Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,898
  • Verschill

    +0,022 +2,45%
  • Volume

    2.763.190 Gem. (3M) 6,6M
  • Bied

    0,880  
  • Laat

    0,900  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming Juni 2018

9.622 Posts
Pagina: «« 1 ... 389 390 391 392 393 ... 482 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. alles-niks 23 juni 2018 21:45
    quote:

    anaes schreef op 23 juni 2018 21:39:

    Ik snap niet dat meerderen hier een PBtje willen. Je hebt net een hele lange PB gehad in de vorm van een webcast uit New York. Als je de slides leest weet je alles.
    Anaes , goed verwoord!!!
    Ze hebben geen geduld dat is het punt, daar wordt je ook moedeloos van, gewoon afwachten en zakelijk houden.
    Fijn weekend.
  2. [verwijderd] 23 juni 2018 22:07
    quote:

    Bewust51 schreef op 23 juni 2018 21:17:

    [...]

    Geduld is niet mijn beste eigenschap;)
    Ik weet dat toelatingsprocessen tijdrovend zijn helaas, maar 1 Pbtje had ik wel verwacht hoor na 6maanden.
    Koers zal mijnsinziens del 2 euro wel aantikken dit jaar,maar ik vind de tussentijdse schommelingen extreem.Persoonlijk ben ik voor een split,dan heb je echt minder volatiliteit en krijgt aandeel een volwassen uitstraling.

    Wil je terug naar € 0,15 of iets dergelijks?
  3. [verwijderd] 23 juni 2018 22:44
    quote:

    beurschecker schreef op 23 juni 2018 16:12:

    [...]

    Dat is je goed recht madebeliefje, ik zelf zie nog prima mogelijkheden op zowel korte termijn, maar nog meer op LT en heb eigenlijk zeer veel vertrouwen.

    Je stelt logischerwijs dat shire ook in die markten wil gaan roeren, zoals aangegeven in de fda. Wat denk je van de statement van sijmen dat de concurrentie alleen maar genoeg bloed heeft om zich op hae markt te begeven en daarom andere ziektebeelden moet laten schieten?
    Shire(Takeda) heeft straks ook niet bloedgerelateerde medicatie voor HAE. En Shire is niet het netste bedrijf richting patienten(persoonlijke mening).

    Dus wat Shire zal doen in het geval van approval van Cinryze bv voor hart contrast problemen, is de medicatie daar inzetten waar het het meeste geld oplevert, en de HAE patienten 'assisteren'bij de overgang naar Lana.

    Overigens expireert het patent op Cinryze in 2020. Op dat moment kan elke generieke fabrikant bloedplasma gaan filteren voor C-1 esterase remmer, en het goedkoop(er) op de markt brengen.

    Voor de generieken zal sameness niet moeilijk zijn, echter blood-borne pathogens, en het verkrijgen van bloed zal een probleem blijven. Dus of dit een groot concurrentieprobleem wordt voor Pharming staat nog te bezien.

    Dus Sijmen heeft zeker wel een punt, shortages in bloed zijn goed voor Pharmings productieplatform. maar ook in Nederland gaan er al stemmen op om bloeddonaties betaald te maken. Er zijn heel veel medicijnen die uit bloed gemaakt worden, en er is simpelweg een tekort aan bloed. Dus eh, ook al heb je aandeeltjes Pharming, bloed geven mag nog steeds, je helpt er een hele hoop mensen mee!
  4. siepels 23 juni 2018 22:47
    quote:

    De amateur schreef op 22 juni 2018 18:34:

    [...]

    Onredelijk is sowieso geen reden voor verwijdering. Persoonlijke aanvallen wel en die worden daarom ook verwijdert. Ik ben het ook totaal niet met hem eens maar betekent niet dat die niet mag zeggen wat die vind. Alleen maar overdreven roze brillen heb je ook weinig aan. Vind je een post niet ok rapporteer het en laat het gaan.

    We zitten hier niet in een communistische dictatuur waar Sijmen de grote leider is. Recht op vrijheid van meningsuiting is 1 van de belangrijkste rechten die we hebben.

    "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it," - Evelyn Beatrice Hall
    Eigen mening is absoluut geen punt,
    maar mij stoort het zich steeds weer herhalende
    en het vooral onbeschofte, beledigende geblèèr!!
  5. [verwijderd] 23 juni 2018 22:50
    quote:

    Xander76 schreef op 23 juni 2018 14:04:

    Ik denk zelf dat ook de (grote) investeerders die op de R en D waren het eerst goed alles willen analyseren voor ze instappen. Dus hopelijk halverwege deze week dat er wat gaan instappen. Er staan wat mooie dingen aan te komen. Geduld is een tweede zaak.
    Goede inschatting. Heet leek er even op dat sommigen dachten dat de aanwezigen in de zaal, zonder ruggespraak en presentatie naar de achterban, even een paar miljoen deeltjes gingen kopen per mobiele order.

    Ik denk dat de tijdslijn echter eerder 1 a 2 maanden is.
  6. RobertD 23 juni 2018 23:17
    quote:

    Bewust51 schreef op 23 juni 2018 18:42:

    Ik ga met Madelief mee.
    Cijfers worden x op x slecht ontvangen,dat maak mij voorzichtig.
    Nu wordt Juli weer de klapper,zou niet weten wat er in paar maanden expliciet veranderd is.
    Pharming bewandelt de goede weg,en maakt de goede keuzes,maar deweg is nog lang vermoed ik.
    Degene die wekenlange droomcijfers of Pbtjes voorspelden zie je na de teleurstellingen nooit meer terug met regelmaat en de anderen blijven berooid achter.
    Potentie is enorm,naar kan nog vele maanden duren is mijn mening.
    Juli wordt de klapper? Geloof jij de eerste de beste roeptoeter op dit forum dan?
    Berooid achter blijven? aandeel noteert een cent of 7 onder hoogste slotstand sinds jaren?!
  7. [verwijderd] 23 juni 2018 23:30
    quote:

    maliqun61 schreef op 23 juni 2018 19:43:

    [...]

    Ik denk niet dat het bericht over Kiadis klopt. Esprit Nominees heeft op 2 juli 2015 3.342.647 stuks Kiadis gekocht. Dat was toen een belang van 25,12%. Sindsdien zijn er een aantal emissies door Kiadis geweest, waaraan Esprit niet heeft deelgenomen. Het aantal geplaatste aandelen Kiadis is toegenomen, het aantal aandelen in handen van esprit is 3.342.467 gebleven. Door de emissies is het belang van Esprit gedaald naar 16,62%. De AFM heeft vandaag het aangepaste percentage pas gepubliceerd. Dat hadden ze in oktober vorig jaar moeten doen en ook op 12 maart van dit jaar.
    De één na grootste investeerder in Kiadis is Achmea met 12,78%. Het ABP had op 31 december voor € 1.000.000 aan aandelen Probiodrug. Als de ABP deze nog heeft dan is de waarde inmiddels met de helft gedaald.
    Misschien dat er ooit eens uit de hoek van Nederlandse pensioenfondsen of zorgverzekeraars belangstelling voor Pharming komt, als ze ondertussen nog niet op bescheiden schaal zijn ingestapt.

    Ik ga maandag eens wat opportunistische kooporders Kiadis inzetten. Heerlijk zulke ongefundeerde berichten in de krant die niet het complete plaatje schetsen. Mogelijk kun je overmorgen een aandeel van 10-12 euro voor 8 euro of minder kopen. Garantie tot de voordeur, en het zal even duren voordat het weer opkrabbelt. Hoofdaandeelhouder verkoopt 50%. Tis maar hoe je het brengt, maar misschien onderschat ik het niveau van de aandeelhouders.? We gaan het weer zien maandag in een nieuwe aflevering van 'Soap".
  8. [verwijderd] 23 juni 2018 23:32
    quote:

    Bewust51 schreef op 23 juni 2018 18:42:

    Ik ga met Madelief mee.
    Cijfers worden x op x slecht ontvangen,dat maak mij voorzichtig.
    Nu wordt Juli weer de klapper,zou niet weten wat er in paar maanden expliciet veranderd is.
    Pharming bewandelt de goede weg,en maakt de goede keuzes,maar deweg is nog lang vermoed ik.
    Degene die wekenlange droomcijfers of Pbtjes voorspelden zie je na de teleurstellingen nooit meer terug met regelmaat en de anderen blijven berooid achter.
    Potentie is enorm,naar kan nog vele maanden duren is mijn mening.
    Toppie. Waar gaan we naartoe?
  9. [verwijderd] 23 juni 2018 23:47
    Bedankt voor je reactie madebelief, ik ga er eens rustig over nadenken. Eerste dat direct in me op komt is dat er ondanks de mogelijke concurrentie nog steeds veel te verdelen is, heel veel.
  10. [verwijderd] 24 juni 2018 00:09
    quote:

    beurschecker schreef op 23 juni 2018 23:47:

    Bedankt voor je reactie madebelief, ik ga er eens rustig over nadenken. Eerste dat direct in me op komt is dat er ondanks de mogelijke concurrentie nog steeds veel te verdelen is, heel veel.
    Zeker, en de markt groeit met 20%.

    Maar eiegenlijk het mooiste voor Pharming, stel dat Cinryze approval krijgt voor andere indicaties, dan zullen er patienten zijn die niet naar Lana over willen, maar liever een soortgelijk medicijn willen hebben/houden. Yes, Ruconest.

    Nu alles klaar in de slaapkamer, stukadoor kan komen(kan ik ook zelf, maar een profi doet het mooier en sneller). Kan ik nu aan de badkamer beginnen. Hele fijne avond allen, ik ben compleet af. Leuk, zo een grotere dakkapel.
  11. [verwijderd] 24 juni 2018 07:45
    quote:

    Madebeliefje schreef op 23 juni 2018 23:32:

    [...]

    Toppie. Waar gaan we naartoe?
    We zagen donderd.dat het binnen paar minuten naar 1.40 ging.
    Dus verw8 de 1.30 nog wel te zien.
    Vrijdag vlak na topdag op alle beurzen.
    Het aandeel is zo simpel te manipuleren mijnsinziens.
    Mijn idee,dat grote partijen koers slopen om laag in te stappen.
  12. michelp 24 juni 2018 08:20
    browser versie

    IEX WEEKEND
    Beste IEX-ers,
    De oliewereld is eruit: de productiebeperkingen zoals anderhalf jaar geleden afgesproken worden deels ingetrokken. Het enige legale kartel ter wereld sprak af dat de output van olie met 600.000 vaten per dag wordt verhoogd, een soort compromis tussen Saoedi-Arabië enerzijds en een aantal kleinere olielanden anderzijds.
    Het geeft wat rust aan de olieprijs, die de afgelopen weken nogal onder druk lag vanwege deze onzekerheid. De bewegingen in de olieprijs zijn niet alleen afhankelijk van vraag en aanbod, maar ook van een politiek steekspel waar de ware bedoelingen van de diverse landen niet altijd even duidelijk zijn.
    Grote oliebedrijven hebben belang bij een stabiele olieprijs zodat zij nieuwe investeringen kunnen opstarten. Een aantal olietoeleveranciers op het Damrak is daarvan in hevige mate afhankelijk, zoals Fugro, SBM, Brunel en in mindere mate Boskalis. De nieuwe afspraken zorgen hopelijk voor wat rust aan het oliefront.
    Pharming: ambitieuze plannen
    Donderdag gaf ceo Sijmen de Vries van Pharming een uitgebreide presentatie in New York voor een groep investeerders/analisten waarin hij de plannen van Pharming voor de komende jaren ontvouwde. Nu het bedrijf de verkoop van Ruconest in de VS heeft uitgebouwd tot een jaaromzet van momenteel €120 miljoen, is het tijd voor de volgende fase.
    Het bedrijf drijft straks op drie pijlers: de eerste pijler (Ruconest zelf) draagt de andere twee, waar nieuwe producten en nieuwe markten ontwikkeld en afgetast worden. Op IEX Premium leest u een analyse van die Pharming presentatie.
    Besi: forse afstraffing
    De chipmachinefabrikant uit Duiven zit in de hoek waar de klappen vallen deze week. De forse downgrade van zakenbank NIBC, dat haar koopadvies van februari (koers toen €38,20) veranderde naar een houdadvies met koersdoel €28, was daar mede debet aan.
    Bij IEX Premium zijn we minder somber en hebben we juist Besi eind vorige week als koopkandidaat aangemerkt. Ondanks het feit dat het aandeel nu wel erg hard afkomt, hoort deze beweeglijkheid ook een beetje bij dit aandeel: het gaat bij Besi altijd hard op en neer.
    Uiteraard is Besi een bijzonder cyclisch aandeel maar de huidige afstraffing lijkt me erg overdreven en een mooie kans om het aandeel met een fikse korting op te pikken. U leest hier onze analyse van vorige week.
    Fijne zondag,
    Nico Inberg
    ADVERTENTIE
    Groei mee met IEX Group
    Investeer in de IEX Obligaties en ontvang 7% rente.
    - Maandelijkse rente-uitkeringen
    - Deelname vanaf €2.500
    - Looptijd 5 jaar
    MEER INFORMATIE OVER DE OBLIGATIE

    zondag 24 juni 2018
    Toekomstplannen Pharming
    Nico Inberg | 11:00
    Gisteren presenteerde Pharming in New York de toekomstplannen. Wat staat er allemaal op de rol de komende jaren?
    Goedkope namaak, of weggegooid pensioengeld?
    Ben Leppers | 14:30
    Alternatieve beleggingen als hedge funds en private equity lijken onbereikbaar voor de kleine belegger. Maar is dit wel zo?
    Tijd dringt voor AF-KLM
    Martin Crum | 14:30
    De Franse staat zou volgens diverse media overwegen het 14% belang in AF-KLM van de hand te doen.
    TA Special: Het is maar een spelletje!
    Wouter Slot | 14:00
    Naar aanleiding van de Electronic Entertainment Expo bespreken we de technische plaatjes van de bekendste game-ontwikkelaars.
    Huizen op all time high...
    Arend Jan Kamp | 07:00
    ... maar merkt u iets van feest? Daarom feestelijke, nostalgische (anno 1628) en botte (pech gehad, kopers nu) bespiegeling.
    Accsys vraagt geduld
    Martin Crum | 21 jun
    Houtveredelaar Accsys maakt goede vorderingen, maar ziet de verliezen wel oplopen.
    Premier League: DSM
    Martin Crum | 20 jun
    DSM presteert al tijden ijzersterk, maakt zijn doelstellingen waar en durft de lat nog wat hoger te leggen voor de komende jaren.
    Besi: Tijdelijk uit de gratie
    Paul Weeteling | 14 jun
    Besi wordt als cyclische waarde dubbelhard geraakt wanneer de sector even uit gratie raakt. Dat werkt echter ook de andere kant op.


    IEX ONE Macro & bedrijfsagenda
    : Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht
    22 jun
    Event
    Consensus
    02:30

    Japan flash manufacturing PMI

    08:45

    Frankrijk BBP Q1
    0,2% QoQ
    09:00

    Frankrijk flash manufacturing PMI jun
    54,0
    09:00

    Frankrijk flash services PMI apr
    54,3
    09:30

    Duitsland flash manufacturing PMI apr
    56,1
    09:30

    Duitsland flash services PMI jun
    52,1
    10:00

    EU flash manufacturing PMI jun
    55,1
    10:00

    EU flash services PMI jun
    53,6
    15:45

    VS flash manufacturing PMI jun
    56,7
    15:45

    VS flash services PMI jun
    56,6
    25 jun
    Event
    Consensus
    00:00

    FNG AVA

    09:00

    Spanje inflatie PPI

    10:00

    Duitsland Ifo Geschäftsklima jun
    101,8
    16:00

    VS verkopen nieuwe woningen mei

    26 jun
    Event
    Consensus
    00:00

    Envipco AVA

    15:00

    VS S&P Case Shiller huizenprijzenindex apr
    6,5%
    16:00

    VS consumentenvertrouwen jun
    128,1
    27 jun
    Event
    Consensus
    10:00

    Italië consumentenvertrouwen jun
    113,0
    10:00

    EU M3 geldhoeveelheid

    12:00

    Italië inflatie PPI mei

    14:30

    VS orders duurzame goederen mei
    -0,9%
    14:30

    VS handelsbalans goederen mei

    14:30

    VS groothandelsvoorraden

    16:00

    VS pending home sales mei
    1,0%
    16:30

    VS weekrapport olievoorraden

    28 jun
    Event
    Consensus
    06:30

    Nederland ondernemersvertrouwen

    08:00

    Duitsland detailhandelsverkopen mei
    0,7% MoM
    08:00

    Duitsland GfK consumentenvertrouwen jul
    10,6
    09:00

    Spanje inflatie CPI jun

    09:30

    RELX BAVA

    10:00

    ECB economisch bulletin

    11:00

    Italië inflatie CPI jun
    0,2% MoM
    11:00

    EU consumentenvertrouwen jun
    -0,5
    12:00

    EU top

    14:00

    Duitsland inflatie CPI jun
    0,1% MoM
    14:30

    VS jobless claims

    14:30

    VS BBP Q1
    2,2% QoQ
    22:00

    Nike Q1-cijfers

    Ga naar de IEX Agenda ›

    14:30
    Basic Fit: Geen discounter
    Basic Fit timmert flink aan de weg en kan door de schaalgrootte goedkopere tarieven vragen dan de concurrentie.
    Bekijk dit Premium artikel

    Wat is
    Premium?

    Rendement van
    Premium?

    Bekijk het
    actie-aanbod
    Ik wil
    Premium-lid
    worden
    Volg ons



    Download nu de IEX app


    © IEX.nl, Joan Muyskenweg 22, 1096 CJ, Amsterdam, Nederland
    Afmelden | Uw reactie | Adverteren
  13. forum rang 4 Vriendelijke 24 juni 2018 08:41
    quote:

    Bewust51 schreef op 23 juni 2018 21:17:

    [...]

    Geduld is niet mijn beste eigenschap;)
    Ik weet dat toelatingsprocessen tijdrovend zijn helaas, maar 1 Pbtje had ik wel verwacht hoor na 6maanden.
    Koers zal mijnsinziens del 2 euro wel aantikken dit jaar,maar ik vind de tussentijdse schommelingen extreem.Persoonlijk ben ik voor een split,dan heb je echt minder volatiliteit en krijgt aandeel een volwassen uitstraling.

    Je bent al een paar dagen lekker bezig iedereen op stang te jagen,meerdere leden hebben weer een ban of waarschuwing gekregen.
    Ik vraag mij eigenlijk af heb je wel aandelen ph,of is dit een manier van jou om de mensen aan het twijfelen te maken!!
    Dit omdat ik nog geen zinnig bericht van jou heb gelezen.
  14. siepels 24 juni 2018 08:43
    [quote alias=Madebeliefje id=10907117 date=201806221931]
    [...]

    Hoi Siepels,

    Sorry, je hebt deels gelijk, en deels ook niet.............

    Ik kon altijd al wat horkerig en sarcastisch uit de hoek komen, dat weet je vast ook nog wel.

    Maar het gequote bericht even evaluerend(en ja ik was chaggie, en had al wat teveel op)...............

    Reactie:
    Madebeliefje, nu ken ik je weer. De positieve ondergrond is gebleven.
    Bedankt voor je uitgebreide uitleg.
    Verder denk ik dat men een directie toch ruimte van handelen moet geven.
    Ook ben ik van mening dat Pharming heel goed op weg is.
    Borrel te veel? Dat wil ook wel eens geestverruimend werken.
    Het ga je goed en hou het 'Madebeliefje' hoog.

  15. forum rang 4 Vriendelijke 24 juni 2018 08:45
    quote:

    Madebeliefje schreef op 24 juni 2018 00:09:

    [...]

    Zeker, en de markt groeit met 20%.

    Maar eiegenlijk het mooiste voor Pharming, stel dat Cinryze approval krijgt voor andere indicaties, dan zullen er patienten zijn die niet naar Lana over willen, maar liever een soortgelijk medicijn willen hebben/houden. Yes, Ruconest.

    Nu alles klaar in de slaapkamer, stukadoor kan komen(kan ik ook zelf, maar een profi doet het mooier en sneller). Kan ik nu aan de badkamer beginnen. Hele fijne avond allen, ik ben compleet af. Leuk, zo een grotere dakkapel.
    Fijn om te weten dat je slaapkamer klaar is erg informatief!
    Ga zo door top!!!
  16. [verwijderd] 24 juni 2018 08:59
    quote:

    Deneus schreef op 24 juni 2018 08:41:

    [...]
    Je bent al een paar dagen lekker bezig iedereen op stang te jagen,meerdere leden hebben weer een ban of waarschuwing gekregen.
    Ik vraag mij eigenlijk af heb je wel aandelen ph,of is dit een manier van jou om de mensen aan het twijfelen te maken!!
    Dit omdat ik nog geen zinnig bericht van jou heb gelezen.
    Dat komt omdat ze persoonlijk aanvallen.
    Lijkt me logisch dat er basisregels zijn.
    Ieder zijn zienswijze,daar is een forum voor.
    Donderdag zat 99procent verkeerd met hun verwachtingen bleek,dus de massa heeft niet altijd gelijk.
    Kritische mensen mogen om die reden niet verloren gaan hier.
    groet
  17. Metaphor 24 juni 2018 09:04
    De tikjes terug naar beneden worden minder heftig en het aandeel blijft veel beter liggen (bodemen) Je ziet dat het herstel van een tikkie terug vlugger is dan voorheen.

    - er is een notering bijgekomen. Nieuwe aandacht duurt even voor het effect heeft. Niemand stopt blind z’n centen in een wat voor hun ”nieuwkomer” is.
    - Straks een goedkeuring erbij
    - Straks een extra indicatie erbij

    Wat denk je dat er dan zal gebeuren minimaal 2,50 ik denk zelfs tegen 3,00 een reverse split is niet nodig en heeft niet alleen een positief effect. Dus aub geen r split voor mij dan :-)

    Het goede nieuws is voor ons weinig goed nieuws. Het is een bevestiging van wat ee min of meer al wisten. Voor de notering en een nieuw publiek is het wel goed nieuws echter het is niet gebracht als “Halelujah Hype” en dat past ook niet bij het soort investeerders dat men wil aantrekken. Dus de Vries heeft naar mijn mening het goed gedaan. Of hadden we hem als een ware Nina Brink met de duimpjes omhoog een hoop tamtam willen zien maken?

    Pfff.
    Mijn geduld met Pharming is al ruim uitbetaald. En ik blijf posities aanhouden de komende jaren want we staan nu eindelijk aan het begin van een flinke sprong omhoog. Met meer indicaties zijn pieken van tegen 8 euro niet onmogelijk. Dan mag er een rs komen :-) 5:1

    Winst en wijsheid,
    Peter
  18. Gevelboer 24 juni 2018 09:06
    Kritische mensen zijn op het forum zeer nuttig. net als optimisten. Dat geeft een gezonde discussie.
    Mist....mening onderbouwd zijn met feiten, of duidelijk een eigen mening.
    Blijvend in ogenschouw houdend dat een beginnnende belegger in Pharming, die de post leest, nooit op een persoonlijke mening als "feit" moet kunnen lezen.
9.622 Posts
Pagina: «« 1 ... 389 390 391 392 393 ... 482 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 03 mei

    1. Chinese beurzen gesloten ivm Labor Day
    2. Aperam Q1-cijfers
    3. Bpost Q1-cijfers
    4. Credit Agricole Q1-cijfers
    5. Ontex -Q1-cijfers
    6. Brunel Q1-cijfers
    7. Heijmans €0,89 ex-dividend
    8. VS banengroei en werkloosheid april Banengroei: 243K. Werkloosheid: 3,8%. Uurlonen: +0,3% MoM volitaliteit verwacht
    9. VS inkoopmanagersindex diensten S&P april (def)
    10. VS Inkoopmanagersindex diensten ISM april (def)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht