Agfa-Gevaert « Terug naar discussie overzicht

Agfa Gevaert Nieuws en berichten

356 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 » | Laatste
[verwijderd]
0
Agfa HealthCare awarded new three-year DR contract with Premier, Inc.

Agfa HealthCare announced today that it has been awarded a new three-year group purchasing contract with Premier, Inc., a leading healthcare improvement company, to provide its entire product line of digital radiography (DR) solutions to the alliance’s approximately 3,600 member hospitals and 120,000 other alternate healthcare sites in the United States.

blog.agfahealthcare.com/?p=17924
[verwijderd]
0
Bristol Royal Infirmary, replaces existing imaging systems with advanced Agfa HealthCare Digital Radiography offering faster processing with lower dose potential

blog.agfahealthcare.com/?p=17955http:...
[verwijderd]
0
Goldcity
0
Xerox schrijft rode cijfers Gepubliceerd op 26 okt 2015 om 12:22 | NORWALK (AFN) - Xerox heeft over het derde kwartaal een verlies in de boeken gezet op een lagere omzet dan een jaar eerder. Dat bleek uit de cijfers die de Amerikaanse producent van printers en kopieerapparaten en digitaal dienstverlener maandag openbaarde.Onder de streep resteerde een tekort van 34 miljoen dollar, tegen een winst van 266 miljoen dollar een jaar eerder. De totale omzet zakte met 10 procent naar 4,3 miljard dollar. De inkomsten bij de divisie voor dienstverlening, goed voor 57 procent van de totaalomzet, daalden met 8 procent. De omzet bij de hardware-tak kromp met 12 procent.Xerox gaf aan de strategie van het bedrijf onder de loep te zullen nemen. Het concern waarschuwde verder dat de winst in het hele jaar uitkomt aan de onderkant van de eerder afgegeven bandbreedte van 0,46 tot 0,52 dollar per aandeel.

Rond tijdstip publicatie van dit bericht ging de koers van Afga rap naar beneden.
[verwijderd]
0
Als xerox de reden is valt het mee. Xerox heeft natuurlijk marktaandeel aan agfa verloren...maar philips had goede cijfers dus waarom daar geen reactie vanuit healthcare?
[verwijderd]
0
Zojuist bijgekocht op 3,58.

Denk weer valse tijdelijke maandagdip met lager volume. Verwacht dat koers weer terugklimt eind van de middag of morgen.
[verwijderd]
0
Agfa profileert zich steeds sterker op de amerikaanse markt en is door goedkope euro erg aantrekkelijk daarzo. Dus ja Xerox zal wel marktaandeel aan Agfa zijn verloren. Go Agfa!

www.agfagraphics.com/global/en/events...

graphicartsmag.com/news/2015/10/accu-...

www.printweek.com/print-week/news/115...

En Xerox heeft natuurlijk geen Healthcare divisie die juist de moneymaker is bij Agfa.
[verwijderd]
0
Wat ik me tevens afvraag: Waarom staat de koers op meer dan 3,60 euro terwijl het hoogste koersdoel van analisten 2,90 euro bedraagt en er geen koersdoelaanpassingen zijn gekomen. Rarara....dan moet er toch iets anders spelen bij Agfa. Denk aan grote inkoper die er wel 3,60euro nu voor over heeft en morgen weer meer denk ik. Het blijft nog steeds een Rarara...Raadsel.
Goldcity
0
TOKIO (AFN) - De Japanse elektronicagigant Canon heeft zijn winst- en omzetprognose voor heel het jaar naar beneden toe bijgesteld. Het bedrijf verwerkt daarmee naar eigen zeggen de Chinese economische vertraging, evenals economische tegenwind in andere Aziatische landen.Wereldwijd voorziet Canon overigens een ,,gematigde groei'', onder meer in thuismarkt Japan. Canon mikt nu op een winst van 225 miljard yen (bijna 1,7 miljard euro). Eerder rekende het bedrijf op een resultaat van 245 miljard yen. De omzetverwachting ging omlaag naar iets meer dan 3,8 biljoen yen.De verlaging van de prognoses volgde overigens ook na een zwakker dan verwacht kwartaal voor Canon. De nettowinst zakt in de laatste verslagperiode met bijna 16 procent tot iets meer dan 49 miljard yen. Marktkenners rekenden gemiddeld op 57 miljard yen.

Canon, eigenaar van Océ, ook bezig in de healthcare. Bekijk ook deze link:
www.canon-europe.com/expo/index.html

Ik ben benieuwd waar de koersstijging van Afga op is gebaseerd, als je de resultaten van Xerox en Canon ziet belooft het weinig goeds 13 november..?
[verwijderd]
0
Nel
0
KBC Securities verhoogt vandaag het koersdoel voor Agfa van 2,9 naar 3,5 euro, terwijl het advies verlaagd werd van‘Opbouwen’ naar ‘Houden’. Die beslissing heeft veel te maken met de inschatting van de impact van fors fluctuerendegrondstoffenprijzen, met name voor aluminium. Die daling zou de positieve zilver bijdrage wel eens te niet kunnen doen.
[verwijderd]
0
Analistenadviezen blijven ondoorgrondelijk en erg nietszeggend. Die zien gewoon dat de koers zich hoger bevind en roepen dan maar wat om er bij in de buurt uit te komen. Argumentatie slaat kant nog wal met dat grondstoffen argument. Ze doen maar wat.
[verwijderd]
0
356 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 27 jan 2023 17:35
Koers 2,895
Verschil -0,010 (-0,34%)
Hoog 2,915
Laag 2,860
Volume 48.808
Volume gemiddeld 118.324
Volume gisteren 55.197

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront