Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,898
  • Verschill

    +0,022 +2,45%
  • Volume

    2.763.190 Gem. (3M) 6,6M
  • Bied

    0,881  
  • Laat

    0,900  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming Juni 2018

9.622 Posts
Pagina: «« 1 ... 386 387 388 389 390 ... 482 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Forest 23 juni 2018 10:27
    [quote alias=AnalytischDenker id=10907633 date=201806231015]
    [...]

    Esprit heeft helemaal geen aandelen Kiadis verkocht !!!!!!

    Op 13 maart heeft Kiadis via een private plaatsing 2,6 miljoen nieuwe aandelen geplaatst. Daardoor is het aantal geplaatste aandelen van Kiadis toegenomen tot 20 miljoen (wel wat minder dan de 602 miljoen van Pharming, maar dat terzijde)

    Daardoor is het belang van Esprit kleiner geworden, zonder dat ze aandelen Kiadis hebben verkocht. Dat verklaard ook dat ze nu pas de verkleining van hun belang per 16 maart melden bij de AFM. Omdat ze niets hebben verkocht zijn ze dat waarschijnlijk vergeten.

    Bedankt AD, dat is een duidelijk verhaal.
    Ik ben blij dat je weer in Pharming zit want aan deze uitleg hebben we wat!
    Ik hoop dat er weer vele mogen volgen!
  2. Emmen2019 23 juni 2018 10:36
    Als het goed is hebben ze in Amerika afgelopen Donderdag de beslissing genomen , het zal geen grote impact hebben op de omzet in 2018 maar het zou wel een leuk positief bericht zijn als het Goed gekeurd is, wellicht komt daar de komende week duidelijkheid over in een Perbericht.

    Bericht gekopieerd van de Facebook pagina Pharmingforum

    Ruconest soon also available for prophylaxis of HAE?
    FDA decides on approval on 21 September 2018

    En nu echt fijn weekeind allemaal
  3. Super trio 23 juni 2018 10:38
    Ik zit LT. Dat het aandeel schommeld is voor mij geen probleem. Vroeger toen het nog een penny stock was, waren het centen. Nu zijn het dubbeltjes. Een aandeel gaat bijna nooit recht omhoog er zal altijd een zaagbewging op de grafiken te zien zijn. Vorig jaar 400% omhoog. Een hele mooie rit om mee te maken, ook toen ging het niet zonder slag of stoot. De koers is redelijk stabiel in mijn ogen en blijf dus met een redelijke grote positie in Pharming. De pijplijn is echt interessant. Nu erg benieuwd of pharming en samenwerking aan gaat met Sanofi mbt de ziekte van Pompe. Sijmen de Vries kon dit niet uitsluiten, maar blijft liever zelfstandig. Ook de 2de kwartaalcijfers ,iets waar ik echt naar uitkijk op korte termijn, die zijn volgens mij super belangrijk om te zien of Ruconest staand houdt en / of de verkoop hiervan is toegenomen. Ook gaan we zien wat de Webcast in NY heeft opgeleverd. Nou genoeg om naar uit te kijken.
  4. Beuk 23 juni 2018 10:58
    Alex:

    22-6-2018 13:39:28

    Beursblik: stevige koersdoelverhoging Pharming
    (ABM FN-Dow Jones) H.C. Wainwright heeft vrijdag het koersdoel voor Pharming Group verhoogd van 2,10 naar 3,10 euro met een onveranderde koopaanbeveling.

    De koersdoelverhoging was een reactie op de donderdag gehouden beleggersdag door Pharming in New York.

    "Wij waren onder de indruk van de visibiliteit die de onderneming verstrekte", aldus analist Joseph Pantginias. Vooral de nieuwe initiatieven die Pharming presenteerde konden op goedkeuring van de analist rekenen. "Er worden meer zuigers aan de motor toegevoegd", oordeelde Pantginias.

    Pharming legde in New York onder meer uit waarom een middel als Ruconest gunstige therapeutische effecten kan hebben op pre-eclampsie, zwangerschapsvergiftiging, volgens de nieuwste inzichten over de ontwikkeling van deze aandoening.

    Op het vlak van contrast-geinduceerde nephropatie, een nieraandoening, is Pharming al een fase II-studie aan het doen in het Zwitserse Basel.

    Ook gaf Pharming een update over de ontwikkeling van proteïnevervangende producten voor de ziekte van Pompe en de ziekte van Fabry. Deze producten zouden aanzienlijke beperkingen van bestaande behandelingsmethodes aanpakken.

    Het aandeel Pharming handelde vrijdag 0,5 procent hoger op 1,51 euro.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  5. JHDE 23 juni 2018 11:03
    quote:

    AnalytischDenker schreef op 23 juni 2018 09:05:

    [...]

    Ik begrijp jouw laatste opmerking niet goed. Vindt je de pijplijn bij Galapagos eeuwig durend? Of wil je kritisch blijven dat het bij Pharming geen eeuwig durend verhaal wordt?

    Een fase 2 klinisch onderzoek duurt minstens 1 jaar. Een fase 3 klinisch onderzoek duurt gemiddeld meer dan 2 jaar. En de FDA neemt gemiddeld 10 maanden voor een besluit na afronding fase 3. Dus je kan minimaal rekenen op 4 jaar voordat een nieuwe indicatie van Ruconest op de markt komt. En dan is er nog het risico dat de nieuwe indicatie de klinische fases niet doorkomt. Zo haalt 60% van de nieuwe medicijnen die in fase 2 zitten, fase 3 niet. Bij Ruconest zal de slagingskans hoger zijn (bekende werkzame stof), maar nog steeds is er een realistisch risico dat het niet voldoende effectief blijkt voor de indicatie.

    Tot slot: Galapagos heeft drie medicijnen met marktomvang van tientallen miljarden in een vergevorderd fase 3 onderzoek (medicijnen voor reuma en twee soorten darminfecties). Deze fases 3 verlopen normaal, maar aangezien het gaat om veel voorkomende ziektes met enorme patiënten-aantallen moet ook op veel patiënten worden getest. Bij Galapagos is echter het voordeel dat deze onderzoeken gefinancierd worden door Gilead. Menig belegger op de IEX-forum (waaronder ikzelf) vinden het lang duren omdat we niet de meest geduldige beleggers zijn. Het is echter een volkomen normale doorlooptijd.

    Ook bij Pharming moet men voorbereid zijn op lange doorlooptijden en risico’s van mislukking van klinisch onderzoek. Dat is niet om negatief te zijn, dat is gewoon de realiteit.

    AD,

    Bedankt voor de bovenstaande informatie m.b.t. doorlooptijden, ik ben eigenlijk nog wel benieuwd hoe je aan deze info komt (linkje misschien).

    Op het internet kan ik hierover weinig vinden, ik heb wel info gevonden m.b.t. FDA "Fast Track", "Breakthrough Therapy", "Accelerated Approval", "Priority Review". Zie onderstaande linkjes:

    www.fda.gov/forpatients/approvals/fas...
    www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC...

    Vanuit deze informatie denk ik dat Pharming voor een aantal nieuwe indicaties een Fast Track status zal gaan krijgen.

    Hoeveel invloed heeft dat op jouw aangegeven doorlooptijden?
  6. Hans 5 23 juni 2018 11:11
    Wat denken jullie, krijgen we volgende week nog een soort van update van Pharming over de belegging dag van afgelopen donderdag?
  7. siepels 23 juni 2018 11:19
    quote:

    Bewust51 schreef op 22 juni 2018 10:09:

    [...]

    Man we staan gewoon rood zonder enig herstel.
    Euforie is echt nergens op gestoeld.
    Waarom denk je dat mensen spontaan dumpen gisteren?
    Omdat er goed nieuws is?
    Het is niet geworden wat veel ervan verwacht hadden.
    De zoveels deceptie..
    Duurt mijnsinziens minimaal een jaar voordat er een stabiele stijging komt.
    Waarom denk je dat er nieuwe shorters zich meldt?
    Omdat het heerlijk short zitten is en veilig ook zonder enige nieuws.
    Mensen dumpen? Instellingen dumpen om rotzooi te trappen.
  8. siepels 23 juni 2018 11:26
    quote:

    Ra72 schreef op 22 juni 2018 10:30:

    [...]

    Vind het erger voor investeerders dan voor het board van Pharming. Het is toch geen filantropische instelling. Ze worden er allemaal goed voor betaald. Aan hun om aandeelhouders tevreden te houden.
    U hanteert een gevaarlijke en zeer kortzichtige redenatie.
  9. forum rang 4 torro 23 juni 2018 11:38
    quote:

    siepels schreef op 23 juni 2018 11:19:

    [...]
    Mensen dumpen? Instellingen dumpen om rotzooi te trappen.
    Koersdoel verhoging was er niet voor niets en er komen nog wel meer koersdoelverhogingen

  10. forum rang 4 Kompas 23 juni 2018 11:39
    NEE MIJN CAPSLOCK BLIJFT NIET HANGEN, DE R&D MEETING VERDIENT MEER AANDACHT!

    AAN EEN IEDER, DOE JEZELF EEN PLEZIER EN LUISTER NOG EENS NAAR DE AGENDAPUNTEN 'PHARMING'S COMMERCIAL POTENTIAL' DOOR DE CFO EN 'SUMMERY' DOOR DE CEO!

    WAT EEN GEWELDIG POTENTIEEL VOOR DE KOMENDE JAREN AAN (OMZET)GROEI EN NEWSFLOW!

    Volgende week zullen er meer analisten volgen met koersdoel aanpassingen en mogelijk ook meldingen van (nieuwe) substantiële deelnemingen.
    Eénmaal boven de EUR 1,60 gaat de spreekwoordelijke rem eraf.

    Mijn advies(mening), zorg dat je Pharming mandje komende periode gevuld blijft!
  11. twopence 23 juni 2018 11:42
    quote:

    Bewust51 schreef op 23 juni 2018 09:42:

    Zonder poenerig te doen oprecht.
    Ik vraag mezelf wel eens af hoeveel stukjes sommigen bezitten hier.
    Als ik zie hoe laconiek hier gereageerd wordt op een daling van 1.60 bijna naar 1.40 tijdelijk donderdag denk ik dat er veel gezelschapsmensen tussen zitten(zonder enig oordeel!).
    Ik proef na teleurstelling vaak een onverschilligheid"ach op naar de cijfers" of"mooi bijkoopmomentje"
    Doet het niemand iets dat we duppie zakken in 1.5dag?
    Of kijken de meesten gewoon naar LT en de fundamenten?
    Groet!

    Zij die zich niet meer druk maken zijn zij die schijnbaar al langer en of vaker Pharming in bezit hebben en de klappen uit het verleden hebben doorstaan en nu de vruchten plukken als beloning voor hun volharding. Met andere woorden zij zien hun verlies afnemen of hun winsten groeien.
  12. forum rang 8 lucas D 23 juni 2018 11:46
    quote:

    KarenT schreef op 22 juni 2018 11:51:

    Deze morgen een hele aardige mail van Henk gekregen. Echt een toffe peer. Hij heeft blijkbaar alles gevolgd gisteren, veel verwijderd en enkele bans uitgedeeld. Hij vind het jammer dat ik het IEX-schip ga verlaten en zich geëxcuseerd voor het niveau dat zich gisteren afspeelde. Echter is dat niet iets waar Henk zich voor moet excuseren, maar dat terzijde.

    Ik verdwijn niet als sneeuw voor de zon, ik wil nog een aantal leden en volgers bedanken voor de info, gezellige tijd en goede discussies. Deze leden weten zelf wel wie dat zijn :-)

    Succes in de toekomst Pharmers. Arrivederci.

    Bedankt KarenT, gewoon om dat je je niet anders voordeed als dat je bent.
    Voor mij is dat, open, eerlijk, oprecht, en beschaaft.

    Het ga je goed KarenT.

    note:
    Mogelijk is de reden de totale anarchie die hier op het forum heerst?
    Kan het me goed voorstellen, iedereen ziet het, maar niet degenen die het als eerste moeten zien.

    Zelf hou ik het nog wel vol de paar mnd tot de overname in de mnd. na 21 september, of ze moeten me er uitgooien, ook best. Dan is tenminste duidelijk dat anarchie het best gekozen woord is wat ik in dit bericht gebruikt heb.

  13. [verwijderd] 23 juni 2018 11:48
    quote:

    HSpecter schreef op 23 juni 2018 07:44:

    [...]

    Ik heb die van BNP, bied / laat prijzen liggen mij vaak ook te ver uit elkaar bij Commerzbank.
    Bedankt voor de tip: ik ga ze maandag meteen switchen naar die van BNP stoploss 1,307 euro !!!
  14. [verwijderd] 23 juni 2018 11:57
    Soms... heel soms, kom je pareltjes tegen als je op je gemak nog eens terug leest.

    Dit is een van de vele pareltjes die H.C. Wainwright heeft meegenomen in hun conclusie.

    Eindelijk ook iets op de hele korte termijn te verwachten.
    En nu maar hopen dat dit geen type-fout is geweest.

  15. [verwijderd] 23 juni 2018 12:09
    quote:

    Kompas schreef op 23 juni 2018 11:39:

    NEE MIJN CAPSLOCK BLIJFT NIET HANGEN, DE R&D MEETING VERDIENT MEER AANDACHT!

    AAN EEN IEDER, DOE JEZELF EEN PLEZIER EN LUISTER NOG EENS NAAR DE AGENDAPUNTEN 'PHARMING'S COMMERCIAL POTENTIAL' DOOR DE CFO EN 'SUMMERY' DOOR DE CEO!

    WAT EEN GEWELDIG POTENTIEEL VOOR DE KOMENDE JAREN AAN (OMZET)GROEI EN NEWSFLOW!

    Volgende week zullen er meer analisten volgen met koersdoel aanpassingen en mogelijk ook meldingen van (nieuwe) substantiële deelnemingen.
    Eénmaal boven de EUR 1,60 gaat de spreekwoordelijke rem eraf.

    Mijn advies(mening), zorg dat je Pharming mandje komende periode gevuld blijft!
    Weer wordt het als feit vermeld.
    Waarom typ je niet"ik verwacht dat meer analisten hun koersdoelen aanpassen"of heb je voorkennis?
9.622 Posts
Pagina: «« 1 ... 386 387 388 389 390 ... 482 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 03 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. Aperam Q1-cijfers
    3. Bpost Q1-cijfers
    4. Credit Agricole Q1-cijfers
    5. Ontex -Q1-cijfers
    6. Brunel Q1-cijfers
    7. Heijmans €0,89 ex-dividend
    8. VS banengroei en werkloosheid april Banengroei: 243K. Werkloosheid: 3,8%. Uurlonen: +0,3% MoM volitaliteit verwacht
    9. VS inkoopmanagersindex diensten S&P april (def)
    10. VS Inkoopmanagersindex diensten ISM april (def)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht