Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

24.007 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 ... 1197 1198 1199 1200 1201 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
0
In het algemeen denk ik dat Nederlanders de autochtone, openstaan voor een liefdesrelatie met iedere andere waar ze nu toevallig op vallen. Ik denk dat ze geen onderscheid maken naar ras, geslacht, leeftijd en geloof.

Dat is wel eens anders geweest, een generatie terug nog. Nu denk ik dat het zo is, dat ieder individu met ieder ander individu een liefdesrelatie kan onderhouden.

Dat zou je kunnen zien als de definitie van NIET discrimineren.
rationeel
0
quote:

leek2018 schreef op 16 maart 2019 17:51:


[...]
Liefde is nooit een oplossing voor haat.


Liefde is het tegenovergestelde van haat;)
rationeel
0
quote:

asti schreef op 16 maart 2019 18:27:


[...]
''Je keuze is niet primair een mogelijkheid tov ieder ander?''

Wat bedoel je hiermee?


Naast elkaar leven, sluit de mogelijkheid van MET elkaar leven uit.
Ik bedoel dat je keuze bepaald wordt door de antrekkingskracht tot een bepaald individu, en dat er geen barrieres zijn, zoals je die verwoordt, met het te benoemen als NAAST elkaar wonen.

Insluiten en niet uitsluiten in een liefdes relatie..
[verwijderd]
0
quote:

rationeel schreef op 16 maart 2019 18:40:


[...]

Naast elkaar leven, sluit de mogelijkheid van MET elkaar leven uit.
Ik bedoel dat je keuze bepaald wordt door de aantrekkingskracht tot een bepaald individu, en dat er geen barrières zijn, zoals je die verwoordt, met het te benoemen als NAAST elkaar wonen.

Insluiten en niet uitsluiten in een liefdes relatie..

Ik bedoel harmonieus naast elkaar leven op mondiale schaal, door verschillende volkeren die hun zelfbeschikkingsrecht uitoefenen. Soevereine staten. Het verbieden van liefdesrelaties tussen individuen uit verschillende volkeren en/of staten komt neer op tirannie.
rationeel
0
quote:

asti schreef op 16 maart 2019 20:11:


[...]
Ik bedoel harmonieus naast elkaar leven op mondiale schaal, door verschillende volkeren die hun zelfbeschikkingsrecht uitoefenen. Soevereine staten. Het verbieden van liefdesrelaties tussen individuen uit verschillende volkeren en/of staten komt neer op tirannie.


OKEE:)
rationeel
0
De legendarische Tineke de Nooij heeft een programma geheten de Tinekeshow op Radio5. Maar daar Tineke op vakantie is, werd de show zaterdag gepresenteerd door Bert Haandrikman (Ons van TPO is meer van de podcast dus deze tip in de redactiemail was sowieso al nieuws voor ons). Anyhow, 50PLUS-leider... Henk Krol... schoof aan en kreeg de vraag op wie hij zou stemmen anders dan hemzelf tijdens de Provinciale Statenverkiezingen komende woensdag (Krol is lijstduwer in zijn eigen provincie Noord-Brabant moet u weten). Hij kwam met een opmerkelijk stemadvies: stem op ...Forum voor Democratie... en met name partijleider... Thierry Baudet... Nou, dat is mooi meegenomen voor Forum voor Democratie; Baudet is lijstduwer in zowel Noord- als Zuid-Holland. 50PLUS’ers in Noord- en Zuid-Holland weten nu wat hen te doen staat.

tpo.nl/2019/03/16/video-henk-krol-50p...

Met video.
rationeel
0
In de jaren '80 was Wijnand Duyvendak betrokken bij illegale acties van de groep 'De Wraak van Jonkheer de Brauw' pleegde hij inbraken bij overheden en het leger om geheime documenten te stelen, was lid van Rara en nu het oudere vriendje van Jesse Klaver #stemzeweg

Met foto

twitter.com/BusselExpert/status/10974...
rationeel
0
www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/pe...

Maurice de Hond heeft voor de verkiezingen extra werk zitten doen en komt vanavond nog eens met peilingen. En wat zien we daar? We zien dat Forum voor Democratie nog een zetel is gestegen en nu op 20 zetels staat! Daarmee is de partij de tweede grootste van het land en zit Baudet de VVD wel héél dicht op de hielen. Het verschil tussen de partijen is nog maar twee zetels!
rationeel
0
Als we de bovenstaande matrix bekijken dan wordt al snel duidelijk dat er flinke verschuivingen gaande zijn in het electorale landschap van Nederland. Waar de VVD jarenlang de onbetwiste grootste partij van Nederland was daar moet de partij nu rekening houden met een toekomst die er minder rooskleurig uitziet.

Niet alleen is de partij van Rutte flink wat leden verloren, maar moet ze serieus rekening houden met Forum voor Democratie. Volgens Maurice de Hond heeft de trend waarbij VVD-kiezers zich afkeren van de VVD en overstappen naar FvD zich versterkt. De VVD zou volgens De Hond kiezers verliezen aan FvD vanwege de reactie van het kabinet op het Klimaatakkoord.

Volgens de Hond vindt een ‘niet gering deel van de VVD-kiezers dat het onnodig is om klimaatmaatregelen te nemen’. Daarom zouden kiezers, die nu beseffen dat de VVD doorgaat met het uitvoeren van klimaatbeleid, nu overstappen naar FvD. Deze kiezers houden dus geen rekening met de woorden van Klaas Dijkhoff of vertrouwen hem niet langer.

www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/pe...
Chiddix
0
quote:

rationeel schreef op 16 maart 2019 23:05:


www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/pe...

Maurice de Hond heeft voor de verkiezingen extra werk zitten doen en komt vanavond nog eens met peilingen. En wat zien we daar? We zien dat Forum voor Democratie nog een zetel is gestegen en nu op 20 zetels staat! Daarmee is de partij de tweede grootste van het land en zit Baudet de VVD wel héél dicht op de hielen. Het verschil tussen de partijen is nog maar twee zetels!Maurice heeft inderdaad extra werk verricht door gisterenavond al met de peilingen te komen n.a.v doorrekening klimaatakkoord en de act van Rutte en Wiebes een uur daarna.
De coalitie heeft garen gesponnen en heeft 2 zetels gewonnen ten koste van PvdA/GL en de PvdD die elk een zetel inleverden.
De VVD verloor een zetel en het FVD kreeg er een zetel bij. Nu 20 zetels zetels(peilingen). VVD 22 zetels(-1). Ik denk, dat bedrijven en ondernemers dit op hun geweten hebben.
Rob Jetten werd beloond met 2 zetels en zijn partij staat op 11 zetels. Ik zie onophoudelijk campagnespotjes met de stem van Terlouw langskomen op tv en Rutte ook. Bijna elk uur. Baudet af en toe nog ertussen door. Buma(CDA) 1 zetel erbij en staat op 10 zetels.
Chiddix
0
Rutte heeft zijn woord niet gehouden door bij de presentatie doorrekening direct erna met enkele besluiten te komen waarvan hij eerder zei , dat die pas na de verkiezingen komen.
In het klimaatakkoord is afgesproken de gasbelasting te verhogen en de electriciteitrekening te verlagen. Getekend door Rutte en Wiebes. De reden was de burger aan te zetten om de CV ketel te vervangen, te gaan isoleren indien nodig en een warmtepomp aanschaffen. Eventueel zonnepanelen op het dak.
Ik ben benieuwd wat Rutte gaat verlagen. Gas en electriciteit of alleen electriciteit(rekening). Gaat de gasrekening omlaag is dat een inbreuk op het klimaatakkoord.
Chiddix
0
China krijgt 1100 kolencentrales erbij en die zorgen wel dat de Noordpool verdampt. In dat licht is het klimaatakkoord van de gekke en is de kans op armoede in Nederland toegenomen. Honderden miljarden gaat de gekte kosten. Het PBL heeft de kosten van isolatie en warmtepomp niet meegenomen terwijl in het klimaatakkoord duidelijk staat, dat de transitie van gas naar duurzaam m.n ook een aangelegenheid is voor de burgers. De slogan luidt, we moeten van het gas af. Dan hoor je een inschatting geven wat dat ongeveer gaat kosten. Maar dat horen we uiteraard na de verkiezingen.
Chiddix
0
De Chinezen hebben straks 3500 kolencentrales incl 1173 in aanbouw en planning. Wereldwijd wordt een getal van 1600 genoemd(aanbouw/planning). Nederland gaat zijn kolencentrales sluiten. Zijn er 5. Stapsgewijs tot 2030. De klimaatdoelen Parijs zullen niet gehaald worden door landen als China en de VS. Wat Nederland gaat doen heeft vrijwel geen impact. Het is water naar de zee dragen.
Chiddix
0
Baudet in businessclass, ik sta open voor het premierschap. Harry loopt wel iets te ver vooruit om die vraag te stellen. Op dit moment staat het FVD er goed voor in de peilingen. Met dank aan Rutte met zijn klimaatakkoord.
rene l
3
Tja Chiddix, de klimaathetze wordt heel subtiel gespeeld en het is kinderlijk éénvoudig, en niet alleen op dit gebied, het meest idiote willen ze ons gewoon door de strot duwen.

Gisteren stonden bij ons voor het Stadshuis de "uitvoerenden" reclame te maken.
Mij is het wel duidelijk, het moet, de neuzen staan allemaal dezelfde richting uit, vragen over kosten, uitvoerbaarheid en betrouwbaarheid worden weggewuifd.
En als je tegengas geeft dan worden ze boos op je en kappen het gesprek af omdat ze geen weerwoord hebben.

En het wordt ook over de ruggen van de jongere generatie gespeeld.
Enkele voorbeelden over wat onze dochter op het ROC te horen krijgt.

Op school hebben ze gezegd dat je minder auto moet gaan rijden.
Ik zeg dan, puf, ik heb er inmiddels dit jaar al zo'n 7 ritten per fiets opzitten vanaf mijn huis naar het Damrak en weer terug, wanneer is het genoeg.

Papa, ik pak even je autosleutels en ga een stukje crossen in je auto.
Ja, ja zeg ik dan en ik kijk naar de aandelenkoersen.

En tijdens het avondeten, mam, mag ik jouw gehaktbal, op school hebben ze gezegd dat je minder vlees moet eten, het is slecht voor het milieu.
Eigenlijk moet je vegetarier worden, en melk is ook ongezond.

Ze worden compleet gehersenspoeld, het is groen, groen en nog eens groen.
Ik de klas wordt gewoon gezegd dat je moet stemmen op een groene partij.

Maar het begint wel heel doorzichtig te worden.
Onze dochter zegt ook, weet je wat, ga maar helemaal niet meer stemmen, machtig mij en dan breng ik namens jullie wel een stem uit op de partij van Geert.

Ik zeg dan, dat is een prima idee, neem de hond dan ook direct mee, dan laat je hem ook eens een keer uit.

Ach, ze moeten in klas ook de mond dichthouden over de Hoogopgeleide Syriers die veelvuldig spijbelen.
Ze weten het allemaal blijkbaar wel, in hun thuisland hebben ze volgens zeggen allemaal de universiteit gevolgd.

Ja, onze dochter ging begin dit schooljaar om met een Syrische meid van 24 die al een paar jaar in Nederland is.
Ze was heel aardig, ze ging af en toe met haar zwemmen, maar wat blijkt dan, deze meid had zelf een gratis abonnement terwijl mijn dochter gewoon moet betalen.
Ze wilde haar ook een keer mee naar ons huis nemen, maar toen ze hoorde dat we een hond hadden durfde ze niet meer.
Onze hond heeft ook weinig op met buitenlanders, hij voelt gewoon aan dat ze bang zijn, het is gek maar waar.
Inmiddels komen de oude tradities naar boven, de Syrische meid was in haar thuisland al getrouwd en ze heeft samen met haar man een net appartement gekregen.
Haar man vond dat ze hier wel erg veel gebruik maakte van onze normen en waarden, inmiddels moet ze direct na school naar huis toe en mag de deur niet meer alleen uit.
Inmiddels begint ze het gelukkig ook te doorzien.

Tja, en zo gaat het in Nederland, het gaat gewoon de verkeerde kant uit.
Alles wordt kapot gemaakt, geen betaalbare huizen meer voor onze jongere generatie, de industrie wordt kapot gemaakt door de CO2 heffing, Noord-en Zuidpolen krijgen vrijspel door de komende versoepelde EU regels en vieren vakantie in hun eigen land van onze centen, boeren en tuinders worden kapot gemaakt door onnodige sancties en de regeldrift.

Wel leven we in een vrij land, ik zou daarom zeggen, denk goed na waarop je deze week je stem uitbrengt.
Belangrijk is gewoon om in ieder geval je stem uit te brengen.

En ik zou zeggen, laat je de kaas niet van het brood eten en stem met je verstand.
objectief
0
quote:

rene l schreef op 17 maart 2019 12:19:


Tja Chiddix, de klimaathetze wordt heel subtiel gespeeld en het is kinderlijk éénvoudig, en niet alleen op dit gebied, het meest idiote willen ze ons gewoon door de strot duwen.Het grootste deel van de bevolking wil een beter klimaat; het enige probleem is dat de er nog veel burgers zijn, die zich druk maken over de kosten.

Ze moeten nog de conclusie komen dat het een meerjarenproject is en daardoor heel betaalbaar is. (dit laatste moet geleidelijk doordringen bij de burger)
josti5
1
Heerlijk rene: jouw postings worden zo langzaamaan complete columns :-)

De combi desinteresse/het zal mijn tijd wel duren/ze gaan tóch hun eigen gang heeft er toe geleid, dat nog slechts 2% van de kiesgerechtigde bevolking lid is van een politieke partij, en dus zowel makkelijk manipuleerbaar op partijcongressen, als gezichtsbepalend is voor de hele politiek.
In feite maakt 2% de dienst uit, dus heeft de massa het onheil over zichzelf afgeroepen.
Immigratie, nu weer klimaatgekte: je hebt maar 2% te beïnvloeden en gek te maken, om de meute binnen te kunnen halen.
Je hoeft maar een spierinkje uit te werpen, om de snoek te kunnen vangen.

Deze vorm van 'democratie' hebben we over onszelf afgeroepen.

En niet voor niets is men zo fel tegen het benoemen van (en zelfs het verwijderen van) PVVers en binnenkort FvDers op strategische posten als in onderwijs of ambtenarij: die worden grotendeels door links bezet, en dat heeft links niet voor niets nagestreefd!

Macht, macht en nog eens macht, tot in het hart van de VVD aan toe: Rutte.

Je ziet waar Trump mee te kampen heeft in zijn strijd om Amerika terug te geven aan de Amerikanen - zo zal het óók in Nederland zijn, als onverhoopt PVV + FvD de meerderheid zouden krijgen: heftige, stroperige weerstand op alle strategische, momenteel door links bezette posten.

objectief
0
De PVV hoopt al vanaf 2006 dat inspraak krijgen; hebben ze ook even gehad, maar liepen toen snel weg voor de verantwoordelijkheid.
Bij de FVD gaat het enkel om het ego van de leider.
josti5
0
quote:

objectief schreef op 17 maart 2019 12:49:


De PVV hoopt al vanaf 2006 dat inspraak krijgen; hebben ze ook even gehad, maar liepen toen snel weg voor de verantwoordelijkheid.
Bij de FVD gaat het enkel om het ego van de leider.


Nee Fred, ik had het over de ondergrondse macht op de strategische plaatsen, waar PVVers geweerd en/of verwijderd worden.
24.007 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 ... 1197 1198 1199 1200 1201 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

BEL 20 3.889,74 -27,90 -0,71% 15:27
BRX20-24h 3.890,81 -26,83 -0,68% 15:28
BEL 20 GR 10.958,90 -90,71 -0,82% 15:12
BEL Mid 6.119,35 -5,00 -0,08% 15:12
AEX 590,82 -2,48 -0,42% 15:27
AMS25-24h 590,98 -2,32 -0,39% 15:27
Dutch15-index 16.289,55 -102,10 -0,62% 15:12
France40# 5.754,00 -37,87 -0,65% 15:28
Germany30^ 12.986,60 -48,64 -0,37% 15:28
Europe50^ 3.629,19 -18,79 -0,52% 15:27
Euro30-index 18.607,40 -131,25 -0,70% 15:12
Nasd100# 9.150,81 +71,18 +0,78% 15:28
Japan225# 22.473,34 -913,40 -3,91% 15:28
US30# 28.096,22 +126,92 +0,45% 15:28
Brent 55,51 -0,04 -0,07% 15:27
Gold World Spo... 1.648,82 -10,44 -0,63% 15:27
EUR/USD 1,0843 -0,0009 -0,08% 15:27
US500# 3.241,33 +13,89 +0,43% 15:28
WTI 51,36 +0,10 +0,20% 15:27

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Solvay 92,860 +0,960 +1,04% 15:08
Ontex 14,350 +0,040 +0,28% 15:05
Cofinimmo 154,600 +0,400 +0,26% 15:01
Dalers Laatst +/- % tijd
AB InBev 62,580 -1,500 -2,34% 15:08
Telenet Group 36,820 -0,760 -2,02% 15:07
Ackermans & v.H 137,200 -2,600 -1,86% 15:07