Forum: Philips Lighting » Signify 2019 | Beursduivel.be

Signify 2019

100 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Signify neemt Wiz Connected over

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Signify
27,04 0,09 0,33 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Signify heeft een akkoord bereikt over de overname van WiZ Connected. Dit maakte het van origine Eindhovense lichtbedrijf dinsdagochtend bekend, zonder financiële details te noemen.

WiZ Connected ontwikkelt slimme lichtregelingen op basis van een wifi-verbinding. Met de overname hoopt Signify zijn positie op de markt voor slimme verlichting op basis van wifi te versterken.

WiZ heeft een hoofdkantoor in Hongkong en er zijn 53 werknemers in dienst, die de lampen van WiZ blijven verkopen onder de eigen merknaam.

De transactie moet in het tweede kwartaal van dit jaar worden afgerond.

Het aandeel Signify koerste dinsdagochtend 0,4 procent hoger op 35,84 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
sAnvAAi@
0
Compromis Signify/Philips en gemeente Eindhoven voorkomt bouwstop Strijp-S
EINDHOVEN/DEN BOSCH - Een bouwstop voor Strijp-S is donderdag tenauwernood voorkomen in de rechtbank in Den Bosch. Diverse bouwprojecten dreigden stil te komen te liggen omdat Signify/Philips niet meer wil opdraaien voor de sanering van de grond. Een compromis tijdens een kort geding voorkwam dat.

Michel Theeuwen 04-04-19, 20:07
Bron: ED

Signify beloofde na maar liefst drie schorsingen dat het bereid is de lopende projecten Haasje Over, parkeergarage spoorzone en veld S2 (The Fizz) af te maken. Eindhoven zal voorlopig de schoonmaak van grond voor de woontoren Frits van S-West aan de Torenallee op zich nemen. Voorwaarde is wel dat de partijen gaan praten over een financiële regeling waardoor Signify en Philips Nederland na zeventien jaar af zijn van de sanering van grond op Strijp-S. Daarbij wordt verrekend wie er opdraait voor de lopende en toekomstige saneringen. Philips/Signify zal daarvoor de portemonnee moeten trekken.

Eindhoven, Strijp S
Eindhoven, Strijp S © Ronald Otter
Het conflict komt voort uit de verkoopovereenkomst van Strijp-S uit 2002. De gemeente Eindhoven nam de grond en gebouwen over voor 140 miljoen euro. Op voorwaarde dat Philips verantwoordelijk bleef voor de eigen vervuiling. Die verplichting is na de scheiding overgenomen door Signify, het lichtbedrijf. Iedere keer als er een project aan snee komt, zorgt het bedrijf voor sanering.

29 miljoen
Maar begin dit jaar heeft Signify vrij plotseling de werkzaamheden beëindigd. Volgens mr. Andries Polkerman omdat de kosten uit de hand zijn gelopen. Aanvankelijk was zo’n 20 miljoen berekend en zou het werk in 2012 klaar zijn. Inmiddels heeft Philips/Signify naar eigen zeggen 29 miljoen erin gestoken en is het einde nog niet in zicht.

Philips/Signify heeft 4,3 miljoen euro schade geleden door hethande­len van de gemeente. En we sluiten niet uit dat we dat proberen te verhalen op Eindhoven.
Andries Polkerman, Advocaat Philips en Signify
De oorzaak daarvoor ligt volgens Polkerman bij de gemeente. Die heeft steeds de plannen gewijzigd, de planning bijgesteld, de vergunningen traag verleend, etc. waardoor de kosten opliepen en dat hoeft Signify niet te accepteren. De raadsman zei dat het bedrijf daardoor een schade van 4,3 miljoen euro heeft geleden. ,,En we houden de mogelijkheid open om een claim in te dienen daarvoor.”

Maar volgens mr. Paul Welten namens de gemeente heeft Philips getekend voor een onbeperkte sanering, zonder maximumbedrag en zonder einddatum. Pas als heel Strijp-S schoon is, houdt de verplichting van Philips op. Toen Signify daar niet meer aan wilde voldoen, spande Eindhoven een kort geding aan.

Gegijzeld
Maar Polkerman benadrukte dat daar tegenover stond dat Eindhoven mee moest werken aan afkoop van de verplichting en dat had de gemeente niet gedaan. ,,Nu wordt Signify gegijzeld omdat de gemeente het natuurlijk prima vindt dat het bedrijf voor de sanering blijft opdraaien.”

Rechter Egbert Loesberg maakte in ieder geval duidelijk dat de manier waarop Signify ‘heel abrupt’ het werk neerlegde, ‘zo niet kan'. Te meer omdat diverse projecten al in uitvoering zijn. Hij stelde het compromis voor. Als ze er niet uitkomen, wordt het kort geding 18 juni voortgezet.

Chinees paviljoen
Het terrein voor S-West/Frits aan de Torenallee wordt door Eindhoven gesaneerd. De partijen zijn het niet eens over wie daarvoor moet opdraaien, maar dat wordt later uitgevochten. Ook de lichtvervuilde grond op het plantsoen voor het Videolab kan afgevoerd worden, als dat nodig is. Daar moet het Chinees plantsoen gebouwd worden. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de contracten met de stad Nanjing die het paviljoen cadeau doet.
sAnvAAi@
0
Osram in 'good talks' with Bain, Carlyle after report of bid doubts
BERLIN (Reuters) - German lighting group Osram said on Thursday that talks with Bain Capital and Carlyle Group were continuing, after Manager Magazin said the private equity firms could walk away from a possible takeover.

www.reuters.com/article/us-osram-m-a-...

TURBO-TA
0
quote:

sAnvAAi@ schreef op 18 apr 2019 om 13:29:


Osram in 'good talks' with Bain, Carlyle after report of bid doubts
BERLIN (Reuters) - German lighting group Osram said on Thursday that talks with Bain Capital and Carlyle Group were continuing, after Manager Magazin said the private equity firms could walk away from a possible takeover.

www.reuters.com/article/us-osram-m-a-...
Is this a positive news for SIGNIFY?????
voda
0
'Twijfels over overname Osram Licht'

Gepubliceerd op 18 apr 2019 om 08:57 | Views: 908

SIGNIFY NV 13:36
27,38 +0,24 (+0,88%)

HAMBURG (AFN/BLOOMBERG) - Investeerders Bain Capital en Carlyle betwijfelen of ze Osram Licht nog willen overnemen, nadat het Duitse verlichtingsbedrijf vorige maand met een stevige omzetwaarschuwing kwam. Dat laten ingewijden weten aan het zakenblad Manager Magazin.

In februari werd bekend dat Bain en Carlyle gesprekken voerden over de overname van Osram, maar die twee partijen zijn naar verluidt niet overtuigd van de verklaring die de Duitsers gaven voor het recente omzetalarm. Het was de zoveelste keer dat Osram zijn prognoses naar beneden bij moest stellen.

Het bedrijf heeft, evenals concurrenten, veel last van een verminderde vraag in de verlichtingsmarkt. Ook de vraag naar autolampen door grote automakers loopt terug.
voda
0
'Omzet Signify verder omlaag'

Gepubliceerd op 25 apr 2019 om 12:34 | Views: 661

SIGNIFY NV 14:06
26,94 +0,27 (+1,01%)

AMSTERDAM (AFN) - Verlichtingsbedrijf Signify heeft naar verwachting in het eerste kwartaal een lagere omzet behaald dan een jaar eerder, mede door verdere krimp van de traditionele lampenmarkt. Signify, het voormalige Philips Lighting, opent vrijdag de boeken.

Volgens een consensus van analistenschattingen die het bedrijf op de eigen website heeft geplaatst, komt de omzet uit op ruim 1,4 miljard euro. In het eerste kwartaal van 2018 was dit nog 1,5 miljard euro. Verder blijkt uit de consensus dat de vergelijkbare omzet met bijna 5 procent zou zijn gedaald.

Daarbij wordt voor de lampendivisie een neergang met 20,5 procent voorspeld. Ook bij ledverlichting wordt een bescheiden krimp verwacht, net als bij de verkoop van professionele verlichtingssystemen. Alleen voor verlichting voor thuis voorzien de marktvorsers groei, met een plus op vergelijkbare basis van 15,5 procent.

Resultaten

Overigens denkt Signify voor led-, professionele en thuisverlichting in heel 2019 een vergelijkbare omzetgroei tussen de 2 en 5 procent te halen. Bij de lampentak gaat het bedrijf uit van een min tussen de 21 en 24 procent.

Bij het aangepaste bedrijfsresultaat (ebitda) ligt de consensus op 113 miljoen euro, tegen 106 miljoen euro een jaar eerder. De marge zou hierdoor uitkomen op 7,8 procent, wat lager is dan de doelstelling van het bedrijf om in 2019 een marge tussen de 11 en 13 procent te bereiken. De nettowinst wordt in doorsnee geraamd op 36 miljoen euro, van 20 miljoen euro een jaar terug.

De verlichtingsbranche kampt al langer met lastige marktomstandigheden. De Duitse branchegenoot Osram Licht sneed vorige maand niet voor niets fors in zijn omzetverwachting. Topman Eric Rondolat van Signify verklaarde bij de presentatie van de jaarcijfers in februari dat zijn bedrijf zich ondanks de tegenwind blijft richten op nieuwe groeiplatformen om de marktpositie te versterken en het groeiprofiel van de onderneming te verbeteren. Onlangs werd de overname aangekondigd van Signify WiZ Connected, een onderneming uit Hongkong die verlichtingssystemen met wifi-verbindingen ontwikkelt en verkoopt.
voda
0
Beursblik: omzetdruk Signify hield vermoedelijk aan

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Signify
26,88 0,21 0,79 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Signify heeft volgens analisten ook in de eerste drie maanden van 2019 de omzet onder druk zien staan. Dit blijkt uit de bedrijfsconsensus van het verlichtingsbedrijf.

Signify boekte in het eerste kwartaal een omzet van 1.446 miljoen euro. Daaraan droeg de tak Professional met 592 miljoen euro het meeste bij.

De vergelijkbare omzet zou daarmee met 4,9 procent zijn gedaald.

De aangepaste EBITA bedroeg volgens de analisten 113 miljoen euro. Hiervan zou 57 miljoen euro moeten komen van de snel krimpende Lampen-tak. De verwachte winstbijdrage van LED is met 46 miljoen euro 10 miljoen euro hoger dan bij Professional, hoewel het laatste onderdeel meer omzet genereert.

De aangepaste EBITA-marge kwam volgens de analisten uit op 7,8 procent. Opvallend is dat de marge bij de divisie Home volgens de analisten 3,9 procent negatief was.

Netto verdiende Signify volgens de analisten afgelopen kwartaal 36 miljoen euro.

Outlook

Voor 2019 mikt Signify op een vergelijkbare omzetgroei van 2 tot 5 procent. Daarbij denkt de onderneming dat de tak Lampen minder sterk zal krimpen dan de markt, met 21 tot 24 procent op vergelijkbare basis.

Verder mikt Signify op een aangepaste EBITDA-marge tussen de 11 en 13 procent, zoals de doelstelling ook luidde ten tijde van de beursgang in mei 2016.

De vrije kasstroom zal meer dan 5 procent van de omzet uitmaken, merkte Signify tot slot nog op.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Signify ziet opbrengsten verder krimpen

Gepubliceerd op 26 apr 2019 om 07:32 | Views: 286

AMSTERDAM (AFN) - Verlichtingsbedrijf Signify heeft in het eerste kwartaal een lagere omzet behaald dan een jaar eerder. Het voormalige Philips Lighting lijdt onder de krimp van de traditionele lampenmarkt. De onderneming houdt nog wel vast aan zijn eerder aangekondigde verwachtingen voor het lopende jaar.

De opbrengsten bedroegen 1,48 miljard euro in de eerste drie maanden van het jaar. In het eerste kwartaal van 2018 was dat nog 1,5 miljard euro, wat neerkomt op een krimp van 1,5 procent. Op vergelijkbare basis, exclusief wisselkoerseffecten, daalde de omzet met 3,3 procent. Onder de streep resteerde een winst van 44 miljoen euro, een ruime verdubbeling ten opzichte van een jaar eerder. Ook de aangepaste winstmarge (ebita) is verbeterd maar is nog ver onder de doelstelling voor dit jaar tussen de 11 en 13 procent.

Signify verwacht om voor led-, professionele en thuisverlichting in heel 2019 een vergelijkbare omzetgroei tussen de 2 en 5 procent te halen. Bij de lampentak gaat het bedrijf uit van een min tussen de 21 en 24 procent.

Moeilijke marktomstandigheden

De verlichtingsbranche kampt al langere tijd met moeizame marktomstandigheden. De Duitse branchegenoot Osram Licht sneed afgelopen maand voor de zoveelste keer in zijn omzetverwachting. Osram kampt een zwakkere vraag vanuit de auto-industrie en druk op de verkoop van conventionele lampen door de overgang naar led-verlichting en bij mobiele apparaten.

Om groei op peil te houden richt Signify zich op nieuwe groeiplatformen. Onlangs werd de overname aangekondigd van Signify WiZ Connected, een onderneming uit Hongkong die verlichtingssystemen met wifi-verbindingen ontwikkelt en verkoopt. Bovendien lukte het Signify om in het eerste kwartaal binnen het led-segment een vergelijkbare omzetgroei van 3,6 procent te behalen. Analisten gingen uit van een lichte daling.
voda
0
'Iets beter resultaat Signify onvoldoende'

Gepubliceerd op 26 apr 2019 om 09:08 | Views: 221

SIGNIFY NV 09:01
27,26 +0,47 (+1,75%)

AMSTERDAM (AFN) - De resultaten van Signify in het eerste kwartaal waren iets beter dan verwacht. Dat is echter onvoldoende aanleiding om het aandeel hoger te zetten, vooral in het licht van de recente koersstijgingen. Dat schrijven kenners bij Morgan Stanley.

Volgens de analisten toonden de cijfers van Signify een ,,bescheiden verbetering'', hetgeen nog te weinig is om de marktverwachtingen significant te stuwen. Vooral de prestaties van led-, professionele en thuisverlichting waren volgens hen ,,een beetje teleurstellend''. De lampentak was wel een belangrijke drijfveer voor de beter dan verwachte resultaten, concludeert Morgan Stanley.

Morgan Stanley hanteert het advies equalweight op Signify. Het aandeel sloot donderdag op 26,79 euro.
voda
0
Beursblik: Signify iets beter dan verwacht

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Signify
26,22 -0,57 -2,13 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) De eerstekwartaalcijfers van Signify waren iets beter dan verwacht maar dit is mogelijk niet voldoende om het aandeel na de recente rally veel verder te laten stijgen. Dit oordeelde Morgan Stanley vrijdag in reactie op de resultaten.

De omzet van 1.478 miljoen euro was 2 procent boven de marktconsensus, wat vooral te maken had met een minder sterke daling van de vergelijkbare omzet dan analisten hadden ingeschat, volgens de Amerikaanse bank.

Volgens Morgan Stanley was het verder de Lampen tak die een belangrijke bijdrage leverde aan de iets beter dan verwachte cijfers. De prestaties van sommige groeimotoren van Signify vielen juist wat tegen, aldus de analisten.

Verder handhaafde het verlichtingsbedrijf de outlook, maar dit zal de consensus voor 2019 van analisten weinig veranderen, vermoedt Morgan Stanley.

"Hoewel de waardering van het aandeel optisch gezien ver achterblijft bij wat we elders in de sector zien, is het aandeel de afgelopen maand flink gestegen en daarom zijn de iets betere cijfers vandaag mogelijk niet voldoende voor een aanhoudend positief momentum", voorspellen de analisten.

Morgan Stanley heeft een Gelijkgewogen advies op Signify en een koersdoel van 25,00 euro.

Het aandeel noteerde vrijdag kort na opening wel 2 procent hoger op 27,33 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Frankla
0
Op zich geen verkeerde cijfers en een meer dan keurig dividend in het vooruitzicht. De krimpende markt was al lang bekend en mijns inziens doet Sigenfy het prima met kostenbesparingen. Vind de berichtgeving echter best negatief. Zijn dat de shorters die de koers naar beneden willen praten?
voda
0
Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel Signify

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Signify
27,21 0,42 1,57 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft het koersdoel voor Signify verhoogd van 25,00 naar 26,00 euro bij een ongewijzigd Gelijkgewogen advies.

Analisten van de Amerikaanse zakenbank stelden de ramingen voor het lichtbedrijf iets bij, vanwege lagere belastingen, minder hoge herstructureringskosten en minder waardevermindering na implementatie van de nieuwe boekhoudregels IFRS 16.

Bovendien stelden de marktvorsers dat de beurswaardering van sectorgenoten dit jaar wat herstelden, waardoor een hoger koersdoel voor Signify gehanteerd kan worden.

De analisten merkten daarnaast op dat Signify op het oog goedkoop lijkt, maar dat is niet zonder reden. Morgan Stanley stelt dat er structurele zorgen zijn over het winstprofiel en de vrije kasstroom van het lichtbedrijf.

Over het kostenbesparingsprogramma zijn de marktvorsers wel te spreken en Signify heeft sinds de beursgang van het bedrijf de winstgevendheid weten op te krikken, maar op omzetniveau en zelfs de onderliggende winsten is er sprake van een nulgroei of zelfs krimp. Morgan Stanley verwacht niet dat dit op korte tot middellange termijn zal veranderen.

Het aandeel Signify sloot maandag 2,3 procent hoger op 26,79 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Stephan010
0
Al maanden daling op daling en en koersdoel verlagingen. Gaat het nou ineens zomaar goed met Signify ?
voda
0
Weer rode cijfers en minder omzet bij Osram

Gepubliceerd op 8 mei 2019 om 07:45 | Views: 1.096

SIGNIFY NV 12:39
26,09 +0,31 (+1,20%)

MÜNCHEN (AFN) - Het Duitse verlichtingsbedrijf Osram Licht zette in het tweede kwartaal van zijn gebroken boekjaar opnieuw rode cijfers en een lagere omzet in de boeken. Topman Olaf Berlien houdt ondanks alle tegenwind wel vertrouwen in de strategische koers van het bedrijf.

,,In onze 113-jarige geschiedenis hebben we herhaaldelijk moeilijke tijden doorgemaakt, maar elke keer zijn we er sterker dan voorheen uitgekomen'', aldus Berlien. ,,Onze langetermijnstrategie voor het implementeren van nieuwe toepassingen in de LED-sector blijft intact.''

Het bedrijf uit München verkeert al langer in zwaar weer en stelde meerdere malen zijn verwachtingen naar beneden bij. Nu werden de laatst afgegeven prognoses bevestigd. Osram kampt met een zwakkere vraag vanuit de auto-industrie en druk op de verkoop van conventionele lampen door de overgang naar led-verlichting.

Kostenverlaging

Om de tegenwind het hoofd te bieden, werkt de onderneming aan verschillende manieren om de kosten te verlagen. Investeerders Bain Capital en Carlyle Group zijn daarnaast al een tijdje in gesprek met Osram over een overname. Daarover valt nu niks nieuws te melden. Het boekenonderzoek duurt voort, aldus Osram.

De opbrengsten kwamen afgelopen kwartaal uit op 862 miljoen euro, tegen 938 miljoen euro in dezelfde periode vorig jaar. Het aangepaste bedrijfsresultaat (ebitda) zakte met bijna 56 procent tot 70 miljoen euro. Na belastingen was sprake van een verlies van 91 miljoen euro, waar een jaar eerder nog een winst van 56 miljoen euro werd neergezet. In het voorgaande kwartaal schreef Osram ook al verlies.
voda
0
Norges Bank vergroot belang in Signify

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Signify
25,57 -0,37 -1,43 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Norges Bank heeft een groter belang in Signify gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 7 mei.

Norges Bank meldde een kapitaalbelang van 3,34 procent met een dito stemrecht.

Op 3 mei meldde Norges Bank nog een kapitaalbelang van 2,80 procent met eenzelfde stemrecht.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Aandeelhouders Signify stemmen in met alle agendapunten

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Signify
25,69 0,34 1,34 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) De jaarvergadering van Signify heeft dinsdag ingestemd met alle agendapunten. Dit maakte het verlichtingsbedrijf na afloop bekend.

Dit betekent onder meer dat het dividend van 1,30 euro per aandeel in contanten over 2018 akkoord werd bevonden.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Senior 1936
0
morgen toch pas ex-dividend á 130 euro ? Of vergis ik me ? Zo neen, weten al die verkopers van vanmorgen dit dan niet ?
Wat is er aan de hand ? Of is het de algeheel malaise ?
voda
0
Signify stapt in diervriendelijke verlichting

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Signify
24,30 -0,45 -1,82 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Signify stapt in agrarische verlichting voor dieren met de overname van het Amerikaanse Once Inc en het Duitse iLox, twee marktleiders in diervriendelijke verlichting. Dat maakte de Eindhovense lampenspecialist maandag bekend.

De systemen van de twee aangekochte bedrijven verhogen de levenskwaliteit van het vee, wat meer en gezondere productie voor de boer oplevert.

De transacties zullen naar verwachting in het tweede kwartaal worden afgerond. Er worden geen financiële details verstrekt.

"Met deze overname krijgen we er know-how, technologie en expertise in dierenverlichting bij, in aanvulling op onze expertise in tuinbouwverlichting", stelde Bill Bien van de afdeling agrarische verlichting bij Signify.

Once Inc, gevestigd in Plymouth in de staat Minnesota, werd opgericht in 2009. Vorig jaar nam Once het Duitse iLox over.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
100 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22-mei-19 17:35
Koers 24,590
Verschil +0,010 (+0,04%)
Hoog 24,870
Laag 24,440
Volume 457.820
Volume gemiddeld 496.386
Volume gisteren 482.503

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
# calculated realtime by Commerzbank & '^' by BNP Paribas, streaming powered by VWD Group