Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Degroof Petercam zet TINC op de kooplijst
Beeld: ABM Financial News

Degroof Petercam zet TINC op de kooplijst

(ABM FN) Degroof Petercam heeft woensdag het advies voor TINC verhoogd van Houden naar Kopen en stelde het koersdoel bij van 13,60 naar 14,00 euro. Dit bleek uit een rapport van analist Joren Van Aken.

Een opwaarts potentieel van 27 procent is volgens Van Aken behoorlijk wat voor een defensief bedrijf als TINC. Daarbij biedt het aandeel een dividendrendement van meer dan 5 procent.

"De beperkte liquiditeit maakt het voor veel institutionele beleggers onmogelijk om [in TINC] te investeren. Dit biedt kansen voor particulier beleggers", aldus Degroof.

De resultaten die TINC vanochtend over 2023 presenteerde, waren volgens de analist geen verrassing en iets beter dan verwacht. Maar belangrijker is volgens Van Aken de strategiewijziging bij TINC.

Het aandeel TINC won woensdag 5,0 procent op 11,55 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Update: BelMid presteert beter dan CAC en AEX
  2. Beursblik: geen koersdruk bij TINC verwacht

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TINC kopen verkopen

100% zegt kopen

1 stemmen