal het niet nodig zijn een aandelenemissie te doen. Daarnaast heeft Gamma een enorm winstpotentieel als de economie verder verbetert (BtoB).Combineer dit met de historische winstniveaus alsmede de doorgevoerde kostenbesparingen en je hebt het zo over netto winstniveau's van 30-40 mio op jaarbasis. Deel dat op 7,5 mio aandelen.

    Dit zullen toch langzaam wel meer beleggers zien.




  14. privateinvestor 3 november 2009 14:37
    Beurshuis SNS Securities
    Aandeel Gamma Holding
    Datum 03 november 2009
    Advies Kopen
    Koersdoel 15,00 EUR

    Detail advies
    AMSTERDAM (Trivano) - Op 3 november 2009 hebben de analisten van SNS Securities hun beleggingsadvies voor Gamma Holding (GAMMA; ISIN: NL0000355824) herhaald. Het advies van SNS Securities voor Gamma Holding blijft "kopen".

    Het koersdoel wordt door de analisten verhoogd van 7,50 EUR naar 15,00 EUR.

    Op 23 oktober 2009 publiceerde Gamma Holding een trading update.

    _____

    Aldus de enige adviseur die de laatste tijd een beetje bij de les is vwb Gamma.

    PI
  15. privateinvestor 3 november 2009 14:46
    Nog een opmerking n.a.v recente postings. Over belang nemen, dumpen, stijging op kleine omzet, enz.

    De laatste week worden gemiddeld ca. 75.000 aandelen verhandeld. Op een totaal van 7,5 miljoen aandelen is dat 1% van het totaal aantal uitstaande aandelen per dag. Dat is geen bovenmatige dump of kooplust, maar voor Gamma behoorlijke handel. In rustiger periode is het vaak met 10.000 stuks per dag wel gedaan.

    Gamma is geen aandeel waarin flink gehandeld wordt. De laatste cijfers zijn wel reden voor diverse kopers hun positie eens te heroverwegen. Boven die 1% volume gaan zitten heeft voor een koper weinig zin, of het moet onderhands zijn, meer stuks komen er bij Gamma gewoon niet los.

    Ik blijf voorlopig zitten waar ik zit (2k long). Gamma is die 10-15 euro per aandeel dik waard.

    PI
  16. privateinvestor 8 november 2009 15:30
    Kwartaalcijfers vallen mee, kapitaalpositie verbeterd, beleggers enthousiast

    Druk van ketel bij geplaagd Gamma23 oktober 2009
    Bron: VEB

    Beleggers reageerden vrijdag gretig op de cijfers die het geplaagde textielbedrijf Gamma presenteerde over het derde kwartaal. De druk lijkt met de verkoop van het onderdeel Coating en Composites bovendien wat van de ketel. Maar gaat het echt zoveel beter met de Helmondse onderneming?

    Gamma maakt niet alleen door de recessie zware tijden door; het bedrijf probeert al jaren orde op zaken te stellen. Waar dat onder topman Meint Veninga maar niet lukte, lijkt de nieuwe bestuursvoorzitter Jan Albers de zaken voortvarender aan te pakken.

    Albers volgde eind juni Veninga op, die door de onderneming de wacht was aangezegd vanwege de miserabele staat waarin Gamma al tijden verkeert.

    Malaise bij Gamma nekt topman

    Sombere cijfers voor Gamma halverwege loodzwaar jaar

    Geen heilige huisjes meer bij Gamma

    De nieuwe topman maakte meteen bekend dat het bedrijf onder druk van de marktomstandigheden zou beginnen met het versneld uitvoeren van kostenbesparingen. Daarbij overigens voortbordurend op de strategie van zijn voorganger.

    Verkoop van divisie in tentzeil en kogelwerend textiel
    Nu, ruim drie maanden later, maakt Albers een mooi wapenfeit bekend: de verkoop van de divisie Coating en Composites voor 37,5 miljoen euro aan een Duitse industriële onderneming.

    Met de verkoop stoot Gamma de productie van onder meer tentzeil en kogelwerend textiel af. Dit zorgt voor vereenvoudiging binnen de organisatie. Een goede ontwikkeling, want door de diversiteit van de divisies is het niet altijd eenvoudig om focus aan te brengen in de activiteiten.

    Het tijdig inspelen op marktveranderingen wordt door de verscheidenheid bijvoorbeeld bemoeilijkt en dat was de afgelopen tijd te merken bij Gamma. De onderneming kreunde zwaar onder de recessie.

    Toch zal met het afstoten van Coating en Composites het tij niet ineens keren. De marktomstandigheden zijn onveranderd slecht en de vooruitzichten voor de onderneming daarmee ook, zo geeft Gamma zelf te kennen.

    Kapitaalpositie wordt beter
    Maar het financiële plaatje van het textielbedrijf is wel een stuk verbeterd. Gamma was al tijden naarstig op zoek naar kapitaal.

    In 2008 leidde de economische tegenwind gecombineerd met herstructureringskosten tot een nettoverlies van 33,2 miljoen euro. Daardoor kon de textielproducent niet meer voldoen aan de afspraken met de banken.

    Deze zomer moest Gamma dan ook zijn bankconvenanten verruimen. De nieuwe kredietfaciliteit, die het bedrijf lospeuterde, behelst 30 miljoen euro en kreeg een looptijd tot maart 2010. Die looptijd heeft de nieuwe ceo inmiddels verlengd tot juni 2011.

    De schuld daalde in het derde kwartaal bovendien met 8 miljoen euro tot 305 miljoen euro. De opbrengst van de net verkochte divisie zal de schuld verder verkleinen.

    Strak aan ketting banken
    Dat is van belang omdat Gamma door het verruimen van het krediet strak aan de ketting ligt bij de banken. Die verworven in de zomer het recht om een deel van de faciliteit om te zetten in preferente aandelen, waardoor het gezamenlijke stemrecht van de banken in Gamma kan toenemen tot meer dan 50 procent.

    Voor het zover komt moet de kredietruimte wel tot een minimum geslonken zijn (5 miljoen euro) of de verhouding tussen bedrijfsresultaat (ebitda) en schuld hoger liggen dan 7,5.

    Met de huidige hoogte van de schuld van 305 miljoen euro is de schuldratio 5,6, waardoor de ketting een stuk minder strak gespannen is dan in de zomer.

    Cijfers derde kwartaal vallen mee
    Daar komt bij dat de cijfers in het derde kwartaal een tikje minder slecht zijn dan werd verwacht.

    De omzet daalde weliswaar met 7 procent tot 167 miljoen euro, ten opzichte van de 179 miljoen euro in het derde kwartaal van 2008. Maar de winst voor belasting, rente, afschrijving en amortisatie (ebitDA), exclusief herstructureringslasten, bedroeg over het derde kwartaal 18,6 miljoen euro tegen 16,7 miljoen euro in dezelfde periode vorig jaar.

    Volgens Gamma is er vooral in de mijnbouw, chemische en automobielindustrie sprake van een teruglopende vraag, waardoor de omzet bij het onderdeel Filtration sterk daalde. Bij Sleepcare Fabrics was er sprake van een sterke verbetering van de ebitDA door kostenbesparingen. De ebitDA steeg bij dit onderdeel naar 5,6 miljoen euro, van 1,4 miljoen euro in 2008.

    Over de eerste negen maanden van dit jaar berekend, heeft Gamma 60,8 miljoen euro verlies geleden. In dezelfde periode vorig jaar boekte Gamma nog een winst van 18,4 miljoen euro. De omzet over de eerste negen maanden kwam uit op 489 miljoen euro tegen 546 miljoen euro een jaar eerder.

    Beleggers enthousiast
    Met name de verbeterde kapitaalpositie en licht meevallende cijfers vielen bij beleggers in goede aarde. Ondanks de onverminderd slechte vooruitzichten voor de marktomstandigheden in het vierde kwartaal, steeg het aandeel flink. Aanvankelijk met bijna 12 procent. Bij het slot van de handel stond een fiere plus van 7,2 procent op de koersenborden.

    Door het gerommel binnen Gamma was het afgelopen jaar het beeld ontstaan dat het bestuur de financiële crisis en de malaise was overkomen, en dat het niet tijdig de nodige maatregelen had getroffen. Met de komst van de nieuwe topman Jan Albers probeert Gamma het vertrouwen terug te winnen en het tij te keren. Bij beleggers gaat dat er vooralsnog in als zoete koek. Na jaren vol slecht nieuws worden de eerste positieve geluiden gretig opgezogen.

38 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.845
AB InBev 2 5.292
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.564
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.997
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.556
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.162
AFC Ajax 537 7.020
Affimed NV 2 5.768
ageas 5.843 109.779
Agfa-Gevaert 13 1.865
Ahold 3.536 74.004
Air France - KLM 1.024 34.365
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.775
Alfen 12 16.651
Allfunds Group 3 1.223
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 339
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.768
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.413
AMG 965 126.278
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.524
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.176
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.627
Arcelor Mittal 2.024 318.721
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 267
arGEN-X 15 9.152
Aroundtown SA 1 183
Arrowhead Research 5 9.292
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.735
ASML 1.762 77.238
ASR Nederland 18 4.133
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.700
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 13 mei

    1. NL faillissementen april
    2. ASMI jaarvergadering
    3. Fagron jaarvergadering
  2. 14 mei

    1. B&S Group Q1-cijfers
    2. OCI Q1-cijfers
    3. Bayer Q1-cijfers
    4. Agfa-Gevaert Q1-cijfers
    5. Dui inflatie april (def)
    6. VK werkloosheid maart
    7. Dui ZEW-index economisch sentiment mei
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht