Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

USG People Terug naar discussie overzicht

week 33. de call put ratio.

439 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 22 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 tatje 9 augustus 2014 10:52
    Misschien heeft iemand nog de ratio van vrijdag.
    Lijkt me interessant, omdat de spread 8,55 - 9,22 was, met een opmerkelijke rebound.


    Call/put ratio
    De call/put ratio is de verhouding tussen het aantal verhandelde call-opties en put-opties gedurende een bepaalde periode op de optiebeurs.

    De call/put ratio wordt vaak gezien als een indicator van de kortetermijnverwachting van optiebeleggers. Op het moment dat de ratio groter is dan 1, zijn er dus meer calls dan puts verhandeld. Dit wordt vaak gezien als een indicator dat de optiebeleggers een stijging verwachten. Is de call/put ratio kleiner dan 1, dan geldt dat de optiebeleggers gemiddeld uitgaan van een daling. Gemiddeld gesproken worden er meer calls verhandeld dan puts, dus gemiddeld is de call/put ratio groter dan 1 (ongeveer 1,4). De call/put ratio is met name een interessante indicator bij uitschieters (kleiner dan 1 en groter dan 1,9).

    Heeft de rebound iets te maken met het volgende !

    Rusland verlicht zorgen op Wall Street
    Gepubliceerd op 8 aug 2014 om 22:20

    NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen op Wall Street hebben de verliezen van de voorgaande dagen vrijdag op overtuigende wijze weggewerkt. Beleggers putten moed uit berichten over een mogelijke afname van de oorlogsdreiging in Oekraïne. De opluchting daarover woog zwaarder dan eventuele zorgen over de Amerikaanse luchtaanvallen in Irak.

    De Dow-Jonesindex eindigde 1,1 procent hoger op 16.553,93 punten. De brede S&P 500 steeg 1,2 procent tot 1931,59 punten. Daarmee stonden de hoofdgraadmeters iets hoger dan aan het einde van de voorgaande week. Technologiegraadmeter Nasdaq kreeg er 0,8 procent bij en kwam uit op 4370,90 punten.

    Het Russische persbureau Interfax meldde vrijdagavond dat de militaire oefeningen van Rusland niet ver van de grens met Oekraïne zijn beëindigd. Die exercities voedden de afgelopen dagen nog de vrees voor een Russische invasie in Oekraïne.

    Vooral de volgende zin laat zien, dat de Oekraine kwestie momenteel de meeste invloed heeft op de EU en VS beurzen.
    Ik zeg momenteel !

    Beleggers putten moed uit berichten over een mogelijke afname van de oorlogsdreiging in Oekraïne. De opluchting daarover woog zwaarder dan eventuele zorgen over de Amerikaanse luchtaanvallen in Irak.

    Maar poetin heeft ook zijn nationale veiligheidsraad bijeen geroepen, maakt zich humanitaire zorgen en je weet nooit wat zijn volgende stap is.
    Aan de grens is hij misschien bezig met de - escalatie en ergens anders flikt ie weer iets en is het westen weer in alle staten !

    Maar gelukkig zijn we het er over eens, dat de daling van o.a. de koers USG PEOPLE, bepaalt wordt door het sentiment, een sentiment, dat wordt gevoed door geopolitiek en de eventuele economische gevolgen.



  2. forum rang 6 tatje 9 augustus 2014 11:08
    Kijk de eerste berichten over einde oefening Russen aan de grens met de oost oekraine.

    Optimisme krijgt overhand op Wall Street

    Gepubliceerd op 8 aug 2014 om 19:46 |

    NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen op Wall Street stonden vrijdag in de middaghandel op winst. Beleggers hielden de ontwikkelingen rond de Amerikaanse aanvallen in Irak scherp in de gaten, maar putten hoop uit berichten over een mogelijke afname van de oorlogsdreiging in Oekraïne.

    Om 19,46 uur bij iex market monitor.

    Ik denk dat die Amerikanen dat nieuws al om 1900 uur wisten.

    Iets na 1900 uur staat de Dow op rond de 0,40% winst en dan in bijna 1 rechte lijn omhoog naar rond 1% om te eindigen ietsje onder DH 1,13% winst !

    De Dow heeft per saldo dus nog weekwinst geboekt.
    De aex is van 399 naar 390 gezakt, met op vrijdag een verlies van 1%.

    Tja !
  3. forum rang 6 tatje 9 augustus 2014 11:10
    quote:

    nr36 schreef op 9 augustus 2014 11:05:

    1786 calls
    1354 puts
    Ratio 1,32

    Goedemorgen!
    Dank je wel nr36,

    Het was ook een dag met uitersten, tenminste de koers van USG PEOPLE..

    In de morgen misschien veel puts gekocht en in de middag misschien veel calls.

    Maar, ik weet het niet, dus is het misschien gewoon gelijkmatig gegaan !
  4. forum rang 6 tatje 9 augustus 2014 11:24
    Ik zie de Dow sep en SP sep . allebei bijna 1% in de plus staan.
    Is dan de verwachting dat de Dow maandag bijna 1% hoger opent.

    Lopen die cijfers door, of zijn die ook gisteravond gestopt.

    Iemand kan me dat wel ff goed uitleggen.

    Heb hier wel een uitleg, maar het is nog niet helemaal duidelijk.

    Uitleg Wallstreetweb.nl Opening Indicator

    Het verloop van de Amerikaanse markten heeft een zeer sterke invloed op het verloop van de AEX en andere financiële markten. De opening van de beurzen in de V.S. wordt dan ook zeer goed in de gaten gehouden. Wallstreetweb.nl heeft een tool ontwikkeld zodat u tussen 05:00 en 15:30 een zeer precieze indicatie krijgt hoe de Amerikaanse markten gaan openen, zodat u hiermee uw voordeel kan doen. De koersen van de futures zijn ongeveer 10 minuten vertraagd, de berekening wordt realtime uitgevoerd.

    Hoe wordt de opening dan berekend?

    De opening voor de Dow Jones wordt berekend aan de hand van de S&P futures, de Fair Value voor de S&P 500 en de verhouding tussen de Dow Jones en de S&P 500.

    Een voorbeeld aan de hand van de standen op 17 april om 09:56 :

    Dow Jones Opening Indicator
    Datum/Tijd Verandering Realtime Stand
    S&P Futures 17/4/01 - 09:56 7.50 1174.50
    Fair Value 17/4/01 - 09:56 1187.50
    Dow Jones/S&P 500 8.65
    Opening Indicator Dow Jones 112.44


    De stand van de S&P futures ten op zichte van de Fair Value geeft een goede indicatie van de opening van de Amerikaanse aandelenmarkten.

    U kunt zien dat de S&P futures om 09:56 Nederlandse tijd 7,50 punten lager staan op 1174,50. Veel beleggers denken dat ze hiermee voldoende informatie hebben om een goede indicatie te krijgen van de opening van de Dow Jones en de S&P 500. Dit is echter een misvatting.

    De stand van de S&P futures moet nog naast die van de Fair Value gelegd worden, alvorens men een precieze voorspelling kan doen. De Fair Value wordt na het sluiten van de Amerikaanse beurzen rond 22:15 Nederlandse tijd berekend. De stand van de Fair Value blijft dan voor 24 uur onveranderd. De volgende dag wordt er na het sluiten van de beurzen weer een Fair Value berekend, die dan weer voor 24 uur geldt. Hieronder leggen we uit wat die Fair Value precies is en hoe die berekend wordt.

    U kunt in de bovenstaande tabel zien dat de Fair Value van de S&P 500 voor 17 april 1187,50 bedraagt.

    Het verschil tussen de Fair Value en de S&P futures was om 09:56 (1187,50 - 1174.50) 13 punten. De Opening Indicator van de Dow Jones wordt berekend aan de hand van de S&P futures en de Fair Value van de S&P 500 aangezien dit de beste voorspelling van de opening van de Dow Jones geeft.

    Aangezien het hier dus de Opening Indicator van de Dow Jones betreft moeten die 13 punten nog vermenigvuldigd worden met de verhouding van de Dow Jones met de S&P 500. De verhouding Dow Jones / S&P 500 was op basis van het slot op 16 april (10158/1179) 8,65.

    Aan de hand van deze cijfers kunnen we dan de opening voorspellen van de Dow Jones. Vandaag kunnen we ons op basis van de standen op 9:56 Nederlandse tijd een lagere opening van rond de 112 punten verwachten. De S&P futures kunnen nog de gehele dag door veranderen, bijvoorbeeld door de bekendmaking voorbeurs van belangrijke kwartaalresultaten of door de publicatie van economische data.
  5. forum rang 4 Nel 9 augustus 2014 11:29
    Hoe vaak is het niet gebeurd dat de VS op vrijdag hoger sloot en de EU maandag daar niks mee deed
    Vanaf 16:30 vrijdag stond er vrijdag al een + van 0,45 op de borden en was er geen reactie want de boycot treft de EU meer dan de oorlog die gaande is.
    We gaan het zien komende week maar verwacht er zelf weinig van en kan het dus alleen maar meevallen:-) :-)

    Fijn weekend
  6. forum rang 6 tatje 9 augustus 2014 11:36
    quote:

    Nel schreef op 9 augustus 2014 11:29:

    Hoe vaak is het niet gebeurd dat de VS op vrijdag hoger sloot en de EU maandag daar niks mee deed
    Vanaf 16:30 vrijdag stond er
    Kijk ff bij nedsense, had antwoord van Pieter Aarts.

    Ik denk wel, dat we maandag hoger openen, na de koersstijging bij de Dow van 0,40% om 1900 uur naar 1,13% bij sluiten.

    Maar het duurt nog 45,5 uren tot de beursopening in Nederland en welk nieuws staat ons nog te wachten.

    Ik eet al de hele ochtend aardbeien en paprikas.
    Gelukkig is er geen invoerverbod op alcohol, moet er niet aandenken, dat ik ook nog de aardbeien met alcohol moet wegspoelen :-)
    S avonds zou je het bowl kunnen noemen.

    Trouwens als die oorlog verdwijnt, verdwijnen ook misschien de sancties.
  7. forum rang 4 Nel 9 augustus 2014 11:50
    Bellen is de beste oplossing bij nedsense
    Iedereen vergeet dat Brussel op verzoek van de VS een boycot tegen Rusland is gestart en nu janken dat Rusland het zelfde doet en als BRIC land echt niet treurig is Turkije/Peru springen al in dit gat en ik vermoed dat de EU een klant kwijt is en andere oplossingen zullen moeten vinden.
    Ik hoor de VS niet zeggen breng de handel maar naar ons toe nee die lachen zich kapot en willen maar 1 ding en dat is een oorlog uitlokken met de Russen.
    Want elke nieuwe periode van welvaart komt na een oorlogs periode.

    Of ik ben een doemdenker of ik heb geen Rose bril op:-) :-)

  8. [verwijderd] 9 augustus 2014 13:04
    Tatje,de stelling dat we maandag hoger openen is geen gelopen race,eerder de
    ontwikkelingen in de Ukraine in het weekend en hoe de beurzen in Azie maandag morgen sluiten,dan hebben we ook weer de futhers vanuit de VS die geven dan ook alweer richting en vergeet de DAX niet,kortom het DAMRAK is niet in staat een eigen richting te varen en dan zullen we het maar niet over de AMX hebben,daar worden de meeste aandelen afgeslacht ook al stijgt
    de DOW, de AMX is een casino,waar zwaar gegokt wordt met inzet op zwart of
    rood.
  9. forum rang 6 tatje 9 augustus 2014 13:04
    Ik werk alleen met gegevens die bekend zijn.

    Ik kan de koersdaling van USG PEOPLE alleen verklaren door het onzekere sentiment.

    Wordt dit opgelost, dan zou de consensus van de analisten, voor wat betreft het 2e halfjaar missschien waarheid worden.

    Ik zet ff de verwachting van de analisten neer voor kw 2 met een consensus voor de 2e helft 2014.

    Het het ff van beursgenoten geleend !
    Ik ben lid en zal dat ook blijven !

    USG People heeft de goede lijn uit de eerste maanden ook doorgetrokken in het tweede kwartaal. Dit verwachten analisten gepolst door ABM Financial News.



    Bij de cijfers over het eerste kwartaal liet CEO Ron Zandbergen van USG People weten te verwachten dat het herstel uit de eerste maanden van dit jaar zou aanhouden.



    Vier analisten geraadpleegd door ABM Financial News mikken voor het tweede kwartaal op een omzet van 581 miljoen euro voor de uitzender bij een autonome omzetgroei van 5,8 procent.



    Het bedrijfsresultaat (EBITA) bedraagt naar verwachting 16,2 miljoen euro bij een marge van 2,8 procent. Onder de streep mikken de analisten op een nettowinst van 7,8 miljoen euro.



    Ook voor de tweede jaarhelft zijn de analisten optimistisch gestemd. De consensus voor het bedrijfsresultaat ligt op 95 miljoen euro, hetgeen betekent dat de tweede helft betere resultaten moet opleveren dan de eerste helft.



    USG People heeft nog geen outlook afgegeven voor 2014. De uitzender maakt woensdag voorbeurs de cijfers bekend en sloot dinsdag op een groen Damrak 1,0 procent hoger op 10,06 euro.
  10. forum rang 6 tatje 9 augustus 2014 14:14
    Ook voor de tweede jaarhelft zijn de analisten optimistisch gestemd. De consensus voor het bedrijfsresultaat ligt op 95 miljoen euro, hetgeen betekent dat de tweede helft betere resultaten moet opleveren dan de eerste helft.

    Had al wat berekeningen, heb ze verwijderd !

    Ga eerst ABM bellen, of ze inderdaad met bedrijfsresultaat, ebitda bedoelen.

    ABM heeft het over het 2e halfjaar, is die 95 de consensus bedrijfsresultaat voor het 2e halfjaar, of voor heel 2014.
    Ik denk inderdaad voor heel 2014, want 95 ebitda voor de 2e helft is inderdaad heel veeeeel !!

    Maar als bedrijfsresultaat ebitda is, dan is 95 voor heel 2014 niet veel !!

    1e halfjaar 2014 ebitda 37,1 is bekend.
    Heel 2014 ebitda volgens analisten 95 , dan is de 2e helft 57,9.

    In 2013 was de ebitda in 2e helft 59.

    Dus dan zou de ebitda 2e helft 2014 57,9 lager zijn dan 2e helft 2013 59.

    Dat kan niet !!!

    Ga maandag contact opnemen met Veerman en ABM.

    57,9 ebitda voor de 2e helft 2014 kan, maar dan moet ik gewoon de gegevens kw 2 doortellen.

    Omzet 2e helft 2013 1179 met 6% is 1249 marge 20,2% is 252 kosten 98 en 97 is ebitda van 57.

    Dat krijg je met die modellen.

    Blijven met 6% groei tellen, blijven de marge op 20,2% handhaven.

    Dus met een aantrekkend MKB en professionals ( dus hogere marges ) en al een groei in juni en juli van 7,8%, blijven ze de groei op 6% houden en de marge op 20,2% lijkt me.

    Waardeloos, ga er achteraan !
  11. forum rang 6 tatje 9 augustus 2014 14:16
    quote:

    uelsen schreef op 9 augustus 2014 13:04:

    Tatje,de stelling dat we maandag hoger openen is geen gelopen race,eerder de
    ontwikkelingen in de Ukraine in het weekend en hoe de beurzen in Azie maandag morgen sluiten,dan hebben we ook weer de futhers vanuit de VS die geven dan ook alweer richting en vergeet de DAX niet,kortom het DAMRAK is niet in staat een eigen richting te varen en dan zullen we het maar niet over de AMX hebben,daar worden de meeste aandelen afgeslacht ook al stijgt
    de DOW, de AMX is een casino,waar zwaar gegokt wordt met inzet op zwart of
    rood.
    Ben het met je eens.

    Enkele maanden terug volgden we de dag erna nog een stijging van de Dow.
    Momenteel is het meer hopen !
  12. forum rang 4 Nel 9 augustus 2014 14:29
    Meestal volgden we meteen de VS maar vrijdag voor de verandering niet toen daar de koersen in de plus kwamen.
    Zullen we eindelijk onze eigen weg gaan volgen of toch maar de bekende schaap over de dam zijn:-) :-)
  13. artm 9 augustus 2014 16:18
    Misschien gelijk eens aan Veerman vragen of hij enige verklaring heeft waarom het aandeel de afgelopen tijd zo dealt?
  14. [verwijderd] 10 augustus 2014 01:44
    quote:

    Nel schreef op 9 augustus 2014 11:50:

    Bellen is de beste oplossing bij nedsense
    Iedereen vergeet dat Brussel op verzoek van de VS een boycot tegen Rusland is gestart en nu janken dat Rusland het zelfde doet en als BRIC land echt niet treurig is Turkije/Peru springen al in dit gat en ik vermoed dat de EU een klant kwijt is en andere oplossingen zullen moeten vinden.
    Ik hoor de VS niet zeggen breng de handel maar naar ons toe nee die lachen zich kapot en willen maar 1 ding en dat is een oorlog uitlokken met de Russen.
    Want elke nieuwe periode van welvaart komt na een oorlogs periode.

    Of ik ben een doemdenker of ik heb geen Rose bril op:-) :-)

    ik heb geen zin in oorlog geen handels oorlog en zeker geen wereld oorlog IK MOET NOG GENIETEN van het leven .
    Zit ik al jaren mijn zwaar verdiende centjes in bedrijven te pompen die uiteindelijk de kosten zelf maken zodat de baten voor de eigenaars kleiner worden PER BESLUIT.
    Regeringen doen hetzelfde kom bij mij belasting vluchteling groot bedrijf en betaal geen belasting en de belasting plichtige bedrijven moeten steeds meer betalen PER WET.
    Een handels oorlog veroorzaken op aannames en met vingertjes wijzen en de slachtoffers gebruiken om hun sancties terechtvaardigen .
    Er is nog steeds geen fysiek bewijs dat het vliegtuig neergehaald is door een raket van wie dan ook.
    2 dagen geleden een film gezien wat de oorlog in Irak volgens de belissers rechtvaardigde ALLUMINUIM buizen ........................
    Het was koker visie en geen waarheid net zoals op fora's maar die veroorzaken geen ..............
    oorlog in welke vorm is nog aftewachten .
    wees gerust er komt geen wereld oorlog .
    Alleen een wereld revolutie overal zijn brandhaarden die dan plat gebombardeerd worden die het grote geld willen blussen als 10% van de bevolking 90% van de poen toeeigend en nog belasting ontduik luikjes door de toekomstige ontduikers toe laat.
    EU commisaris per maand toegekend wordt 20.000 euro het woord vediend mag niet achter dit bedrag staan .
    En dat is wat veranderd in de asomaatschapij
    Als poetin straks de gaskraan dicht draaid zit half EUTOPIA in de kou Kas tomaatjes vergeet het Nu verdiend is morgen driekeer zo duur .
    Beslissers met koffertjes heeft deze wereld niet MEER nodig ONLINE BESLISSEN Straasburg brussel of het brantyser .
    EEn ''''''gekozen vertegenwoordiger ''''' die mag gaan cashen bij de EU .EEn fasebook world Like ore don't like .EEn refurendem niet meer nodig een ONLINE State of de eenheid.
  15. [verwijderd] 10 augustus 2014 02:15
    Ik zag gisteren avond dat mayliasien airways genationoliseerd was omdat het tweede vliegtuifg neer geschoten werdt door een Russische raket .
    Ik heb geen raket gezien ook geen sporen van een raket de belissers hebben die sporen of beelden gezien .??????Aannames nu voor het telaat is sorry zeggen POETIN het was GEEN raket .
    Er zijn NUL KOMMA NUL bewijzen dat er ooit een raket in de buurd is geweest ..........
    Er is Nooid een raket in het spel geweest wat straks het politieke spel ons zwaar gaat opbreken .
    Spellings fouten zijn in gebouwd ......................
  16. [verwijderd] 10 augustus 2014 02:35
    Dus er is NOOIT een raket geweest en er zijn GEEN sporen op de slachtoffers van een RAKET gevonden .
    Ik heb wel wat gezegt zoek het daar bij een boze werknemer ..............
    Moet ik wel de nobel prijs krijgen voor de WERELD vrede 20 MILJOEN 7 miljoen voor mij de rest ????
  17. Pim de Waard 10 augustus 2014 11:13
    Jij wordt niet eens moe van jezelf, Johann. Is er niemand bij de kachel met wie je die denkbeelden kunt bespreken? Ontkennen dat er een raket is gebruikt, lijkt me wel het laatste wat je kunt doen op dit moment. Beschadigingen in de restanten van het toestel hebben het al aangetoond. Bovendien is er een raketinstallatie onmiddellijk na het neerschieten gezien met 1 raketplaats vrijd. Zo zijn er ook nog opnames van blije terroristen, die melden een vliegtuig van OekraIne te hebben neergehaald. Al emt al, niet goed wat ik van je lees.

    Toch prettige zondag met vol terras.

    Pim
  18. john24 10 augustus 2014 11:27
    Ik weet niet waar jij je wijsheid vandaan haalt maar de pro russen en de russen zelf hebben zelf in het begin toen het vliegtuig net was neergehaald trots gemeld dat ze een militair vliegtuig uit de lucht hadden gehaald. Toen bleek dat het om een passagiersvliegtuig ging is het bericht er snel weer van het net afgehaald. Vervolgens stellen de russen vragen waarom er een militair vliegtuig achter het passagiersvliegtuig vloog. En volgens de russen heeft die het vliegtuig neergehaald. ( kan het fout hebben maar heb hier toch wel heel erg het gevoel dat de russen alles aanpakken om hun fout te verdoezelen. Ook het feit dat het wel heel lang duurde voordat de black box werd overgedragen geeft mij een naar gevoel. ) En als ik kijk hoe poetin aan het draaien is vertrouw ik deze man ook niet echt. Voorbeeld van het Krim. eerst een x aantal militairen sturen die niet herkenbaar zijn van welke nationaliteit ze zijn. vervolgens ontkent poetin dat het russen zijn. En als de buit binnen is zeggen dat hij wel russen had gestuurd. Dat was ook een draai van 180 graden in een paar weken tijd.
    Als er vervolgens in de wrakstukken bewijzen worden gevonden dat er iets het vliegtuig naar binnen gedrongen ( metaal is naar binnen gebogen - gescheurd Als er een explosie in het vliegtuig was geweest had alles naar buiten gebogen )
    Dus black, ik dat je wel heel erg je kop in het zand aan het steken bent als je durft te beweren dat het vliegtuig niet is aangevallen. Door wie precies dat zullen we denk ik wel nooit te weten komen. Maar dat het gebeurd is is een feit.
  19. forum rang 6 tatje 10 augustus 2014 11:51
    We gaan noodweer krijgen.
    Toch al wat voorzorgsmaatregelen.

    Dus Poetin kan niet als het paard van troje, de Oekraine binnen vallen.

    Internationale hulp, zonder militairen en via grensposten, die de Oekraine bepaald.

    Het lijkt er op, dat er weer een weg wordt afgesloten voor poetin, om geoorloofd binnen te vallen in de Oekraine.

    Maar het manneke heeft een kronkel in zijn koppie en niemand weet wat dat breintje nog meer bedenkt.

    zondag 10 augustus 2014


    Porosjenko wil humanitaire hulp Donetsk toestaan

    President Petro Porosjenko is bereid humanitaire hulp in de belegerde stad Donetsk toe te staan, op voorwaarde dat dit in internationaal verband gebeurt en zonder militaire begeleiding. Een derde voorwaarde is dat elk hulpkonvooi via een door het Oekraïense leger gecontroleerde grensovergang gebeurt.

    De pro-Russische separatisten in Donetsk hebben gisteren een staakt-het-vuren aangeboden vanwege de slechte humanitaire situatie in de stad. De Russische rebellen-aanvoerder Igor Strelkov gaf enkele uren daarvoor te kennen dat het Oekraïense leger de stad volledig heeft omsingeld. Er worden nu door de Oekraïense autoriteiten pogingen gedaan om zoveel mogelijk kinderen weg te krijgen uit het oorlogsgebied.

    Het leger heeft in de afgelopen nacht het offensief tegen de rebellen voortgezet, waarbij volgens de website Censor.net het door de rebellen beheerste gebied verder is verkleind Censor.net baseert zich op informatie van het leger dat meldt dat veel militair materieel is vernield en rebellen zijn gedood.

    Het leger zegt nog steeds vanaf Russisch grondgebied te worden beschoten met mortiergranaten en artillerievuur op posities in het grensgebied tussen Donetsk en Loehansk.

    Bronnen: Kyiv Post, Censor.net

    Ik ga ook mee in de stelling, dat Strelkov op twitter blij postte dat ze een Oekrains legervliegtuig hadden neergehaald en toen ze de vergissing bemerkten, snel van twitter verwijderd.

    Als alle Russen zich moeten legitimeren als ze ergens openbaar WIFI gebruiken en worden geregistreerd, kan er maar 1 stap de volgende worden.

    Russen mogen van dat "" manneke "" straks niet meer buiten Rusland reizen.
    Anders hebben de russen nog de mogelijkheid om alle westerse media en sides te bekijken.

    Igor waar ben jij op vakantie geweest, in 2014 nog op Mallorca, maar in 2015 ga ik naar de Krim, het Russische Las Vegas !
439 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 22 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.859
AB InBev 2 5.311
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.553
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.060
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 167
ADMA Biologics 1 33
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.892
Aedifica 2 847
Aegon 3.257 320.534
AFC Ajax 537 7.030
Affimed NV 2 5.884
ageas 5.843 109.793
Agfa-Gevaert 13 1.904
Ahold 3.536 74.068
Air France - KLM 1.024 34.423
AIRBUS 1 2
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.780
Alfen 13 17.617
Allfunds Group 3 1.242
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.248
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 345
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.779
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.822 240.647
AMG 965 126.975
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 384
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.232
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.631
Arcelor Mittal 2.025 318.842
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 272
arGEN-X 15 9.212
Aroundtown SA 1 191
Arrowhead Research 5 9.335
Ascencio 1 21
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.805
ASML 1.762 78.291
ASR Nederland 18 4.183
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 348
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.831
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.701

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 06 juni

    1. Fabrieksorders april (Dui)
    2. Besi beleggersdag
    3. Detailhandelsverkopen april (EU)
    4. Fastned jaarvergadering
    5. Europese Centrale Bank (ECB) rentebesluit volitaliteit verwacht
    6. Steunaanvragen - wekelijks (VS)
    7. Handelsbalans april (VS)
    8. ECB rentebesluit: toelichting Lagarde
  2. 07 juni

    1. Handelsbalans mei (Chi)
    2. Consumptie huishoudens april (NL)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht