AVA 2018

4 Posts
ivet
3
de opkomst op de AVA nam met 100% toe t.o.v. vorige ;-), dus voorzichtige conclusie mag wel zijn dat de belangstelling voor dit bedrijf groeit, zoals de belangstelling groeit voor RNA-therapie.

De door mij vernomen en getoonde bereidheid om op dit niveau (groots) in te stappen is niet vreemd omdat nu het bedrijf vorderingen maakt en meer potentie heeft dan t.t.v. de IPO aan de Nasdaq.
De huidige koers, zelfs na de recente koerssprong staat in geen enkele verhouding t.o.v. de top op 24+.

CF heeft weliswaar bemoedigende data laten zien, maar het spelersveld is veranderd en PRQR heeft niet de kracht (beperkte middelen) om dit zelfstandig uit te voeren en t.b.v. risicospreiding is het zoeken naar een samenwerkingsverband de meest verstandige...de focus ligt nu op trials die geen (nauwelijks) concurrentie kennen zoals Leber, Usher en DEB.

CF zou wel eens tot een samenwerking kunnen leiden met partijen die weliswaar verder zijn, maar geen enkel bedrijf overlapt alle varianten op CF-gebied (ook Vertex bedient maar een deel van de patientenpopulatie en de effectiviteit valt nog best e.e.a. aan op te merken).

Mijn 6e zintuig zegt me verder ook dat als je kijkt naar wie zijn/haar naam verbindt aan ProQR, dat niet zomaar doet...mensen met enorme ervaring zien potentie die het gros van de markt blijkbaar nog niet heeft ontdekt?

De ontwikkelingen bij ProQR gaan best snel...voor je het weet is het tempo niet meer bij te houden en voor wie indertijd Crucell volgde: ik kijk nu reeds uit naar (vele) persberichten waarin ProQR samenwerkingsverbanden aankondigt waarin hun Axiomer-technology een steeds meer terrein zal winnen...Galapagos gaf reeds de 1e aftrap.
ivet
1
een ander deel van de potentie van PRQR is m.i. gelegen in het gegeven dat dit bedrijf een belangrijke sleutel kan zijn naar gentherapie...op termijn zou gentherapie de RNAtherapie kunnen inhalen, maar RNA-technologie is minder complex en riskant en zal eerder gestalte kunnen krijgen dan gentherapie (op termijn m.i. overname kandidaat, maar niet in het huidige stadium van de ontwikkelingen).
disclaimer: ik heb geen medische achtergrond, dus altijd risk van verkeerde interpretatie (PRQR is minder riskant haha ;-))
Tom3
1
Kortste AVA voor mij sedert jaren, de borrel na afloop duurde minimaal net zo lang. Waar vind je nog een AVA waar je met nagenoeg alle hoofdrolspelers van gedachten kunt wisselen? Binnen een jaar komt er dus een beslissing over een partnership op het gebied van CF. Uiteraard laat men hier niet het achterste van zijn tong zien maar de aannames van ivet op dit gebied zouden zo maar kunnen. De geleverde proof of concept voor de behandeling van CF is geen garantie voor het lukken van de momenteel onderhanden zijnde overige trials maar het geeft wel comfort hiervoor. ProQR heeft een bij uitstek schaalbaar business model, de AON`s worden gewoon met de computer berekend. Voor elke weeffout in het DNA/RNA (CF is dus een verzamelnaam voor een veelheid van DNA/RNA mankementen) kan een complementaire RNA "reparatie" worden berekend. Het Axiomer gereedschap kan hier nog goud opleveren. Bizar dat ooit ProQR op de beurs meer waard was dan Galapagos. De ambitie om hier wat aan te doen is er echter zeker. Alle hoofdrolspelers hebben elders al laten zien dat ze het kunnen. Stevig vast houden die aandelen dus!
[verwijderd]
0
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 sep 2021 22:00
Koers 8,470
Verschil +0,230 (+2,79%)
Hoog 8,710
Laag 7,930
Volume 698.054
Volume gemiddeld 675.386
Volume gisteren 588.256

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront