Forum: Altice » Altice Europe Februari 2019 | Beursduivel.be

Altice Europe Februari 2019

221 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Wie weet !
0
Verzoening tussen Altice Studio en OCS: Alain Weill beschouwt een uitweg "tegen de zomer"
Het SVOD-aanbod van Orange heeft 3 miljoen abonnees in Frankrijk
Orange's SVOD-aanbieding heeft 3 miljoen abonnees in Frankrijk © OCS
uitgegeven door Pierre Dezeraud
Donderdag 31 januari 2019
@PierreDzrd
Onderhandelingen tussen de twee spelers voor een mogelijke fusie van hun SVOD-services slepen verder.

Een huwelijk van rede dat worstelt om op gang te komen. Eind juni onthulde "Le Figaro" dat SFR en Orange een fusie van hun respectieve videodiensten, OCS en Altice Studio bespraken. Sindsdien lijkt de onderhandeling aan te slaan, de twee belangrijkste belanghebbenden zijn zeer discreet over het onderwerp. Gevraagd door onze collega's van " Challenges ", Alain Weill , baas van Altice France - die net 60% van het kapitaal van Molotov heeft aangeboden - heeft echter net verklaard dat een resultaat van de fusie tussen Altice Studio en OCS zal worden gevonden " tegen de zomer ".

Om ook te lezen
& quot; Nique zijn moeder Marie-Antoinette! & quot; : Beatrice Dalle verrast Léa Salamé in & quot; Amazing! & Quot;
TV
"Nique zijn moeder Marie-Antoinette!"
: Beatrice Dalle verrast Léa Salamé in ...
Caesar 2019: "Tot op de wacht" en & quot; Het grote bad & quot; favorieten vooraan & quot; In vrijheid! & quot; en & quot; The Sisters Brothers & quot;
bioscoop
César 2019: "Tot de wachter" en "De grote badkamer" favorieten voor "In vrijheid!" ...
Doelgroepen: Marlène Schiappa biedt aan om "Uw bericht in evenwicht te brengen" een historisch record
hoorzittingen
Doelgroepen: Marlène Schiappa biedt "Balance your post" een historisch record

Een alliantie tussen beide zou hen natuurlijk in staat stellen een dichtere catalogus van programma's aan te bieden, waardoor ze concurrerend blijven voor de kyrielle van nieuwe actoren die in de sector worden verwacht, met het oog op Apple en Disney. Maar vooral de ogre Netflix, die volgens Harris Interactive data voor meer dan 60% van de SVOD-markt weegt en wiens abonneebestand nu meer dan 4 miljoen bedraagt ??in onze landen zet zijn brutale groei voort. Zeer aanstootgevend in internationale content, blijft het platform van Reed Hastings degene die de catalogus biedt die het meest wordt geleverd in Frankrijk.

Verwachte fusie

Als een deal uiteindelijk werd afgesloten, zou het boeket van SVOD Orange ongetwijfeld winnen. OCS kan rekenen op meer dan 3 miljoen abonnees, dankzij het contract met HBO, dat exclusieve al zijn series biedt, van "Game of Thrones" tot "Westworld" via "Veep". Altice had aanvankelijk de ambitie om te concurreren met OCS Altice Studio, honderden miljoenen euro's te investeren, verschillende internationale series waaronder "Riviera" aan te bieden en de intentie bekend te maken om Franse films en series te produceren. Een aankondiging die werd gevolgd door de enige productie van de film "Public Place" Agnès Jaoui, terwijl Altice inmiddels besloot om zich opnieuw te concentreren op zijn aanbod in de sport.

De bruidsschat van Altice Studio in dit potentiële huwelijk is echter niet verwaarloosbaar. Altice Studio heeft prestigieuze contracten met de Hollywood-reuzen NBCUniversal, Discovery en Paramount. De combinatie met de OCS-catalogus zou een solide ensemble vormen waarin bijvoorbeeld "Game of Thrones" en de "Fast and Furious" -franchise naast elkaar zouden bestaan. Voor beide actoren blijft het nu - en dit lijkt tijd te vergen - om overeenstemming te bereiken over de voorwaarden voor het huwelijk. De meest verwachte optie is dat Altice naast Orange, de meerderheidsaandeelhouder, en Canal +, de 'slapende' aandeelhouder, een minderheidsaandeelhouder van OCS wordt. Deze alliantie zou Altice ook in staat kunnen stellen om van Orange de distributie van haar RMC Sport-boeket te verkrijgen.
www.ozap.com/actu/rapprochement-entre...
Wie weet !
0
Ben benieuwt of Alain Weill zijn portemonnee heft getrokken of andere investeerders de afgelopen dag, om in te kopen hebben, het volumen aantal was best hoog.
woutjuhh
0
succes deze maand, benieuwd of we deze maand dichter bij de 2 euro gaan komen!! ik houd me maar vast aan het gezegde "wat in het vat zit verzuurd niet"
Alex69
0
EU overweegt ban op Huawei
Volgens Reuters werkt de Europese Commissie aan plannen om het Chinese Huawei te weren bij de uitrol van het 5G-netwerk. Eerder deden Australië en Nieuw-Zeeland het bedrijf al in de ban en ligt het onder vuur van de VS. De cyberveiligheidswet uit 2016 kan worden aangepast, zodat 5G-netwerken onder kritieke infrastructuur vallen. Dan komen alleen nog Europese bedrijven in aanmerking voor aanbesteding. De zorgen over de macht en spionage van Chinese zijde nemen toe. De nauwe verwevenheid van de Chinese overheid met bedrijven is een probleem. Huawei is wereldleider op het gebied van 5G. Nokia weet niet nog niet te profiteren van de controverse rond de marktleider. (Tel, p.16 - FD, p.32)
Jawohl !
0
Even wegblijven nu lijkt mij.
Moet blijkbaar weer naar 1.60 regionen.
Hoe doorzichtig is dit spelletje ?
materetjo
0
Hobbelen we KPN achterna...?
Ik vind dat toch wel bizar. Als KPN een beetje stijgt, dan stijgt Altice ook, maar op het moment dat KPN de daling inzet, dan gaat Altice er achteraan...
Uiteraard zelfde branche...maar toch.
A3aantje
0
Zou wel leuk zijn. Begin januari gaf ene Jellinga een kd af van € 4,00 terwijl andere analisten allemaal aangaven "verkopen"
crazy_fox
0
Jonge_belegger
0
quote:

materetjo schreef op 1 feb 2019 om 09:22:


Hobbelen we KPN achterna...?
Ik vind dat toch wel bizar. Als KPN een beetje stijgt, dan stijgt Altice ook, maar op het moment dat KPN de daling inzet, dan gaat Altice er achteraan...
Uiteraard zelfde branche...maar toch.

Gisteren KPN +7%. Altice van +6% (€ 1,92) naar #1 daler AEX en slot van € 1,78. Dus van KPN achterna hobbelen lijkt me geen sprake.
UpandDown
0
Vandaag na 16:00 hopelijk weer een grote stijging met een mooie weekafsluiting en maandag een mooie overname nieuws. Dan hebben we het wel een beetje gehad:)
materetjo
0
quote:

Jonge_belegger schreef op 1 feb 2019 om 14:37:


[...]
Gisteren KPN +7%. Altice van +6% (€ 1,92) naar #1 daler AEX en slot van € 1,78. Dus van KPN achterna hobbelen lijkt me geen sprake.


Ik bedoel over de dag. Daling van gisteren klopt, maar die ging gelijk met de tijdelijke daling van KPN. 1 verschil; KPN herstelde zich...
Wie weet !
0
Iliad: wanneer zal het herstel plaatsvinden?
Nieuws geplaatst op 01/02/19 16:51

Ilias
$ 98.24 -1,86%


(CercleFinance.com) - Terugkerend onder de 100 euro is het Iliad-aandeel sinds het begin van het jaar 20% van zijn waarde kwijtgeraakt en is het nog steeds meer dan 50% lager dan een jaar . Wanneer eindigt de winter van deze titel, die piekte rond de 250 euro?

Toegegeven, Free lanceerde vorig jaar op de Italiaanse mobiele markt, die zijn eerste internationale offensief markeert. Ondanks het commerciële succes buiten de Alpen, zijn beleggers echter sceptisch over de winstgevendheid van Free Italia, althans aanvankelijk. En hun eerste zorgfactor blijft de Hexagon, waar een intensivering van de concurrentie, vooral van SFR, de 'machine om abonnees te veroveren' tot stilstand bracht die jarenlang gratis was.

Toch heeft Ilias gereageerd sinds medio 2018 en de nieuwe 'dozen' die eind vorig jaar werden voorgesteld, richten zich op productinnovatie en kwaliteit. Kortom, geen prijzenoorlog in zicht, maar eerder een 'techneutische' toegevoegde waarde oriëntatie die de prijzen zou kunnen ondersteunen - en dus de marges.

Dit is een van de argumenten die zijn ontwikkeld in een onderzoekspaper van Deutsche Bank vanmorgen. Gericht op niet langer 170, maar 140 euro op de actie Iliad (terwijl het gemiddelde koersdoel 158,5 euro is), blijven analisten de titel behouden en laten ze de rekeningen van 2018 passeren, die worden verwacht in maart. Volgens analisten is Free 'in 2019 klaar om te vechten' en 'we kunnen een verbetering van trends verwachten van de tweede helft'.

Bovendien heeft Free de duur van zijn 'flash-verkoop' aan een lagere prijs aanzienlijk verminderd, merkt de notitie op, die ook het succes van glasvezel van aanbiedingen onderstreept, vanwege migratie sinds 'oude' vaste breedbandtechnologie , ADSL.

Over de mogelijke concentratie van telecommunicatie in Frankrijk, een soort zeeslang, voegt 'Deutsche' toe: 'We denken niet dat Iliad de aanstichter zal zijn van de consolidatie, maar we willen graag een mogelijke gelegenheid overwegen' . Bijvoorbeeld een joint venture tussen SFR en Bouygues Telecom, of (ondanks alles) een toenadering tussen Iliad en SFR. Als dat zo is, zouden de 'total after tax'-synergieën in de orde van grootte van tien miljard euro liggen, berekent Deutsche Bank.

Fusie of niet, 'op de lange termijn zijn we constructief vanwege de verwachte prijsstijgingen, zelfs bij gebrek aan concentratie', voegt de notitie toe.
EG
www.abcbourse.com/marches/iliad-a-qua...
Wie weet !
0
Technology News
February 1, 2019 / 8:22 PM / Updated 18 minutes ago
Altice gears up for Portugal cable network sale: sources
Pamela Barbaglia, Andrés González, Gwénaëlle Barzic

3 Min Read

LONDON/PARIS (Reuters) - Debt-burdened telecom carrier Altice Europe is gearing up to sell a stake in its high-speed fiber network business in Portugal, sources familiar with the matter told Reuters, with an auction process expected to kick off within a fortnight.

Altice, which took control of Portugal Telecom in 2015, is looking to replicate its recent sale of a 49.99 percent stake in French fiber optic business SFR FTTH to three investment funds for 1.8 billion euros.

The group, whose founder is billionaire Patrick Drahi, has hired Lazard to sound out potential bidders including U.S. funds KKR and Morgan Stanley Infrastructure Partners, the three sources said.

Information packages on the Portuguese network are expected to be dispatched in the next couple of weeks detailing how Altice will split costs and margins between its telecom services division and cable network in Portugal, the sources said.

Morgan Stanley’s infrastructure arm bought 75 percent of Altice’s Portuguese towers business last year in tandem with Horizon Equity Partners and it is seen as a strong contender in the upcoming sale, the sources said, cautioning that no deal was certain.

Other possible bidders include investment funds Ardian, Macquarie Group and I Squared Capital which tried to buy a stake in Altice’s French cable unit last year but lost to a consortium of Allianz Capital Partners, AXA Investment Managers and OMERS Infrastructure.

A spokesman for Altice Portugal was not immediately available for comment while Lazard, Morgan Stanley Infrastructure Partners and Ardian declined to comment. Macquarie and I Squared Capital did not immediately respond to requests for comment.

Altice is restructuring to revive its fortunes after growing rapidly in recent years through a series of acquisitions.

It June it raised about 2.5 billion euros ($2.86 billion)from selling stakes in its telecoms towers businesses in France and Portugal.

It also pursued a spin-off of its American unit, Altice USA, letting Patrick Drahi maintain control of the European and U.S. operations while he sees through a turnaround in Europe.

Drahi needs to regain market confidence after a steep fall in Altice’s share price heightened concerns about its ability to repay its 30 billion euros of debt.

But he also needs to shore up Altice’s cash reserves to take part in France’s 5G telecoms frequencies auction which is expected to start in the autumn, with licenses likely to be awarded at the start of 2020.

France’s four main telecoms operators Orange, Bouygues Telecom, Altice Europe’s SFR and Iliad regularly compete in costly spectrum auctions, which allow wireless carriers to develop networks.
www.reuters.com/article/us-altice-por...
manuss
0
Hier word ik niet vrolijk van:

Altice heeft last van een koersdoelverlaging van Kepler Cheuvreux. Het aandeel gaat naar €1,60 van €1,70 en het advies blijft Verkopen.
Wie weet !
0
quote:

manuss schreef op 1 feb 2019 om 20:50:


Hier word ik niet vrolijk van:

Altice heeft last van een koersdoelverlaging van Kepler Cheuvreux. Het aandeel gaat naar €1,60 van €1,70 en het advies blijft Verkopen.
Dat je dat nog lees.
Maar goed altice heeft weer kopers gevonden (investeerders),voor verkoop fiber in Portugal.
Dus weer minder schuld, plaatje wordt steeds beterder, qua schuld afbouw.
Bakker88
0
Altice wil belang Portugees kabelnet veilen'
Door ANP PRODUCTIES

LISSABON - Altice Europe is naar verluidt van plan om een ??belang in zijn Portugese glasvezelnetwerkactiviteiten te verkopen. Dat meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden. Dat zou gebeuren via een veilingproces dat naar verwachting binnen een veertien dagen start.
materetjo
0
[quote alias=Bakker88 id=11399078 date=201902012109]
Altice wil belang Portugees kabelnet veilen'
Door ANP PRODUCTIES

LISSABON - Altice Europe is naar verluidt van plan om een ??belang in zijn Portugese glasvezelnetwerkactiviteiten te verkopen. Dat meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden. Dat zou gebeuren via een veilingproces dat naar verwachting binnen een veertien dagen start.
[/quote

Dat gaat dan wel weer leuk worden komende week!
Jonge_belegger
0
quote:

materetjo schreef op 1 feb 2019 om 19:25:


[...]

Ik bedoel over de dag. Daling van gisteren klopt, maar die ging gelijk met de tijdelijke daling van KPN. 1 verschil; KPN herstelde zich...

Ja? KPN steeg na gerucht overname. Niet meer, niet minder volgens mij. Kan me vergissen.
Patrick D
0
Altice wil belang Portugees kabelnet veilen
Altice wil belang Portugees kabelnet veilen
Vrijdag 1 februari 2019 | Bron: AFN | Reageer als eerste
LISSABON (AFN) - Altice Europe is naar verluidt van plan om een ??belang in zijn Portugese glasvezelnetwerkactiviteiten te verkopen. Dat meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden. Dat zou gebeuren via een veilingproces dat naar verwachting binnen een veertien dagen start.

Altice zou al adviseurs bij Lazard hebben ingeschakeld om potentiële bieders te polsen. Onder meer investeerders KKR en Morgan Stanley Infrastructure Partners zouden interesse kunnen hebben. Bij Altice Portugal was niemand bereikbaar voor commentaar. Andere partijen wilden niet reageren.
Mooi weer
0
Iedereen geeft een mooie koop advies of aandeel houden en de enige is Kepler Cheuvreux verlaagt het koersdoel van ALTICE EUROPE N.V. naar € 1,60 van € 2,70. Het verkoopadvies en deze heeft aldoor een negatief advies gegeven, terwijl iedereen hoopt dat de koers in de komende tijd flink omhoog zal gaan. Geduld en afwachten.
221 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 20-feb-19 17:35
Koers 1,859
Verschil +0,012 (+0,62%)
Hoog 1,873
Laag 1,821
Volume 7.236.510
Volume gemiddeld 7.131.717
Volume gisteren 6.859.146

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
# calculated realtime by Commerzbank & '^' by BNP Paribas, streaming powered by VWD Group