Forum: Koffiekamer » Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ??? » Pagina: 574 | Beursduivel.be

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

22.646 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 ... 1129 1130 1131 1132 1133 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rationeel
1
www.elsevierweekblad.nl/stelling/acht...

M. de Rooij:


Er wordt altijd voor gepleit om niet te buigen, gewoon door te gaan met ons leven enz. Maar het eerste wat de gevestigde politiek doet, is alles stopzetten. En vervolgens, heel politiek gemotiveerd, uiteraard wél en geheel voorspelbaar te gaan zitten bashen bij de NPO en via de sociale media. Lekker gemakkelijk als je op die manier zelf lastige vragen uit de weg kunt gaan.
Je hoeft echt geen 'terreurdeskundige' te zijn om te zien dat de westerse wereld gegijzeld wordt door de politieke islam en haar goedpraters.
Gisteren werd weer pijnlijk duidelijk, dat echt alles aangegrepen wordt om dit maar weer als 'incident' af te doen.
Goed dat er partijen zijn die wel doen waar de politiek voor is: misstanden aankaarten, benoemen hoe het anders zou kunnen en proberen dat te bereiken.

rationeel
0
M van WYGERDEN:

Juist na zo'n ernstige situatie had men het lef moeten hebben eens te bespreken hoe het zo ver heeft kunnen komen, in dit o,zo gave land, dat halve zolen met een lang strafblad zomaar in het rond kunnen gaan schieten.

Men had eens kunnen bespreken waarom lieden die elders werden geboren ( mogelijk over 2 paspoorten beschikken??) niet linea recta het land worden uitgezet nadat zij met justitie in aanraking kwamen vanwege ernstige misdaden.

Dan onder het mom van 'fijngevoeligheid' de snor drukken is het toppunt van lafheid.

MEN DURFDE NIET !!!
rationeel
1
J. Mulder:

Wat een onzin. Waarom mogen dan wel Segers, Buma, Rutte en al die landelijke prominenten voor de camera in alle journaals en talkshows komen vertellen hoe aangeslagen zij zijn, hoe zij meeleven met de nabestaanden, dat in Nederland de democratie moet zegenvieren boven het terrorisme enz..

Baudet doet zijn verhaal in een besloten bijeenkomst. Segers voor heel Nederland. De politieke boodschap van Segers was voor een goed verstaander luid en duidelijk.

De reactie van deze politici dat Baudet nu ethisch onjuist handelt, is zo hypocriet! Zij hadden dan ook de pers niet te woord moeten staan, maar moeten zwijgen.
Chiddix
1
In het vragenuurtje TK kreeg Baudet kritiek van Marijnissen, dat er gisterenavond een FVD bijeenkomst was in het Kurhaus.
Rob Jetten, creatie uit het lab van dr F, maakte zich nogal druk, dat Baudet niet op tijd in de zaal zat. Neem aan, dat Baudet de minuut stilte heeft meegenomen en de toespraak van Rutte.
Het was een beetje te verwachten, dat sommige partijleiders Baudet onder vuur zouden nemen. Het moet hen ontzettend dwars zitten, dat het FVD op 20 zetels staat(TK) in de peilingen.
Baudet zal ook vanavond het doelwit zijn van Jetten en anderen. Maar laten ze inhoudelijk debat voeren dan bijzaken op te kloppen.
rationeel
0
ElsaG:

VVD en CDA wisten op voorhand dat het campagne-embargo voor hen gunstig uit zou pakken. Als FvD zich er aan had gehouden dan ging er een stuk werving voor FvD verloren. Nu ze toch een bijeenkomst door lieten gaan kan men mooi 'los gaan' op het 'onbehoorlijke FvD'. De media houden zich in ieder geval niet aan de afspraak. NPO1 ging de hele avond los om FvD te bashen en de andere partijen te prijzen. 'Iedere partij mag natuurlijk zelf beslissen wat ze doen, maar ..........! Vooral 'journalist' Vullings is de laatste dagen op dreef met zijn anti-FvD-sentiment.
rationeel
0
M G:

Hij heeft het perfect gedaan en velen met mij staan 100% achter Baudet.
Eindelijk iemand die begrijpt dat dit zo niet meer kan!!
rationeel
0
E. Vreeland:

Waar de gevestigde partijen zich weer uitgebreid etaleren als "de fatsoenlijke moraalridders" , is het Forum een van de weinigen , die een rationele discussie aangaat. Juist nu.
Krokodillentranen van het partij kartel.
rationeel
0
Erik Nannen

Heel goed, doorgaan met het uitoefenen van de democratische rechten.
Rechten waar de islam en dus de jihadisten mordicus tegen zijn, aanslagen zijn bedoeld om de democratie kapot te maken.
No passeran!
Overigens gingen Rutte en Grapperhaus zelf wel verder met campagne voeren door een beetje de vader des vaderlands uit te hangen.
De discussie die gevoerd werd of dit nu wel islamitische terreur zou zijn dan wel eerwraakmoord, is totaal krankzinnig en toont aan hoe ver multicul is afgegleden, kennelijk wordt in aanwezigheid van grote groepen moslims het normaal gevonden dat er nu eenmaal eerwraakmoorden worden gepleegd.
rationeel
0
P Rotsvast:

De democratische campagnes moeten natuurlijk doorgaan.

Met respect voor de slachtoffers : het gaat, juist nu, om het lands-belang.

Islamitisch terrorisme mag de loop van de democratische rechtstaat,
de democratie en de verkiezingen, NOOIT verstoren.
rationeel
1
Hans van Meerendonk:

Na de terreuraanslag van gisteren stonden veel partijen duidelijk met de mond vol tanden.

Zeker de partijen die de afgelopen decennia verantwoordelijk waren voor de ongeremde immigratie en de mislukte integratie of die hadden gesteund.

Kwam ze dus uitstekend uit om hun campagnes stop te zetten en zich voor camera en microfoon vooral ernstig kijkend te beperken tot het debiteren van de bekende gemeenplaatsen.

Met als enkel doel zo - vlak voor de verkiezingen - lastige vragen vanuit de media en door kritische partijleden op verkiezingsbijeenkomsten te ontwijken.

Dezelfde partijen bashen nu dus wel het FvD, omdat die partij de inconvenient truth wel onder ogen wil zien.

Hoe zielig is dat.
DeZwarteRidder
0
quote:

rationeel schreef op 19 mrt 2019 om 15:20:


M G:Hij heeft het perfect gedaan en velen met mij staan 100% achter Baudet.
Eindelijk iemand die begrijpt dat dit zo niet meer kan!!

Bodet: de Rattenvanger van Hamelen....!!!!
Bijlage:
rationeel
0
r.m. Swanenburg:

Voor de Kartelpartijen was weglopen,afstellen in deze natuurlijk de meest comfortabele loze,inhoudsloze morele actie. Lafaards,ze hebben te veel te verantwoorden, de voormalige boterberg van de EEG is niets vergeleken met wat op hun lege schedels rust. Dan maar weer ronken tegen dat FvD,maar morgen komt voor het Kartel de faktuur voor hun onoprechtheid en misleiding de afgelopen jaren.
rationeel
2
[Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het dumpen van post's van anderen zonder enige toegevoegde waarde van u zelf, een aantal berichten is verwijderd.]
henk38
3
[Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het continu plaatsen van stroman argumenten, bericht is verwijderd.]
Treasury Bond
0
www.trouw.nl/democratie/-bij-een-aans...

Het is onbegrijpelijk dat politieke partijen na de aanslag in Utrecht hun activiteiten staakten, vindt hoogleraar terrorisme Edwin Bakker.

Dat politieke partijen zo vlak voor de verkiezingsdag hun campagnes opschortten vanwege de aanslag in Utrecht, begrijpt Edwin Bakker, hoogleraar terrorisme en contra-terrorisme aan de Universiteit Leiden, niet. “Ze geven toe aan angst en lijken weinig weerbaar”, oordeelt hij.

De rustige manier daarentegen waarop de autoriteiten omgingen met de aanslag maandagochtend, prijst Bakker. Verstandig om het dreigingsniveau alleen in Utrecht te verhogen en niet ook over andere delen van het land een hoger niveau af te roepen, zegt hij. Ook de samenleving zelf dacht mee, constateert de hoogleraar tevreden, zoals Utrechtse bedrijven die tijdelijk dichtgingen en sportclubs die sloten.

Dat politieke partijen hun activiteiten staakten, noemt hij onbegrijpelijk. “Dan denk ik: jongens, juist als terrorisme het motief is, moet je dat niet doen. En als terrorisme niet het motief is, dan slaat het werkelijk helemaal nergens op. Ik ben daar vrij fel in, ik vind het niet passen.”

Ontwrichtend
Waar overheidsdiensten hard werken om te zorgen dat iedereen weer snel gewoon aan de slag kan, buigen de meeste politieke partijen te snel, vervolgt Bakker. Het hoogste dreigingsniveau gold alleen voor Utrecht. “Dat daar even niet wordt gedebatteerd, is logisch, maar kan dat niet gewoon doorgaan in Friesland, of Limburg?” Het laat in zijn ogen zien dat deze aanslag ontwrichtend werkte waar dat niet nodig was. Als angst verspreiden om de democratische rechtsstaat aan te vallen zijn doel was, bereikt de verdachte dat zo te gemakkelijk.

Bakker doet onderzoek naar radicalisering. Of daar bij de opgepakte verdachte sprake van is, kan Bakker niet beoordelen. Hij kent de 37-jarige verdachte die maandag is opgepakt niet. Die verdachte is een bekende van politie en justitie. “Je ziet bij dit soort lieden vaak dat ze al een strafblad hebben voor ze overgaan tot een terroristische daad. We zullen moeten afwachten hoe het met deze man zit, dat is nog niet bekend.”
Treasury Bond
1
Het partijkartel heeft simpel willen scoren, maar de mensen zijn het ronduit zat met dat machtsblok van kartelpartijen en media. Ze kotsen erop en daarom staan de FVD en PVV zo goed in de peilingen!
henk38
2
quote:

henk38 schreef op 19 mrt 2019 om 16:06:


[Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het continu plaatsen van stroman argumenten, bericht is verwijderd.]


Een heel verhaal neergezet, met feiten en bewijzen en dat wordt er zo vanaf gekiept!!!
22.646 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 ... 1129 1130 1131 1132 1133 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

BEL 20 4.002,84 +24,54 +0,62% 24 jan
BRX20-24h 3.975,62 -27,22 -0,68% 24 jan
BEL 20 GR 11.289,93 +69,23 +0,62% 24 jan
BEL Mid 6.155,86 +48,87 +0,80% 24 jan
AEX 614,24 +8,62 +1,42% 24 jan
AMS25-24h 611,68 -2,56 -0,42% 24 jan
Dutch15-index 16.838,41 +230,19 +1,39% 24 jan
France40# 5.991,53 -32,73 -0,54% 24 jan
Germany30^ 13.502,90 +114,48 +0,86% 13:38
Europe50^ 3.764,03 -15,13 -0,40% 24 jan
Euro30-index 19.508,02 +221,39 +1,15% 24 jan
Nasd100# 9.126,89 -14,58 -0,16% 24 jan
Japan225# 23.629,19 -197,99 -0,83% 24 jan
US30# 28.952,89 -41,51 -0,14% 24 jan
Brent 60,06 0,00 0,00% 24 jan
Gold World Spo... 1.571,80 +8,55 +0,55% 24 jan
EUR/USD 1,1025 -0,0031 -0,28% 24 jan
US500# 3.291,69 -3,33 -0,10% 24 jan
WTI 54,37 0,00 0,00% 24 jan

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Umicore 42,900 +1,050 +2,51% 24 jan
Cofinimmo 140,400 +2,200 +1,59% 24 jan
WDP 25,050 +0,350 +1,42% 24 jan
Dalers Laatst +/- % tijd
arGEN-X 133,100 -2,600 -1,92% 24 jan
ING 10,220 -0,034 -0,33% 24 jan
Barco 227,000 0,000 0,00% 24 jan

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
# calculated realtime by Commerzbank & '^' by BNP Paribas, streaming powered by VWD Group