Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Amerikaanse aandelen Terug naar discussie overzicht

PayPal Holdings Inc (PYPL)

30 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 nine_inch_nerd 20 december 2023 16:15
    Lijkt mij interessant een actueel draadje te maken voor PayPal.

    Artikelen van Lynx

    Het aandeel PayPal is van een beursster uitgegroeid tot een tragedie. Betaalverwerkers hebben de afgelopen jaren aanzienlijke tegenslagen ervaren, en niet alleen Adyen, dat eerder bijna 80% van zijn beurswaarde verloor. Ook het eens zo geliefde PayPal heeft vergelijkbare percentages aan waardevermindering doorgemaakt sinds het hoogtepunt in 2021.
    Aandeel PayPal
    PayPal is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op digitale betalingen en geldoverdrachten. Opgericht in 1998, heeft PayPal zich ontwikkeld van een online betalingsoplossing voor eBay naar een veelomvattend platform dat door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt. Het bedrijf biedt diverse diensten, waaronder online betalingen, geldoverdrachten, en peer-to-peer-transacties via zijn digitale portemonnee.

    PayPal heeft de manier waarop mensen en bedrijven geld verzenden, ontvangen en beheren, gerevolutioneerd. Vele jaren lang garandeerde het enorme gebruikersbestand het succes, wat ook gunstig was voor de aandeelhouders. Na de beursintroductie in 2015 kende de koers vele jaren lang maar één richting; omhoog. Tijdens de beursgekte van 2020 en 2021 bereikte PayPal recordhoogtes van ruim $ 300. Op het hoogtepunt was PayPal ruim $ 350 miljard waard, ongeveer gelijk aan de beurswaarde van Mastercard. Wie na de beursgang instapte, kon genieten van koerswinsten van ongeveer 800%.

    Sindsdien is er echter weinig vreugde te bespeuren. PayPal is vandaag de dag nauwelijks meer waard dan ten tijde van de beursintroductie. Alle euforie en vertrouwen zijn vervlogen. De langverwachte ommekeer is dit jaar vooralsnog uitgebleven. Maar met de recente opleving van Adyen rijst de vraag bij beleggers of voor PayPal hetzelfde pad bestempeld is.

    De reden voor de koersval
    Diverse redenen hebben bijgedragen aan deze situatie, waaronder verschuivingen in het management, druk van activistische aandeelhouders om Xoom te verkopen, tegenvallende groei, dalende marges en de gedeeltelijke verkoop van de kredietportefeuille (“Buy now pay later”) aan KKR. Het feit dat de bedrijfscijfers door al deze bijzondere effecten door veel beleggers moeilijk(er) te interpreteren zijn, weegt ook mee.

    In totaal leiden al deze factoren tot grote onzekerheid bij beleggers, die door de dalende koersen sowieso al behoedzaam zijn. Deze psychologische factor mag niet onderschat worden. Tegelijkertijd lijken ook maar weinig beleggers nog bereid te zijn om PayPal te shorten op deze lage koersniveaus. Momenteel bedraagt de short float slechts 1,75%. Dit zegt wel iets over de kwaliteit van PayPal. De beren mijden aandelen van sterke bedrijven niet zonder reden.

    Brengt de nieuwe CEO de ommekeer?
    Wanneer binnen korte tijd meerdere leden van de top vervangen worden, wekt dat geen vertrouwen Maar uiteindelijk zijn alle wisselingen van de wacht eenvoudig te verklaren.

    De langdurige CFO Rainey kreeg een baanaanbod dat waarschijnlijk niemand zou afslaan. Hij vertrekt naar de CFO-positie bij Walmart en zal daar waarschijnlijk vele malen meer verdienen. Als opvolger werd noodgedwongen en tijdelijk Blake Jorgensen benoemd. Jorgensen heeft echter al geruime tijd gezondheidsproblemen en nam het jaar ervoor zelfs een sabbatical op. Inmiddels is Jamie Miller benoemd als CFO, die bij General Electric is opgeklommen tot CFO en vervolgens CFO-posities bij Cargill en EY heeft bekleed.

    De langdurige CEO Dan Schulman is met 65 met pensioen gegaan, maar behoudt zijn positie in de raad van bestuur en heeft kort voor zijn vertrek nog voor bijna $2,0 miljoen aan PayPal-aandelen gekocht tegen een koers van $76,17 USD. Zijn opvolger is inmiddels ook bekend. De positie van CEO wordt overgenomen door Alex Chriss, die eerder bij Intuit de afdeling voor kleine bedrijven en zelfstandigen heeft geleid. In die rol was hij verantwoordelijk voor meer dan 8.000 werknemers.

    Xoom en Zwakke Groei
    Een mogelijke verkoop van Xoom is in het grote geheel niet bijzonder, maar zou de bedrijfsstructuur kunnen stroomlijnen en een focus op de snelgroeiende bedrijfsonderdelen mogelijk maken.

    Of de groei van een bedrijf zwak is, ligt natuurlijk in het oog van de beschouwer. Elders zou men verheugd zijn dat de omzet in 2022 met 8% is gestegen, voor PayPal was het echter het zwakste jaar sinds de beursintroductie. Maar als je het vergelijkt met veel concurrenten in de betalingssector, doet PayPal het best aardig. Concurrent Block liet in 2022 een krimp zien van 0,73%. Aan de andere kant zagen we in 2022 juist meer groei bij Adyen (+33%), Stripe (+20%) en Mastercard (+18%).

    PayPal kende de jaren hiervoor echter ook soortgelijke groeipercentages. Tussen 2018 en 2022 groeide de omzet van $ 15,45 miljard tot $ 27,52 miljard, wat neerkomt op een samengestelde jaarlijkse omzetgroei (CAGR4y) van 15,5%. In 2023 zal de omzet naar verwachting stijgen met 7,6% tot $ 29,61 miljard.

    De dalende marges, die in 2022 leidden tot een winstdaling van 10% zitten beleggers echter niet lekker. Dit was deels te wijten aan het snelgroeiende personeelsbestand, waarbij vanaf 2020 simpelweg te veel mensen waren aangenomen. Ook de overmatige groei van PayPal-tak Braintree zat het bedrijf dwars. Met Braintree kunnen e-commercebedrijven eenvoudig betalingen met creditcards verwerken, ook buiten het bekende PayPal-platform. Het nadeel hiervan is dat de marges hier aanzienlijk lager zijn, wat leidt tot lagere marges op bedrijfsniveau.

    Verkoop van de kredietportefeuille “Buy now pay later”
    Afgelopen zomer verkocht PayPal zo’n $ 44 miljard van zijn kredietportefeuille aan Private Equity bedrijf KKR. Men kan het eens zijn met deze beslissing of niet, maar het leek vooral bedoeld om de kredietrisico’s van de hand te doen en zo het vertrouwen van beleggers te versterken. Bovendien leverde de verkoop $1,8 miljard op, wat onmiddellijk gebruikt kon worden voor eigen aandeleninkoop. Helaas heeft de transactie ook geleid tot een tijdelijke, aanzienlijke daling van de vrije kasstroom. Hoewel het slechts een boekhoudkundig effect is, heeft het bijgedragen aan de toenemende onzekerheid.

  2. forum rang 9 nine_inch_nerd 20 december 2023 16:15

    Outlook en waardering PayPal
    Al het tumult heeft blijkbaar geleid tot een situatie waarin de operationele successen niet werden opgemerkt. In de 9 maanden van het lopende boekjaar kon de omzet worden verhoogd van $20,1 naar $21,7 miljard. Doordat men aan de kostenkant terughoudend was, resulteerde dit in een stijging van het operationele resultaat van $2,59 naar $3,30 miljard. Het nettoresultaat verdubbelde bijna, van $1,50 naar $2,84 miljard. Naar verwachting zal PayPal het laatste kwartaal ook een omzetgroei van ongeveer 6,5% laten zien. Daarmee komt de verwachte omzet voor 2023 uit op $ 29,51 miljard en een nettowinst van $ 4,36 miljard, wat een nieuw record zou opleveren. Er wordt verwacht dat er ten minste $4,6 miljard aan vrije kasstroom zal worden gegenereerd.

    Analisten houden vervolgens rekening met aanhoudende groei met een omzet van $ 32,2 miljard in 2024 en $ 35,05 miljard in 2025. Daarbij horen nettowinsten van respectievelijk $ 4,36 miljard en $ 3,81 miljard. De vrije kasstroom zal naar verwachting nog beter zijn met $ 6,8 miljard in 2024 en $ 7,33 miljard in 2025.

    Het aandeel PayPal handelt dus tegen een verwachte P/E van 14 voor het jaar 2024 en slechts 12,3x in 2025. Gecorrigeerd voor activa is PayPal zelfs nog goedkoper, omdat het momenteel $ 4,8 miljard meer aan contanten heeft dan schulden. De EV/FCF van slechts 8,6x voor het jaar 2024 maken het aandeel erg goedkoop in vergelijking met concurrenten zoals Adyen en Block. Adyen handelt op 42,5x de EV/FCF ratio en Block op 13,4x

    De nettokaspositie van bijna $ 5 miljard stelt PayPal niet alleen in staat tot het inkopen van eigen aandelen, maar levert in het huidige rentetijdperk ook een mooi rendement op. PayPal rapporteert de rente-inkomsten niet apart, maar boekt ze onder “Revenues from other value added services.” In dit segment steeg de omzet de afgelopen kwartalen telkens met 25-39%. In het laatste kwartaal werden inkomsten van $ 764 miljoen gegenereerd, dus nu vertegenwoordigt dit segment meer dan 10% van de totale bedrijfsomzet. Een aanzienlijk deel daarvan zou te wijten kunnen zijn aan rente-inkomsten.

    Dit boekjaar zal men $5,0 miljard besteden aan aandeleninkoop en gezien de sterke kasstroom en balanspositie lijkt het erop dat men in 2024 een vergelijkbare aanpak zal volgen. Om dit in perspectief te plaatsen: PayPal heeft momenteel een marktkapitalisatie van $61 miljard, wat de omvang van het aandelen-inkoopprogramma duidelijk maakt. Als PayPal blijft doorgaan met het inkopen van zijn eigen aandelen tegen deze prijzen, zal de winst per aandeel daardoor naar verwachting met ongeveer 9% per jaar stijgen, zelfs zonder organische groei. En recentelijk was de organische omzetgroei maar liefst 8%.

    Technische analyse aandeel PayPal
    De koers van PayPal bevindt zich duidelijk in een dalende trend. In de grafiek hebben we een dalende trendkanaal ingetekend. PayPal beweegt ook ruim onder het dalende 200-daags voortschrijdend gemiddelde. Dit geeft aan dat de lange termijn technische conditie zwak is.

    Op korte termijn is de koers recentelijk iets opgeveerd vanaf de $ 50. Inmiddels is de EMA55 (blauwe lijn) bereikt. Een doorbraak hierboven maakt ruimte vrij voor een verder herstel richting de EMA200 die nu op ongeveer $ 66 ligt. Als PayPal daarboven weet te breken en tevens uit het dalende trendkanaal, dan komt de weg vrij te liggen voor een groter en duurzaam herstel.

    De volgende belangrijke weerstand ligt dan rond $ 76,5 en als deze wordt gebroken kan de koers herstellen richting de $ 100. Echter onder de $ 50 kan de verkoopdruk toenemen en dan moeten beleggers rekening houden met lagere koersen.

    Conclusie
    Het aandeel PayPal kende vanaf de start een verloop waar veel bedrijven van dromen. De enorme stijging tussen 2020 en 2021 eindigde uiteindelijk in tranen. Nu het aandeel weer laag staat oogt de waardering interessant. Bij Adyen is de opleving al gestart, wat mogelijk de interesse van beleggers in de aandelen van betaalverwerkers weer zal aanwakkeren.

    PayPal blijft ook investeren in financiële technologie en innovatie. De introductie van nieuwe technologieën, zoals blockchain en kunstmatige intelligentie, kan het bedrijf in staat stellen concurrerend te blijven en nieuwe markten te betreden. Het bedrijf is actief in veel landen over de hele wereld en blijft streven naar wereldwijde uitbreiding. De toenemende digitalisering van betalingen in opkomende markten biedt aanzienlijke groeimogelijkheden voor het bedrijf.

    Uiteraard kleven er ook risico’s aan een belegging in het aandeel PayPal. De sector voor digitale betalingen is sterk concurrentieel, met andere grote spelers zoals Square, Block, Adyen en Stripe. Toenemende concurrentiedruk kan van invloed zijn op de winstgevendheid van PayPal. Enkele jaren geleden verruilde eBay namelijk PayPal voor Adyen als betalingspartner. Deze concurrentiestrijd heeft ook de marges binnen de sector onder druk gezet. Beleggers moeten de voor- en nadelen afwegen en bepalen of een belegging in het aandeel Adyen past binnen hun portefeuille en risicotolerantie.
  3. forum rang 9 nine_inch_nerd 20 december 2023 16:17
    PayPal (PYPL): kanshebber in 2024

    In 2024 biedt het aandeel PayPal een interessante kans voor beleggers die op zoek zijn naar een sterke speler in de financiële technologie (fintech) sector. PayPal is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op digitale betalingen en geldoverdrachten. Opgericht in 1998, heeft PayPal zich ontwikkeld van een online betalingsoplossing voor eBay naar een veelomvattend platform dat door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt. Het bedrijf biedt diverse diensten, waaronder online betalingen, geldoverdrachten, en peer-to-peer-transacties via zijn digitale portemonnee.

    Nu het aandeel met ruim 80% is gedaald oogt de waardering interessant. Bij Adyen is de opleving al gestart, wat mogelijk de interesse van beleggers in de aandelen van betaalverwerkers weer zal aanwakkeren. PayPal profiteert direct van de groei in e-commerce. De toenemende verschuiving naar online winkelen verhoogt de vraag naar veilige en gemakkelijke betalingsmethoden, wat een positief effect heeft op PayPal’s bedrijfsmodel.

    Het bedrijf blijft innoveren door nieuwe producten en diensten te introduceren, zoals mobiele betalingen, peer-to-peer transacties, en contactloze betalingen. De recente uitbreidingen, waaronder het aanbieden van cryptocurrency-transacties, tonen de bereidheid van het bedrijf om zich aan te passen aan nieuwe trends en behoeften van de klant

    PayPal heeft een solide financiële basis met een sterke kasstroom en gezonde winstmarges. Dit duidt op een goede bedrijfsvoering en potentieel voor toekomstige groei. De verwachte omzet voor 2023 ligt op $ 29,51 miljard met een nettowinst van $ 4,36 miljard, wat een nieuw record zou opleveren. Er wordt verwacht dat er ten minste $4,6 miljard aan vrije kasstroom zal worden gegenereerd. Analisten houden vervolgens rekening met aanhoudende groei met een omzet van $ 32,2 miljard in 2024 en $ 35,05 miljard in 2025. Daarbij horen nettowinsten van respectievelijk $ 4,36 miljard en $ 3,81 miljard. De vrije kasstroom zal naar verwachting nog beter zijn met $ 6,8 miljard in 2024 en $ 7,33 miljard in 2025.

    Het aandeel PayPal handelt dus tegen een verwachte P/E van 14 voor het jaar 2024 en slechts 12,3x in 2025. Gecorrigeerd voor activa is PayPal zelfs nog goedkoper, omdat het momenteel $ 4,8 miljard meer aan contanten heeft dan schulden. De EV/FCF van slechts 8,6x voor het jaar 2024 maken het aandeel erg goedkoop in vergelijking met concurrenten zoals Adyen en Block. Adyen handelt op 42,5x de EV/FCF ratio en Block op 13,4x.
  4. forum rang 9 nine_inch_nerd 20 december 2023 16:26
    Ter info.

    PayPal amends terms and conditions to comply with EU law
    Wed, December 20, 2023 at 1:03 PM GMT+1

    The PayPal logo is seen on a smartphone in front of the same logo displayed in this illustration
    BRUSSELS (Reuters) - PayPal has committed to amending its terms and conditions to fully comply with EU consumer protections rules, the EU said in a statement on Wednesday.

    "Following a dialogue with the European Commission and national consumer protection authorities, PayPal has committed to amending its terms and conditions to make them more transparent and understandable for consumers," the EU said.

    PayPal's terms and conditions had been too difficult to understand and unfair to consumers.

    PayPal users will be notiofied of the changes via a policy update in February and they will take affect in May.
  5. forum rang 9 nine_inch_nerd 21 december 2023 16:01
    Buy Now, Pay Later (BNPL) Stocks Could Be the Biggest Winners This Holiday Season
    Thu, December 21, 2023 at 1:10 PM GMT+1
    Pay in 4 from PayPal Holdings
    finance.yahoo.com/news/buy-now-pay-la...

    Eerder dit jaar:
    Verkoop van de kredietportefeuille “Buy now pay later”
    Afgelopen zomer verkocht PayPal zo’n $ 44 miljard van zijn kredietportefeuille aan Private Equity bedrijf KKR. Men kan het eens zijn met deze beslissing of niet, maar het leek vooral bedoeld om de kredietrisico’s van de hand te doen en zo het vertrouwen van beleggers te versterken.
  6. forum rang 9 nine_inch_nerd 23 december 2023 14:31
    Een van de reden ik ben ingestapt...

    3 Stocks I Bought This Week
    Sat, December 23, 2023 at 12:17 PM GMT+1
    finance.yahoo.com/news/3-stocks-bough...

    An unbelievable fintech bargain

    PayPal (NASDAQ: PYPL) is a relatively new stock position for me, but I decided to add it to my portfolio. And I recently added some more shares.

    Simply put, PayPal's valuation doesn't reflect the strength of the business. It trades for less than 12 times forward earnings despite generating roughly $5 billion in annual free cash flow. Recent results are moving in the right direction, with revenue growing 8% year over year in the third quarter and adjusted EPS growing by 20% thanks to great expense controls. The business has 430 million active accounts, processes $1.5 trillion in annualized volume, and is an integral part of how people pay for goods and services online and send each other money.

    PayPal's management clearly agrees that the stock is a great value, allocating substantially all of its free cash flow in recent quarters to stock buybacks.
  7. forum rang 9 nine_inch_nerd 5 januari 2024 10:01
    Dan Schulman passes the torch to a new PayPal CEO
    Fri, January 5, 2024 at 12:00 AM GMT+1
    finance.yahoo.com/video/dan-schulman-...

    Dan Schulman took global payments powerhouse PayPal (PYPL) to new heights during his nine-year tenure. When he announced his retirement from the position, the PayPal board needed to find a replacement who could live up to Schulman’s legacy. After a months-long search, Alex Chriss was chosen as CEO and President, effective September 27, 2023.

    Schulman reflects on the choice of Chriss and the transition to his successor at PayPal. While still on the board of PayPal, he expressed the need for new leadership in his interview with Yahoo Finance Executive Editor Brian Sozzi. “I've been doing this for almost a decade. You know, it's time… to bring in new leadership, to bring in new ideas, new thoughts," Schulman commented.

    Chriss previously served as Executive Vice President and General Manager of Intuit's (INTU) Small Business and Self-Employed Group where he created Intuit's Partner & Developer Platform before serving as the Small Business Group's Chief Product Officer from 2017 to 2019.
  8. forum rang 9 nine_inch_nerd 5 januari 2024 17:15
    PayPal Stock Loses 2 Bulls This Week
    Emily Dattilo
    PayPal stock has had a rough couple of years, as the company has dealt with issues ranging from macroeconomic challenges to competition from companies like Apple, who offer buy now, pay later services. The stock has fallen 24% in the last 12 months.

    BTIG analysts Andrew Harte and Thomas Smith cut their rating on PayPal to Neutral from Buy in a Friday report. The downgrade comes just days after Oppenheimer analysts Dominick Gabriele and Jake Kooyman lowered their rating to Perform from Outperform on Wednesday.

    “We see the process of returning the company to consistent and profitable revenue growth as a multiyear initiative, rather than a FY24
    story,” BTIG wrote.

    While growth within PayPal’s unbranded payments business, Braintree, has been strong, the segment offers lower margins than its branded payments business—commonly known as the PayPal button at checkout, they added.

    BTIG says the two top priorities for new Chief Executive Officer Alex Chriss —who assumed the role in September— should be boosting margins at Braintree and refreshing the PayPal button, both of which they call “multiyear catalysts.” In the interim, the analysts sees other ways for the company to lift earnings, but say gross profit growth should be the main focus.

    Margins were also on the Oppenheimer team’s radar.

    “The issue at hand is the duration of time before PYPL can stabilize operating margins without cutting expenses year over year,” the Oppenheimer analysts wrote. “This duration is likely counted in years.”


    Barron's: www.barrons.com/articles/paypal-stock...
  9. forum rang 9 nine_inch_nerd 6 januari 2024 15:22
    Theorie en praktijk. We zullen het eerst eens moeten zien.

    A Bull Market Is Coming: 1 Phenomenal Growth Stock to Buy Before It Soars 101%, According to a Wall Street Analyst
    Sat, January 6, 2024 at 1:35 PM GMT+1

    The stock market is pushing toward a new all-time high, but some stocks have been left behind in the recent market rally.
    But fortunes could be turning for PayPal (NASDAQ: PYPL) investors. It has new management at the helm to take over for the dominant digital wallet. The new team sees plenty of opportunity to capitalize on its existing position, and that's led Morgan Stanley analyst James Faucette to put a $118 price target on the stock. That represents a price improvement of more than 100% over the next year.


    finance.yahoo.com/news/bull-market-co...
  10. forum rang 9 nine_inch_nerd 23 januari 2024 15:49
    Zegt allemaal niks. Een indicatie.

    Maken waardeaandelen een comeback?

    Waardeaandelen bleven achter, ook in 2023. Dat heeft ertoe geleid dat veel aandelen inmiddels zijn ondergewaardeerd, zo meldde Morningstar onlangs. Van de meer dan 700 aandelen die de fondsonderzoeker analyseert, zijn waardeaandelen het meest ondergewaardeerd: zij handelen tegen de hoogste korting ten opzichte van hun reële waarde.
    Analisten van Morningstar berekenen dat door de huidige koers af te zetten tegen de geschatte reële waarde. Komt deze zogeheten koers/reële-waarderatio uit op 1, dan is het aandeel juist gewaardeerd. Een ratio boven de 1 geeft aan dat het aandeel is overgewaardeerd en dus eigenlijk te duur is. Een ratio onder de 1 wil zeggen dat het aandeel goedkoop is.
    Eind 2023 waren waardeaandelen het goedkoopst ten opzichte van andere segmenten van de markt.
    Of er in 2024 een inhaalrace in zit, is de vraag. De kans is groot dat de rente gaat dalen en dat zou juist groeiaandelen in de kaart kunnen spelen. Anderzijds kan de relatief lage waardering ten opzichte van de reële waarde van een onderneming beleggers een uitgelezen kans bieden om kwalitatief goede bedrijven tegen een zacht prijsje op te pikken. De Amerikaanse website US News tipt er tien.

    No. 1 = PayPal Holdings
    De beurskoers van online betalingsplatform PayPal schoot omhoog aan het begin van de pandemie, toen consumenten massaal uitweken naar internetaankopen. Toen de economie vervolgens weer op gang kwam, vertraagde de groei van e-commerce echter. Bovendien neemt de concurrentie in betaaldiensten toe, zelfs nu de markt is vertraagd.
    Het gevolg van die mix van factoren is dat de koers van PayPal onder druk kwam te staan en het aandeel de afgelopen twee jaar in een vrije val terechtkwam. Van een piek van 300 dollar is het aandeel gekelderd naar circa 65 dollar: een koersdaling van maar liefst 80%.
    Het is duidelijk dat PayPal en andere bedrijven in de betalingssector voor een aantal structurele uitdagingen staan, maar volgens US News heeft de markt deze sector te zwaar afgestraft. De bedrijfsfundamentals van PayPal zijn nog altijd in prima staat. De verwachting is dat de omzet in 2024 zo’n 8% zal stijgen en analisten voorspellen een winststijging van bijna 12%. Dat zal de koers/winstverhouding van PayPal op 11 brengen: een relatief laag niveau.
  11. forum rang 9 nine_inch_nerd 25 januari 2024 20:58
    Here is a quick look at what PayPal is planning:

    - A revamped checkout process, letting customers log in with their face or fingerprint.
    - Fastlane, a one-click guest checkout system.
    - Smart Receipts, which will let customers track their purchases and uses artificial intelligence to determine what they might want to buy next.
    - A platform using customer insights that will allow merchants to customize offers for shoppers.
    - A PayPal app refresh through CashPass, which will give customers personalized cash back offers. Beginning in March, PayPal will launch CashPass with partners so consumers can snag offers from a range of companies from Best Buy to Ticketmaster to Walmart.
    - Enhanced Venmo profiles for businesses that will include subscribe buttons, profile rankings, and the ability to offer promotions.


    It appeared Wall Street initially was left unimpressed with PayPal’s changes. The stock fell 5.1% to $59.82.
  12. forum rang 9 nine_inch_nerd 7 februari 2024 22:33
    - Q4'23: Revenue increased 9% to $8.0 billion; GAAP EPS of $1.29 & non-GAAP EPS of $1.48
    - GAAP operating income increased 39% to $1.7 billion; non-GAAP operating income increased 11% to $1.9 billion.
    - GAAP operating margin expanded 468 basis points to 21.5%; non-GAAP operating margin expanded 39 basis points to 23.3%
    - FY'23: Revenue increased 8% to $29.8 billion; GAAP EPS of $3.84 & non-GAAP EPS of $5.10
    - Q4'23 cash flow from operations of $2.6 billion and free cash flow of $2.5 billion; FY'23 cash flow from operations of $4.8 billion and free cash flow of $4.2 billion.

    “I’m pleased with our better-than-expected fourth quarter results, which are a testament to the incredible work of the PayPal team and their strong commitment to delivering more value to our customers each day. We're driving significant transformation across our company and are committed to making the necessary changes to our business to drive profitable growth in the years ahead. We've added key talent to our leadership team, accelerated our innovation velocity and impact, and taken action to realize cost savings that we're reinvesting in our most important initiatives. 2024 is a year focused on execution to position PayPal for long-term success.” - Alex Chriss President and CEO


    Nabeurs momenteel -4% tot -2%

    Beleggers niet tevreden. :/ Cijfers lijken toch prima (?)
30 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 46.332
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.896
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.357
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.053
AFC Ajax 537 7.018
Affimed NV 2 5.752
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.980
Air France - KLM 1.024 34.311
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.771
Alfen 12 16.273
Allfunds Group 3 1.191
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 334
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.820 240.256
AMG 965 125.710
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.519
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.111
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.614
Arcelor Mittal 2.023 318.600
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.106
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.270
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.677
ASML 1.762 76.908
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 333
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.650
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.665

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 29 april

    1. NL producentenvertrouwen april
    2. Philips Q1-cijfers
    3. Umicore Q1-cijfers
    4. Proximus Q1-cijfers
    5. Fra BBP eerste kwartaal (voorlopig)
    6. AkzoNobel €1,54-ex-dividend
    7. Besi €2,15 ex-dividend
    8. Fugro €0,40 ex-dividend
    9. Heineken €1,04 ex-dividend
    10. Vastned €1,28 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht