Accell Group « Terug naar discussie overzicht

Accell 2020

463 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 » | Laatste
[verwijderd]
0
Allemaal de beste wensen.

2020 lijkt het jaar te gaan worden van de boom in de electrische lease fiets voor Accell.

Verder natuurlijk blijft de vraag wat Gilde nog verder van plan is en of Accell wel of niet overgenomen gaat worden, door een andere fietsen partij, door private equity of zoals onlangs een andere kleine fietsenpartij door een autodealer groep.

We zullen zien.
Paulon
0
www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/497...

Het is een 'gekkenhuis' bij fietsenwinkel.nl. De fietswinkel krijgt heel veel telefoontjes van bedrijven die interesse hebben in leasefietsen. "Momenteel gaat vier procent van de werknemers met een e-bike naar het werk. Wij verwachten dat dit veel meer gaat worden en dat de elektrische fiets een serieus woon-werktransportmiddel gaat worden."
Paulon
0
Nieuwe leaseregeling moet nog bij veel bedrijven landen volgens ceo Mark Vriend van fietsvoordeelshop. Er moeten nog veel afdelingen binnen bedrijven naar kijken. Verwacht +30000 extra fietsverkoop voor aankomend jaar.

www.bnr.nl/podcast/zakendoen/10399005...
nb
0
gaat momenteel lekker. Heb wel 25% vd hand gedaan voor gedeeltelijk basic fit, ook door een artikel van iex. Maar ook omdat al mijn 3 kinderen er op zitten en aanverwante vrienden. Dus denk dat dat ook een trend is/wordt. Darnaast beetje B&S gekocht, vanwege de flinke val
ToniPantaloni
0
32 zou mooi zijn.. maar zie het nog niet dit jaar gebeuren, tenzij een overname.

En aandelen kopen omdat je kinderen naar de winkel gaan. Briljant! Jammer dat ik geen kinderen heb, dus dat analytische tool moet ik helaas ontberen.
voda
0
Accell sluit deal rond frameproductie in België

Gepubliceerd op 16 jan 2020 om 08:31 | Views: 159

Accell 15 jan
26,50 0,00 (0,00%)

HEERENVEEN (AFN) - Fietsenfabrikant Accell Group heeft een overeenkomst gesloten met het Belgische bedrijf REIN4CED over samenwerking bij de geautomatiseerde productie van hoogwaardige carbon frames. Vanaf medio dit jaar zullen fietsen van het Accell-merk Ghost met die nieuwe technologie beschikbaar zijn in Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Tsjechië.

Er werden geen financiële details gemeld over de overeenkomst. REIN4CED heeft een nieuwe productiefaciliteit opgezet in België voor de geautomatiseerde productie van de frames. Die faciliteit in Leuven heeft een jaarlijkse capaciteit van wel 20.000 frames. Volgens Accell zijn er vanwege de verplaatsing van productie vanuit China naar Europa voordelen bij bijvoorbeeld logistiek en duurzaamheid, waaronder kostenbesparingen en een reductie van de CO2-uitstoot.
voda
0
Accell ruilt Chinese fietsframes in voor Belgisch composiet

De mountainbikes van Ghost krijgen een onbreekbaar frame van het Belgische Rein4ced. Foto: Accell

De Heerenveense fietsenfabrikant Accell, in Nederland vooral bekend van zijn merken Sparta en Batavus, gaat technologie van de Belgische start-up Rein4ced gebruiken. Daarover hebben beide bedrijven een akkoord bereikt, zonder daarbij financiële details te geven.

Rein4ced maakt frames van onbreekbaar composiet materiaal. Het bedrijf heeft in Leuven een nieuwe faciliteit opgezet voor de geautomatiseerde productie. Accell ACCEL€26,65+0,57% gaat de frames gebruiken voor zijn mountainbikemerk Ghost.
Voordelen
De locatie in Leuven heeft een jaarlijkse capaciteit van 20.000 frames. De frames worden tot nu toe in China gemaakt. Accell zegt dat de verplaatsing van productie vanuit China naar België diverse logistieke voordelen heeft.

Zo zegt de fietsfabrikant flexibeler en efficiënter te kunnen produceren en opereren. Daarnaast hoeven minder materialen per schip te worden vervoerd en te worden opgeslagen. Dat vertaalt zich in kostenbesparingen, snelle leveringen en minder CO2-uitstoot.

fd.nl/ondernemen/1331263/accell-ruilt...
Bijlage:
Paulon
0
Rikky007
0
De laatste weken moeilijk te peilen wat te doen. Accell blijft maar stijgen inderdaad met relatief lage omzet. Afgelopen maandag Call opties geschreven. Ik wilde het eerst niet doen maar toch mee begonnen. Call 29 maart, premie 0,50 op dat moment. Vorige keer met het overname bod van PON alle aandelen kwijt op 25, 25,5 en 26 door geschreven calls, achteraf niet zo erg, maar deze keer is het anders. De waarde komt terug in het bedrijf door de verkoop van Amerika en de wijzigingen in het bedrijf (5 jaren plan). Slechte cijfers voor 2019 en ik verwacht een winst van rond de 15 miljoen (range 12-18). Dividend uitkeringspercentage zal weer hoog zijn rond 75 a 80 procent verwacht ik. Dividend tussen 40 en 45 eurocent over 2019. Iemand hier een ander visie over?

De risico's op de beurs worden groter, hoge koersen in Amerika en Europa terwijl de outlook slecht is. Zie Alcoa, de koersdaling had ik hier eigenlijk al 3 maanden eerder voorzien. Prijzen omlaag en outlook (daar gaat het immers om) slecht.

De outlook voor Accell is prima, vandaar ook deze stijging. Echter het beurssentiment zal de komende tijd draaien en ondanks dat het Accell dit jaar voor de wind zal gaan, zal de koers hier onder lijden. Ook gezien de relatief geringe omzet in het aandeel.

Gr. Rikky

Pannenkoek1979
0
op basis waarvan is de outlook zo goed dan?
ik vind het juist erg vreemd dat een maakbedrijf wat beweert zo goed als marktleider te zijn in het ebike segment een omzet van meer dan een miljard draait maar daar amper een nettowinst van 2% tegenover kan zetten..... dat is verdorie een afrondingsverschil!
voda
0
Kepler Cheuvreux handhaaft Houden advies op Accell
10:43
*Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel Accell van 25,00 naar 28,00 euro

bron inck
[verwijderd]
0
Omdat de koers langzaam begint te kriebelen, wel of niet afwachten op mogelijk een overname, aanhouden omdat het onderliggend mogelijk zoveel beter gaat na afstoten amerika en het leasefietsen gebeuren vanaf 1 januari, of afscheid nemen.... maar wat moet ik dan gaan kopen??, ben ik tot de volgende vereenvoudigde conclusies gekomen.

Ik hou ze nog even aan in afwachting van;

- ontwikkeling core resultaat H2 2019
- balans per 1 januari 2020 nu Amerika weg is

De cijfers, dat wordt door de negatieve effecten van het afstoten van amerikaanse effecten heen kijken want dat komt niet meer terug en dan bij de core activiteiten de positieve effecten van de leasefietsen vanaf begin dit jaar er bij op tellen.

Samen met alle maatregelen die getroffen worden om kosten te besparen en kosten die daarvoor de afgelopen jaren ook zijn gemaakt denk ik dat het resultaat over 2020 heel interessant kan worden.

Wel denk ik dat de boom die er nu mogelijk is in de lease fietsen omdat de regeling nu is in gegaan qua omzet niet te handhaven is volgend jaar maar zeker wel voor structureel hogere omzet zal zorgen.

Dit alles doet mij in ieder geval wachten tot de jaarcijfers en dan maar eens afwachten of er ook al voorzichtig de eerste uitspraken worden gedaan over hoe het gaat met de lease fietsen.

Ik vind voor een overname de koers eigenlijk te hoog, dat klinkt misschien vreemd maar als er nu nog een overname overheen moet en de vorige keer is die al afgeketst, daarna smeekte iedereen om die 33 euro en nu al 27.50 zonder overname, beetje premie zou je aan 40 moeten gaan denken...., wat Accell nu zelf heeft gedaan was Gilde ook wel gelukt dus dan hadden ze toen wel al wat meer geboden als dat het probleem was geweest maar of ze nu dan ook 40 gaan betalen?

lastig altijd met die aandelen die ook zeker een overname kandidaat zijn en dat is bij Accell natuurlijk helemaal duidelijk.

Jaarcijfers 6 maart.
ToniPantaloni
1
Huh? Wanneer heeft Gilde dan een overnamebod gedaan? Ik weet wel van PON, maar Gilde staat me niets van bij. Hoop ik ook zeker niet overigens, dat er weer een private equity mee aan de haal gaat.
[verwijderd]
0
quote:

ToniPantaloni schreef op 23 januari 2020 12:44:

Huh? Wanneer heeft Gilde dan een overnamebod gedaan? Ik weet wel van PON, maar Gilde staat me niets van bij. Hoop ik ook zeker niet overigens, dat er weer een private equity mee aan de haal gaat.
Sorry, maak ik weer dezelfde fout als in mijn 1ste post, PON natuurlijk niet Gilde.
Plein777
0
quote:

Paulon schreef op 15 januari 2020 17:40:

We sluipen rustig naar de 32. Elk moment kan het bod komen.
Het is wel duidelijk dat er koper actief die langzaam alle stukken aan het opkopen is.
NIET verkopen dus, en rustig afwachten tot PON weer met een bieding komt :-)
463 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 aug 2022 17:35
Koers 57,550
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 11.097
Volume gisteren 0

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront