Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Crucell Terug naar discussie overzicht

Crucell Puts Temporary Hold On Shipments Of Quinvaxem And Hepavax-Gene

135 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. z0n0p 29 oktober 2010 10:54
    quote:

    king1 schreef:

    Als de overname cker doorgaat dan worden er nu niet en masse stukken verkocht
    Volgens mij worden er en masse stukken gekocht.
  2. z0n0p 29 oktober 2010 11:26
    quote:

    king1 schreef:

    Tsja als je een heeeel roze bril draagt kan je het ook zo bekijken .. Mogelijk scenario verlaging van bod ivm nwe ontwikkeling....
    Lees het PB nu eens. Het gaat om vermoedens van vervuiling en een voorzorg maatregel die leiden tot tijdelijke (een maand) van productiestagnatie. Dat heeft een effect op de uitlevering van Quinvaxem. Maar dat is altijd al een beetje een gok, aangezien het ook door de afnemers wordt bepaald. Zie de kwartaal fluctuaties uit het verleden. Nu is door het stoppen van uitleveren van QV door Crucell zelf een omzetstop gecreerd die effect heeft op het jaar resultaat. Dus vandaar dat ze de outlook onder review hebben.

    Maar ik heb gelezen dat er een bod is van een externe partij van €24,75 en dat daarovr zelfs een BAVA zal plaats vinden, toch. Maar natuurlijk staat het iedereen vrij om zijn aandelen nu te verkopen. Als ik J&J was zou ik nu (laten) kopen als een gek. Money for free.
  3. [verwijderd] 29 oktober 2010 11:26
    Shingal zou al ontruimd worden en de nieuwe fabriek draait al. Men kan onafgebroken leveren. Storm in een glas water...
    Ome Jo denkt SNOEIEN DOET GROEIEN.
    Ik zit op het vinkentouw en koop gretig bij.

    Groeten uit het zonnige zuiden!
    Ome Jo.
  4. Mr sponge 29 oktober 2010 12:39
    J&J in de US begint ook wakker te worden zo te zien we vlogen in een paar seconde van €23,10 tot boven de €23,70. Het volume was ook aanzienlijk.
  5. Mr sponge 29 oktober 2010 12:41
    Zo en we staan weer bijna in het groen. Je zal vandaag maar op 22,60 gekocht hebben! mooie winst heb je dan al te pakken.
  6. pardon 29 oktober 2010 12:59
    Ze gooien er bakken vol in om de koers weer naar beneden te krijgen,dit is een gevecht om de macht.
  7. [verwijderd] 29 oktober 2010 13:01
    We zijn inmiddels weer in het groen en het zal mij niks verbazen als we binnenkort een soort shortsqueeze gaan krijgen.

    Waarom ik dat denk?
    Om de volgende reden op het niveau rond de 24,50 was er een soort patstelling. Bij kopen/blijven zitten/of verkopen, het aanbod en vraag bleef in evenwicht.

    Door het bericht van gisteren hebben de personen die nog niet helemaal zeker waren om hun aandelen aan te bieden waarschijnlijk eieren voor hun geld gekozen en waren zij de verkopende partij.

    Wie heeft ze dan gisteren en vandaag opgekocht?, dit zijn de zittende aandeelhouders die wel een idee hebben wat het bedrijf waard is(en ook van plan zijn tegen te stemmen) deze aandelen zijn naar mijn idee dus niet alleen gekocht hebben om het ritje terug naar de 24,50 te maken maar ook om tegen te kunnen stemmen (voor lange termijn dus).

    Dit houdt dus concreet in (vraag en aanbod) als het nieuws een beetje naar de achtergrond verschuift er minder aanbod zal zijn (de twijfels zijn er namelijk uitgeschud).

    Uiteraard zullen we misschien nog een kleine terugval zien aangezien er altijd traders meedoen die wel voor de rit naar 24,50 mee gaan.

    Succes allen vandaag.

  8. nikkesnada 29 oktober 2010 13:42

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het voorgenomen bod van Johnson & Johnson (JNJ) op Crucell nv (CRXL.AE) blijft geldig nadat de vaccinproducent uit Leiden de markt donderdag inlichtte over mogelijke verontreinigingsproblemen bij een fabriek in Korea, meldt persbureau Reuters vrijdag op basis van commentaar van een woordvoerder van de Amerikaanse farmaceut.
    Crucell maakte donderdag bekend de verwachtingen voor 2010 te laten vallen nu het tijdelijk de leveringen van de vaccins Quinvaxem en Hepavax-Gene heeft gestaakt om mogelijke steriliteitsproblemen in de Shingal-fabriek in Korea.
    J&J en Crucell maakten op 6 oktober bekend een overeenkomst te hebben bereikt over het overnamebod van EUR1,75 miljard op de aandelen Crucell die J&J nog niet in bezit heeft, wat overeenkomt met EUR24,75 per aandeel.
    Vrijdag omstreeks 13.40 uur noteert het aandeel Crucell 1,5% lager op EUR23,50.
    Door Steve McGrath en Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; ben.zwirs@dowjones.com
    (END) Dow Jones Newswires
    October 29, 2010 07:38 ET (11:38 GMT)
    © 2010 Dow Jones & Company, Inc.

    AAND CRUCELL @ EUR 0.24
    NL0000358562
    AAND CRUCELL @ EUR 0.24 SP ADR
    US2287691057
    AAND JOHNSON & JOHNSON
    US4781601046
  9. [verwijderd] 29 oktober 2010 13:47
    Johnson & Johnson Says Crucell Bid Still Valid - Reuters

    Last update: 10/29/2010 7:24:44 AM

    LONDON (Dow Jones)--U.S. pharma giant Johnson & Johnson's (JNJ) takeover bid for Crucell NV (CRXL.AE) remains valid even after the Dutch firm said operations at one of its plants may be compromised, Reuters reports Friday, quoting a J&J spokesman. Crucell late Thursday said it won't meet its financial targets for 2010 because it has suspended operations at its Shingal site in South Korea and temporarily halted shipments of pentavalent vaccine Quinvaxem and its hepatitis B vaccine Hepavax-Gene because there may be contamination at the plant. J&J and Crucell have agreed a EUR1.75 billion cash takeover, although some Crucell shareholders have voiced disappointment about the deal, saying they would like J&J to pay more. At 1120 GMT, Crucell shares were down EUR0.25, or 1%, at EUR23.61 in Amsterdam.

    -By Steve McGrath, Dow Jones Newswires; 44-20-7842-9284; steve.mcgrath@dowjones.com (END)

    Dow Jones Newswires

    October 29, 2010 07:24 ET (11:24 GMT)
  10. yinx 29 oktober 2010 13:59
    'Foute' bacteriën Korea bedreigen bod Crucell
    29 oktober 2010 Amsterdam

    Vaccinproducent Crucell heeft de productie van onder meer zijn kindervaccin Quinvaxem voor onbepaalde tijd stilgelegd wegens ernstige productieproblemen.

    Op de beurs leidde het nieuws tot een schrikreactie. De koers daalde bij hoge omzetten 2,5% en kwam ruim uit onder het lopende overnamebod van Johnson&Johnson (J&J) van in totaal euro 1,75 mrd.

    Crucell spreekt in een persbericht over 'mogelijke' problemen met de steriliteit in de fabriek in Shingal in Korea. Deze fabriek zou volgend jaar worden ontruimd. De situatie wordt onderzocht, aldus Crucell, maar het bedrijf laat in het midden door wie dat gebeurt.

    Als voorzorgsmaatregel zijn alle verschepingen van Quinvaxem en van het hepatitis B-vaccin Hepavax aangehouden en mogen de voorraden niet worden aangesproken.

    De onderneming bericht dat de aanlevering van de medicamenten tot en met januari 2011 'beperkt' zal zijn. De productie in de nieuwe fabriek in Incheon ondervindt geen problemen, aldus Crucell. Het bedrijf wilde gisteravond geen nadere toelichting geven behalve dat de uitgesproken winstverwachting niet langer geldt.

    De vaccinproducent bracht de onheilstijding rond halfvijf naar buiten. De koers van het aandeel daalde met 60 cent naar euro 23,85, ofwel 2,5%. Vorige maand bracht het Amerikaanse J&J een bod uit op Crucell van euro 24,75 per aandeel

    Waarnemers verschillen van mening over de gevolgen van het nieuws voor het bod. Onder de beleggers verlangt een kleine groep opponenten een hoger bod. Onder hen zijn partijen die laten weten dat ze zich geen zorgen maken over het nieuws, andere aandeelhouders geven geen commentaar.

    Een bron in de internationale farma-industrie stelt dat er doorgaans ontbindende voorwaarden zijn die een lager bod toestaan als daar aanleiding toe is. 'Het is van belang hoe ernstig de zaak is. Als het een kwestie is van een paar weken, dan zal het wel meevallen.' FD

  11. [verwijderd] 29 oktober 2010 14:04
    Wat een smerig vies spelletje wordt er gespeeld.

    Verhoging van het bod wordt zo aardig de grond in geboord.

    MT/J&J zullen toch hun zin krijgen.

    SCHANDE!!!

    Dirk
  12. [verwijderd] 29 oktober 2010 14:20
    Crucell: niets te melden over bod J&J
    Gepubliceerd op 29 okt 2010 om 12:02

    LEIDEN (AFN) - Crucell heeft na de opschorting van de levering van onder meer kindervaccin Quinvaxem niets te melden over het bod van de Amerikaanse farmaceut Johnson & Johnson (J&J) op de onderneming. Dit liet een woordvoerder van het bedrijf vrijdag weten.

    De woordvoerder verwees desgevraagd naar de eerdere persberichten over het bod. ,,We hebben daar niets aan toe te voegen.''

    De onderneming maakte donderdag bekend dat een productiefaciliteit in Zuid-Korea mogelijk is besmet. Crucell is een onderzoek gestart en heeft de productie van vaccins stilgelegd en de levering opgeschort. Hierdoor moest Crucell zijn eerder afgegeven verwachting voor dit jaar laten varen. De woordvoerder wilde desgevraagd geen verdere details geven over de gevolgen van de problemen.

    Een woordvoerder van J&J zei dat het bedrijf niets heeft toe te voegen aan zijn eerdere verklaringen over het bod. Gevraagd of de eerdere verklaringen hierover nog overeind staan, antwoordde hij bevestigend.
  13. [verwijderd] 29 oktober 2010 14:28
    Geen stress

    Ik ben totaal niet onder indruk van het bericht, zoals eerder al geopperd lees het bericht goed er wordt niets gemeld. Ik ben wel gezellig aan het bijkopen geslagen.

    Geinige paniek zet van het MT moet je maar denken. Maar als ik al niet onder de indruk ben zullen Van Herk en andere grote jongens dat al helemaal niet zijn.

    Het zal me overigens niets verbazen als het MT voor de aankomende maand een slecht nieuwsshow heeft voorbereid.

    Ik ga keyner toch maar eens vragen of we niet voor een nieuw MT kunnen zorgen die zonder optie pakketen en aandelen het bedrijf Crucell door deze overname periode heen kunnen loodsen.

    Als er aan de boom geschud wordt moet je je alleen iets beter vasthouden.

    Suc6

    de ziener
  14. Dr. acula 29 oktober 2010 14:51
    "Onder de beleggers verlangt een kleine groep opponenten een hoger bod."

    Hoe klein is deze groep dan wel?
    Hoe weet men dit?
    Wie zit er naast J&J en het MT dan wel op een overname te wachten?

    Grootoorvleermuis.
  15. Alpen 29 oktober 2010 15:29
    Zijn onze "professionals" nu vergeten de AFM te informeren betreffende koersgevoelige info t.g.v. het QV PB van gisteren? Of gaat het volgens de opsteller wellicht niet om koersgevoelige info? LOL (sort of).

    tinyurl.com/2deufed
  16. [verwijderd] 29 oktober 2010 15:32
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het voorgenomen bod van Johnson & Johnson (JNJ) op Crucell nv (CRXL.AE) blijft geldig nadat de vaccinproducent uit Leiden de markt donderdag inlichtte over mogelijke verontreinigingsproblemen bij een fabriek in Korea, meldt persbureau Reuters vrijdag op basis van commentaar van een woordvoerder van de Amerikaanse farmaceut.

    Crucell maakte donderdag bekend de verwachtingen voor 2010 te laten vallen nu het tijdelijk de leveringen van de vaccins Quinvaxem en Hepavax-Gene heeft gestaakt om mogelijke steriliteitsproblemen in de Shingal-fabriek in Korea.

    J&J en Crucell maakten op 6 oktober bekend een overeenkomst te hebben bereikt over het overnamebod van EUR1,75 miljard op de aandelen Crucell die J&J nog niet in bezit heeft, wat overeenkomt met EUR24,75 per aandeel.

    Vrijdag omstreeks 13.40 uur noteert het aandeel Crucell 1,5% lager op EUR23,50.

    Door Steve McGrath en Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; ben.zwirs@dowjones.com

    zonder commentaar

135 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.846
AB InBev 2 5.308
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.580 47.003
ABO-Group 1 19
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 9.029
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 32
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.605
Aedifica 2 832
Aegon 3.257 320.315
AFC Ajax 537 7.025
Affimed NV 2 5.777
ageas 5.843 109.783
Agfa-Gevaert 13 1.895
Ahold 3.536 74.015
Air France - KLM 1.024 34.389
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.778
Alfen 13 16.910
Allfunds Group 3 1.235
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.247
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 340
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.485 114.771
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.821 240.466
AMG 965 126.479
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.527
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 383
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.188
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 322
Arcadis 251 8.628
Arcelor Mittal 2.024 318.757
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 269
arGEN-X 15 9.177
Aroundtown SA 1 184
Arrowhead Research 5 9.308
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.764
ASML 1.762 77.547
ASR Nederland 18 4.161
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 335
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.775
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.681

Beleggingsideeën van onze partners

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 20 mei

    1. Dui, producentenprijzen april
    2. Ryanair jaarcijfers
    3. Brunel ex €0,55 dividend
    4. HAL ex €2,85 dividend
    5. UMG ex €0,27 dividend
    6. Alfen Q1-cijfers
    7. Zoom Video Communications Q1-cijfers
  2. 21 mei

    1. Envipco Q1-cijfers
    2. Fagron ex €0,30 dividend
    3. Euronext ex €2,48 dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht