Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,790
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    4.107.498 Gem. (3M) 6,7M
  • Bied

    0,796  
  • Laat

    0,796  
+ Toevoegen aan watchlist

Pharming oktober 2019

7.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 206 207 208 209 210 ... 368 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 De amateur 21 oktober 2019 13:50
    quote:

    Beur schreef op 21 oktober 2019 13:44:

    [...]Zo is het Reina. Toch wil wel nog een keertje opmerken dat de artikelen van mevrouw Danckert in de Sydney M.H. op mij niet overkomen als een goedkoop sensatie/roddelartikel. Ze onderbouwt steeds met citaten uit de court documents. Natuurlijk is het wel zo dat een journalist ervan smult om in dit soort stories mooi in te kleden met verhalen over de mooie blauwe Donau en een ingehuurde toeteraar voor de congresdeelnemers.
    Dat het sensatiepers is gaat wat te ver maar citaten uit context gehaald zijn natuurlijk niets waard.

    Gewoon afwachten wat de rechter ervan vind.
  2. forum rang 8 BassieNL 21 oktober 2019 13:51
    quote:

    Beur schreef op 21 oktober 2019 13:44:

    [...]Zo is het Reina. Toch wil wel nog een keertje opmerken dat de artikelen van mevrouw Danckert in de Sydney M.H. op mij niet overkomen als een goedkoop sensatie/roddelartikel. Ze onderbouwt steeds met citaten uit de court documents. Natuurlijk is het wel zo dat een journalist ervan smult om in dit soort stories mooi in te kleden met verhalen over de mooie blauwe Donau en een ingehuurde toeteraar voor de congresdeelnemers.
    Waarom kijk je voornamelijk naar alle gebeurtenissen eromheen en niet naar de feitelijke aanklacht?
  3. [verwijderd] 21 oktober 2019 13:51
    quote:

    Menno Renkens schreef op 21 oktober 2019 13:41:

    We kunnen het hoofdstuk afsluiten. www.deaandeelhouder.nl/nieuws/2019/10...
    Bedankt Menno!

    Redactie -maandag, 21 oktober 2019
    Cyberonderzoek door Pharming afgerond

    Vorige week sloeg de schrik om het hart bij aandeelhouders van biotech-bedrijf Pharming. Het aandeel ging fors onderuit, nadat in Australische media het nieuws naar buiten kwam dat bij farmaceut CSL tienduizenden documenten met gevoelige informatie zijn gestolen door ene Dr Joe Chiao. Deze Joe Chiao trad recent in dienst getreden bij Pharming in de Verenigde Staten en zou gevoelige documentatie bij zijn nieuwe werkgever hebben overlegd. Australische media meldden dat er een gerechtelijke actie is gestart door CSL Behring tegen zowel Joe Chiao als Pharming. Dit lijkt nu niet correct.

    Uit het persbericht van afgelopen vrijdag dat CSL publiceerde, blijkt dat er enkel een rechtszaak is aangespannen tegen Chiao en niet tegen Pharming. Zie hieronder de quote uit het persbericht.

    The company filed a lawsuit against Chiao on 1 October after learning that he deliberately downloaded highly sensitive, proprietary commercial information and trade secrets that we believe he intended to provide to Pharming Healthcare Inc., and where Chiao recently began working.

    Pharming lijkt te begrijpen dat het de schijn tegen heeft. Een voormalig medewerker van een concurrent wordt beschuldigd van het stelen van data en gaat kort na zijn vertrek aan de slag bij Pharming. CSL heeft schijnbaar geen bewijzen voor een rol van Pharming in deze. Ze klagen Pharming namelijk niet aan. Pharming zelf geeft in haar persbericht van 16 oktober ook aan dat ze Chiao niet gemotiveerd hebben data te stelen. Daarbij geeft Pharming bovendien aan geen (unieke) data van Chiao te hebben ontvangen. Lees hieronder de quotes uit het persbericht.

    Pharming is issuing this release to state for the record that Pharming did not induce or encourage Dr Chiao to breach any rules or contract terms or in any way to remove any data from his former employer. Furthermore, Pharming has not received or seen any proprietary CSL information from Dr Chiao or any other source.

    Pharming is cooperating with CSL in the cyber-interrogation of all of Pharming’s systems and with US judiciary authorities to demonstrate its innocence of any wrongdoing. In accordance with the injunction, Dr Chiao has been suspended pending the outcome of the court hearing.

    Pharming is enkel gesommeerd mee te werken aan een cyberonderzoek om aan te tonen dat ze niets fout hebben gedaan. Woordvoerder Leon Melens bevestigde deze ochtend ook tegenover DeAandeelhouder dat het interne cyberonderzoek door Pharming zelf is afgerond. Hij refereerde ook aan het persbericht van CSL afgelopen vrijdag waarin staat dat er ‘no identifiable patient data was obtained bij Chiao’.

    Voorts stelt CSL in haar bericht dat de bevindingen van de ingestelde acties (waaronder dus het cyberonderzoek door Pharming zelf met door de rechtbank aangegeven zoektermen), tot resultaat hebben geleid. Hieronder een gedeelte uit het persbericht.

    CSL confirms that, based on our investigation to date, no identifiable patient data was obtained by Chiao. Any data involved was de-identified, aggregated information regarding the way that patients use CSL Behring’s and other products. We have no reason to believe these files contain any patient-specific or identifiable information.

    Nu het cyberonderzoek is afgerond kan Pharming niets anders dan afwachten wat de rechtbank nu gaat doen. Ze verwachten wel binnen enkele weken actie van de rechtbank aangezien ze dit graag snel achter zich willen laten. In de tussentijd staat Chiao op non-actief.

    To be continued.

    Klik hier voor de koers van Pharming.
  4. Ron61 21 oktober 2019 13:53
    quote:

    BassieNL schreef op 21 oktober 2019 12:59:

    [...]
    CSL verzoekt de rechtbank (in hoofdlijnen):
    - schade en boete te verhalen bij Chiao
    - dat Pharming de indiensttreding Chiao terugdraait en een jaar lang niet voor Pharming laat werken
    - dat Chiao een jaar lang geen HAE research meer mag doen
    - dat Chiao een Pharming alle CSL stukken in bezit retourneren
    - tot meewerken aan forensisch onderzoek op de devices van Chiao en Pharming
    - het toekenning van een andere voorziening die de rechter juist acht
    [/quote]

    [quote alias=BassieNL id=11897265 date=201910211345]
    [...]Ik heb dat stuk van 68 pagina's.

    Jij bent kennelijk op zoek naar andere stukken. Dan kan ik je helaas niet helpen, meer heb ik niet.
    Als jij deze gegevens uit die 68 pagina's hebt dan is het duidelijk toch? Alleen dat laatste regeltje kan nog roet in het eten gooien...
  5. [verwijderd] 21 oktober 2019 14:00
    quote:

    BassieNL schreef op 21 oktober 2019 13:51:

    [...]Waarom kijk je voornamelijk naar alle gebeurtenissen eromheen en niet naar de feitelijke aanklacht?
    Natuurlijk kijk ik naar de feitelijke aanklacht maar om een goed oordeel te vormen over de kracht van die aanklacht is het juist zaak om uit te vogelen hoe CSL deze aanklacht heeft onderbouwd. Dus zoveel mogelijk de beschikking te hebben over alle successievelijke gebeurtenissen, uitspraken, e-mailberichten,sms-verkeer etc. En dat vraagt inzicht in de volledige court documents.
  6. forum rang 4 ProPharming 21 oktober 2019 14:02
    quote:

    dive till the bone schreef op 21 oktober 2019 13:47:

    Nee hoor Propharming ,het licht niet aan jou, Chiao is de dader niet jij
    Haha dankje maar ik wil maar zeggen dat me dat aantal documenten nogal onwaarschijlijk lijkt.
  7. forum rang 8 BassieNL 21 oktober 2019 14:02
    quote:

    Beur schreef op 21 oktober 2019 14:00:

    [...]Natuurlijk kijk ik naar de feitelijke aanklacht maar om een goed oordeel te vormen over de kracht van die aanklacht is het juist zaak om uit te vogelen hoe CSL deze aanklacht heeft onderbouwd. Dus zoveel mogelijk de beschikking te hebben over alle successievelijke gebeurtenissen, uitspraken, e-mailberichten,sms-verkeer etc. En dat vraagt inzicht in de volledige court documents.
    Heb je dat stuk van 68 pagina's nou wel of niet gelezen/in je bezit?
  8. forum rang 6 Theo3 21 oktober 2019 14:05
    Er bekruipt mij een angstig gevoel dat het toch nog misgaat deze week, daar het aandeel blijft liggen en niet vooruit te branden is. We hebben nog 2 dagen voor de cijfers komen. Daar had het aandeel toch al op minimaal 1.32 moeten staan wil het een flinke stijging gaan maken. Maar op dit moment is daar helaas geen sprake van. We gaan het zien deze dagen.
  9. forum rang 4 Tartessos 21 oktober 2019 14:07
    Beste Mensen,
    Als ik het stuk van Pharming lees in de de aandeelhouder dan kunnen we dus de problem-case CSL / Pharming afsluiten. E.e.a. zoals Sijmen de Vries en Nico Inberg al aangaven.
    De USA court had Pharming overigens NIET aangeklaagd maar had Pharming SLECHTS gesommeerd info te verstrekken.

    www.deaandeelhouder.nl/nieuws/2019/10...

    De inhoud spreekt voor zich.
  10. [verwijderd] 21 oktober 2019 14:08
    quote:

    ProPharming schreef op 21 oktober 2019 13:37:

    Wat betreft de gedownloade 25 gigabite aan documenten, 1 A4 document is ruim genomen slechts c.a. 75 kb (1 gigabite =1.000.000 kb)
    Als je 25 gigabite deelt door 75 kb dan gaat het dus om 333.333 documenten.
    Dat lijkt me heel erg veel of ligt dat aan mij?
    Dus elk document bestaat uit 1 a4? Een document met diagrammen of foto's is ook zo groot?
    Wat wil je met deze berekening? Dit heeft toch totaal geen zin?
  11. [verwijderd] 21 oktober 2019 14:08
    quote:

    BassieNL schreef op 21 oktober 2019 14:02:

    [...]
    Heb je dat stuk van 68 pagina's nou wel of niet gelezen/in je bezit?
    Ik refereerde aan de links naar 2 pdf-jes die o.a. jij vorige week hier plaatste. Maar als wat jij bedoelt om een ander stuk gaat: graag die link.
  12. [verwijderd] 21 oktober 2019 14:10
    quote:

    Theo3 schreef op 21 oktober 2019 14:05:

    Er bekruipt mij een angstig gevoel dat het toch nog misgaat deze week, daar het aandeel blijft liggen en niet vooruit te branden is. We hebben nog 2 dagen voor de cijfers komen. Daar had het aandeel toch al op minimaal 1.32 moeten staan wil het een flinke stijging gaan maken. Maar op dit moment is daar helaas geen sprake van. We gaan het zien deze dagen.
    geen probleem , al wat het nu wat te laag blijft hangen , zal het na de cijfers des te vlugger naar omhoog knallen, gewoon wat geduld , er wordt ongetwijfeld nog wat geprofiteerd van de nasleep van de onruststokerij die er ten onrechte geweest is ...
  13. forum rang 4 Tartessos 21 oktober 2019 14:10
    In plaats van dimdammen over iets wat allang achter ons ligt...... lees Posts.......koop die aandelen .....
  14. pbr 21 oktober 2019 14:23
    quote:

    Theo3 schreef op 21 oktober 2019 14:05:

    Er bekruipt mij een angstig gevoel dat het toch nog misgaat deze week, daar het aandeel blijft liggen en niet vooruit te branden is. We hebben nog 2 dagen voor de cijfers komen. Daar had het aandeel toch al op minimaal 1.32 moeten staan wil het een flinke stijging gaan maken. Maar op dit moment is daar helaas geen sprake van. We gaan het zien deze dagen.
    Kan nog steeds maar heb er een hard hoofd in

    Bijkopen doe ik niet meer nu

    Hopelijk morgen eruit maar een paar cent hoger maar lijkt er nog niet op
  15. forum rang 7 Winst gevend 21 oktober 2019 14:28

    Prognose t/m 1e kwartaal 2020

    Nu is het ook goed zichtbaar dat de omzetten van Roconest ervoor zorgen
    dat er wat mij betreft geen vervroegde aflossingen meer nodig zijn aangezien
    begin volgend jaar de schulden op een dusdanig laag niveau zijn, en het geen
    nut meer heeft nog moeilijk te doen over het schuld-restant.

    Ik wens iedereen een overweldigend 3e kwartaal toe.

  16. husa 21 oktober 2019 14:30
    ziet er goed uit

    Redactie -maandag, 21 oktober 2019

    Cyberonderzoek door Pharming afgerond
    Vorige week sloeg de schrik om het hart bij aandeelhouders van biotech-bedrijf Pharming. Het aandeel ging fors onderuit, nadat in Australische media het nieuws naar buiten kwam dat bij farmaceut CSL tienduizenden documenten met gevoelige informatie zijn gestolen door ene Dr Joe Chiao. Deze Joe Chiao trad recent in dienst getreden bij Pharming in de Verenigde Staten en zou gevoelige documentatie bij zijn nieuwe werkgever hebben overlegd. Australische media meldden dat er een gerechtelijke actie is gestart door CSL Behring tegen zowel Joe Chiao als Pharming. Dit lijkt nu niet correct.

    Uit het persbericht van afgelopen vrijdag dat CSL publiceerde, blijkt dat er enkel een rechtszaak is aangespannen tegen Chiao en niet tegen Pharming. Zie hieronder de quote uit het persbericht.

    The company filed a lawsuit against Chiao on 1 October after learning that he deliberately downloaded highly sensitive, proprietary commercial information and trade secrets that we believe he intended to provide to Pharming Healthcare Inc., and where Chiao recently began working.

    Pharming lijkt te begrijpen dat het de schijn tegen heeft. Een voormalig medewerker van een concurrent wordt beschuldigd van het stelen van data en gaat kort na zijn vertrek aan de slag bij Pharming. CSL heeft schijnbaar geen bewijzen voor een rol van Pharming in deze. Ze klagen Pharming namelijk niet aan. Pharming zelf geeft in haar persbericht van 16 oktober ook aan dat ze Chiao niet gemotiveerd hebben data te stelen. Daarbij geeft Pharming bovendien aan geen (unieke) data van Chiao te hebben ontvangen. Lees hieronder de quotes uit het persbericht.

    Pharming is issuing this release to state for the record that Pharming did not induce or encourage Dr Chiao to breach any rules or contract terms or in any way to remove any data from his former employer. Furthermore, Pharming has not received or seen any proprietary CSL information from Dr Chiao or any other source.

    Pharming is cooperating with CSL in the cyber-interrogation of all of Pharming’s systems and with US judiciary authorities to demonstrate its innocence of any wrongdoing. In accordance with the injunction, Dr Chiao has been suspended pending the outcome of the court hearing.

    Pharming is enkel gesommeerd mee te werken aan een cyberonderzoek om aan te tonen dat ze niets fout hebben gedaan. Woordvoerder Leon Melens bevestigde deze ochtend ook tegenover DeAandeelhouder dat het interne cyberonderzoek door Pharming zelf is afgerond. Hij refereerde ook aan het persbericht van CSL afgelopen vrijdag waarin staat dat er ‘no identifiable patient data was obtained bij Chiao’.

    Voorts stelt CSL in haar bericht dat de bevindingen van de ingestelde acties (waaronder dus het cyberonderzoek door Pharming zelf met door de rechtbank aangegeven zoektermen), tot resultaat hebben geleid. Hieronder een gedeelte uit het persbericht.

    CSL confirms that, based on our investigation to date, no identifiable patient data was obtained by Chiao. Any data involved was de-identified, aggregated information regarding the way that patients use CSL Behring’s and other products. We have no reason to believe these files contain any patient-specific or identifiable information.

    Nu het cyberonderzoek is afgerond kan Pharming niets anders dan afwachten wat de rechtbank nu gaat doen. Ze verwachten wel binnen enkele weken actie van de rechtbank aangezien ze dit graag snel achter zich willen laten. In de tussentijd staat Chiao op non-actief.

    To be continued.
  17. Sursum 21 oktober 2019 14:31
    quote:

    Beur schreef op 21 oktober 2019 13:44:

    [...]Zo is het Reina. Toch wil wel nog een keertje opmerken dat de artikelen van mevrouw Danckert in de Sydney M.H. op mij niet overkomen als een goedkoop sensatie/roddelartikel. Ze onderbouwt steeds met citaten uit de court documents. Natuurlijk is het wel zo dat een journalist ervan smult om in dit soort stories mooi in te kleden met verhalen over de mooie blauwe Donau en een ingehuurde toeteraar voor de congresdeelnemers.
    ..vind het toch wel een heel erg hoog Sensatiegehalte hebben en een inhoud die een loopje heeft genomen met de feiten!

    Bijvoorbeeld dit stuk, dat suggereert dat de deel tussen Pharming en Novartis het werk van Chiao is.

    "Yet when Chiao allegedly "happily provided the information", according to CSL, Relan responded via text: "Excellent – you'll soon see why I am asking..."

    Within less than a week things did become quite clear.

    On August 13, Pharming had exciting news.
    From its offices in the picturesque city of Leiden in southern Holland, the Dutch group announced it was entering the immunodeficiency market through a licensing agreement with drug giant Novartis, which would allow Pharming to develop and market a late-stage drug for the treatment of the genetic immune disorder APSD that causes increased susceptibility to airway infections in affected people.

    It's alleged that Chiao did not stop there."


    En het begin over Budapest:

    "It was here in late May that two doctors held a secret meeting in the Grand Hotel Danubius to hatch a plan that would ultimately spark allegations of a massive corporate espionage attack on Australia's third-largest company, plasma giant CSL."

    www.smh.com.au/business/companies/gra...
7.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 206 207 208 209 210 ... 368 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 10 juni

    1. NL industriële productie april
    2. FuelCell Q2-cijfers
  2. 11 juni

    1. NL inflatie mei def.
    2. VK werkloosheid april
    3. VS ondernemersvertrouwen MKB mei
    4. Eurocommercial Properties AvA
    5. Maandrapport OPEC
  3. 12 juni

    1. Consumenten- en producentenprijzen mei (Chi) +0,3% YoY volitaliteit verwacht
    2. Faillissementen mei (NL)
    3. Inflatie mei def. (Dld)
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht