Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

TomTom NL0013332471

Laatste koers (eur)

5,690
  • Verschill

    -0,035 -0,61%
  • Volume

    127.291 Gem. (3M) 327,8K
  • Bied

    5,680  
  • Laat

    5,695  
+ Toevoegen aan watchlist

TomTom Juuni 2017

3.395 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 170 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 juni 2017 22:43
    Even nagaan of Wies zijn optie-constructie vandaag heeft teruggedraaid, dat moet te zien zijn in de volumes van de dec 2018 12.00 strikes toch?
  2. [verwijderd] 8 juni 2017 22:54

    Koersverloop is gewoon waanzin, de hele Tech wereld draait naar autonoom rijden, we hebben het over een toekomstige 20 miljard plus industrie, we weten dat kaarten het bindmiddel is, we hebben van 7 na de laffe outlook een continue koopkracht gezien naar 9 euro

    Er zijn dus 2 stromingen, een prijsdrukkende en dan ook een opladende
    De prijsdrukkende moet gedirigeerd zijn voor een overname doel, de prijskopende een activist die het niet wil laten jatten

    Klopt allemaal helemaal niks van, TT under reports voor performance bewust door alle kosten upfront te nemen, dit is en strategisch plan en dat doen ze al jaren en kwartalen , maar time is up , de kaarten zijn te waardevol , onmogelijk aan 2 miljard aan de beurs voor heel TT
    Het bewuste redmiddel, consumer, het anker wat ze de laatste jaren hebben kunnen gebruiken voor downplayen heeft geen weging meer

    Iemand gaat de geheime agenda als die er is lopen zieken
    Koers staat echt op ontploffen en dat stopt niet bij 10 of 12 als het dadelijk losbarst
    Ben vandaag al begonnen met geschreven calls te neutraliseren , neem de gok , ga vol long

    Goed das mijn mening, doe waar je je goed bij voelt
    Succes
    Misschien is dit wel Apple die stuurt, maar er is ook iemand die het doorheeft en die dit niet over zich heen laat gaan
  3. [verwijderd] 8 juni 2017 22:54
    quote:

    W schreef op 8 juni 2017 22:29:

    Koers gaat exploderen , er speelt iets mega
    Koers kan niet meer gedrukt worden, als iemand het wil jatten moeten ze het nu doen

    Ga alsjeblieft niet van dit soort berichten plaatsen, je weet dat een deel van het forum jou uiterst serieus neemt. Dit is het niveau Rabo
  4. Gerard_ecb 8 juni 2017 22:58
    Mensen, mensen, mensen. wies is net zo goed in koersvoorspellen als Rabo, MM en vele andere. Kijk naar zijn trackrecord als het gaat om voorspellingen en je zal niets dat hij er vaak naast zit, in ieder geval bij TT. Geeft hij ook zelf toe want hij zegt continu dat hij het aandeel niet kan lezen en blij is als hij er straks van af is.

    Dus laat je niet gek maken. Ik ga sinds november 2016 uit van een geleidelijke stijging van 15-25% koerswinst per jaar. Werkt voor mij prima. Ik ga de bietenbrug op als blijkt dat TT toch geen rol gaat spelen in het SDC verhaal maar dat risico wil ik wel lopen.

    Succes
  5. Oeps..! 8 juni 2017 23:01
    T2 hennetje legt niet een groot gouden EI maar een serie van gouden eitjes.
    Da's mooi, laat maar broeien, heeft natuurlijk tijd nodig, maar dan heb je ook wat.

    Een serie gouden eitjes, niet één groot gouden Ei, maar de optelsom van de eitjes is toch heel behoorlijk.
    Nu komt het vosje genaamd Apple en die smeert stroop om de mond van het kippetje en krijgt een eitje. Vos Apple kan namelijk zelf geen eitjes leggen. Kippetje heeft er toch genoeg. Later komt de Haan Bosch langs en begint kippetje T2 te paaien. Tegen de Haan Bosch zeg je natuurlijk geen nee. Haantje Bosch krijgt 3 gouden eitjes mee, het is hem gegund. Er zijn nog genoeg eitjes over.
    De haan kent een hennetje genaamd Here die moeite heeft met gouden eitjes te leggen en de Haan verkoopt Hennetje Here enkele eitjes. Haan weet dat hij toch wel meer eitjes goedkoop kan lospeuteren, hij heeft zijn naam mee.
    Ondertussen is het erg druk bij hennetje T2, wie had gedacht dat hennetje T2 ineens zoveel vrienden had. Uiteraard is hennetje T2 vrijgevig, ze wil haar nieuwe vrienden natuurlijk ook houden. Royaal deelt ze haar gouden eitjes uit en krijgt hier en daar een fooitje, dat et geeft een goed gevoel. En populair dat hennetje T2 is.

    Hennetje T2 gaat weer op haar nest zitten en dan..... Oeps, Hennetje heeft bijna geen gouden Eitjes meer, er blijft er nog maar een over. Wat nu..... Is Hennetje T2 te royaal geweest of kan hennetje T2 gewoon niet tellen.

    Misschien kan Hennetje T2 er nog enkele eitjes uit persen maar Hennetje T2 wordt al wat ouder en is toch wel erg moe. Bovendien worden de eitjes steeds kleiner en kleiner en duurt het allemaal langer en langer.

    Wat is nu nog de toekomst van Hennetje T2...??? En waar zijn al de vrienden gebleven...???

  6. Crash Bandicoot 8 juni 2017 23:06
    Ik heb liever een positieve Wies dan een negatieve Rabo.
    En Wies onderbouwt zijn uitspraken.
    Het is nabeurs en niemand heeft er een overhaaste beslissing door gemaakt.
  7. [verwijderd] 8 juni 2017 23:07
    Van mij mogen ze het van de beurs halen, met 15 ben ik al blij.Maar dan wel nu en niet over een half jaar tot jaar. Heb het helemaal gehad maar blijf zitten.
    Elke maand extra geld naar aflopende opties heeft me al vele duizenden gekost.
    Maar bod van 15 is prima en dan klaar en op naar nvidia/genmab etc
  8. DerksVisie 8 juni 2017 23:09
    Of TomTom nou 10 gouden eieren legt, gaat ontploffen wegens overname of 15-25% koerswinst per jaar doet dat maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar omhoog gaat bij een goed nieuwsbericht en zich gedraagt als een aandeel.

  9. [verwijderd] 8 juni 2017 23:12
    Hier zijn wat notes van de tesla ava van een paar dagen terug. Ik heb de hoop op een deal met tesla nog niet opgegeven.

    Self-driving and Autopilot

    “Maybe as soon as next week”, Autopilot for Hardware 2 cars will exceed feature parity with Autopilot for Hardware 1 cars.
    From that point, the capabilities of Autopilot for Hardware 2 will “advance very rapidly.”
    Musk reiterated Tesla’s goal to send a Hardware 2 car on a fully autonomous coast-to-coast road trip across the United States by the end of 2017.
    Why this is so important: self-driving is likely the single greatest financial opportunity for Tesla. I'll be closely watching the pace of its software development.
  10. forum rang 4 holenbeer 8 juni 2017 23:33
    quote:

    Overtake schreef op 8 juni 2017 22:19:

    [...]

    Geen giga-deal?

    Je mag best negatief zijn, maar dat kan hiermee echt niet. Waar iedereen zich hier vanwege die gemanipuleerde koers afvraagt of TT wel daadwerkelijk de speler is die ze claimen te zijn en willen zijn (in de endgame) blijkt dat hun ultieme product, RoadDNA, gebruikt gaat worden door één van de grootste kapitaalkrachtige automotive leveranciers die er maar bestaat. Een onderneming die werkelijk aan alles en iedereen levert en overal bij betrokken is. Bovendien een speler die overal al "binnen" is en super eenvoudig in staat is om oplossingen enorm breed aan alle afnemers te leveren. En een merk dat bekend staat om kwaliteit!

    Dus, als die TT-producten mede gebruiken, dan is dat voor TT veel en veel neter nieuws dan uit de koers blijkt.

    Daarom is het ook zo triest. Dat je als belegger juist zit, dat je je verdiept en je je bevindt in de juiste sector en dat die sector overal super resultaten laat zien, maar niet bij TT. Omdat bij TT mensen aan het roer staan, die weliswaar meer dan gevuld zijn, maar toch, net als Nina Brink, zonder enige vorm van scrupules, dezelfde aandeelhouders naaien die ervoor gezorgd hebben, dat ze niet failliet zijn gegaan aan hun megalomane overname van tele atlas.

    Maar, een slecht geheugen zal vast heerlijk zijn, als je op je jacht je miljoenen telt en je niet hoeft af te vragen, hoe je ze bij elkaar hebt gespeeld.
    Maar toch, in een kogelvrij vest op zo'n jacht, met bodyguards en al? Zou ik niet hoeven....
  11. joe123 8 juni 2017 23:44
    Heb gelukkig sinds een maand nvda en baba in mijn bezit.
    Alle lof voor hen die het verdienen wat van TT niet gezegd kan worden.
    Helaas.Toch blijf ik believer.
  12. [verwijderd] 9 juni 2017 01:48
    @BBRY met z'n operating system, @BOSCH met z'n sensoren en radartechniek, @NVIDEA de processoren, @TT met HAD, camera en kaarten om autonomous driving als concept te vermarkten;
    seekingalpha.com/article/4080142-blac...

    En willen ze geen kwartet dan heeft @BBRY na de recente donatie van QUALCOM nog 4 miljard op de plank om het benodigde gedeelte van @TT over te nemen voor $17 p/a..
  13. [verwijderd] 9 juni 2017 07:44
    Is het gemanipuleer met de koers niet ongeveer begonnen, sinds JdM een aandeel in de onderneming heeft verworven? Zou hij niet - op verlies staand - aandelen uitlenen en de koers laag willen houden om nog een grotere stake te kunnen inslaan?

    Doet-ie toch ook bij HMG? Teveel vrije tijd, geen scrupules, laat mijn kijkers maar bloeden! Zoiets?
  14. forum rang 6 limomilo 9 juni 2017 08:18
    Hoe vaak hebben we de afgelopen twee/drie jaar niet gezien dat de koers 1 a 2 dagen voordat er een goed bericht komt de koers met 2/3 procent zakt. Dan komt het goede bericht en per saldo zijn we niets gestegen. Hierna wordt de koers verder lager gezet. Dit gaat echt niet per ongeluk, neen hier zitten meerdere belanghebbende achter. Wie ? Dat weet ik helaas niet. Hetzelfde gebeurde bij USG People en waar eindigde dit mee.
3.395 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 170 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 30 april

    1. China inkoopmanagersindex industrie en diensten april volitaliteit verwacht
    2. Samsung Q1-cijfers
    3. NL producentenprijzen maart
    4. Arcadis Q1-cijfers
    5. Adidas Q1-cijfers
    6. Volkswagen Q1-cijfers
    7. Air France-KLM Q1-cijfers
    8. Dui detailhandelsverkopen maart
    9. PB Holding jaarcijfers
    10. Acomo €0,75 ex-dividend
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht