Altice Europe 2019

7 Posts
[verwijderd]
0
As of Jan 1, 2019 ALTICE EUROPE N V ORDINARY SHARES (OTCMKTS:ALLVF) Sellers Decreased Their Shorts By 15.4%
Posted by Clara Lewis on January 1, 2019 at 6:36 pm

Altice Europe N.V. (OTCMKTS:ALLVF) Corporate Logo

Change of 15.4% for ALTICE EUROPE N V ORDINARY SHARES (OTCMKTS:ALLVF)’s short interest was reported. In January was announced ALLVF’s total 17.28 million short interest by FINRA. Previously was reported down change of 15.4% from 20.43 million shares. 4320 days will cost ALLVF with 4,000 average volume to recover its former position.

Lastly it traded at $1.9.Since January 1, 2018 it’s 0.00% down thus . ALLVF the S&P500 by 0.00%.

enbulletin.com/2019/01/01/as-of-jan-1...
[verwijderd]
0
De opkomst van 5G

Hoewel 4G nog niet zo lang geleden is uitgerold in Nederland, is de opvolger 5G al in opkomst. Nederland speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de toekomstige 5G netwerken en heeft een testgebied in Groningen geplaatst. De verwachting is dat er in de EU in 2020 gestart kan worden met de uitrol van 5G. Landen als Zuid-Korea en Finland zijn echter al verder en willen hier in 2018 mee starten.

Testgebied in Groningen
In Groningen is een kleinschalig 5G netwerk gebouwd om te kunnen testen met het netwerk. In dit gebied is weinig bebouwing en veel landbouwgrond, waardoor het een perfect testgebied is voor het platteland. Bij vijf landbouwbedrijven zijn sensoren in de grond geplaatst die de tuinders realtime informatie geven over de staat van de grond en de gewassen. In Finland en Zuid-Korea zijn stedelijke testgebieden gebouwd.

De evolutie van 4G naar 5G
5G belooft een duidelijke evolutie te gaan worden van het 4G netwerk. 5G netwerken worden een stuk sneller en gaan een lagere vertraging (“latency”) bieden, waardoor het mogelijk is om in duizendsten van een seconde informatie te versturen en te ontvangen. Uit eerdere tests is gebleken dat er internetsnelheden van 1Gbps behaald kunnen worden, met 4G+ is dit 256Mbits/s. Naast de verhoogde snelheid kunnen er ook veel meer mensen tegelijk gebruik maken van 5G. Ook zal het 5G netwerk een groter bereik hebben en wordt het een stabieler en betrouwbaarder netwerk doordat er gebruik wordt gemaakt van meerdere antennes.

5G voor Internet of Things
Waar 4G ontwikkeld is voor smartphones, zal 5G niet alleen geschikt zijn voor mobiel gebruik maar vooral voor Internet of Things. IoT is een netwerk waarmee slimme en communicerende objecten data uit kunnen wisselen door het gebruik van elektronica. Dit jaar zullen er zo’n 8,4 miljard apparaten verbonden zijn, dit is 30% meer dan in 2016. Deze groei vindt zowel in de bedrijvenmarkt als in de consumentenmarkt plaats, maar de groei is duidelijk het grootst bij consumenten. Bij consumenten zijn vooral smart tv’s en slimme auto’s populair, bij bedrijven zijn dit slimme elektriciteitsmeters en beveiligingscamera’s. Er wordt verwacht dat er vanaf 2018 steeds meer branche specifieke apparaten zoals sensoren voor klimaatcontrole of tracking-sensoren terrein zullen winnen. Om aan deze vraag te voldoen is een nieuw soort netwerk noodzakelijk: het 5G netwerk

Naast een verhoogde snelheid, groter bereik en meer stabiliteit is een grote ontwikkeling van 5G network slicing. Door middel van network slicing is het mogelijk om het 5G netwerk instukjes op te splitsen. Zo kan er onderscheid gemaakt worden tussen iemand die bijvoorbeeld een foto downloadt of iemand die de noodcentrale probeert te bereiken. Tijdens rampen kan zo voorkomen worden dat de centrales overbelast raken omdat er voorrang gegeven kan worden belangrijke oproepen. Ook is dit toe te passen bij de signalen die zelfrijdende auto’s afgeven, omdat deze snel met elkaar moeten communiceren. Als hier te veel vertraging optreedt kan dit voor ongelukken zorgen.

De technologische ontwikkelingen zullen elkaar snel opvolgen en er zullen steeds meer slimme apparaten bij komen. De overdracht van data wordt groter, waardoor er constant hogere internetsnelheden nodig zijn. Zodra 5G over een aantal jaar beschikbaar is, zullen ontwikkelaars alweer druk bezig zijn met de ontwikkeling van 6G internet.
[verwijderd]
0
Onderzoek: 5G-evolutie komt in twee golven
14 september 2016

5GDe komende mondiale 5G-uitrol komt in twee golven; in 2017 en in 2020. Dit stellen de onderzoeksspecialisten van IHS Markit in een recent onderzoek. Wel geven de specialisten aan dat veel operators nog worstelen met de uiteindelijke toepassingen die 5G moeten opleveren.Volgens het onderzoek is 5 de evolutie van draadloze en mobiele technologieën die een nieuwe verbindingstechnologie schept voor zowel breedbandtoepassingen voor mensen als ook een groot aantal industriële toepassingen heeft. Het is dus niet een voortzetting van de huidige 4G- of LTE-technologie.5G maakt juist device-to-device-communicatie mogelijk. 4G en LTE zullen naast 5G blijven bestaan en zich verder ontwikkelen. De komende jaren zal de ontwikkeling van 5G in twee fases komen. De eerste fase, die volgend jaar zal plaatsvinden, vindt plaats in de sub-6GHz-frequenties, terwijl het echte 5G zich pas zal doen gelden in hoger spectrum vanaf 2020.
[verwijderd]
0
Of te wel, we staan aan de vooravond, eigenlijk een stuk verder dus, het wordt werkelijkheid die evolutie, dus geen krimp markt, maar een gigantische groei markt, waar industriële gaan mee spelen en er geld in gaan pompen.
We kennen allemaal de internethype, dit kan er ook weer zo 1 worden.
We gaan het zien.
Patrick D
0
quote:

Wie weet ! schreef op 1 januari 2019 22:40:


Of te wel, we staan aan de vooravond, eigenlijk een stuk verder dus, het wordt werkelijkheid die evolutie, dus geen krimp markt, maar een gigantische groei markt, waar industriële gaan mee spelen en er geld in gaan pompen.
We kennen allemaal de internethype, dit kan er ook weer zo 1 worden.
We gaan het zien.


Zeer interessant
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 7 jul 2020 17:38
Koers 3,869
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 3,874
Laag 3,756
Volume 4.852.324
Volume gemiddeld 6.506.529
Volume gisteren 4.852.324

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group