Maart. Best Q1 ever

2.123 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 103 104 105 106 107 » | Laatste
viper one
1
AMG Advanced Metallurgical Group N.V. Schedule for Full Year and Fourth Quarter 2017 Earnings Release

Amsterdam, 1 March 2018 --- AMG Advanced Metallurgical Group N.V. ("AMG", EURONEXT AMSTERDAM: "AMG") will release its full year and fourth quarter 2017 financial results on Thursday, 8 March 2018 at approximately 07:00 CET. AMG will host a conference call to discuss its financial results for the fourth quarter 2017 on the same day at 09:00 CET (08:00 GMT / 03:00 EST).

viper one
2
Ik ga er van uit dat ze heel goed zullen zijn. Wat ik graag zou horen is dat ze de productie van graphite zouden uitbreiden en opdrijven, want ook graphite is een grondstof waarvan ik verwacht dat de prijs zal stijgen en ze hebben meer dan genoeg voorraad. Misschien is het nog te vroeg om al een uitspraak te verwachten over Lithium fase III maar you never Know. Het is een feit dat we de volgende jaren een grote verandering gaan zien op het gebied van mobiliteit en energie opslag. Eens de regeringen inzien wat de mogelijkheden zijn kan het snel gaan, maar het is duidelijk dat het tijdperk van de fossiele brandstoffen in de laatste fase zit en AMG zit op de eerste rij om hier op in te spelen. Ik ben ook teleurgesteld in het koersverloop, maar voor de middellange en de lange termijn zit je hier volgens mij heel goed. Vroeger deden analisten boude uitspraken en maakten ze regelmatig zware missers waardoor beleggers op het verkeerde been werden gezet. Nu is het pendulum naar de andere kant doorgeslagen en wachten ze braaf op de cijfers om dan te zeggen of het beter of slechter was dan wat ze verwachtten. AMG is zeer gezond en dat is veel waard in deze periode. Ik dacht dat Heinz eens gezegd had dat hij streefde naar een dividend van 1,64% dus daar hoeven we ook niet veel van te verwachten. Ik zie het dividend enkel als een manier om fondsen naar dit aandeel te lokken. Als alles volgens plan verloopt verwacht ik een paar heel mooie jaren voor AMG en bij uitbreiding voor ons ook natuurlijk. Als je breder naar de beurs kijkt, dan zie je dat we zeker niet de enige speelbal zijn en op dit moment weegt het sentiment zwaarder door dan het verstand. Ik kijk uit naar de cijfers en de Outlook. Succes iedereen!
rendement_zoeker
0
Statement nooit meer onder de €40.00 heeft precies 4 postings uitgehouden. Maar straks weer omhoog...
Bio-marker
0
Hier een heel voorzichtige raming van de belangrijkste revenue drivers

Metal, Q3 revenue, geschatte prijs verandering Q4 tov Q3, geschatte prijsverandering Q42017 tov Q4 2016 (in hoeverre prijsstijging effect heeft hangt af van contracten)

FeVa en FeNiMo 36.9 +30% +80%
Al Masters Aloys 44.9 +5% +20%
Chromium 21.4 +5% 0
Tantalum Niobium 9.3 +5% +20%
Titanium 28.2 +5% +30%
Antimony 26.4 -5%
Graphite 15.3 ? ?
Silicon 20.9 -3% ?
Graag correcties als je betere prijsdata hebt.

Ziet er naar uit dat Vanadium weer het meest gaat bijdragen aan resultaat. Durft iemand gok te doen over revenue en profit Q4?
RP1981
0
Wat een kans om in te slaan. De koers lijkt te reageren op de slechte cijfers van Albemarle van gisteren, maar deze cijfers waren slecht door een eenmalige belastingaanslag die werkelijk niks met amg te maken hebben!
ousen
0
Sta nu wel in het rood. Desondanks pluk bijgekocht.
Kan toch niet veel lager, hoop ik.
EIF
0
De toekomst van AMG zie ik rooskleurig in. Ik zit er zelf nog maar met beperkt aantal stukken in (kan helaas niet bijkopen). Maar waar ik wel een beetje voor vrees dat voor de korte termijn inderdaad wel ingeprijsd zit. Verwachting zijn (te) hoog, want de kans op een teleurstelling bij de cijfers alleen maar groter maakt, ondanks die niet slechts zullen zijn.
RP1981
0
EIF, kun je je vrees dat de korte termijn wel al ingeprijsd zit onderbouwen met cijfers, want ik zie het juist al een perfect instapmoment en dat er nu aan de boom geschud wordt om die onterechte vrees op te wekken om zo goedkoop te kunnen inslaan vlak voor de cijfers.
EIF
0
quote:

RP1981 schreef op 1 maart 2018 10:46:


EIF, kun je je vrees dat de korte termijn wel al ingeprijsd zit onderbouwen met cijfers, want ik zie het juist al een perfect instapmoment en dat er nu aan de boom geschud wordt om die onterechte vrees op te wekken om zo goedkoop te kunnen inslaan vlak voor de cijfers.


Nee, kan ik niet. Is puur en alleen gebaseerd op gevoel die vrees. Ik vermoed ook wat jij schrijft (zie ook mij eerdere post in andere draadje), maar vermoeden en vrees liggen uit elkaar zeg maar. Kan niets zeggen over de cijfers, blijft voor mij een blinde gok in dit geval.
Horizongloort
0
Just lucky
0
AMG is uitgaande van mijn conservatieve inschatting van een wpa van 2.60 dit jaar gewaardeerd op 16 maal de winst 2018. Dat vibdt ik niet hoog, zeker gezien de toekomst.
geldmaker
0
In off publicatie AMG stond cijfers 7 maart nu lees ik 8 maart.? Ben ik abuis of duurt het nu echt een dag langer?
rendement_zoeker
0
Just lucky
0
Als de koers stevig gedrukt wordt gaan meestal de bangerikken er ook uit, daardoor stevige omzet. Mensen worden nu bang dat alles blijft dalen en zo hun winsten kwijt raken.
lanciared
0
Neen, neen EIF, AMG kopen, en wat bijkopen op geregelde tijdstippen (Jij toch ook ? ) is - geen - blinde gok.
Beslist interessant, en het wordt ook nooit een blinde gok.

En ivm posting van V.O. deze morgen : " speelbal geworden ?"
Neen iets ergerlijker, we worden aktief naar omlaag gedrukt.
Naar omlaag getrapt.
Maar wel ergerlijk en valselijk voor de vele optie- bezitters misschien met series maart of april.

Wat anderzijds de Q4 en jaarcijfers gaan zijn volgende week ; maak me daar geen zorgen over.
Gaan goed zijn. Outlook zeker ook , maar .....
.. gelijk ook bij heel wat andere bedrijven was : geen garantie voor koersstijging of positieve koersonwikkeling.

Pas hier voor op, met te hoge verwachtigingen.
Reden is dat de koersontwikkeling bij AMG hier sinds midden januari artificieel geworden is.
(Ja, ik weet wel ; de Amerikaanse economie staat er goed voor, met gevolg dat mogelijk de rente iets vroeger kan verhoogd worden aldaar, of mogelijk 4 ipv 3 renteverhogingen dit jaar)
(Ik vermoed zelf dat dit gegeven gebruikt / misbruikt wordt om AMG lager te zetten.)
Iets of iemand heeft een mechanisme gaande gezet dat AMG lager trapt.
(speelbal gaat op en weer, hier wordt koers naar omlaag gestuurd.)
EIF
0
Bijkopen gaat mij helaas niet meer lukken. Financieel wat tegenslagen gehad. Zou eventueel wel mijn hele porto om kunnen gooien, maar ik wed niet graag op één paard. Daarom laat ik het gespreid staan, met AMG nog een klein aantal stuks. Op AMG ooit enorme verliezen gemaakt, maar inmiddels is dat dik goed gemaakt met een goede winst. Als het verder stijgt is het dan mooi meegenomen.
2.123 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 103 104 105 106 107 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 14 jul 2020 17:35
Koers 16,600
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 16,850
Laag 16,270
Volume 284.046
Volume gemiddeld 354.141
Volume gisteren 284.046

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group